Mikä piirre bishissä saa sinut kehräämään?

Kunhan aihe jotenkin läheltä liippaa yaoita tai shounen ai:ta, sana on täällä melkoisen vapaa.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
Fuyuki
Viestit: 165
Liittynyt: To Heinä 26, 2007 18:59

Mikä piirre bishissä saa sinut kehräämään?

Viesti Kirjoittaja Fuyuki » Ti Elo 21, 2007 11:05

Uutena tyyppinä yritänpä tässä herättää keskustelua. *pyyhkii pölyjä foorumin yltä* Hope tällaista aihetta ei ole vielä olemassa, en ainaskaan löytänyt ihan samaa, joskin jotain sivuavaa ehkä.

Eli mikä piirre bishissä saa sinut kuolaamaan? Onko jotain erityistä juttua, pitkä tukka, joku asuste, kissankorvat tms... josta pidät erityisesti, vai riippuuko ihan vain mangakan tyylistä piirtää? Haen nyt lähinnä ulkoisia seikkoja en niinkään luonnetta tai luonteenpiirrettä.

Itse olen huomannut, että kessuttelevat ja silmälasipäiset (aurinkolasitkin kelpaa, jos ne on sillai "coolit") bishit on vaan niin hot. En tiedä mikä siinä on. Myös jokin japanilainen asuste bishillä (mitä ne nyt ovat, hakamat, yukatat...) on aika iloa silmälle.
Welcome to life. Everything is a useless struggle until you die.

Avatar
-Rudia-
Viestit: 180
Liittynyt: Ma Tammi 16, 2006 15:40
Paikkakunta: My kingdom of yaoi

Viesti Kirjoittaja -Rudia- » Ke Elo 22, 2007 09:14

Hmm.... Pitkä tukka... ihana matala, sarmikas ääni, jonkinlaiset asenteet maailmaa kohtaan... pahikset on erityisesti mun suosikkejani (Final Fantasyjen kuuluisat Vincent[vaikkei pahis olekaan], Sephiroth, Yazoo, Kadaj, Loz ja Kuja, sekä animen puolelta Sesshoumaru, Nakago, Byakuya, Itachi, Orochimaru, Aoshi, Saitoo *jatkaa listaansa loputtomiin*...)

Olen huomannut, että kuolaan aina pahiksia... ihan aina... no, ehkä joskus hyviksetkin menettelee (Rurouni Kenshinissä Kenshin), mutta lähinnä niiden asenteiden takia. Hiusten pituus ei sinäänsä ole mikään kriteeri, mutta... *slurps, kuolaus* mitä pidempi tukka sitä parempi ^^ vaikka poikkeusina voinkin sanoa esim Darkin, Kaworun, Aoshin ja Ikkakun (<- ainoa kalju, josta tykkään!)... mutta poikkeuksethan vain vahvistavat sääntöä... vai mitä mieltä muut on?
Hate the sin -
but love the sinner

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ke Elo 22, 2007 16:32

Ehkäpä parhaiten uppoaa ne hiukan turhan kovapäiset, mutta sisimmältään äärimmäisen pehmeäsydämiset sankarit, jotka eivät kaikki ehkäpä käyttäydy herrasmiesmäisesti mutta päätyvät lopulta tekemään oikein. Siihen listaan mahtuisi vaikkapa Inuyasha (Inuyasha), Yahiko (Rurouni Kenshin) ja Kantaro (Tactics), hieman samankaltaisin lähtökohdin myös Albel (Star Ocean Till the End of Time) ja vaikkapa Yue (Cardcaptor Sakura).

Myöskin nuo "sankari tahtomattaan" tyyppiset hyvikset osuvat, kuten Cloud (Final Fantasy VII), Fayt (Star Ocean till the End of Time) ja Shaoran (sekä Cardcaptor Sakura että Tsubasa Chronicle). Vähän erilaisella tyylillä tämän toteuttaa myös Ayumu (Spiral) ja kovin erilaisella tyylillä Lelouch (Code Geass).

Sitten erinäiset erilaiset yksinkertaisesti kiltit hahmot myös kiinnostavat, kuten Fai (Tsubasa Chronicle) ja Daisuke (DNAngel) tai miksei myös Chrno (Chrno Crusade).

Loppujen lopuksi kategorioinnit ja speksit eivät paljoa pelasta sillä suosikkihahmoja löytyy määritteiden ulkopuoleltakin. Yleensä se vähän piiloteltukin hyväsydämisyys kuitenkin voittaa suurimman palkinnon. Tilanne varmistuu yleensä oikealla katseella tai ilmeellä.


muoks: ettei mene kaksinpuheluksi, lainaanpa seuraavaa viestiä.
starscream kirjoitti:Tyypillisiä pitkätukkabishejä en jostain syystä siedä.
Sama tapaus. Näistä löytyy kovin harvoin Sitä mitä etsii. Nopeasti en muista yhtään hittiä näiden joukosta, mutta aika monta hutia.
Viimeksi muokannut kyuu, Pe Elo 24, 2007 21:58. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
starscream
Viestit: 695
Liittynyt: Su Syys 07, 2003 21:03
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja starscream » To Elo 23, 2007 21:11

Luonteella on enemmän merkitystä kuin ulkonäöllä (etenkin kun bishipakettiin kuuluu kauneus/komeus vakiovarusteena), mutta toki moe-pisteitä tulee lisää mm. silmälaseista, koko selän peittävistä yakuza-tatuoinneista, gakuran-koulupuvuista, yukatoista ym. japanilaisista vaatteista, uniformuista, esiliinoista (siis tämä joka semen unelma saada ukensa muuten alasti mutta essu päällä), kissankorvista/-hännistä (jos niillä on joku tarkoitus... siis esim. luonteenpiirteen kuvaus tai hahmon esittäminen kissapoikamuodossa jostain syystä; muut kissapoikajutut kun juonellisesti tuppaavat olevan valitettavan usein aika kuraa)... etc. etc. *kootut fetissit* Noita voi myös yhdistellä vapaasti, kunhan pysytään turvallisissa stereotyyppirajoissa, siis ei yakuzatatuointityyppiä kissankorvissa ja koulupuvussa (eihän?).

Tyypillisiä pitkätukkabishejä en jostain syystä siedä.

Avatar
Fuyuki
Viestit: 165
Liittynyt: To Heinä 26, 2007 18:59

Viesti Kirjoittaja Fuyuki » La Elo 25, 2007 09:27

Jej, vastauksia on tippunut :)

Mulla toi tukkajuttu riippuu ihan piirtäjästä, pitkä uppoaa mutta sellainen lyhyt seksikäs pörrökin on kiva. Riippuu piirtäjän tyylistä...
Welcome to life. Everything is a useless struggle until you die.

Avatar
Teh_Rei
Viestit: 326
Liittynyt: Ke Heinä 14, 2004 21:54

Viesti Kirjoittaja Teh_Rei » Su Elo 26, 2007 04:13

Tyttöjen vaatteet. 'nuff said!
REILUKERHO - Hurray for YURI!

Avatar
Yatsura-sama
Viestit: 281
Liittynyt: Ma Loka 31, 2005 11:36
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Yatsura-sama » Su Elo 26, 2007 21:12

Tsaa jaa jaaa.. Mitäpähän tähän sanoisin.
Ei ole mitään tiettyä kriteeriä minkäperusteella niitä suosin.. Silmälasit ovat tosin aina plussaa.
Olen huomannut, että miellyn useimmiten pahiksiin, kyllä jotkut hyvät heputkin saavat pisteitä hemauttavilla silmälaseillaan tai sitten mieleenkiintoisilla luonteillaan (esim. Yuu Kanda from D.Gray-man)
Mutta sellaiset 100% badass semet, joiden järjen kulusta ei saa mitään selvä iskee suoraa sydämmeeni.(Muraki Yami no matsueista, Seishiro X/1999, Vocal Violinist of hamelnista)
"I am great warrior! Not some variety of flower!...YAY! Its crossdressing time <3"

"..Sure"

Avatar
tilli
Viestit: 39
Liittynyt: To Heinä 06, 2006 18:02
Paikkakunta: Anjalankoski

Viesti Kirjoittaja tilli » Ma Elo 27, 2007 19:23

Rattail-hiukset ja tummat silmät... :D grrr...

Avatar
Vayandil
Viestit: 17
Liittynyt: Ma Huhti 23, 2007 09:50
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Vayandil » Su Syys 02, 2007 15:16

Pitkällisten itsetarkastelujen jälkeen olen todennut pitäväni synkistä kasvoista. Eli sellainen suu peruslukemilla + silmät hieman vihaisennäköiset. Esim. Naruton Itachi sattuu tällaiseen kuvaukseen. Kuolauskerroin vielä nousisi, jos tuo ilme läntätään ukelle tai hyvikselle.

Ruumis saisi olla vähintäänkin hieman miehekäs. Tytön/naisennäköisyys, kuten myös liian tyttömäiset vaatteet, eivät oikein aiheuta kuolausta, toisin kuin vaikkapa Ai no kusabin Rikin vartalo *droooool* XD. Poikkeuksia aina on, sillä mieltymykseni riippuu lähinnä bishin luonteesta ja pikkuisen myös piirtäjän tyylistä. Pitkä tai lyhyt tukka, tummat tai vaaleat silmät, kaikenlainen käy, jos hahmo vain miellyttää.

Oikeastaan nuo ulkonäkökriteerit tulevat kyseeseen silloin kun katselee piirroksia, joissa on OC:itä tai tuntemattomia hahmoja. Tällöinhän ei tiedä tarkkaan hahmojen persoonallisuuksia, joiden perään kuolata, joten täytyy tyytyä silmänruokaan.

[Nyt kun olen langennut katsomaan Hellsingiä, olen alkanut pitää suurista suista. Alucardin jatkuva leveä virne on kyllä...ah]
Akumetsu... Hän, joka tuhoaa pahuuden.

Avatar
Loveless
Viestit: 29
Liittynyt: Pe Kesä 01, 2007 19:54
Paikkakunta: Riihimäki

Viesti Kirjoittaja Loveless » Ke Syys 05, 2007 15:01

hmmm. no ainaki pitkä fleda on ihan must. Ja sopivan miehekäs kroppa. Lihaksia kiitos, ei hintelää naismaista. Mut ei sit liikaakaan....
On se kyl paljolti piirtäjästä kii kuin paljon kuola valuu mutta ihan konkreettisena esimerkkinä Demon Diaryn Eclipse. Just sellanen cool character,tummat silmät, tumma letti. tosin ihastuin Bleachin Renjiin koska se on nii ihanan avuton ja taitava samaan aikaan :P
Jos ei aleta sen syvällisemmin perehtyyn vaan rekisteröidään ainoostaan mitä silmille hyppii nii: pitkä fleda, tumma, ns. cool hahmo, pahis (final fantasy: advent children)
LOVELESS: one without love

Avatar
Coman
Viestit: 32
Liittynyt: To Tammi 25, 2007 19:58
Paikkakunta: Ilomantsi/Joensuu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Coman » Ke Syys 05, 2007 21:45

Mulla ainakin vaikuttaa aika paljon mangakan tyyli D: Mutta noin 90% mangakoiden piirroksista kolahtaa kympillä <3
Bishis... Um, ite oot aika pitkä tukka fanittaja ja tyyliä pitää miähäl olla :D ja siinä hintelän ja bodarin välimaastoa. Sellaset on aina että hothotaijai x3 (eiks ne kaikki anime/manga miehet ole aika paljon just tollasia hintelä+bodari=normi -miehiä?...) Ja extra pisteitä saa jos on pahis 8D

Avatar
shounen
Viestit: 238
Liittynyt: Ti Kesä 14, 2005 17:01
Paikkakunta: Vuorela

Viesti Kirjoittaja shounen » Ke Syys 19, 2007 22:52

Eniten ehkä hintelät erikseen, mutta sitten hymy ja olemus voi myös saada. Ylimielisyys saa enemmänkin vihaiseksi, mutta se että osaa olla silleen hieman kivasti : p
:3

Avatar
Paha sotaherra
Viestit: 602
Liittynyt: Ti Huhti 10, 2007 16:09
Paikkakunta: Kuopio
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Paha sotaherra » Ma Loka 01, 2007 18:53

Ihanat, punastelevat ukepojat. ^_^
Sisko: "Mitä sä teet?"
Minä: "Yritän tässä näyttää ruotsalaiselta kreiviltä."

Cosplayshogunaatti eli lyhyemmin Naatti

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen yaoi-keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa