Yaoi peleissä

Kunhan aihe jotenkin läheltä liippaa yaoita tai shounen ai:ta, sana on täällä melkoisen vapaa.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
Ishida
Viestit: 98
Liittynyt: Su Tammi 23, 2005 03:31
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Yaoi peleissä

Viesti Kirjoittaja Ishida » Ke Loka 11, 2006 15:57

Hm, en löytänyt tästä aiempaa ketjua, vaikka voisin vannoa, että sellainen on joskus ollut O_o'

Enivei, yaoi peleissä! En halua rajoittaa aihetta tiukasti yaoin tai edes BL:n/shounen ain piiriin. Olisi hauska kuulla ihan yleisesti slashattavista peleistä. Esimerkkeinä tulevat mieleen eri Final Fantasyt, joiden hahmoja on naitettu ristiin iät ja ajat. Toinen esimerkki on tällä foorumilla aiemminkin keskustelua herättänyt Guilty Gear -sarja, joka on niin hävyttömän selvää homostelua, ettei niitä parituksia tarvitse edes lukea rivien välistä.

Vähän tuntemattomampi tulokas on joskus viime kesän tienoilla Euroopassa PS2:lle julkaistu korealainen Magna Carta: Tears of Blood (alkup. Crimson Stigmata), joka on kohtalaisen perinteistä konsoli-rpg-kamaa. Mutta siinä on koukku! Hahmosuunnittelusta on vastannut korealainen jokapaikanhöylä ja taidejumala Hyung-tae Kim. Käytännössä tämä tarkoittaa valtavaa bishyvyöryä, hienoja vaatteita ja paljon paljon jännää hahmodesignia. (*cough* ja vähäpukeisia isotissisiä naisia mutta ei niistä sen enempää >_< *cough*)

Huolimatta kliseitä pursuavasta asetelmasta (tai juuri sen takia) pelistä löytyy useita hyviä parituksia. Ensimmäisenä tulee mieleen päähenkilö Calintz ja Calintzin eräänlainen oppipoika Azel, joka vastaa pelin shota-kiintiöstä ja jonka osoittama huomio Calintzia kohtaan on sellaista luokkaa, ettei homosteluun pääsy vaadi edes mielikuvitusta.
Toinen itseä herkuttanut suhde löytyy Calintzin ja tämän semeilevän esimiehen, kenraali Agreianin väliltä. Ja homma paranee jatkuvasti juonen auetessa ^^
Sekä pelaajan omasta porukasta että sivuhahmoista ja vihollispuolen riveistä löytyy melkoinen määrä paritettavaa materiaalia, mikäli intoa löytyy. Magna Carta menee kepeästi minun listoillani sinne ihan homopornupotentiaalisten pelien kärjen tuntumaan.

Eikä Magna Carta ihan puhtaasti pelinäkään mitenkään hassumpi ole, mikäli on valmis kestämään pelityypin kliseitä ja jaksaa kahlata kaiken vähän epäolennaisemman hutun ja juoniaukkojen ohi kiinnittämättä niihin liikaa huomiota. Taistelusysteemi on hiukan omintakeinen, muttei missään määrin niin hankala kuin netissä pyörivistä arvosteluista voisi päätellä.

Mikäli mielenkiinto heräsi, pelin (multimediakkailla) kotisivuilla voi tutkia hahmoillustraatioita ja perusinfoa pelimaailmasta.

Muita slash-kelpoisia pelejä? Anyone?

Avatar
ShyHi
Viestit: 206
Liittynyt: Pe Syys 17, 2004 21:21
Paikkakunta: Neverneverland

Viesti Kirjoittaja ShyHi » La Loka 14, 2006 19:16

Humm. Jospa pitkästä aikaa yrittäisin pitää ajatukset kasassa yhden viestin verran ^^;;

Siispä. Omiin ehdottomiin suosikkeihin kuuluu Suikoden, josta en ikävä kyllä omista muuta kuin kakkosopelin. Hahmoja riittää oliko niitä nyt 108 (pahus kun osa niistä on naisia). Ennen kuin edes tiesin koko yaoi- genren olemassaolosta, kehittelin kahden päähahmon välille jos jonkinlaista draamaa ja olin erittäin pettynyt pelin lopussa, kun ne kaksi eivät karanneetkaan käsi kädessä auringonlaskuun. Sentään olen päässyt tästä ihan doujinsin lukemaan…

Toinen josta olisin toivonut edes jonkinlaista fanarttia löytyvän, on Vagrant Story. Sydneytä on niin mukava tyrkyttää Ashleylle, sillä se on niin mahdottoman sexy, eikä sillä ole niitä vaatteitakaan turhan paljon päällä, joten äkkiähän ne hommat hoituisi :D .
Ishida kirjoitti:Vähän tuntemattomampi tulokas on joskus viime kesän tienoilla Euroopassa PS2:lle julkaistu korealainen Magna Carta: Tears of Blood (alkup. Crimson Stigmata), joka on kohtalaisen perinteistä konsoli-rpg-kamaa. Mutta siinä on koukku! Hahmosuunnittelusta on vastannut korealainen jokapaikanhöylä ja taidejumala Hyung-tae Kim. Käytännössä tämä tarkoittaa valtavaa bishyvyöryä, hienoja vaatteita ja paljon paljon jännää hahmodesignia.
Juu tämä on ehdottoman kuolattavaa tavaraa. Peliä olen havitellut jo pidemmän aikaa, mutta jotenkin kummasti nuo kirjakaupat ovat imeneet tuota pätäkkää pussistani, enkä ole pääomaa sen hankkimiseen löytänyt. Hyung-Tae Kim on saanut ihan oman kansionsa koneen kuvatiedostoihin, sen verran hienoa työtä hän saa aikaan. Kannattaa myös katsastaa hänen designiaan pelistä War of Genesisis ( alareunasta visit the image gallery), sillä sieltäkin löytyy potentiaalista paritettavaa. Magna Cartasta haluaisin tuota Chris Archwayta tunkea jonkun kanssa yhteen. Hän voisi olla vaikka uke, koska tuolla Ishidan linkkaamilla sivulla hänen väitetään olevan naistenmies, joten joku voisi tehdä hieman käännytystyötä ^^.

Aika monesta pelistä onneksi löytyy aineksia kunnon slashille, niin ei käy pelaaminen liian tylsäksi. Jospas mie nyt kuitenkin antaisin muillekin puheenvuoron, enkä nyysisi kaikkia pelejä omaan viestiini…
“There is much more to the world than you think. Perhaps it is really a doorway, and if you choose to go inside, you'll find many unexpected things.” ~ Shigeru Miyamoto ~

Liftrasir
Viestit: 81
Liittynyt: To Heinä 15, 2004 23:28
Paikkakunta: Imatra
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Liftrasir » Su Marras 12, 2006 21:41

Pelihahmojen slashaaminen! Mun lempparia!
Oma "parituslistani"...

*fanityttöidioottivaihde päälle (-> hirveää fanitekstiä alla)*

- Kingdom Hearts II heti kärkeen, mitä tuosta pitäisi sanoa? Yhden hahmon nimikin on Mansex--err, siis Xemnas. Kauniita poikia joka nurkassa (ja Mikki Hiiri pyörimässä kaikkialla, bleh). Ei sitä voi pelata ilman että pää räjähtää siihen kaunispoikaisteluun, ja muuhun vastaavaan mistä tällainen kieroutunut fanityttö saa kaiken fanservicen irti. "He...was the only one I liked... He made me
feel...like I had a heart. It's kind of...funny... You make me feel...the
same..."
No jaa, hahmot ovatkin Nomuran käsialaa. Olen pitkään kironnut sen pelin Disney-hahmoja, mutta omalla tavallaan ne tasapainottavat mukavasti (= estävät sulamiseni fanityttömössöksi). Jaa niitä parituksia? Organization XIII keskenään yhdeksi sekamelskaksi... miinus se yksi naisihminen, jos nyt homostelun parissa pysytään.
- Star Ocean -sarja. Tai oikeastaan vain toinen ja kolmas. Ensimmäisestä osasta en saa hirveästi paritusaiheita. 2nd Storyn Dias ja Ashton (ja jos mieli tekee, niin Claude) ja Till the End of Timesin Albel ja Fayt joista voisinkin paasata aikojen loppuun saakka... joten, siitä ei sen enempää.
- Final Fantasy-sarja... no, oikeastaan itse saan "kicksini" vain VII'stä ja VIII'stä. Muista sarjan osista en löydä mitään tarpeeksi slashaabeleita hahmoja (innolla odotan XII'tä?). Siinä ja siinä on VI, koska Setzer ja Edgar :D Ja nyt kun paremmin muistelen, taisi olla niin että Final Fantasy V sai minut parittamaan pelihahmoja keskenään ensimmäisen kerran...kunnes paljastui että Faris olikin nainen, joten se siitä poikarakkaudesta.

En jatka enempää. Kohta on pakko turvautua fanfictioniin.

Offtopickina ulisen, että kai tuota Magna Cartaa ihan kaupoistakin saa? Taas yksi peli mikä olisi pakko saada (Hyung-tae Kim on jumalani), mutta se välttelee minua kuin ruttoa.
I fail. Puppies keep dying.

Avatar
ShyHi
Viestit: 206
Liittynyt: Pe Syys 17, 2004 21:21
Paikkakunta: Neverneverland

Viesti Kirjoittaja ShyHi » Ti Marras 14, 2006 11:27

Liftrasir kirjoitti:Offtopickina ulisen, että kai tuota Magna Cartaa ihan kaupoistakin saa?
Enpä ole täällä meilläpäin tuohon ihanuuteen vielä törmännyt (siis L:rannassa tai Imatralla), Helssingistä tai muista isommista pitäjistä sitä saattaa löytyä ihan hyllytavarana, mutta täällä rajan tuntumassa täytyy turvautua nettikauppoihin. Ainakin Playerone myyskentelee tuota.

Mutta jottei ihan offtopiciksi menisi, niin Star Ocean - Till the End of Timesin Abel + Fayt on todellakin mehukas pari. Koko pelistä en mitään tiennyt, kun törmäsin fanart sivuun pullollaan yaoita. Pitääkin katsoa löytyisikö se sivu vielä jostain >.>
“There is much more to the world than you think. Perhaps it is really a doorway, and if you choose to go inside, you'll find many unexpected things.” ~ Shigeru Miyamoto ~

Avatar
Ishida
Viestit: 98
Liittynyt: Su Tammi 23, 2005 03:31
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ishida » Ti Marras 14, 2006 15:36

Liftrasir kirjoitti:Offtopickina ulisen, että kai tuota Magna Cartaa ihan kaupoistakin saa?
Lyhyt vastaus on "joo", isoissa lainausmerkeissä. Kyllä se ihan hyllytavaraa on, mutta julkaistu kuitenkin jo tovi sitten ja ilmeisesti aika pienenä eränä... Enpä ole niitä juurikaan nähnyt kesän jälkeen, mutta pelikaupoista saattaa hyvinkin löytää (etenkin käytettynä), ja (kuten ShyHi sanoi) nettikaupoista ainakin.

Star Ocean on mainittu sen verran usein, että täytynee katsastaa se :D

EDIT
Niin ja tietysti myös KH2 on saatava. Sen verran pidin jo ekasta osasta, että kakkonen on pakkohankinta heti kun saan rahaa kokoon (tai hinnat laskevat riittävästi ^^'). Siinä on ihan selkeästi väännetty bishinappulat kaakkoon, mikä on ensimmäisen osan jälkeen miellyttävä yllätys. Ekassa osassa yaoilumittari värähti lähinnä Leonin, Cloudin ja Sephirothin kohdalla, mutta kun yhdelläkään näistä ei ollut oikein mitään suurempaa roolia, niin surkuhan siinä ehti tulla. Sora ja Riku olivat tietty ihan perusmukavia sällejä, mutniinku... Lapsiahan ne vielä ovat, eivätkä edes mitään kovin herkkua shotapotentiaalia. Kakkosessa tuntuu olevan nippon- ja disneykertoimet mukavasti balanssissa. Ekassa osassa niitä FF-universumin hahmoja sisältäviä kohtauksia oli rikollisen vähän verrattuna kaikkeen nallepuheiluun.

Vaan hittoako kaikki on pakko dubata! Pornot japaniäänet for the win!!

feimi
Viestit: 1
Liittynyt: Su Marras 19, 2006 20:28

Viesti Kirjoittaja feimi » Su Marras 19, 2006 20:31


Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Su Marras 19, 2006 20:34

feimi kirjoitti:Onko tämä yaoi-peli?

http://pc.gamespy.com/pc/perfect-obedie ... ju-meirei/
No, kuvaus alkaa kertomalla että kyseessä on yaoi-peli joten pakko se on näin olettaa, vaikken olekaan siihen törmännyt.

Vaikuttaa juonikuvauksen perusteella melko tyypilliseltä asetelmalta. (which is nice? mene ja tiedä)

Avatar
dr.online
Viestit: 246
Liittynyt: Ma Elo 28, 2006 21:12
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja dr.online » Su Marras 19, 2006 23:52

Kingdom Hearts 2. Ja ei Riku ja Sora niiiin kakaroita enää ole, 16 ja 17 taisivat olla.. tai jtn. :D (ja sitten on tietysti ne herttaiset organisaatiolaiset...) Ja kun Auronin ja Leonin ja Cloudin kohdalla minun yaoitutkani nytkähtivät täysille.... (Auron oli isoin syy miksi koskaan edes aloitin FFX:n peluun. :DD )

Voi että. Nyt haluttaisi saada tuo Magna Carta jostakin.. :'< (pitäs ekaksi saada pelikone, köhköh.)

Joo. Final Fantasy VII, tosin siitä on vain Zack x Cloud ikinä iskenyt. Olen heikkona tällaisiin traagisiin ystävyyssuhteisiin (jossa _kuitenkin_ oli jotakin syvempää, minä tiedän!) Suloisin pari ikinä. (Vaikka haudan takaa.) Sitten olen kuullut huhuja että on eräs yaoi-peli nimeltä Togainu Chi. Tahtomattani kiinnostuin kun kuolasin ankarasti Gunzia. En ole ikinä pelannut, mutta Gunzi ja Kiriwar näyttävät vain niin... parilta. [http://bin.4chan.org/cm/src/1163969413444.jpg jos kuva ei näy, kopsaa osote ja pistä erikseen osoiteriville.]

Avatar
Ishida
Viestit: 98
Liittynyt: Su Tammi 23, 2005 03:31
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ishida » Ti Marras 21, 2006 12:51

Zan kirjoitti:Kingdom Hearts 2. Ja ei Riku ja Sora niiiin kakaroita enää ole, 16 ja 17 taisivat olla.. tai jtn. :D (ja sitten on tietysti ne herttaiset organisaatiolaiset...) Ja kun Auronin ja Leonin ja Cloudin kohdalla minun yaoitutkani nytkähtivät täysille.... (Auron oli isoin syy miksi koskaan edes aloitin FFX:n peluun. :DD )
Muistelisin, että ekan osan (josta siis puhuin ^^') aikana Sora on 14. Mikä nyt ei välttämättä ole niin kauhean shotaisa, mutta jotenkin KH:n tyyli on sellainen, että Sora esitetään minun makuuni vähän turhan lapsekkaana. Vaan saa nähdä josko Chain of Memories ja KH2 muuttaisivat asiaa edes hiukan.

Tällä hetkellä peliprojektinani on Golden Sun (sekä sen jatko-osa GS: Lost Age) Gameboy Advancelle, ja mieleni tekisi kovasti sanoa, että niissä on yaoipotentiaalia, semminkin kun ovat molemmat niin älyttömän mukavia pelejä, mutta... ei. Hahmoista löytyy kyllä paritettavaa (etenkin pahiksista löytyy herkkuja), mutta peli itsessään ei kyllä edes vihjaa moiseen suuntaan. Ja koko seikkailu on muutenkin sen verran harmitonta, ettei minkäänlaisten ihmissuhteiden kanssa tarvitse painia. Turhauttavaa törmätä peliin, josta haluaisi vääntää vaikka mitä, mutta ei vain pysty :P

Onko kukaan muu törmännyt samaan ongelmaan? (ja jätetään ne tetris-yaoit pois, jooko :D)

Avatar
-Rudia-
Viestit: 180
Liittynyt: Ma Tammi 16, 2006 15:40
Paikkakunta: My kingdom of yaoi

Viesti Kirjoittaja -Rudia- » Ti Marras 21, 2006 13:54

Onko kukaan kuullut pelistä Grandia 2?

Itse ole pelannut sen läpi ainakin miljoona kertaa (ykkösosa on... plääh!) ja siinä jos missä löytyy hauskoja parituksia... ainakin muutama... jos oikein kieroksi haluaa. Mulla on kauhea pakkomielle parittaa pikkuprinssi Roan ja petomies Mareg (kuvat löytyy googlettamalla!) koska yhdessä vaiheessa ne lähtee "hakemaan vettä" kahdestaan XD "We got a little lost, now didn't we, Mareg-san?" *innocent smile* "Roan, it's not right to say such trivial things..." *smiles*

Sitten toinen yhtä kiero... no, tätähän voi harrastaa Inuyashan ja Sesshoumarunkin kesken, mutta Melfice ja Ryudo on aika kieroa myös... Melfice on se pahis-isoveli ja Ryudo se angstaava pikkuveli... aww... semetysmaksimus! "Ryudo, you're such an embarrasment!" "You're not my brother!"

hmm... Joo, eipä siinä muuta... ja jos olisin hyvin ilkeä, mitä en tahdo olla, niin kertoisin mielenkiintoisia parituksia yhdestä toisesta pelistä, mutta en halua saattaa ketään mielisairaalaan...
Hate the sin -
but love the sinner

Avatar
Ishida
Viestit: 98
Liittynyt: Su Tammi 23, 2005 03:31
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ishida » To Marras 23, 2006 16:56

-Rudia- kirjoitti:Onko kukaan kuullut pelistä Grandia 2?
Kyllä vain! Kuolasin sitä vuosia, kunnes vihdoin satuin törmäämään siihen halpiskorissa. Ostin pelin, mutten ole vielä pelannut alkua pidemmälle. Vaikuttaa kyllä lupaavalta :3
ja jos olisin hyvin ilkeä, mitä en tahdo olla, niin kertoisin mielenkiintoisia parituksia yhdestä toisesta pelistä, mutta en halua saattaa ketään mielisairaalaan...
Nooh! Kerro toki. Kyllä me kestetään ^^

(ja sen yhden Blair x Bush -ficin jälkeen ei ole kovinkaan moni kiero paritus kyennyt järkyttämään kovin pahasti :P)

Avatar
-Rudia-
Viestit: 180
Liittynyt: Ma Tammi 16, 2006 15:40
Paikkakunta: My kingdom of yaoi

Viesti Kirjoittaja -Rudia- » To Marras 23, 2006 21:16

Ishida kirjoitti: Kyllä vain! Kuolasin sitä vuosia, kunnes vihdoin satuin törmäämään siihen halpiskorissa. Ostin pelin, mutten ole vielä pelannut alkua pidemmälle. Vaikuttaa kyllä lupaavalta :3
Jee, vihdoinkin joku muukin ymmärtää hyvän pelin päälle (kaikki muut ovat joko kaveripiiristä tai pelifoorumilta)

Minulta voi aina kysyä neuvoa (olen Grandia2 expertti! xD)

Joo, no se toinen peli, mistä puhuin, on dothack//Infection, Mutation, Outbreak ja Quarantine (neliosainen dothack pelisarja, joka minulta löytyy hyllystä kokonaisuudessaan).
Tästä peli(sarjasta)stä saa jos minkäkinlaisia parituksia aikaseksi. Kaito (kite) ja Balmung on jotenkin... loppuun kulutettu, mutta silti siinä on vaan jotain hohtoa edelleen. Kaito ja Oruka - no, kaverukset keskenään, mikäpä ettei. Jos Helba olisi mies, niin panisin... ja parittaisin ties keille. Lios ja Kaito... jaahas... olen aina tiennyt, että Lios on hyväksikäyttäjä...
Ja jos haluaa sekoittaa animea ja peliä keskenään, niin slashattuja parituksia on sitten sitäkin enemmän - mielikuvitus on vain rajana! xD hahaa... oi jestas... nyt iski pakkomielle Kinkanin ja Crimin parittamiseen... must have... must do... *humphump* Okei, Tsukasa ja Sora mieluummin... hehehee... Sora on niin Seme, ettei semempää löydy (vaikka onkin oikeasti neljäsluokkalainen wannabe-pissis) joten se siitä haaveilusta...
Hate the sin -
but love the sinner

Avatar
Ishida
Viestit: 98
Liittynyt: Su Tammi 23, 2005 03:31
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ishida » Pe Marras 24, 2006 15:25

-Rudia- kirjoitti:Joo, no se toinen peli, mistä puhuin, on dothack//Infection, Mutation, Outbreak ja Quarantine
Ah, .hack! Minulla on vähän ristiriitaisia tunteita sarjaa kohtaan. Pidän koko .hack-universumista kaikkine tarinoineen, ja etenkin hahmosuunnittelu on kohdallaan. Juonikin noissa peleissä on jotenkin mukava... Ehkä siksi, että se toimii usealla tasolla, eikä se tunnu uusiokäytetyltä, koska kyseessä on pelimaailma (tai pelimaailman sisällä oleva pelimaailma). Mutta sitten välillä se(/ne) failaa pelinä niin että rytinä käy. Jotenkin se käyttöliittymä on toisinaan ihan tajuttoman nihkeä ja se, että ne luolastot ovat aina samanlaisia ja toimivat samalla logiikalla, on vain ihan hirvittävän puuduttavaa. Ehkä juuri siitä syystä olen edelleen vasta jossain //outbreakin puolivälissä. Pelaan .hackeja aina jonkun aikaa hirveällä innolla, sitten jotenkin kyllästyn ja peli pölyttyy pari kuukautta hyllyssä, ja sitten taas aloitan pelaamisen. Vaan kyllä minä nuo läpi rykäisen. Ovat ne sen verran hyviä. Ja japaninkielinen ääniraita on ehdottoman mahtava juttu (vaikka sen päällesaaminen onkin pelihistorian idioottimaisimmin toteutettu säätö)

Ja mitä slashattaviin hahmoihin tulee... Balmung kärsii tosiaan ehkä lievästä loppuunpalamisesta, mikä toki on ymmärrettävää, kun ottaa huomioon, että herraa saa toljottaa joka toisessa .hack-tarinassa ^^' Omia suosikkejani ovat kyllä Sanjuro, Elk ja Balmung (kyllä se silti on siisti, vaikka onkin kulunut! ^^). Moonstone vaikuttaa eeppiseltä hahmolta, mutta... Jotenkin se vain on jäänyt käyttämättä. Ehkä se on vähän liiankin mystinen , joten siitä ei oikein saa otetta. Niin ja sitten on tietty Nuke Usagimaru, jos tykkää äänekkäistä hahmoista :D Toisaalta pidän ihan kohtalaisesti sarjan naishahmoistakin, vaikkei niitä hirveästi tulekaan käytettyä.

Mutta kaiken kaikkiaan en ole ikinä kyennyt ajattelemaan .hack-pelien hahmoja kunnolla slashattuna. Etenkin noissa peleissä se The Worldin pelielementti korostuu niin paljon, että jotenkin kaikki paritukset tuntuvat hirveän keinotekoisilta... Siltä kuin hahmojen välinen seksikin olisi sitä että seisotaan vierekkäin, chatataan rivoja ja lopuksi vaihdetaan trade-järjestelmällä joku... "small amount of sticky liquid"-esine toiselle ^^''

Animessa pelin maailma esitetään sen verran syvempänä kokemuksena, että sinne jotain kyberseksijuttuja pystyn kyllä kuvittelemaan. Vaan kuka tietää, kenties Za Waarudo onkin oikein oiva paikka tulla ulos kaapista, ja täten se saattaa myös olla täynnä avoimen homoseksuaaleja hahmoja :D

Avatar
Yamasukka
Viestit: 222
Liittynyt: Pe Elo 17, 2007 14:16
Paikkakunta: Siilinjärvi

Re: Yaoi peleissä

Viesti Kirjoittaja Yamasukka » Ma Touko 26, 2008 19:25

Jaa a mä tiiän vain Enzai yaoi pelin joka on pelkkää raiskausta (ei kiitos, en kestä edes katsoa)

Enzaissa on kuulemma todella päällekäyvä Seme ja Uke on todella antava O.O

Tietääkö kukaan tästä pelistä paremmin kuin minä?

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen yaoi-keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa