Sir, jotain uutta, sir.

Keskustelu, kommentit ja ideoinnit kuvataiteesta - sekä fanart että originaalihahmot.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Sir, jotain uutta, sir.

Viesti Kirjoittaja Charha » La Tammi 15, 2005 20:19

No ok, Tää ensimmäinen on vähän furryhtava... Mutta se ei ole sitä! Omg, katsokaa ny, kaks miestä siinä on. Ovat ainoastaan vähän karvaisia, ressukat.

Tässä on pelästynyt incubus, sil vu plee. No strings attached.

Tässä on nainen, kelpaaks tää? Ainakin siinä takapuolihauskaa lisukkeena. Nää on vähän näitä, mutta ajattelin kuitenkin pistää näytille kun kynäkäsi oli taas vähän villillä päällä. Vähän aiheen vierestä, mutta mutta. Olkaa armeliaita.

Avatar
Noretus
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Heinä 12, 2004 22:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Noretus » Su Tammi 16, 2005 04:44

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
*kädentaputukset päälle*

Viimeinen kuva oli hauska ( tai minä olen väsynyt ). Repesin ihan kympillä.
Noretus
*******

Meta
Viestit: 16
Liittynyt: Pe Tammi 28, 2005 00:55

Viesti Kirjoittaja Meta » Pe Tammi 28, 2005 09:20

Hienoja! Viimeinen kuva oli kaikkein top! Hyvin piirretty! ^^
~Meta~/Manijai~
Kuva

Avatar
ThePostman
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Tammi 26, 2005 17:32
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja ThePostman » Su Tammi 30, 2005 03:03

Herra elämä! Täällähän pesii karvapallojakin (=Kaveripiirin haukkumankäännös Furry-fandomille, ei ruojat ymmärtäneet).

Ei arvon Charhan tarvitse selitellä mitään, ja älköön kukaan vaatiko käytettäväksi karvanpoistoainetta. Itse olenkin epämääräisissä unelmissani toivonutkin mahdollisuutta ympätä yhteen kaksi pysyvää mielenhäiriötäni eli furry (tuli yläasteiässä) ja yaoi (iski lukiossa). Itselläni on pyörinyt päässä paljonkin terminaalisen pervertoituneita ajatuksia asian tiimoilta, joten on hauska huomata että jollakulla muullakin on pyrkimyksiä vastaavaan suuntaan...

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » Su Tammi 30, 2005 04:13

ThePostman kirjoitti:Itselläni on pyörinyt päässä paljonkin terminaalisen pervertoituneita ajatuksia asian tiimoilta, joten on hauska huomata että jollakulla muullakin on pyrkimyksiä vastaavaan suuntaan...
Wau! Ei sitten muuta kuin hännät pystyyn. :)
Vaikka furry-ihmisiä (toisinaan ihan syystäkin) haukutaan paljon internetin aavoilla valtamerillä, niin täytyy vaan minunkin myöntää, että välillä on omista piirroksista vaikea sanoa, missä ihminen loppuu ja karvakkuus alkaa. Mutta joo, rajat ovat liukuvia ja usein myös tehty rikottaviksi.

Avatar
Noretus
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Heinä 12, 2004 22:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Noretus » Su Tammi 30, 2005 07:30

Mutta siis...

*imitoi paskantärkeän furryfandomilaisen homon ääntä* ei se oo oikee turri, jos sil ei oo kuonoo. Nii kerta. Transfurissaki sanoo, et kisspojat/tytöt ei oo furryi. Ja ei ne kyl ookkaa. Nii kerta. Mun mielest niiku pitäis olla selkeet rajat siin, et mitkä on niiku turrei, ja mitkä o jotai tyhmii anime-juttui. Siis mä e ainakaa tykkää, jos mä haluu nähdä jotai kauniit turrikuvii, ja sitten mun etee tuleeki jotai anime-skeidaa. Niinku anime ja turrit pitäis pitää iha erillää. Siis musta olis siis iha hirveetä, jos esmes JBernal ja Ferris alkais piirtää turrei anime-tyylil. Sit anime-pornoha on nii sairastaki viel. Nii kerta. Siis iha tyhmää ku VCL:ki on nykyää iha täynnä sitä anime-skeidaa. Vois niinku vähä kattoo, et ne kuvat sit ois kans niinku turri-aiheisii, eikä mitää anime-skeidaa. Siis sehä o niiku iha selvääki, et mitkä o niinku turrei ja mitkä ei. Siis... OIKEILLA turreillaha pitää olla niinku semmonen kaunis kokovartalo-turkki, kuono ja häntä, jos se sopii lajii. Ja tosiaa senhä pitää olla kans selvää, et mitä lajia se niinku edustaa, paitti Zigzag on poikkeus ku Zigzag on nii hyvä hahmo muute. Sit o tietenki lohikäärmeet ja liskot ja muut, ja niil pitää sit tietenki olla kokovartalo suomut. Ja lohikäärmeidenki pitää olla niinku lohikäärmeiden näkösii, eikä mitää sisiliskoi. Sit kun ne kerra o eläimii, niin eläimilhä o niinku tosi hyvä kunto. Eli turrien pitää olla lihaksikkait, eikä mitää riisitautisii animehahmoi. Paitti tietenki sitte, jos ne on semmosii söpöi fat-hahmoi. Nii kerta.
Noretus
*******

Avatar
kipupiste
Viestit: 41
Liittynyt: Pe Elo 13, 2004 11:46
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja kipupiste » Su Tammi 30, 2005 18:31

Hyviä kuvia. Anatomia on hallussa, nyt vaan lisää eksplisiittisyyttä peliin. :-) Kasvot eivät ehkä ole sen tyylisiä mistä itse pidän, mutta se ei johdu siitä että ne olisi huonosti piirretty.

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » Su Tammi 30, 2005 19:29

*kikattelee Noren esitystä* XD

Mutta joo, jos ketään kiinnostaa, niin tökeröhköillä kotisivuillani (http://personal.inet.fi/koti/rogue) on lisää kaikkea sellaista, jota en ole uskaltanut tänne syystä tai toisesta laittaa. Pari homofurryäkin sieltä löytyy.

Sitä on vaan pakko piirtää asioita, joista itse pitää. Ja kun sitä ei osaa päättää että mistä pitää, niin sitten tulee piirtäneeksi kaikenlaisia sekasikiöitä.

Avatar
ThePostman
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Tammi 26, 2005 17:32
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja ThePostman » Ma Tammi 31, 2005 22:16

Silläkin riskillä että menee pahasti offtopic haluaisin Burned Furs sotien veteraanina kommentoida Noretuksen ikävän todenmukaista kuvausta fundamentalisti-turreilijan ajatusmaailmasta...

Ensimmäiseksi haluan todeta että Noretus on väärässä sanan "homo" kohdalla. Voin aivan omakohtaisesta kokemuksesta todeta että paskantärkeän furryfandomilaisen homon kanssa pääsee yleensä "live and let live" sopimukseen mutta muiden paskantärkeiden turreilijoiden, jotka vielä tietysti sattuvat kuulumaan Burned Fursiin, kanssa saa vaan verenpainetaudin. Jos on vielä vaivoina espanjalaisen kunnian tauti, eikä flamewarsia lopeta ajoissa, niin siitä seuraa ankara vitutus ja henkirikos vaikuttaa yhä houkuttelevammalta vaihtoehdolta.

Itselläni meni aikanaan hermo muutamiinkin turreilijaryhmiin kun meininki meni liiankin yltiökörttiläiseksi (sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti) ja alkoi tyypillinen nenänvartta pitkin mulkoilu sekä separaattori alkoi pyöriä turhan kovaa... Lopullinen tuli raja vastaan kun törmäsin turrekristukseen sädekehillä yms tilpehööreillä (sic!) ja alkoi jumalaton pommitus miten pitää tehdä parannnus, hylätä synti (LUE: tuomittava ja perverssi pelehtiminen samaa sukupuolta olevien kanssa :twisted:) ja syntyä uudellen Herrassa Kristuksessa.

No joka tapauksessa pitäisi varmaan joskus lähettää tuonne pörröiseen kirjoituskoneeseen muutama vähemmän kauhea pätkä tuosta omasta Furry+Yaoi Sci-fi tarinasta. Ongelma on luultavasti siin äettä sen jälkeen täällä ei kehtaa näyttää naamaansa, vai pitäisikö sanoa kuonoaan. :) Tuo yhdistelmä toimii muuten yllättävän hyvin kun pitää vaan huolen siitä että henkilögalleria ei pääse liian yksipuoliseksi (vrt. Three Wolves Mountain)...

Avatar
Noretus
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Heinä 12, 2004 22:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Noretus » Ti Helmi 01, 2005 05:18

ThePostman kirjoitti: Ensimmäiseksi haluan todeta että Noretus on väärässä sanan "homo" kohdalla. Voin aivan omakohtaisesta kokemuksesta todeta että paskantärkeän furryfandomilaisen homon kanssa pääsee yleensä "live and let live" sopimukseen mutta muiden paskantärkeiden turreilijoiden, jotka vielä tietysti sattuvat kuulumaan Burned Fursiin, kanssa saa vaan verenpainetaudin. Jos on vielä vaivoina espanjalaisen kunnian tauti, eikä flamewarsia lopeta ajoissa, niin siitä seuraa ankara vitutus ja henkirikos vaikuttaa yhä houkuttelevammalta vaihtoehdolta.
Pahoittelen Charha, mutta kun ei osaa olla hiljaa :<

Minä olen vain kuullut niistä sodista ja pysyttelenkin mieluusti erossa.

Mutta joo, se sana "homo" oli siellä pääasiassa aiheuttamassa verenpaineen nousua sellaisten keskuudessa, joilta puuttuu sekä huumorintaju, että järki. Mutta mie taas omalta kokemukseltani kyllä sanoisin, että en ollut väärässä ;) Mutta tod.näk. olemme pyörineet eri porukoissa... kyllä minäkin tuosta "live and let live" periaatteesta olen kuullut... se on vain eri asia sitten, että miten se toteutetaan. Yleensä tuntuu olevan niin, että kyllä rauhaa, rakkauta ja ymmärrystä riittää niin kauan kun Heidän kanssaan ei olla erimieltä. Mikä nyt on ihan tavallista ihmismäistä käyttäytymistä, mutta se mikä vituttaa on, että He yleensä kieltävät putoavansa tällaisen käyttäytymisen tasolle ( ja toisinaan kieltävät jopa ihmisyytensä ). Auta armias, jos asiallisesti toteat vaikka plushofilian olevan hieman arveluttavaa, olet heti mitään ymmärtämätön petturi mundaani ja yleisesti ottaen kusipää.
Noh, kärjistän aika rankalla kädellä, mutta perusidea on siellä.

Tosin sen sanon, että tietenkään tämmöinen käyttäytyminen ei rajoitu vain furry-piireihin, vaan sitä löytyy kyllä kaikista fandomeista mihin minä olen katsoinut pinnalle tai syvemmälle. Anime-fandomi ei parhaimmilaan ole missään nimessä parempi ( siksi pysynkin etäällä ) ja Yaoi-fandomissakin on omat ihanat puolensa :P

Masentaa kun ihmiset kuvittelee, että jonkun mielikuvitus-systeemin kautta he voivat jotenkin elää "paremassa" maailmassa. Unohtavat aina perkele, että niin kauan kun niissä henki pihisee, ne ei pääse karkuun sitä tosiasiaa, että maailma johon ne syntyi on ihan takuu taatusti se sama maailma, jossa ne aina tulee elämään ja jossa ne lopulta tulee kuolemaan.
Perkele.

Minä menen angstaamaan.
*angst angst*

Edit: Sen vielä sanon - ennen kuin kukaan ehtii oireilemaan - että eihän nyt tietenkään satunnaisessa todellisuuden pakoilussa olekaan mitään vikaa. Ylläoleva koskee nimenomaan niitä, jotka eivät enää yksinkertaisesti suostu elämään normaalia elämää ollenkaan, vaan rakentavat kaiken ympärillään mielikuvitusmaailmansa mukaan.
Noretus
*******

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » Ti Helmi 01, 2005 10:28

*kaivaa nenäänsä ja päättää liittyä keskusteluun*

Hrmn. Mitä sitten on se "normaali elämä"?

Itse olen mielestäni todella tolerantti kaikenlaisten kiihkoilijoiden suhteen (olenhan jo kahden vuoden ajan yrittänyt leppoisasti käännyttää homoiksi paria luonani säännöllisesti käyvää jehovantodistajaa, vaikka kristillisyyttä inhoankin). En myöskään arvostele ihmisten mieltymyksiä - ainakaan niin kauan kun he toteuttavat halujaan vain fiktiivisesti. Örkit tekevät sen joukossa, samoojat saappaat jalassa ja niin edespäin...

Mutta kuten terapeutinkin kanssa on tullut jo todettua, elän ihan täydellisesti omassa fantasiamaailmassani. Annan muiden tehdä mitä lystää ja osaan nauraa vapautuneen sosiaalisesti ryhmässä, mutta silti en mahda sille mitään, että ajattelen omia fantasia-asioitani 25 tuntia vuorokaudessa. Viimeisten kymmenen vuoden ajan olen uponnut tuohon maailmaan yhä vain totaalisemmin. Ei se tarkoita, ettenkö tekisi normaaleitakin asioita, mutta ajatukset ovat aina vain jossain muualla.

Tätä fantasiatrippailua ei voi kutsua ihan satunnaiseksikaan; toisinaan sitä voisi kai jo sanoa autismiksi kun tuijottelen seiniä suu auki ja autuas ilme kasvoillani. Silti käyn joka päivä suihkussa, kokkaan lämpimiä leipiä, maksan joka kuukausi kolme euroa Greenpeacen tilille ja ihmettelen, että miten maailman oloja voisi parantaa. Ei tässä ole kyse todellisuuden pakoilusta... Todellisuus on ihan okei, mutta kun tuo oma karkkimaa on niin kiinnostava, ettei sitä yksinkertaisesti voi olla ajattelematta ihan koko ajan.

Parhaat (ja ainoat) kaverini (mies ja kämppis) tietävät jo, että persoonallisuuttani ei voi käsitellä fantasiamaailmasta erillisenä. Se on kuin purkka tukassa. Silti en missään määrin oleta, että todellinen maailma pyörii vain oman kuvitellun universuumini ympärillä. Olenko kuitenkin edelliseen keskusteluun viitaten täysin kadotettu sielu, vai miten on asian laita?

Avatar
Noretus
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Heinä 12, 2004 22:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Noretus » Ti Helmi 01, 2005 13:01

No kuten sanoin, eihän siinä mitään, jos pitää kuitenkin jollain tasolla kiinni todellisuudesta, eikä esim. ( satunnainen yaoi-fani ) käy virossa pimeässä sukupuolenvaihdos-leikkauksessa ja sen jälkeen muuta japaniin sillä mentaliteetilla, että ryhtyy teini-idoliksi ja "ihan oikeaksi" bishouneniksi.
Tai vähän realistisempi esimerkki: ei ahkerana cannabiksen pössyttelijänä muuta Amsterdamiin ainoana suunnitelmana ryhtyä puutarhuriksi.
Tai kliseinen esimerkki: ei muuta sokkona Los Angelesiin tarkoituksena päästä suureksi filmitähdeksi.
Tai "jokapäiväinen" esimerkki: valitsee saman koulun tai työpaikan kuin se, johon on iskenyt silmänsä.

Elikkä siis tämä yrittää tehdä pointtia siitä, että ihminen pitää järjen vähintään kädessä ( mieluiten päässä ), eikä anna tuon oman kivan fantasiamaailman kontrolloida kaikkea mitä tekee.
Charha kirjoitti:Olenko kuitenkin edelliseen keskusteluun viitaten täysin kadotettu sielu, vai miten on asian laita?
Olet antanut yaoin korruptoida mielesi, olet täysin menetetty tapaus, eikä toivoa enää ole ;D Voit toki yrittää muuttaa matalaan majaan ( ei korkeaan torniin, jotta vältämme syntiset assosiaatiot ), kylpeä joka päivä muurahaispesissä ja heittää muutaman Isä Meidän aina ennen syömistä ja nukkumaan menoa. Elät syömällä sammalta ja kaarnaa. Viihdytät itseäsi vain lukemalla Raamattua ja veistämällä puusta Jeesus-aiheisia patsaita ( joihin ei ole lupaa kajota jos mieli on synnin sumentama ).
Ehkä sitten muutaman ( kymmenen ) vuoden päästä olet taas yhteiskuntakelpoinen XD
Noretus
*******

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » Ti Helmi 01, 2005 14:52

Noretus kirjoitti:Voit toki yrittää muuttaa matalaan majaan ( ei korkeaan torniin, jotta vältämme syntiset assosiaatiot ), kylpeä joka päivä muurahaispesissä ja heittää muutaman Isä Meidän aina ennen syömistä ja nukkumaan menoa. Elät syömällä sammalta ja kaarnaa. Viihdytät itseäsi vain lukemalla Raamattua ja veistämällä puusta Jeesus-aiheisia patsaita ( joihin ei ole lupaa kajota jos mieli on synnin sumentama ). Ehkä sitten muutaman ( kymmenen ) vuoden päästä olet taas yhteiskuntakelpoinen XD
Hirvitys! Ei ikinä. *alkaa heti piirtää lisää kankean pornahtavaa materiaalia*
Kuva

Avatar
Shadow
Viestit: 24
Liittynyt: Pe Loka 15, 2004 16:45
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Shadow » Ti Helmi 01, 2005 21:19

Älkää nyt vain kukaan yllyttäkö Charhaa aterioitsemaan kaarnalla ja sammalella. Itse olen niin avuton otus, että olen muiluttanut perheen ruokahuollon lähes kokonaan hänen harteilleen. Täällä kuolee viattomatkin *cough* nälkään, jos kämppikseni herää itkemään kadonneen yhteiskuntakelpoisuuden perään. Ja jos ei nälkään, niin viimeistään ikävystymiseen.

Tuo kuva on kyllä ihana. Kun näin sen tekovaiheessa iltäpäivällä, meni sekuntikaupalla aikaa, ennen kuin tajusin, että siinä on useampia kuin yksi henkilö. Oli katse jotenkin niin kummasti liimaantunut tuohon kuvan alimman neljänneksen tienoille...

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » Ti Helmi 01, 2005 23:49

Niin kauan kun mun vatsani on iso ja vaatelias, niin tässä taloudessa ei kukaan kuole nälkään. Mut mitäs kämppis tästä pitää? Captain Nayrover revealed...

Kuva

(olen huono piirtämään noita miesten killuttimia. Täytyisi päästä tarkkailemaan niitä enemmän.)

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tähdenlennon galleria”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa