Sivu 1/1

Hyviä fanficejä ja kaikkea muuta mukavaa

Lähetetty: Pe Kesä 04, 2004 08:52
Kirjoittaja Hanashi-chan
Päivänä muutamana tuli netissä vastaan tällainen sivusto. Se sisältää pääasiassa fanficejä animesarjasta Yami no Matsuei, mutta myös kaikkea muuta pientä mukavaa. Pääosin yaoita, mutta myös muutama yuri-fic on päätynyt mukan. Suosittelen lämpimästi, varsinkin yaoi-ficejä. Myös siksi kannattaa käväistä kurkistamassa, koska sivusto suomalainen (ja tokihan kotimaista kannattaa aina tukea), vaikkakin tekstien kieli on englanti. Ja se osoite? www.rautalanka.net/rinoa/

Hyviä lukuhetkiä :3

Lähetetty: Ti Huhti 12, 2005 13:37
Kirjoittaja Carson_Koala_Mode
Minullakin olisi tässä ainakin yksi linkkivinkki yaoi fanficin ystäville, eritoten. Elikkäs

www.geocities.com/sirrahs_hut/
(löytyy linkistä "Books")

Tekstit ovat suomenkielisiä, aihepiireinä esim. Fushigi Yuugi, Suikoden, Harry Potter, (minua erityisesti ilahduttanut) Soul Calibur ja jopa Bon Jovikin löytyy... xD

Minulle saa ainakin infota jatkossa yaoi (fan)ficeistä, jos ei muita kiinnosta *wirn*

Lähetetty: Ma Heinä 04, 2005 22:49
Kirjoittaja Khamul
Lisää ficcilinkkejä, tällä kertaa englanniksi: http://noiresensus.com/bookshelf/index.html?agree=0

Tuolta löytyy kaikennäköistä Card Captor Sakurasta Yami no Matsueihin ja Pirates of the Caribbeaniin. Itse luin suurimmaksi osaksi noita FFVIII-ficcejä, niitä kun riittää. Muissa osioissa ei välttämättä sitten niin paljon olekaan, ja kun tuota vielä päivitetään hirmu harvoin. (Tuolta löytyy myös yuri- ja het-ficcejä)

Lähetetty: Ma Elo 29, 2005 14:22
Kirjoittaja Memeko
Olisiko missään SUOMEKSI ficcejä?

Lähetetty: To Syys 08, 2005 13:53
Kirjoittaja Candace
Candace paljastaa teille, rakkaat ystävät, fan fictit, jotka saivat hänet kävelemään tietä kadotukseen. Toisin sanoen, kolme upeaa Shota fictia, jotka luettuanne ette ole enää entisenne.

www.bishounenbondage.com/fanfiction.html

Sieltä löydättä ne kolme One Piece fan fictia. Niiden kirjoittaja on niin loistokas, että hän sai jopa minut putoamaan tuoliltani. Kumpa vain tietäisin kuka hän on.... :( siinä ei mainita edes nimimerkkiä.

Jos tietäisin, saisin tilaisuuden suudella hänen jalkojaan.