Oekaki-ketju

Keskustelu, kommentit ja ideoinnit kuvataiteesta - sekä fanart että originaalihahmot.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
Noretus
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Heinä 12, 2004 22:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Noretus » Pe Syys 23, 2005 18:59

Ishida kirjoitti: Tähän tähtäsinkin. Toisinaan ärsyttää se, että yleensä sellaisilla oekakilaudoilla, joilla on mahdollisuus lätätä oma piirros "XXX ADULT PICTURE OMG TIT"-tekstin taakse, aikuiskuva-varoituksen saa lähes poikkeuksetta jokin niinkin shokeeraava aihe kuin paljas miehen ylävartalo tai, uskallanko ajatellakaan, hahmo, joka vuotaa verta! *pyörtyy* Ja oikeasti peniksiä sun muita nautinnon ja lisääntymisen kannalta olennaisia ulokkeita, aukkoja ja paristokäyttöisiä eläimiä saa piirtää kovin harvoilla laudoilla. Ei sillä, että kaikki laudat moisia tarvitsisivatkaan, mutta kyllä minusta ainakin olisi mukavaa, jos jossakin pääsisi piirtämään oikeasti Ihan Mitä Huvittaa(tm).

Yaoi.fi:n oekakilauta (joka päässäni on ehtinyt lyhentyä muotoon YAOekakI ^^') voisi mielestäni olla paikka jossa yksinkertaisesti piirrettäisiin ja kommentoitaisiin, ilman sen kummempia aikuiskuvaleimoja. Alueitakin voisi olla (ainakin aluksi) vain yksi, jonne saisi sitten piirtää ihan mitä lystäisi. Paitsi niitä iänikuisia mä-vaan-kokeilin-näitä-työkaluja-tää-on-ihan-paska-poistakaa-plz -viritelmiä ^^'

No Y!Galleryn Oekakille saa piirtää suunnilleen mitä huvittaa ( kunhan ne ovat miehiä kait ) tai jotain, en ole kyllä perehtynyt. Mutta olisi kiva jos olisi suomalaisillekin pervoille harrastajille oma paikka. Ja tosiaan toi, että aiheet sitten tosiaan on sitä itteensä kuulostaa... mukavalta X3

Oekakien veemäinen puoli tosin on että aina löytyy niitä vitun idiootteja jotka heti piirtolaudan nähdessään avaa sen heti, töhrää siihen viisi sekunttia jotakin erittäin epämääräistä, ja pistää sitten jotakuinkin just tuommoisen kommentin. Sitten ne kuitenkin loukkaantuu jos sen poistaa tai muutoin sanoo että "mitäs jos yrittäisit enemmän".

Tai ylipäätään se, että käyttää sitä Oekakia semmosena... vähän niinkuin kouluvihkona kemian tunnilla >_>;;

Jos yaoi.fi:lle tulisi oekaki niin toivoisin että ihmiset sitten paneutuisivat tekemiinsä kuviin.
Noretus
*******

Avatar
leonichan
Viestit: 454
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2003 03:21
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Viesti Kirjoittaja leonichan » Pe Syys 23, 2005 19:43

Miusta ainakin oisi ihan jees, että olisi se yksi paikka missä saa piirtää mitä haluaa. Olen niin perhanan laiska, etten jaksa koota eri säännöillä varustetuista eri boardeista itselleni sopivaa komboa. Ja kun lopputulos saattaa radikaalisti muuttua alkuperäisestä ideasta niin on sangen kettumaista huomata, että tästä ny tuli tällainen, mutta en minä voi tätä postata tänne, koska säännöt tykkää kyttyrää. Tsiis, enhän minä aina edes piirtämään alkaessani tiedä piirränkö miehen vai naisen, tai mitä se tulee tekemään.
leonichan - Saradan... joku. Se kuka saa nakittaa muut tekemään kaikkea <3

"The Boy's High School Love Situation is Comparatively Often"

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tähdenlennon galleria”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa