Yaoi-inhokit

Kunhan aihe jotenkin läheltä liippaa yaoita tai shounen ai:ta, sana on täällä melkoisen vapaa.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
starscream
Viestit: 695
Liittynyt: Su Syys 07, 2003 21:03
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Yaoi-inhokit

Viesti Kirjoittaja starscream » Ma Heinä 04, 2005 23:04

Saisikohan tälläisella topicilla piristettyä foorumia hetkeksi, tai peräti trollaamaan riidan pystyyn... :twisted:

Onko kaikki yaoi mielestäsi ihanaa, vai löytyykö aiheen tiimoilta jotain mistä et tykkää tai mikä suorastaan ärsyttää? Millaisesta yaoista (yleisesti puhuen) et innostu? Mistä animesta / mangasta / mangakasta et tykkää? Meta-keskustelua yaoi-fandomin pimeästä puolesta; onko muissa harrastajissa mahdollisesti rasittavia piirteitä (henkilökohtaisuuksiin menemättä)? Entä muita aiheeseen liittyviä juttuja jotka vaivaavat mieltä?

Perustelut ja eriävät mielipiteet ovat tervetulleita.

---

Muutama hajanainen asia mitä tällä hetkellä tulee mieleeni:

- joskus kyllästyn piirtäjiin ja mangoihin joista ensin tykkään, mikä on tavallaan harmillista (mm. Gravitation, Haru wo Daiteita); en yleensä lue pitkälle ellen tykkää tarinasta tai piirrojäljestä, mutta "kansikuvan pettämistä" sattuu välillä -> en tykkääkään sisällä olevasta vaikka kannessa olisi kuinka kauniita bishejä

- ei oikeastaan ole mitään teemaa mitä automaattisesti inhoaisin, mutta vaikka muuten tykkään fantasiasta ja historiallisista teoksista, niin yaoi-versiot pitkätukkabisheineen eivät yleensä iske; en kuitenkaan ole "it's all good" leirissä, vaan olen aika valikoiva lukija; slashin mielekkyyttä en aina jaksa ymmärtää

- suvaitsemattomuus yaoi-fanien keskuudessa ärsyttää, varsinkin noilla ulkomaan foorumeilla näkee välillä sellaista dissaamista että ahdistaa ("yuri on ällöttävää! heteroparit ovat tylsiä! shota on lapsipornoa ja jos tykkäät olet pedofiili!"); mielipiteet ovat ok, mutta joskus ne voisi ilmaista vähän harkitummin

- sensuuri, julkaisujen viivästymiset, japanin taidon riittämättömyys, Japanilaiset mail order -julkaisut joita ei täältä käsin tahdo saada käpäliinsä jne. jne. -__-;;

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » Ma Heinä 04, 2005 23:17

Mielenkiintoinen aihe.

Yleensä pidän kaikesta yaoista ja yaoihin liittyvästä, tai ainakaan mikään ei kauheasti ota päähän. Tosin ahdasmieliset ihmiset sotkevat aina aiheen kuin aiheen, eikä yaoi tietenkään ole poikkeus.

Voisin provosoida Gravitation-faneja tokaisemalla, että mielestäni koko sarja on melko mitäänsanomaton. Toisaalta kun kaikki käy, niin turha sitä on Gravitationiakaan sättiä. Toiset tykkäävät isästä, toiset pojasta.

Harvoin tulee vastaan mitään sellaista, johon en koskisi tikullakaan. Paitsi ehkä Harry Potter -paritukset... Tämäkin johtuu vain siitä, etten ole koskaan pitänyt Harry Potterista, vaikka Harrylle riittääkin puolestapuhujia tuhatmäärin. :x Gah, tarttuisin noihin kirjoihin vasta, jos ne olisivat jo alkuperäisessä asussaan (ja täysin tarkoituksella) täynnä yaoita. :)
It's not the size, it's how much you use it.

Avatar
Noretus
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Heinä 12, 2004 22:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Noretus » Ti Heinä 05, 2005 04:12

Loistava topic!

Minua ainakin ottaa päähän useampi kuin yksi asia, tosin aina löytyy joku poikkeus-tapaus. En kai sitten jaksa kovin paljoa pitää periaatteistani kiinni.

Noh...

- Ärsyttää kun pojat piirretään/kuvataan sellaisina, että niitä ei erota naisista. Jos minä haluan katsella kun kaksi naista nai, niin minä katson sitten yuria, perhana. En minä nyt ihan Bearsejakaan halua katsella ( yy..yyyyyy... *shudder* ), mutta olis kiva jos hahmot edes tunnistaisi miehiksi.

- Angsti ( tosin tämä pätee kaikkeen ), veri ja muu synkkä materiaali. Kunnon angstaus tekee kyllä joskus hyvää mutta menettää täysin voimansa, jos tarinankertojalla ei todellakaan ole muuta näytettävää kun se, kun joku perkeleen pitkäripsi itkeä tihrustaa verta ( muttei koskaan räkää ), milloin minkäkin kuolleen rakastajan, perheenjäsenen tai koiranpennun perään. Voi tuska ja suru sentään.

- Stereotyyppiset uke-seme asetelmat ärsyttää vähän.

- Tämä meininki, että jos sarjassa, kirjassa, vessapaperirullassa on edes kaksi mies-hahmoa, ne PITÄÄ parittaa keskenään vaikka sitten hampaat irvessä. Slashaaminen on kyllä hauskaa ja toimivaakin usein, mutta jos hahmojen välillä ( esim. Karvinen ja Osku ) ei ihan oikeasti näytä juuri kipinää olevan, niin eikö ne nyt perhana voi jättää rauhaan.
Parodian ja huumorin ymmärrän melkein aina, mutta jos joku ihan vakavissaan lähtee parittamaan joitain tosi far out parivaljakkoa niin hoh hoijaa.

- Sakuranlehdet, rehut ynnä muuta härpättimet ( taaskin tosin pätee muuhunkin kun yaoihin ). On se nyt =)(&%=)) kumma, että aina siellä taustalla lentelee jotain, mikä heijastaa valoa ah niin kauniisti.

- Ylläliittyviin voisi kai yksinkertaisesti sanoa että kliseet ärsyttää. Luovuus on sallittua, jopa suotavaa.


- Jotkut sanoo ahdasmielisyys, minä taas sanon että vapaamielisyys. Kaikkea ei ole mikään pakko suvaita ja kaikella on rajansa. Tietenkin voi aina kukin miettiä miten asiat ilmaisee. Mutta se meininki, että kaikki missä vain on kaksi edes suurinpiirtein mies-sukupuolta edustavaa henkilöä, meinaa heti sitä että "OMG SE ON IHAN IHQ!!111", on jokseenkin perseestä.

- Heteroseksuaalisuuden inhoaminen. Niin sitä toitotetaan siitä kuinka homoseksuaalisuus on luonnollista, eikä sitä pitäisi inhota, mutta sitten dissataan aivan yhtä normaalia heteroseksuaalisuutta.
( halutessaan voi korvata sanan "heteroseksuaalisuus" sanalla "lesboseksuaalisuus"... öh... ruukataanko sanoa lesboseksuaalisuus? Ihan sama... )

- Homoseksuaalisuuden ylenpalttinen ihannointi. Homotkin ovat VAIN ihmisiä, eivät mitään jumalolentoja. Nimi faghag kenellekään tuttu?
( aiheeseen liittyen: SETA:n Transmielikuvatesti )

- Kun tarinankertoja ei tiedä ihmisen biologiasta hölkäsenpöläystä. Jos ei tiedä edes mitä varten miesten pallit on niin aika heikosti menee.

- Shota. Minä en vain jaksa ymmärtää miten joku voi häpeilemättä myöntää tykkäävänsä siitä kun katselee kun aikuinen mies pistää pikkupoikaa pyllyyn. Olkoon piirretty, olkoon kirjoitettu, olkoon fiktiivinen. Vielä vähemmän ymmärrän sen, miten ne jotka shotasta tykkää, eivät kykene ymmärtämään sitä että ei, se ei kaikkien mielestä ole todellakaan ihan seksuaalisuuden luonnollisimmasta päästä. Minusta se on aika vastenmielistä, jos toinen osapuoli on vielä niin nuori, ettei ymmärrä mitä tapahtuu kun setä tulee ja hieroo jännästä paikasta.
Noretus
*******

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » Ti Heinä 05, 2005 05:43

Heh, keksitkö nuo kaikki sitä mukaa kun kirjoitit, vai pitikö välillä pysähtyä miettimään? :)

Anyways, en ryhdy sen enempiä puolustelemaan mitään listalla mainittua, vaikken itse häpeäkään käkättää osku/karvinen -parituksille tai punastele myöntäessäni itselleni, että erilaisilla wankboardeilla tulee vilkaistua vähän mitä sattuu - joskus turhankin nuorta sakkolihaa.

Jos joku tosiaan keksii, miten shotan katselua voi selittää ja silotella, niin kertokaahan toki minullekin. Itseäni kiinnostavat aina aratkin aiheet (kuten esim. insesti), vaikken osaakaan täysin selittää, mikä niissä vetää puoleensa. Ehkä tabut vain yleensä ovat houkuttelevia? Rumaltahan se kuulostaa, jos asian ilmaisee tyyliin "setä tökkää kersaa ahteriin niin että tikkari tutisee". Hyi yäks. Toisaalta, oikein sanakääntein tai siveltimenvedoin melkein mistä tahansa asiasta voi sisällöllisesti tehdä mitä tahansa muuta. Ja sitten taas, oli sisältö mikä tahansa, niin voiko kukaan oikeastaan selittää ja eritellä pohjamutiin asti miksi mikäkin fetissi saa kenenkin kämmenet hikoamaan?

Nyt kun taas pääsin vauhtiin, niin lisään omaan valjuun listaani hikiset karhumiehet, kaljamahat, enkeli-uket, peräruiskeet ja turhan graafisen guron. Tosin jos näitä itsessään epämiellyttäviä elementtejä aletaan yhdistellä, niin kenties enkeli-ukeista, peräruiskeista ja kaljamahaisista karhumiehistä voisi saada aikaan kiinnostavan mangan. (Ei helv... Onko kello tosiaan jo noin paljon? Nyt lapset nukkumaan.)
It's not the size, it's how much you use it.

Avatar
starscream
Viestit: 695
Liittynyt: Su Syys 07, 2003 21:03
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja starscream » Ti Heinä 05, 2005 11:06

Charha kirjoitti:Tämäkin johtuu vain siitä, etten ole koskaan pitänyt Harry Potterista, vaikka Harrylle riittääkin puolestapuhujia tuhatmäärin.
En minäkään, ja olen sentään yrittänyt. Muuten olen kyllä lukenut teinifantasiaa hyllykaupalla, mutta potterit eivät siitäkään joukosta ole erottuneet mitenkään erityisesti edukseen.

Ja Noretushan avautuu, niin sitä pitää!. ^^;
Noretus kirjoitti:Tämä meininki, että jos sarjassa, kirjassa, vessapaperirullassa on edes kaksi mies-hahmoa, ne PITÄÄ parittaa keskenään vaikka sitten hampaat irvessä.
Samaa mieltä, vaikka viime aikoina olen onnekseni törmännyt tuohon entistä vähemmän. Ilmiö on varmaan paremminkin nousussa kuin laskussa, mutta en ole kai seurannut mitään otollisten sarjojen fandomeita tai ficsivuja jne.
Noretus kirjoitti:Heteroseksuaalisuuden inhoaminen. Niin sitä toitotetaan siitä kuinka homoseksuaalisuus on luonnollista, eikä sitä pitäisi inhota, mutta sitten dissataan aivan yhtä normaalia heteroseksuaalisuutta. [snip] Homoseksuaalisuuden ylenpalttinen ihannointi.
Kyllähän se vetää olon vähän kummaksi, kun näkee teinityttöjen "olisinpa homo" julistuksia. o__O; (Tai pienemmissä määrin kenen tahansa "olen homo/lesbo/bi/hetero/joku muu mikä" tunnustuksia, hirveästi minua kiinnostaa kenenkin sukupuolinen suuntautuminen jos se ei ole keskustelun kannalta jotenkin oleellista tietoa.)
Noretus kirjoitti:Shota. Minä en vain jaksa ymmärtää miten joku voi häpeilemättä myöntää tykkäävänsä siitä kun katselee kun aikuinen mies pistää pikkupoikaa pyllyyn. Olkoon piirretty, olkoon kirjoitettu, olkoon fiktiivinen.
En myöskään innostu "setä molestoi pikkupoikaa" -shotasta, mutta en vedä mitään amerikkalaisen tarkkaa "kaikkien mangassa esiintyvien fiktiivisten henkilöiden on oltava yli 18-vuotiaita" rajaa sille mitä luen.
Charha kirjoitti:Nyt kun taas pääsin vauhtiin, niin lisään omaan valjuun listaani hikiset karhumiehet, kaljamahat
*brr* Onhan se suotavaa, että hahmot tunnistaa miehiksi, mutta gay-mangan sivuilta karanneet köriläät aiheuttavat kieltämättä kauhua allekirjoittaneessakin. o__O

Avatar
Noretus
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Heinä 12, 2004 22:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Noretus » Ti Heinä 05, 2005 15:24

Charha kirjoitti:Heh, keksitkö nuo kaikki sitä mukaa kun kirjoitit, vai pitikö välillä pysähtyä miettimään? :)
Piti pysähtyä miettimään, ei meinannut kaikkea muistaa ja vieläkin jäi varmana jotain uupumaan. Piti myös miettiä tarkkaan epäselvät lauseenrakenteet, omituiset sanat ja mahdollisimman suggestiiviset ilmaisutavat ^^
Charha kirjoitti: Nyt kun taas pääsin vauhtiin, niin lisään omaan valjuun listaani hikiset karhumiehet, kaljamahat, enkeli-uket, peräruiskeet ja turhan graafisen guron. Tosin jos näitä itsessään epämiellyttäviä elementtejä aletaan yhdistellä, niin kenties enkeli-ukeista, peräruiskeista ja kaljamahaisista karhumiehistä voisi saada aikaan kiinnostavan mangan. (Ei helv... Onko kello tosiaan jo noin paljon? Nyt lapset nukkumaan.)
Minun mielestä erittäin toteutettuna näkemisen arvoinen idea XD;; Eikun kynä sauhuamaan.
starscream kirjoitti: Ja Noretushan avautuu, niin sitä pitää!. ^^;
Minun vahva alani ^___^
Noretus
*******

Kihaku
Viestit: 30
Liittynyt: Pe Huhti 15, 2005 23:08

Viesti Kirjoittaja Kihaku » Ti Heinä 05, 2005 20:59

No niin... *hengähtää syvään*.

Olen samaa mieltä monestakin asiasta.. katsotaan miten pystyn ne erittelemään...

-Tuosta shotasta.. Itse en ole mikään shota fani, mutta en tuomitse niitä, jotka ovat. En myöskään pidä sellaisesista, jossa joku pakotetaan seksiin vastoin tahtoaan... (eli raiskauksesta). Jos ne kuuluvat tarinaan oleellisesti (kuten YnM:ssä) se on toinen juttu...Edelleen.. jos joku pitää non-conista.. ei se minua haittaa... Insesti ei ole toistaiseksi iskennyt, mutta näistä kolmesta suosisin eniten sitä.. Periaatessa kaikki käy, kunhan se on molemminpuolista...

-Minuakin ärsyttää suvaitsemattomuus. Varsinkin : homot on iihania, lesbot ällöttäviä Ei kaikesta ole pakko pitää (en ole ainakaan vielä huomannut pitäväni yurista), mutta on turhaa paasata, miten ihmisten on hyväksyttävä homot, jos ei itse pysty hyväksymään lesboja

-liittyen edelliseen... yhtäkkinen "heterovihamielisyys". Ja kaikkia mahdollisia tyttöjä/naisia on inhottava, koska niitä voidaan parittaa poikien kanssa...

-itseppäisyys.. tavallaan. Fanittaa jotain paritusta niin paljon, että alkaa automaattisesti haukkua toisia parituksia ja niiden kannattajia... Tähän en ole tosin törmännyt. Ymmärrän kyllä, jos pitää jostain parituksesta, ei välttämättä halua nähdä kyseisiä hahmoja toisissa parituksissa. Ne on sitten vain jätettävä omaan rauhaansa ;).

-heh, tuo Karvinen ja Osku vertaus oli huvittava ;). Tosiaan.. sitä näkee mitä ihmeellisimpiä pareja... Minä pidän sellaisista pareista, joiden suhteille löytyy edes jonkinmoisia todisteita, mutta tunnustan, että paritan poikahahmoja keskenään.. monistakin eri sarjoista ;)... Jos minusta näyttää siltä, että niiden välillä voisi olla "jotain" en voi itselleni mitään (mutta en tosiaankaan paritta ihan keitä vain esim. sen perusteella, että hahmot ovat vaihtaneet muutaman sanan keskenään).
Weiss Kreuz tosin on sellainen sarja, jonka yaoi fanitusta en oikein ymmärrä. Siis tavallaan tajuan sen, mutta itse en parita siitä sarjasta poikia keskenään.

Hmm.... ja asiota joita en pidä yaoissa (shotan ja non-conin lisäksi):

-heteromaisuus. Pidän het pareista, mutta jos haluan lukea yaoita, en halua, että toinen näytää mieheltä ja toinen naiselta.. Poikkeuksia tosin on ;).

-no... scifi ja historia teemoista... Ne vaan eivät jotenkin iske... (edelleen.. poikkeuksia on)

-tämä on pinnallista... mutta haluan pitää näkemästäni... valitettavasti en halua nähdä sellaisia hahmoja, joiden ulkonäöstä/muodosta en pidä, seksuaalisessa tilanteessa.

-liiallinen "uke-maisuus" (riippu vähän). Saa sitä jonkinlainen selkäranka olla

-kuten muutenkin mangassa/animessa.... surkea ja juoni ja epämiellyttävät hahmot. Luen/katson sitä muunkin kuin vain yaoi takia
(uskoisin)

-no ehkä tietynlainen piirutustyyli saattaa ärsyttää, mutta loppujen lopuksi se vaikutta aika vähän, jos muut asiat ovat kohdallaan...

heh, itse asiassa pidän paljon kaikista kliseistä ja niistä sakuranlehdistä ;).
Ja angstista... Tosin se riippuu.. (kuten kaikki.. huoh) Liiallinen söpöily menee liian pitkälle ja turha verenvuodoatus ja kuolema ei ole enää kaunista katseltavaa.

Avatar
Peipponen
Viestit: 59
Liittynyt: Su Elo 01, 2004 16:04
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Peipponen » Ti Heinä 05, 2005 21:05

Jassoo...että mikä menee yaoissa meikäläisellä äyrään yli...hmmm..

Täytyy kyllä sanoa että kaikista suurin turn off minulle on itkevät uke-pojat, taustalla leijuvat kukan terälehdet ja halvat glitterit, turhan naiselliset miehet...(kröh..No Limit...kröh...
Siinähän noita jo tulikin ihan mukavasti. En erityisemmin myöskään pidä shotasta koska vaikka itselläni varsinaisesti ei ole asiasta turhan läheistä kokemusta, niin insesti on silti hieman liian henkilökohtaisella tasolla lähellä sydäntäni. Joten se ei oikein nappaa.

Avatar
Arana
Viestit: 108
Liittynyt: Ke Huhti 13, 2005 16:16
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Arana » Ke Heinä 06, 2005 11:11

Yaoi-inhokkeja löytyy kyllä yksi jos toinenkin, mutta monet asiat myös lähinnä huvittavat, kuten nyt vaikka ne fanitytöt, jotka herkeämättä julistavat, että kaikki yaoi on ihanaa ja kaunista ja täydellistä ja niin edespäin, sekä nuo ylös yaoi alas yuri&heterot -intoilijat. Välistä rupeavat kyllä tällaisetkin ärsyttämään.

-Shota on jo mainittu useampaan kertaan, mutta itse en siitä perusta juuri sen takia, kuten Noretus sanoi, ettei se 10v isosilmainen ja itkeskelevä pikkupoika yleensä (jos koskaan) tajua, mitä tapahtuu ja koska ne pikkupojat ovat aina toistensa klooneja vielä enemmän kuin yleiset massauket, eikä heillä ole niiden mainittujen suurien, vettyvien silmien lisäksi minkäänlaista persoonallisuutta.

-Fantasiayaoi ei ole minunkaan teekupposeni (tai itse asiassa on, koska en pidä teestä). Muutamaan ihan kelvolliseen genren yritelmään olen törmännyt, mutta ne tuppaavat olemaan pitkästyttäviä.

-Huumori väärissä kohdissa ja tilanteissa on aina ärsyttänyt etenkin yaoin saralla. Jos hyvällä maulla sijoittettua ja terävää huumoria pistää esiin aina välillä, se on yleensä vain plussaa, mutta kun yaoimangakat tykkäävät tunkea tyhmiä vitsejä, sutkauksia, naamavenytyksiä ja chibejä joka ikiselle sivulle ja huonoimpiin mahdollisiin tilanteisiin. Hermot palavat ihan turhaan sellaisten teoksien kanssa, jotka muuten voisivat olla ihan potentiaalisia.
Noretus kirjoitti:- Kun tarinankertoja ei tiedä ihmisen biologiasta hölkäsenpöläystä. Jos ei tiedä edes mitä varten miesten pallit on niin aika heikosti menee.
Tulee vastaan aivan liian usein.

-Järjetön sadomasokismibondage, jossa ei ole nahkaremmien ja miesten yksityisempien osien esittelyn lisäksi muuta sisältöä.

-Kohtaukset, joissa pieni, söpö ja itsepäinen uke nolaa itsensä ja juoksee hämmentyneenä pois ja iso, ensivilkaisulla hyvin kylmä ja hieman ilkeämielinen, mutta sydämestään yksinäinen ja ukeen oikeasti rakastunut seme seuraa tätä ja lohduttaa ja vie kotiin and then some... Yleensäkin stereotyyppiuket ja -semet ja useammassa eri nimikkeessä kierrätetyt teatraaliset kohtaukset alkavat olemaan aika turn-off, tosin joskus ne ovat ihan söpöjäkin.

-Eräässä oneshotissa, jonka nimeä en muista, vanhempi salarymanuke alkaa itkeä, kun ajattelee, ettei se nuori ja komea seme sitten kuitenkaan siitä tykkää ja sitten seme rupeaa myös parkumaan, koska uke on oikeasti koko hänen maailmansa ja sitten väännetän yhdessä itkua ja halitaan ja pusitaan ja... *kuolonkorinaa*

-Boku no Sexual Harassment -anime. Onko mitään tämän turhempaa oikeasti koskaan tehty? Salarymanuke huoraa jokaiselle vastaantulevalle miehelle ja -yawn- näyttää kaiken kukkuraksi vielä rumaltakin. Juonta tai mitään muutakaan edes semiälykästä ei ole ja anime oli alusta loppuun ikävä ja raivostuttava.

-My most beloved one is still you, CJ Michalskin oneshotti. Onko mitään tämän ällöttävämpää oikeasti koskaan tehty? Hampaat kirskuivat lukiessa.
Charha kirjoitti:Harvoin tulee vastaan mitään sellaista, johon en koskisi tikullakaan. Paitsi ehkä Harry Potter -paritukset... Tämäkin johtuu vain siitä, etten ole koskaan pitänyt Harry Potterista, vaikka Harrylle riittääkin puolestapuhujia tuhatmäärin. Gah, tarttuisin noihin kirjoihin vasta, jos ne olisivat jo alkuperäisessä asussaan (ja täysin tarkoituksella) täynnä yaoita.
Eivätkö ne sitten ole? O_o Order of the Phoenix suorastaan huokui SiriusxRemusta niin paljon, että siinä sorruttiin lähes anneriisiläisien yaoiviittauksien tasolle.
Noretus kirjoitti:
Charha kirjoitti:Nyt kun taas pääsin vauhtiin, niin lisään omaan valjuun listaani hikiset karhumiehet, kaljamahat, enkeli-uket, peräruiskeet ja turhan graafisen guron. Tosin jos näitä itsessään epämiellyttäviä elementtejä aletaan yhdistellä, niin kenties enkeli-ukeista, peräruiskeista ja kaljamahaisista karhumiehistä voisi saada aikaan kiinnostavan mangan. (Ei helv... Onko kello tosiaan jo noin paljon? Nyt lapset nukkumaan.)
Minun mielestä erittäin toteutettuna näkemisen arvoinen idea XD;; Eikun kynä sauhuamaan.

Saatan kuulostaa nirppanokalta, mutta eikö olisi henkevämpää vain istahtaa nyppimään tapettien liitoskohtia?
Missing Link - elitistifanitytön animangablogi

Avatar
starscream
Viestit: 695
Liittynyt: Su Syys 07, 2003 21:03
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja starscream » Ke Heinä 06, 2005 14:41

Kihaku kirjoitti:tämä on pinnallista... mutta haluan pitää näkemästäni... valitettavasti en halua nähdä sellaisia hahmoja, joiden ulkonäöstä/muodosta en pidä, seksuaalisessa tilanteessa.
Totta. ^^; Mieluumminhan sitä aina katselee sellaisia hahmoja jotka miellyttävät silmää. Onneksi mangassa ei yleensä ole varsinaisesti rumia hahmoja muuten kuin pahiksina, tai jos piirtäjä on erityisen kehno...
Peipponen kirjoitti:En erityisemmin myöskään pidä shotasta koska vaikka itselläni varsinaisesti ei ole asiasta turhan läheistä kokemusta, niin insesti on silti hieman liian henkilökohtaisella tasolla lähellä sydäntäni. Joten se ei oikein nappaa.
Voihan kahden siihen suostuvaisen aikuisenkin välillä olla insestinen suhde (vai olisiko siihen sitten joku toinen parempi sana?). En nyt tällä tosiaankaan tarkoittanut että aiheesta täytyisi pitää...
Arana kirjoitti:monet asiat myös lähinnä huvittavat, kuten nyt vaikka ne fanitytöt, jotka herkeämättä julistavat, että kaikki yaoi on ihanaa ja kaunista ja täydellistä ja niin edespäin
Mikä todellakin onnistuu todistamaan lähinnä vain sitä, että ko. fanitytöt eivät ole tarpeeksi perehtyneitä aiheeseen julistaakseen mitään...
Arana kirjoitti:Boku no Sexual Harassment -anime. Onko mitään tämän turhempaa oikeasti koskaan tehty? Salarymanuke huoraa jokaiselle vastaantulevalle miehelle ja -yawn- näyttää kaiken kukkuraksi vielä rumaltakin. Juonta tai mitään muutakaan edes semiälykästä ei ole ja anime oli alusta loppuun ikävä ja raivostuttava.
Harvasta yaoi-animesta olen muutenkaan tykännyt, mutta tämä onnistuu menemään näkemistäni inhokkilistan kärkeen. Tuollainen toisen hyväksikäyttäminen (ilman kaiken pahuuden anteeksi antavaa true wuvia - pahoittelen pinnallista fanityttölogiikkaani) ei jaksa kiinnostaa. Kauheaa salarymanuken tuhlausta...

Tykkään paikoitellen kliseistä. ^^; Mangan sivuilla lentelevät kukkaset ja muut hiutaleet eivät niin haittaa, mutta animea katsoessa alan heti hihittelemään kun rehut ja vaaleanpunaiset saippuakuplat täyttävät ruudun - yksi syy miksi shoujoanimea tulee katsottua vähän vaikka mangaa luettua paljon.

Avatar
Noretus
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Heinä 12, 2004 22:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Noretus » Ke Heinä 06, 2005 16:05

Arana kirjoitti:Yaoi-inhokkeja löytyy kyllä yksi jos toinenkin, mutta monet asiat myös lähinnä huvittavat, kuten nyt vaikka ne fanitytöt, jotka herkeämättä julistavat, että kaikki yaoi on ihanaa ja kaunista ja täydellistä ja niin edespäin, sekä nuo ylös yaoi alas yuri&heterot -intoilijat. Välistä rupeavat kyllä tällaisetkin ärsyttämään.
Minuakin ne yhtäaikaa huvittaa ja ärsyttää. Sillain... hakkaan päätäni pöytään ja nauran ja itken yhtäaikaa... ainakin henkisesti....
Arana kirjoitti: .... ja koska ne pikkupojat ovat aina toistensa klooneja vielä enemmän kuin yleiset massauket, eikä heillä ole niiden mainittujen suurien, vettyvien silmien lisäksi minkäänlaista persoonallisuutta.
Tuokin vielä, on aivan totta :/
Arana kirjoitti: -Huumori väärissä kohdissa ja tilanteissa on aina ärsyttänyt etenkin yaoin saralla. Jos hyvällä maulla sijoittettua ja terävää huumoria pistää esiin aina välillä, se on yleensä vain plussaa, mutta kun yaoimangakat tykkäävät tunkea tyhmiä vitsejä, sutkauksia, naamavenytyksiä ja chibejä joka ikiselle sivulle ja huonoimpiin mahdollisiin tilanteisiin. Hermot palavat ihan turhaan sellaisten teoksien kanssa, jotka muuten voisivat olla ihan potentiaalisia.
Tästä tuli mieleen haukkua yksi anime ( jonka olen tainnut haukkua jo aiemminkin täällä... mutta mieluusti haukun uudelleenkin ).
Sukisyo oli mielestäni jotain ihan hirveää juuri noiden takia. En tiedä kenet pitäisi ampua, anime, tekijät vai hahmot mutta jokun sietäisi kyllä saada haulikosta koska sellaista sontaa ei synny kuin siinä tapauksessa, että joku oikeasti kärsii jonkinlaisesta, todennäköisesti periytyvästä vaivasta.
Normaalisti tykkään huumorista ja chibeilystä ( Tenipuri chibi-jaksot on loistavia ) ynnä muusta mitä mainitsit, mutta Sukisyossa ne meni kyllä niin pahasti yli kuin olla ja voi.

Arana kirjoitti: -Boku no Sexual Harassment -anime. Onko mitään tämän turhempaa oikeasti koskaan tehty? Salarymanuke huoraa jokaiselle vastaantulevalle miehelle ja -yawn- näyttää kaiken kukkuraksi vielä rumaltakin. Juonta tai mitään muutakaan edes semiälykästä ei ole ja anime oli alusta loppuun ikävä ja raivostuttava.
*lol* itse katselin suureksi ilokseni tämän animen vähän aikaa sitten. Itseäni se ei juurikaan pistänyt ärsyttämään, lähinnä nauratti, tyyliin "miiiitäää viiiit....". Olihan sekin kyllä toisaalta jotain aivan kamalaa kun se meni niin monella tasolla yli, eikä siinä ollut oikein mitään järkeä.
Ja se uke oli tosiaan harvinaisen *tun ärsyttävä.
Arana kirjoitti:
Noretus kirjoitti:
Charha kirjoitti: Nyt kun taas pääsin vauhtiin, niin lisään omaan valjuun listaani hikiset karhumiehet, kaljamahat, enkeli-uket, peräruiskeet ja turhan graafisen guron...
toteutettuna näkemisen arvoinen idea...

Saatan kuulostaa nirppanokalta, mutta eikö olisi henkevämpää vain istahtaa nyppimään tapettien liitoskohtia?
Olisi, mutta kun on vuokra-kämppä.
Noretus
*******

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » Ke Heinä 06, 2005 17:05

Arana kirjoitti: -Boku no Sexual Harassment -anime. Onko mitään tämän turhempaa oikeasti koskaan tehty? Salarymanuke huoraa jokaiselle vastaantulevalle miehelle ja -yawn- näyttää kaiken kukkuraksi vielä rumaltakin. Juonta tai mitään muutakaan edes semiälykästä ei ole ja anime oli alusta loppuun ikävä ja raivostuttava.
Yhdyn edellisiin mielipiteisiin. Kun katsoin kyseistä yaoita, vääntelehdin koko ajan kiusaantuneena tuolillani, kun sarjan asetelma oli niin käsittämättömän nolo ja muutenkin out of this world.

"Haluaisitteko kenties ostaa sarjan firmamme uusimpia kopiokoneita?"
"Asiasta voidaan, kröhöm, neuvotella. Housut kinttuun, poika."

Jossain välissä siellä oli vielä melko teennäinen kohtaus, jossa tarinan killisilmäinen sankari ja joku pakollinen kosioehdokas virkistäytyivät yksityisessä paratiisikylpylässä. "Let's go skinnydipping, tee hee!" Tuollaiset liioitellut kutusumppukohtaukset ovat toisinaan aika kuvoja.
Noretus kirjoitti:
Arana kirjoitti:
Noretus kirjoitti:
Charha kirjoitti: Nyt kun taas pääsin vauhtiin, niin lisään omaan valjuun listaani hikiset karhumiehet, kaljamahat, enkeli-uket, peräruiskeet ja turhan graafisen guron...
toteutettuna näkemisen arvoinen idea...

Saatan kuulostaa nirppanokalta, mutta eikö olisi henkevämpää vain istahtaa nyppimään tapettien liitoskohtia?
Olisi, mutta kun on vuokra-kämppä.
Jep. Sama täällä. *ihastelee quotepyramidia*
It's not the size, it's how much you use it.

Avatar
Arana
Viestit: 108
Liittynyt: Ke Huhti 13, 2005 16:16
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Arana » Ke Heinä 06, 2005 19:32

Noretus kirjoitti:
Arana kirjoitti:-Boku no Sexual Harassment -anime. Onko mitään tämän turhempaa oikeasti koskaan tehty? Salarymanuke huoraa jokaiselle vastaantulevalle miehelle ja -yawn- näyttää kaiken kukkuraksi vielä rumaltakin. Juonta tai mitään muutakaan edes semiälykästä ei ole ja anime oli alusta loppuun ikävä ja raivostuttava.
*lol* itse katselin suureksi ilokseni tämän animen vähän aikaa sitten. Itseäni se ei juurikaan pistänyt ärsyttämään, lähinnä nauratti, tyyliin "miiiitäää viiiit....". Olihan sekin kyllä toisaalta jotain aivan kamalaa kun se meni niin monella tasolla yli, eikä siinä ollut oikein mitään järkeä.
Ja se uke oli tosiaan harvinaisen *tun ärsyttävä.
Sain minäkin siinä taksikohtauksessa nauraa vedet silmissä, kun se työkaveri katseli sammunutta salarymanukea ja tuhahdin itselleni, että "ja kohta kuuluu ba-dumb ba-dumb..." Ja mitä tapahtuukaan? Ba-dumb ba-dumb. Ja ennen kun tästä olin ehtinyt toipua, mietin ihan vitsillä, että seuraavaksi saadaan Transfer-kimallus silmiin ja *blink!* Olin tipahtaa tuolilta ja räkänauruni oli ikimuistoinen. Tätä hetkeä lukuunottamatta Sekuhara oli silkkaa tuskaa.
Charha kirjoitti:
Noretus kirjoitti:
Arana kirjoitti:
Noretus kirjoitti:
Charha kirjoitti:]Nyt kun taas pääsin vauhtiin, niin lisään omaan valjuun listaani hikiset karhumiehet, kaljamahat, enkeli-uket, peräruiskeet ja turhan graafisen guron...
toteutettuna näkemisen arvoinen idea...
Saatan kuulostaa nirppanokalta, mutta eikö olisi henkevämpää vain istahtaa nyppimään tapettien liitoskohtia?
Olisi, mutta kun on vuokra-kämppä.
Jep. Sama täällä. *ihastelee quotepyramidia*
No siinä tapauksessa idea ei ole niin paha. Odotan innolla, että saan kyseisen mangan valmistuttua lisätä sen inhokki-listalleni.

Mutta löysinpä uuden yaoi-inhokin, kun selasin AnimeNationin yaoi-foorumeita. Suunnilleen kaikki siellä pyörivät ihmiset rakastavat Gravitationia ja YukixShuichi-paritusta. En nyt käy Gravin tai erillisten gravifanien kimppuun, mutta se massaliike aiheutti kouristuksia. Kysymykseen "Mikä on suosikkiparituksenne?" yhdeksän kymmenestä vastasi, että "YukixShuichi, tietysti." Ai karmivaa, kun kaikkien AN-yaoistien suosikkiparitus on noin itsestäänselviö. Tosin tämäkin on lisä siihen välillä ärsyttää, useimmiten huvittaa -otsikon alle.

Ja noista glittereistä ja kukkasista - itse en useinkaan edes huomaa niitä. FAKEssa pistivät tosin ensimmäisten sivujen lootusviritelmät vähän silmään. Onhan se kyllä niin, että karu totuus on yleensä paljon herkullisempaa kuin glitteroidut saippuakupla-uket ja -semet, mutta kai ne ovat vähän sama juttu kuin mechat animessa: eroon ei pääse, vaikka kuinka vihaisi.

Kas kun edellisestä postista unohdin kokonaan sen inhokin, jota eniten vihaan koko universumissa: Yami no Matsuein Hisoka. Järjetön raivoni ja halveksuntani sitä nirppua kohtaan eivät ole mitenkään selitettävissä, hän vain on ärsyttävä ja tarvitsisi kipeästi joko perusteellisenpuoleisen kidutussession tai vähintäänkin paljon pienemmän roolin. Etenkin animessa poju hyppelehtii silmille ihan vain minua ärsyttääkseen. Ja kaikki se TsuzuHiso-fanbase! Nyt ymmärrän, miltä vampyyreistä tuntuu, kun joku yrittää työntää valkosipulia nenään.
Missing Link - elitistifanitytön animangablogi

Avatar
Noretus
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Heinä 12, 2004 22:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Noretus » To Heinä 07, 2005 00:50

Arana kirjoitti: Kas kun edellisestä postista unohdin kokonaan sen inhokin, jota eniten vihaan koko universumissa: Yami no Matsuein Hisoka. Järjetön raivoni ja halveksuntani sitä nirppua kohtaan eivät ole mitenkään selitettävissä, hän vain on ärsyttävä ja tarvitsisi kipeästi joko perusteellisenpuoleisen kidutussession tai vähintäänkin paljon pienemmän roolin. Etenkin animessa poju hyppelehtii silmille ihan vain minua ärsyttääkseen. Ja kaikki se TsuzuHiso-fanbase! Nyt ymmärrän, miltä vampyyreistä tuntuu, kun joku yrittää työntää valkosipulia nenään.
*reps*
Minä en suoranaisesti inhoa Hisokaa, mutta en voi väittää pitävänikään. Melkein hälläväliä mutta kallistuu kuitenkin vähän sinne "poistakaa koko hahmo" puolelle. Suurimman osan aikaa kuitenkin se on niin ärsyttävä näsäviisas penikka, että tympäsee.
TsuzuHiso ei minullekaan avaudu, vaikka ei se niin hirveästi häiritse. Lähinnä kuitenkin tunnen lievää vastenmielisyyttä juuri näitä litkusilmäisiä baby-faceja kohtaan. Muraki x Tsuzuki = yay ^^
Noretus
*******

Avatar
Nakki
Viestit: 98
Liittynyt: To Marras 11, 2004 18:55
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Nakki » To Heinä 07, 2005 17:50

No, kuten tässä nyt svriljoona kertaa mainittu on, ylenpaattinen yaoi-fanityttöily ottaa aivoon. Mielestäni yaoi-päähänpiinttymässä ei ole mitään ihmeelisempää kuin siinä, että joitakin miehiä kiehtoo lesboerotiikka. Enpä ole nähnyt miespuolisia pornoaddiktituttujani heilumassa missään "seksi ilman siitosta on pop"- paidoissa, ihkuttamassa mitään itse parittamaansa random naisparia tai lyttäämässä heteropronua maanrakoon.
Toisaalta käsitän meneillään olevan intoilun, sillä eipä täällä varmaan pahemmin olla ennen ajateltu että homoerotiikka voisi olla naisille suunnattua. Gravitationin ja FAKE:n jälkeen saattaa ihminen älytä, että "Herranjumala kun osaakin olla Hawt", ja sitten ylikuumenee aivot että jee, uusi ihana ärsyke, trala laa!


Ennen melkein tykkäsin itkevistä, androgyyneistä ukepojista joita paiskotaan ympäriinsä niin että terälehdet pöllyää, mutta nyt ärsyttää se mahdottomasti. Jonkinsorttinen balanssi osapuolten välillä on toivottavaa.

Myöskin se pännii, että shotaa, guroa tai muuta vähän "erikoisempaa" sorretaan, vaikka se olisikin silkkaa fiktiota. Ihan yhtä paljon totta kuin se halvatun Gravikin!
Olemassaolo - loassa melo
- Alivaltiosihteerin palindromirunokirja

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen yaoi-keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa