Tiedonhaun avuksi

Kaikkea söpöä on netti väärällään, mutta sen löytäminen on aika ajoin kovakin haaste. Tälle alueelle kerätään hyviä yaoi- ja shounen ai-aiheisia linkkejä ja vaihdellaan mielipiteitä löydöistä.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
starscream
Viestit: 695
Liittynyt: Su Syys 07, 2003 21:03
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Tiedonhaun avuksi

Viesti Kirjoittaja starscream » La Kesä 12, 2004 01:30

Varmaan monelle tuttuja sivuja, mutta tässä on silti muutama hyödyllinen linkkivinkki.

http://www.mangabonbons.net - Korvaamaton apu ostopäätöksiä tehdessä tai muuten uutta luettavaa etsiessä. Arvostelut menevät usein ristiin makuni kanssa, mutta määrällisesti tietoa löytynee enemmän kuin mistään muualta.

http://www.aestheticism.com/ - Lisää arvosteluita, artikkeleita ja muita tiedonjyväsiä, mutta lievästi sekalaisessa järjestyksessä. Eksyttyään saattaa tosin päätyä lukemaan jotain kiinnostavampaa kuin mitä olikaan etsimässä.

http://www.boysonboysonfilm.com - Listaa ja arvostelee melkein kaikki shounen-ai ja yaoi-animet, sekä satunnaisia elokuvia.

Avatar
Candace
Viestit: 175
Liittynyt: Su Syys 04, 2005 22:34

Viesti Kirjoittaja Candace » Ke Syys 21, 2005 23:48

Um... tänne tämä kai kuuluu.

Löysin tämän linkin Scribblemoosen sivuilta ja todella se on todistanut olevansa sangen... hyödyllinen :D ja sitä paitsi se on uskomattoman hauska, mutta minulla taitaa olla hiukan likainen huumorintaju.

"Minotaur's sex tips for slash writers"

K-18 www.squidge.org/%7Eminotaur/

Mutta hyvän maun nimissä minun on varoitettava, että se ei oikein sovi ala-ikäisille, sillä tämä oppiaines on havainnollistettua valokuvilla, EI piirretyillä hahmoilla.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yaoi-linkkiwinkit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 15 vierailijaa