Sivu 1/1

Heaven above, Hell below

Lähetetty: To Marras 24, 2005 05:22
Kirjoittaja Candace
Ah, gomen ne!

Heiveröinen psyykeni ei kestänyt ja delettasin ne sivut... parempi näin, kuin tuhlata ihmisten aikaa houkuttelemalla heitä katsomaan tai stuffaamalla y-gallerya.

*poistuu vähin äänin taka-vasemmalle* 8)

Lähetetty: To Marras 24, 2005 05:52
Kirjoittaja Charha
Oho! Luin jutun saman tien ja täytyy sanoa, että nyt ihmeessä lisää materiaalia näytille. Ammattimaista ja persoonallista jälkeä, itse kadehdin varsinkin kykyäsi piirtää uskottavan näköistä ympäristöä ja interiöörejä. Minä en osaa piirtää suoraa viivaa edes viivottimella. Sen takia en ole koskaan saanut aikaiseksi mitään oikean sarjakuvan näköistäkään. -_-

Pornon puute haitannut ollenkaan. Tekstin rytmitys ja koko jutun "fiilis" oli oikein miellyttävää. Hahmot edustivat sellaista tyylilajia, johon en ole itse tottunut, mutta sekään ei kokonaisuudessa iskenyt mitenkään epämiellyttävästi silmään.

Lähetetty: To Marras 24, 2005 06:19
Kirjoittaja Candace
Charha kirjoitti:Ammattimaista ja persoonallista jälkeä, itse kadehdin varsinkin kykyäsi piirtää uskottavan näköistä ympäristöä ja interiöörejä.
Kiitos............. :oops: Taidan itseasiassa olla parempi piirtämään taustoja, kuin hahmoja......... ehkä minusta tulisikin parempi assistentti, kuin manga-taiteilija...
Charha kirjoitti:Hahmot edustivat sellaista tyylilajia, johon en ole itse tottunut, mutta sekään ei kokonaisuudessa iskenyt mitenkään epämiellyttävästi silmään.


Minä olen jäänyt tyylillisesti 70-luvulle ja sain jo kommentin siitä, että tyylini muistuttaa Mitsukazu Miharan(Doll) tyyliä :( Mutta olen niin iloinen kuullessani, että pidit siitä....!

Lähetetty: To Marras 24, 2005 06:43
Kirjoittaja leonichan
Onpa kertakaikkisen ihanan näköinen tyyli. Tykkään. Olen joskus kokeillut piirtää tuollaisia sangen ripsekkäitä hahmoja ja se oli himputin hankalaa, sojottivat karvat suuntaan jos toiseen, mutta ei koskaan sinne minne pitää. Eläkä yhtään hössötä, ettetkö osaisi hahmoja piirtää, oikein mainiostihan tuo sujuu. Jäin oikein kuolaamaan vaatteiden laskoksia. Ja taustatkin. Haluaisin hypätä tuohon sänkyyn, näytti niin mukavalta. Ainoa mistä voisi jotain huomauttaa on välillä näkyvät valkoiset reuna-alueet kohdissa, jotka on sävytetty harmaalla. Pikkaisen kiillottaa niitä, niin sitten. Peukut!

Lähetetty: To Marras 24, 2005 07:33
Kirjoittaja Candace
leonichan kirjoitti:Ainoa mistä voisi jotain huomauttaa on välillä näkyvät valkoiset reuna-alueet kohdissa, jotka on sävytetty harmaalla. Pikkaisen kiillottaa niitä, niin sitten. Peukut!
Ngh... acshually... minä vain vähän tökkäsin painterilla harmaata sinne tänne pehmentämään, kun minulla ei vielä ole screen-toneja ja/tai photo-shoppia (ei sillä, että oppisin sitä ikinä käyttämäänkään...), samalla, kun kirjoitin tekstit... joten näillä näkymin (ellei sitten tämäkin vain päätyne ö-mappiin) otan varjostukset tosissaan. :wink:

Kiitos... kun pidit!! Minulle ripsien piirtäminen on vain kikkailua, että saisin hahmoni näyttämään edes siedettäviltä...