Yaoi-alueen kehittäminen

Kunhan aihe jotenkin läheltä liippaa yaoita tai shounen ai:ta, sana on täällä melkoisen vapaa.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
rie
Viestit: 83
Liittynyt: La Huhti 07, 2007 17:33

Yaoi-alueen kehittäminen

Viesti Kirjoittaja rie » La Kesä 21, 2008 19:36

Miten toivoisitte yaoi-aluetta kehitettävän tulevaisuudessa?

Offtopic voisi luultavasti muuttua pelkäksi osto/myynti -palstaksi. Kuva- ja linkkialueet ovat kovin hiljaisia, mutta niiden tappamiseen on tuskin tarvetta.

Pitäisikö uusia alueita luoda? Jotkut ovat toivoneet Arcadian tyylistä aluetta, jossa vaadittaisiin viesteiltä enemmän tasoa - se voisi toimia, jos kiinnostuneita kirjoittajia on tarpeeksi.

Onko nykyinen moderointilinja hyvä vai kaivataanko tiukempaa moderointia?

Avatar
starscream
Viestit: 695
Liittynyt: Su Syys 07, 2003 21:03
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Yaoi-alueen kehittäminen

Viesti Kirjoittaja starscream » Ti Kesä 24, 2008 21:19

taruti kirjoitti:Miten toivoisitte yaoi-aluetta kehitettävän tulevaisuudessa?
Ei mitään konkreettisiä kehitysehdotuksia nyt tarjolla, mutta epämääräisesti ilmaistuna voisi yrittää keksiä jotain kivaa joka saisi ihmisiä osallistumaan enemmän.
taruti kirjoitti:Offtopic voisi luultavasti muuttua pelkäksi osto/myynti -palstaksi.
Ne pari offtopic-ketjua voisi varmaan siinä tapauksessa siirrellä sieltä tälle puolelle, kun ne eivät niin pahasti offtopiccia olleet.
taruti kirjoitti:Jotkut ovat toivoneet Arcadian tyylistä aluetta, jossa vaadittaisiin viesteiltä enemmän tasoa - se voisi toimia, jos kiinnostuneita kirjoittajia on tarpeeksi.
Tasokkaampi keskustelu olisi tervetullutta, mutta en näe syytä siihen miksi sitä ei voisi käydä myös yleisessä keskustelussa, jos uudelle alueelle ei olisi tulossa esim. k-18 ikärajaa josta joskus taisi olla puhetta.

Harmittavan usein juuri tasokkaammat aloitusviestit näyttävät jäävän kokonaan vaille vastauksia. Yhdeksi syyksi epäilen sitä, että monet ketjut aloitetaan aika suppeasta aiheesta, ja kun yaoimakuja on monia, niin foorumilta ei välttämättä edes löydy toista kirjoittajaa joka harrastaisi juuri sitä samaa juttua.
taruti kirjoitti:Onko nykyinen moderointilinja hyvä vai kaivataanko tiukempaa moderointia?
Kaipaan tiukempaa warelinkkien poistamislinjaa. Lisäksi osto-/myyntipalstalta varmaankin saisi poistaa "saa poistaa"-viestit. Eikä esim. tätäkään trolliketjua ole välitetty lukita, vaikka asiaa on jälkikäteenkin käyty ihmettelemässä. = "Mikä moderointilinja?"

Avatar
rie
Viestit: 83
Liittynyt: La Huhti 07, 2007 17:33

Re: Yaoi-alueen kehittäminen

Viesti Kirjoittaja rie » Ma Kesä 30, 2008 20:19

starscream kirjoitti:
taruti kirjoitti:Offtopic voisi luultavasti muuttua pelkäksi osto/myynti -palstaksi.
Ne pari offtopic-ketjua voisi varmaan siinä tapauksessa siirrellä sieltä tälle puolelle, kun ne eivät niin pahasti offtopiccia olleet.
Näin tapahtui.

Avatar
Yatsura-sama
Viestit: 281
Liittynyt: Ma Loka 31, 2005 11:36
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: Yaoi-alueen kehittäminen

Viesti Kirjoittaja Yatsura-sama » Ti Heinä 01, 2008 00:02

Siis periaatteessa tämä foorumi on hyvä tällaisenään? Olihan meillä joitain ehdotuksia ja ajatuksia siitä miten tämän pitäisi uudistua miiteissä, eikös? (Minulla vain on paha tapa unohtaa ne ajatukset parin päivän päästä)

Mutta noita mitä on tuotu esille jo valmiiksi:
Offtopicista - joo kyllähän sen voisi vaihtaa pelkäksi osto ja myynniksi (ellei näin ole jo tapahtunut?), harmi toisaalta että meidän hieno alue muuttui pelkäksi myyntipaikaksi, kun eikös meillä ollut jotain suunnitelmiakin sen varalle y/n? (Kun en taaskaan muista.)

Mitä sitten uusilla alueilla tarkoitettaisiin? Muistaakseni täällä oli joskus pieni muotoinen keskustelu 'lasten hiekkalaatikosta' ja sitten K-18 alueesta. Nämä ovat vain siis esimerkkejä, mutta omalta osaltaan tuo luokittelu voisi olla ihan hyväkin, sillä viime aikoina tuntuu, että foorumi on aika paljolti muodostunut juuri hiekkalaatikkomaiseksi sekamelskaksi, jossa ei tunnu syntyvän oikein kunnollista keskustelua, vaikka tämähän on keskustelualue, desho?
Joten.. jos mitään muutoksia aiotaan tehdä näihin 'alue-luetteloihin', voisiko olla mahdollista että olisi erikseen alue, jossa olisi sitten ehkä hieman tasokkaampaa keskustelua, hieman pidemmillä viesteillä verrattuna näihin mitä täällä nykyään näkee (tällä lähinnä viittaan siihen, että foorumilla on vain pari suosittua ketjua, jotka yleensä ovat kyselyjä. Ja harmiksemme kommentit näissä ketjuissa on vain jokaisen oma mielipide, joka ei välttämättä eroa toisen mielipiteestä, uudelleen toistettuna, elikkäs ei oikein keskustelua?), ja sitten voisi olla vaikka erikseen Shout-Box tai vastaava jonne mennään heittelemään näitä pikaisia ja lyhyitä viestejä.
Sillä esim, miitti ilmoituksiin ei ainakaan tämä otus jaksa alkaa vääntämään mitään ylipitkää romaani viestiä, jos pitää vain ilmoittaa olevansa tulossa?

Ne?
"I am great warrior! Not some variety of flower!...YAY! Its crossdressing time <3"

"..Sure"

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen yaoi-keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 15 vierailijaa