Tietoja alueesta -> Yaoi-linkkiwinkit (11.5.2004)

Kaikkea söpöä on netti väärällään, mutta sen löytäminen on aika ajoin kovakin haaste. Tälle alueelle kerätään hyviä yaoi- ja shounen ai-aiheisia linkkejä ja vaihdellaan mielipiteitä löydöistä.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Tietoja alueesta -> Yaoi-linkkiwinkit (11.5.2004)

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ti Touko 11, 2004 03:04

Olethan lukenut yleisohjeet?

Linkkiwinkit -alue on varattu yaoi- ja shounen ai-aiheisille linkki-ideoille. Tällaisia voivat olla esimerkiksi yleiset alan sivustot, nettisarjakuvat, yaoi-materiaalia myyvät nettikaupat.

Osoitathan linkit sivuston aloitus- tai etusivulle, ellei ole painavaa syytä toimia toisin. Muistathan, että tällaiseen nk. syvälinkitykseen tarvit myös sivuston pitäjän luvan.

Erityistä bonusta saavat kotimaiset aihetta käsittelevät sivustot. Jos huhut pitävät paikkansa, hienoille kotimaisille sivuille voidaan jopa myöntää Yaoiston toimesta erityinen kunniamaininta - palkinnon kera. Suomalaista sisältöä on yksinkertaisesti liian vähän, ehkäpä saamme tilannetta paranneltua. Muistathan myös, että hieno sivu ei muodostu tyylikkäästä grafiikasta tai kokoelmasta ladattavaa piraattimateriaalia - tekijän käyttämä vaivannäkö ja tekemisen halu näkyvät paljon kauemmaksi.

huomautus lainsäädännöstä
Ymmärrämme toki, että yaoin saatavuus etenkin suomessa kauppojen kautta on vaikeaa (muttei mahdotonta) ja monelle tilaaminen on hieman vaikeaa (alan harrastajat auttavat kyllä mieluusti).

Pyydämme teitä kuitenkin ymmärtämään, että on sekä foorumeille, että ennen kaikkea teille hyvin haitallista ruveta keskustelemaan piratismista, tiedostojen luvattomasta jakelusta internetissä yms. Piraattijakeluiden mainostaminen on käyttäjän puolelta hyvä tapa saada viranomaistahot kiinnostuneeksi ja foorumin kannalta hyvä tapa joutua erittäin epämukavan suurennuslasin alle.

Syy tällaisten viestien (hyvin harvoin tapahtuvaan) poistoon on ennen kaikkea välittäminen käyttäjien ja yhteisön eduista.
Kyuu Eturautti - IRC:Kyuu @ irc.b2irc.net
Puheenjohtaja - Säätöyhteisö B2 ry
Varapuheenjohtaja - Tampere Kuplii ry
Valokuvaaja/roudari - Cosplay Finland Tour

Palaa sivulle “Yaoi-linkkiwinkit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa