The Yaoimangakat

Kunhan aihe jotenkin läheltä liippaa yaoita tai shounen ai:ta, sana on täällä melkoisen vapaa.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
Arana
Viestit: 108
Liittynyt: Ke Huhti 13, 2005 16:16
Paikkakunta: Helsinki

The Yaoimangakat

Viesti Kirjoittaja Arana » Ke Touko 18, 2005 19:11

Siispä, onko olemassa yaoia piirtävää mangakaa, jonka nimen mainitseminen herättää teissä hälyttävän tarpeen kuolata itsenne nestehukan partaalle ja jonka töihin iskette kiinni kuin aavikkokorppikotka kuolleeseen kenguruun? The Yaoimangakaa tai useampia sellaisia? Mikä näiden ihmisten töissä on parempaa kuin muiden yaoikoiden töissä? Ja koska mikään ei ole, niin tylsää kuin se välillä onkin, täydellistä, mitkä ovat heikot kohdat heidän mangoissaan?

Omalta suosikit-listalta löytyy yllämainittuihin kriteereihin sopivia piirtäjiä kolme kappaletta. Ensinnäkin, Mizushiro Setona, jonka tarinat ovat yksinkertaisesti niin totaalisen kieroutuneita, etten voi olla jumaloimatta niitä. X-Dayn toisen osan lopusta löytyvä shounenaihtava lehmästoori The Last Supper on ihan oneshottien kärkikastia ja pitemmistä tarinoista 1999nen 7 no Tsuki Shanghai on kaikessa tylyydessään todella upeaa luettavaa. Mizushiron oneshotit kiehtovat minua aivan erityisesti juuri persoonallisten ideoitten ja tummanpuhuvan, vakavamielisen kerronnan ansiosta. Hyvin käytetty pehmeä, mutta julma ihmiskuva on jotain, mitä harva mangaka on saanut yhtä hyvin ikuistettua paperille. Valitettavasti artti sen sijaan ei ole sieltä parhaimmasta päästä, henkilöt tuijottelevat kaukaisuuteen tyhjä ilme kasvoillaan turhan usein ja sivuprofiilit ovat kömpelöitä. Tyyli vaatii totuttelua, että sitä voisi alkaa pitää edes omalla omaperäisellä tavallaan aika kauniina. Ja huumori ontuu silloin, kun sitä löytyy.

Sitten on Yamakami Riyu, jonka paras teos mielestäni on neljän chapterin pituinen Deep Flower. Hänen piirustustyylinsä on sinänsä aika erikoista ja helposti tunnistettavaa ja hahmot pienoisesta stereotypiikastaan ja vaihtelemattomuudestaan huolimatta hyvää tavaraa. Hänen mangoissaan kuitenkin eniten painaa sellainen jotenkin valuva tunnelma, jonka todella yksiin pelaavat kerronta ja artti synnyttävät. Yaoikohtaukset ovat kilttejä ja hyvällä maulla tehtyjä. Vahinko, ettei moniakaan ideoista ole toteutettu niin hyvin kuin ne olisi ehkä voinut toteuttaa, ja välistä wannabe-psykologiset twistit pistävät silmään turhan päälleliimatun oloisina. Yamakamin Vanillasta löytyy hauskin yaoisutkaus ikinä: "DO YOU LOVE SANDWITCHES?!"

Kolmas on sitten Yoshinaga Fumi, jonka ykköstyö Gerard & Jacquesin huumori iski yhtä syvälle kuin veitsi pari tuntia auringonvalossa käyneeseen margariiniin. Gerardin ylisarkastiset kommentit ansaitsevat lukemista. Sarkasmihuumori onkin yksi niistä asioista, jotka Yoshinagan töissä vetävät. Juonet eivät yleensä ole huonoja, mutta niissä ei kyllä kauheasti ylistämistäkään ole, mutta melko arkipäiväisen oloiset tapahtumat oikeasti toimivat hyvin. Henkilöt yrittävät yleensä parhaansa mukaan olla hyvin stereotyyppisiä, mutta onnistuvat siinä melko huonosti, mikä taasen ei ole ollenkaan paha juttu. Näinkin päin välillä. Ja pitää vain ihmetellä, miten se nainen osaa piirtää tunteita ja niiden vaihteluita ihmisten kasvoille niin selvästi ja samalla niin hillitysti.
Missing Link - elitistifanitytön animangablogi

Avatar
starscream
Viestit: 695
Liittynyt: Su Syys 07, 2003 21:03
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja starscream » Ma Touko 23, 2005 23:25

Etten olisi vastaavaan jo aiemmin täälläkin vastannut, mutta ainahan noista suosikeistaan mielellään vaahtoaa. ^^; Luen kyllä lähes kaiken mitä eteen annetaan, mutta suosikiksi ei silti kohoa ihan kuka tahansa, edellytän ainakin useampaa kuin yhtä julkaistua mangaa johon olen tutustunut ja josta olen tykännyt, ja arvostan myös jonkinlaista "luotettavuutta", sitä että työt tehdään loppuun asti, eikä kadota jonnekin tai keskitytä muihin töihin kesken sarjan. Mutta tässäpä muutamia suosikeistani:

Yamane Ayano. Käpälöitävän komeita miehiä, kuolattavia sänkykohtauksia ja tarinoita joita tulee pyöriteltyä mielessä silloinkin kun manga ei ole nenän edessä. Juonet toisinaan keskinkertaisia, mutta ei ole vielä tehnyt mitään mistä en olisi tykännyt (lukuunottamatta doujinshituotantoa, joka ei niin muutenkaan kiinnosta).

Enjin Yamimaru. Käpälöitävän komeista miehistä puheen ollen... Ensisilmäykseltä ehkä tavanomaista piirrosjälkeä, mutta tykkään sen vaaleudesta, paremman sanan puutteessa. Mustaa on käytetty todella vähän, lähinnä hiuksissa. Kauniita varjostuksia. Osaa luoda ihanan rauhallisen tunnelman. Plussaa myös Voice or Noisen persoonallisesta mangakissasta. <3

Honami Yukine. Ei kirjoita itse, mutta piirrosjälki on niin nättiä ja romanttista ettei voi kuin huokailla. Kauniita koulupoikia, vaikkei ehkä osaa piirtää aikuisia yhtä vakuuttavasti, kärsii myös vähän "kaikki uket ovat samannäköisiä" ongelmasta. Käsikirjoittajien vaihdellessa ei oikein tiedä etukäteen mitkä mangoista ovat hyviä, mutta eipä ole vielä mitään erityisen huonoakaan tullut vastaan.

Nakamura Shungiku. Hyväksyttäköön, vaikka toistaiseksi olen lukenut tekijältä ainoastaan yhtä mangaa eli Junjou Romanticaa, mutta siihen ihastuneena olisi tarkoitus tutustua pian muihinkin. Saa oikeasti tuntemaan jotain. Piirtää parhaat chibit, herkullisimmat ilmeet ja söpöimmät punastukset. Oheistuotteistettu, materialistinen keräilijäluonteeni arvostaa. Sivut on kyllä välillä ahdettu niin täyteen ettei saa selvää mitä kuvassa tapahtuu, ja osa sänkykohtauksista tuntuu myös vähän päälleliimatuilta.
Arana kirjoitti:Sitten on Yamakami Riyu, jonka paras teos mielestäni on neljän chapterin pituinen Deep Flower. Hänen piirustustyylinsä on sinänsä aika erikoista ja helposti tunnistettavaa ja hahmot pienoisesta stereotypiikastaan ja vaihtelemattomuudestaan huolimatta hyvää tavaraa.
Tykkään myös tuosta Deep Flowerista paljon. Muut Yamakamin tuotokset eivät ole vaikuttaneet ihan samalla tavalla, mutta silti niitä tulee aina välillä luettua. Kieltämättä niitä artisteja joiden hahmot näyttävät usein samalta ja samat perusasetelmat toistuvat kirjasta toiseen. ^^;

Kage
Viestit: 35
Liittynyt: Su Huhti 03, 2005 03:32

Viesti Kirjoittaja Kage » Su Kesä 05, 2005 23:27

Youka Nitta
Kazusa Takashima
Naono Boura
Kaori Yuki
Yamane Ayano
Yuki Shimizu
Enjin Yamimaru
Honami Yukine
Nakamura Shungiku
Kodaka Kazuma
Yamakami Riyu
Shingiku Nakamura
Shushushu Sakurai


Eivät ole järjestyksessä juurikaan mutta melkein kuitenkin... Nimiä tuli sen verran ettei kaikkien tyylien parhaita ja vetoavimpia puolia jaksa listata nyt... Pari nimeä puuttuu koska en jaksa googlettaa niitä taikka muista juuri nyt; Bronze/Zetsuai1999 tekijä on ainkain yksi jonka haluaisin mainita...

Avatar
starscream
Viestit: 695
Liittynyt: Su Syys 07, 2003 21:03
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja starscream » Ma Kesä 06, 2005 10:20

Kage kirjoitti:Nakamura Shungiku
....
Shingiku Nakamura
Sama henkilö, oletan? Ei etteikö ansaitsisi tulla mainituksi kahteen kertaan. ^^;

Avatar
Noretus
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Heinä 12, 2004 22:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Noretus » Ma Kesä 06, 2005 11:00

Olen tosi huono lukemaan mangaa, olen anime-ihmisiä. Eli en hirveästi osaa sanoa mangakoista mitään. Sen sijaan voin kyllä hehkuttaa doujinshi piirtäjistä, tarkemmin Saiyuki doujinshi piirtäjistä...
Mutta tässä nyt näitä:

Manga-piirtäjät

Kazuya Minekura
+ Ne ovat saatanan hyviä
- Ne ovat parhaimmillaan vain shounen-ai:ta

Youka Nitta
+ Ne ovat hienoja ja siistejä
- Niissä on oudot hiusrajat, ne ovat tönkköjä

Kazusa Takashima
+ Ne ovat nättejä ja hauskoja
- Ne ovat välillä liian söpöjä

Saiyuki Doujinshi piirtäjät, ympyrät:

Ehdoton, absoluuttinen ykkönen: Kanon Mutsuki, Largo
+ Rujo tyyli, minimaaliset sensuurit, paaaaljon itse asiaa... tehnyt Sanzosta mahtavan nartun ja Gojyosta väkivaltaisen ja vittumaisen ja silti niin rakastettavan, hauska ( minusta )
- Rujo tyyli jäämässä pois *itkee*

Flow Snow
+ Ihanan pehmeä "Minekura Uskollinen" tyyli, silti realistinen, hauska, ihanat kädet
- Vaikea löytää, liian vähän... itse asiaa

Bunny Urasawa
+ Brainfuck-tilanteet tarinoissa, rietas, "Minekura Uskollinen" tyyli, paikoin sairas, paikoin hauska
- Liikaa Goku x Sanzo doujinsheja, liian vähän Gojyo x Sanzo / Shuuei x Sanzo doujinsheja, ei aina ihan uskottava

Neema, Gracefl Worms
+ "Minekura Uskollinen" tyyli, uskottava, kiero
- Vaikea löytää, hämärä, masentava
Noretus
*******

Avatar
Arana
Viestit: 108
Liittynyt: Ke Huhti 13, 2005 16:16
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Arana » Ma Kesä 06, 2005 11:20

starscream kirjoitti:Honami Yukine. Ei kirjoita itse, mutta piirrosjälki on niin nättiä ja romanttista ettei voi kuin huokailla. Kauniita koulupoikia, vaikkei ehkä osaa piirtää aikuisia yhtä vakuuttavasti, kärsii myös vähän "kaikki uket ovat samannäköisiä" ongelmasta. Käsikirjoittajien vaihdellessa ei oikein tiedä etukäteen mitkä mangoista ovat hyviä, mutta eipä ole vielä mitään erityisen huonoakaan tullut vastaan.
Jäipäs unohtumaan. Tämä nimi aiheuttaa värähtelyä minunkin puoleltani. Piirrostyyli on niin mukavan aistikasta ja jotenkin haikeaa.
starscream kirjoitti:
Arana kirjoitti:Sitten on Yamakami Riyu, jonka paras teos mielestäni on neljän chapterin pituinen Deep Flower. Hänen piirustustyylinsä on sinänsä aika erikoista ja helposti tunnistettavaa ja hahmot pienoisesta stereotypiikastaan ja vaihtelemattomuudestaan huolimatta hyvää tavaraa.
Tykkään myös tuosta Deep Flowerista paljon. Muut Yamakamin tuotokset eivät ole vaikuttaneet ihan samalla tavalla, mutta silti niitä tulee aina välillä luettua. Kieltämättä niitä artisteja joiden hahmot näyttävät usein samalta ja samat perusasetelmat toistuvat kirjasta toiseen. ^^;
En tiedä, mikä minua Yamakamin sarjoissa vetää, koska vain muutamat lukemistani ovat oikeasti hyviä. Hassua, miten kuitenkin aina pitää niitä lukea ihan innoissaan, kun käsiinsä saa. Se johtuu varmaan siitä valumisesta, kaikki valuu, hiukset, kasvot, vaatteet, puut, tiet, talot... Ne valuvat! >.<
Kage kirjoitti:Bronze/Zetsuai1999 tekijä on ainkain yksi jonka haluaisin mainita...
Ozaki Minami taisi nimi olla, ja todellakin mainitsemisen arvoinen, koska vaikka piirrosjälki onkin aika rujoa, niin tarina ainakin kulkee todella upeasti.
Missing Link - elitistifanitytön animangablogi

Kage
Viestit: 35
Liittynyt: Su Huhti 03, 2005 03:32

Viesti Kirjoittaja Kage » Su Kesä 12, 2005 23:42

starscream kirjoitti:
Kage kirjoitti:Nakamura Shungiku
....
Shingiku Nakamura
Sama henkilö, oletan? Ei etteikö ansaitsisi tulla mainituksi kahteen kertaan. ^^;
*hakkaa päätään seinää* juuh... joku on taas kirjoittanut silmät selän takana... no kaksinkertaista hyvää sitten...

Avatar
starscream
Viestit: 695
Liittynyt: Su Syys 07, 2003 21:03
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja starscream » La Marras 18, 2006 17:51

Uudehkona tuttavuutena pitää hehkuttaa Inariya Fusanosukea, jonka bishit ovat niin kauniita kuin rohkeita ja chibeinä syötävän söpöjä. Lisäksi angtiset juonikuviot ajelevat panssarivaunulla sydämeni yli, ei voi olla olematta noihin koukussa.

Viime aikoina myös söpöily Yamato Nasen ja Takanaga Hinakon tyyliin on ollut in, vaikka en molemmilta oikein kaikista sarjoista ja/tai huumorintajusta jaksa välittääkään. Ja kun olin näköjään kadottanut Enjin Yamimarun esimerkkikuvan tuolta edellisestä viestistä, niin tässä onpi toinen.
Arana kirjoitti:Ensinnäkin, Mizushiro Setona, jonka tarinat ovat yksinkertaisesti niin totaalisen kieroutuneita, etten voi olla jumaloimatta niitä. X-Dayn toisen osan lopusta löytyvä shounenaihtava lehmästoori The Last Supper on ihan oneshottien kärkikastia ja pitemmistä tarinoista 1999nen 7 no Tsuki Shanghai on kaikessa tylyydessään todella upeaa luettavaa. Mizushiron oneshotit kiehtovat minua aivan erityisesti juuri persoonallisten ideoitten ja tummanpuhuvan, vakavamielisen kerronnan ansiosta. Hyvin käytetty pehmeä, mutta julma ihmiskuva on jotain, mitä harva mangaka on saanut yhtä hyvin ikuistettua paperille. Valitettavasti artti sen sijaan ei ole sieltä parhaimmasta päästä, henkilöt tuijottelevat kaukaisuuteen tyhjä ilme kasvoillaan turhan usein ja sivuprofiilit ovat kömpelöitä. Tyyli vaatii totuttelua, että sitä voisi alkaa pitää edes omalla omaperäisellä tavallaan aika kauniina. Ja huumori ontuu silloin, kun sitä löytyy.
Tuli lueskeltua Mizushiro Setonan Kyuuso wa Cheese no Yume wo Miru, ja adsfgh olipa hyvä. *__* Siis meillä on täydellisen hetero salaryman uke (<- starscreamin heikko kohta), joka viimein pitkällisen angstauksen jälkeen antaa periksi kärsivälliselle semelleen, koska tämän samasta sukupuolesta huolimatta huomaa *rakastavansa* tätä enemmän kuin ketään muuta. Onhan näitä nähty, mutta tuossa oli jotain tavallista koskettavampaa ja realistisempaa, ja samalla tavoitettu jotain niin yaoille ominaista jonka vuoksi kai alunperinkin genreen ihastuin.

After School Nightmare on ollut myös ostoslistalla siitä lähtien kun siitä ensimmäisen kerran kuulin, mutta ei ole tullut vielä vastaan missään. Täytynee kaivella esille tuon lisäksi noita muitakin Mizushiro Setonan tuotoksia.

Avatar
Sleepy Dancer
Viestit: 579
Liittynyt: Pe Tammi 06, 2006 22:37
Paikkakunta: Imatra
Viesti:

KÄRSIKÄÄ!

Viesti Kirjoittaja Sleepy Dancer » Ma Marras 27, 2006 13:06

hyviä yaoi-mangakoita on paljon… mutta yleensä sitä huomaa pitävänsä joidenkin erityisten teoksista enemmän. rähärrärhärhä! *kröhöhöm* asiaan siis… nämä tyypit tekevät minulle pakko-nähdä-yaoita! Pitää sanoa ne, jota ei ole vielä mainittu! KÄRSIKÄÄ!

Taishi Zaou eli Eiki Eiki eli Princess Princessin tekijä (en muista millään mitä nimeä hän käytti sitä mangaa tehdessään.
… ja tässä iskee omaperäinen piirrostyyli, joka myös miellyttää silmää ja sehän on tärkeää. kun mangoja alkaa sitten lukea, huomaa että niissä on jotain muutakin viehättävää.
plussaa: uket, semet, (normaalimittaisia toisiinsa nähden, ei yleensä asetelmia, että seme on sellainen valtava, pelottava karhu ja uke sellainen pikku varpunen *okei, mitähän tuokin tarkoitti!?*) tämä manga on myös hauskaa, yllätyksiä (ainakin silloin tällöin)
mangaa joihin olen tähän asti törmännyt:
Princess Princess (tämän tietää kaikki)
Color (kaksi täysin seksuaalisesti kokematonta poikaa kohtaavat toisensa. ”Tiedätkö sinä, miten suudellaan?” ”Luultavasti siinä kahden ihmisen pitää painaa huulet yhteen…” Viattomista pikku asioista loihditaan hauskaa. tämä on… mahtavaa.
Aruji no Oose no Mama ni
Yuigon
Electric Hands (Tässä on ihmeen hauska idea: poika on rakastunut luokkakaverinsa käsiin, mutta tuntee saavansa aina sähköiskun tämän kosketuksesta…)

Asami Tohjoh
Denkou Sekka Boys
Yoiko no Sumu Machi (kilttejen poikien kaupunki) tämä on niin ihanan sairas! ja se siinä onkin hauskaa. miten käy pojalle, joka varastaa Cdi:tä kaupasta, entäs pojalle, joka on niin itsekäs, että on hankkimassa koiralleen sähköpantaa…? tässä taisi olla neljä one-shottia ja yksi two-shot. Kaikkein hauskinta olivat tietenkin tarinoiden viimeiset/toisiksviimeiset ruudut. ”Hän on hevonen!” ”Eikä! hän on koira!” ”Hevonen on ihan hyvä… voitte käyttää raippaa myös…” (tai jotenkin noin se meni. hahahaha!) Angstit hittoon!)
Sci-fi Harry (osoitus, että tämä tekijä osaa tehdä muutakin kuin hard-yaoita! anime on ihana, olen koukussa vaikka jaksoja on levitteellä vasta viisi!)
X-Kai (en ole kyllä tätä vielä ehtinyt lukea…)
Love Prism (myönnän etten pitänyt tästä teoksesta..)

Haruka Minami (jos tahtoo nähdä, jotain kevyttä, yaoita sisältävää, kaunista piirrosjälkeä… näissä tarinoissa ei ole yleensä ollut oikein vakavaa juonta. siis seksipainotteista *kröhöm*. mutta jos tällaista tykkää katsoa/lukea niin mikä ettei!
Love Cure (sitä samaa)
Love Material (samaa rataa)
Exlusive Love Contact (sitä, sitä ^_^)
Saihate no kimi e (tästä sitten löytyi edes jonkinlainen juoni. orvot veljekset adoptoidaan rikkaille. isä ottaa vanhemman veljen ja poika nuoremman. siitä sitten jatkamaan elämää Haruka Minami-maisissa merkeissä…)
… yksittäisiä pikku teoksia kuitenkin paljon…

Chitose Piyoko
... samasta syystä listalla kuin Haruka Minami!
The Strongest Love Macig
…pienempiä tarinoita, joita en muista…


Ichinomiya Shihan (no miksiköhän! no siksi! rakastan tätä piirrostyyliä, vaikka jotkut höntit jaksavat väittää sen olevan täynnä virheitä. tykkään näistä ilkeännäköisistä ihmisistä. ei suuria säihkysilmiä. loistavaa)
Cold Flofer (one-shotteja: koulupoikia hameissa, oppilas raiskaa opettajan, insesti-juttu…)
The Catharsis of Pure Love or Not-Pure Love

Takashi Kanzaki (tästä meikä vaan tykkää! perverssit uket ovat ehdotonta plussaa!)
Retsujou Kyoumushitsu (tarina opettajista. biologian ope vetää ihan täydet pisteet.)


Minami Ozaki (pitääkö edes perustella miksi?!)
Zetsuai 1989
Bronze

Dr. Ten (Luojan kiitos! Joku osaa vielä ällöttää minuakin!)
The Map of Tokyo Savage (ensimmäisen kirjan aikana kaikki päähenkilöt raiskataan ja toisen kirjan aikana heidät raiskataan taas. välillä tuodaan esiin jotain ihme lonkeroita, joita vastaan olevinaan taistellaan. päähenkilöllä on seksilemmikkinään pienikissapoika, välillä sivuilla hyppii poikia mekoissa, jotka sitten yrittävät olla pahiksia ja tälleen… riemullista.
"Jättäkää minun Slaine rauhaan!
t: ruma läski akka"

Avatar
Krypfto
Viestit: 369
Liittynyt: To Marras 02, 2006 14:23
Paikkakunta: Tampere

Re: KÄRSIKÄÄ!

Viesti Kirjoittaja Krypfto » Ma Marras 27, 2006 14:32

Sleepy Dancer kirjoitti:Taishi Zaou eli Eiki Eiki
Sikäli kun minä hittojakaan tiedän, ovat Taishi Zaou ja Eiki Eiki erilliset henkilöt, jotka vain tuppaavat piirtämään kaikenmoista matskua kimpassa. Sekaannuksesi varmaankin aiheutui siitä, että Taishi Zaou on Mikiyo Tsudan peitenimi, eli kyseinen henkilö on kyllä kynäillyt matskua useammankin nimen alla :P

Tjaah, mutta, ne omat suosikit:

- Mamahara Ellie: Tämä tulee varmasti monelle aikamoisena yllätykenä, joten parempi istua ensin alas. No niin, joko olet varmasti istuutunut tukevasti? Tässä se yllätys tulee: hyvän tarinan voi kertoa myös ilman höyryävän kuumia seksikohtauksia. Tiedän, järkyttävää, eikö olekin? Mamaharan hyväksi on luettava myös hänen omaperäisyytensä, aihepiiriä löytyy aina Macaronin spagettiwesternistä From Dusk Till Dawnin enkelimysteerioon. Huumorin puutteestakaan ei Mamaharaa voi syyttää, ja hänen loppupuheenvuoronsa nousevat toisinaan lähes yhtä naurattaviksi kuin Kaoru Morin vastaavat. Jos nyt jotain huonoja puolia täytyy etsiä, niin kaipa juuri se, ettei sitä seksiä sitten todellakaan myös harrasteta :P

- Miyamoto Kano: Onnistuu käsittelemään myös vakavia aiheita uppoamatta (yleensä) angstin ja saarnauksen petollisiin suonsilmäkkeisiin. Piirtojälki on miellyttävän epätyypillistä ja realistista, siitä pisteet myös. Miinuspisteitä siitä, että tähän mennessä jokaisessa lukemassani Miyamoton tarinassa on yksi hahmo, joka näyttää täsmälleen samalta kuin vastaava hahmo muissa Miyamoton tarinoissa. :) Se on se tukka. Niin, ja mikä ihmeen miesprostituoitu-pakkomielle Miyamotolla oikein on?

- Zaou Taishi: Olen itse asiassa tutumpi hänen yuri-puolen tarinoidensa kanssa, vaikka muutama yaoi-stoorikin on tullut luettua - ja hitto, se on myönnettävä: Zaou Taishi tietää mitä tekee. Omaperäinen ja helposti tunnistettavissa oleva mutta silti jotenkin miellyttävän piirrosmäinen ja koominen tyyli, symppikset henkilöhahmot, huumori... Niin, ja kukaan ei piirrä yhtä söpöä Zoroa kuin Zaou Taishi. Ei kukaan.

- Kunieda Saika: Kaze no Yukue on vaan niin söpö <3[/i]
Yhteiskunnan vihollinen numero !!!
Illuminated realization number one: You are the only light there is for yourself, my friend.

Avatar
Sleepy Dancer
Viestit: 579
Liittynyt: Pe Tammi 06, 2006 22:37
Paikkakunta: Imatra
Viesti:

Re: KÄRSIKÄÄ!

Viesti Kirjoittaja Sleepy Dancer » Ti Marras 28, 2006 10:27

Krypfto kirjoitti:
Sleepy Dancer kirjoitti:Taishi Zaou eli Eiki Eiki
Sikäli kun minä hittojakaan tiedän, ovat Taishi Zaou ja Eiki Eiki erilliset henkilöt, jotka vain tuppaavat piirtämään kaikenmoista matskua kimpassa. Sekaannuksesi varmaankin aiheutui siitä, että Taishi Zaou on Mikiyo Tsudan peitenimi, eli kyseinen henkilö on kyllä kynäillyt matskua useammankin nimen alla
oi, niinkö? no, kiitos että korjasit erehdykseni. Mikäli he sitten ovat erihenkilöt, niin piirrostyylissä ovat päässeet aika samanlaisiin. Varsinkin silmissä! mutta kai samistyylistä on hyötyä, jos kimpassa työskentelevät... :)
"Jättäkää minun Slaine rauhaan!
t: ruma läski akka"

stalkerbunny
Viestit: 50
Liittynyt: To Helmi 15, 2007 11:06
Paikkakunta: Kirkkonummi
Viesti:

Viesti Kirjoittaja stalkerbunny » Su Helmi 18, 2007 19:57

jee! sanoihan joku Kunieda Saikan! Voisiko myös sanoa että hänen sarjoissaan kaikki päähenkilötkään eivät ole ihan pakosti NIIN bishieitä (ja juuri siksi niin hellyttäviä...). Se vaan tuntuu kivalta vaihtelulta.
Hänen mangansa Summertime memory on myös aivan paras, koska siinä on aika kivasti käännetty tämä seme/uke järjestelmä ihan nurinniskoin...

musasabi
Viestit: 281
Liittynyt: Su Helmi 23, 2003 18:22

Viesti Kirjoittaja musasabi » Su Helmi 18, 2007 20:42

Niin paljon hyviä mangakoja tässä jo mainittu etten ala toistelemaan nimiä. Sen sijaan kukaan ei ole maininnut vielä Tori Maiaa, joka piirtää söpöjä ja kauniita tarinoita.

Avatar
Ritchan-san
Viestit: 19
Liittynyt: La Elo 12, 2006 17:28
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ritchan-san » Ti Helmi 20, 2007 12:20

HARUKA MINAMI-SENSEI on mun ehdoton yaoimangaka pyhimys. ahhh, fluffi yaoi on parasta. Saihate No Kimi E on ehdottomasti söpöin. kaikissa minami-sensein mangoissa on yleensä ensin raiskaus, sitten rakkaus, eli kahden R:n sääntö XD

Sitten on tietty Hinako Takanaga, jolla ei ole niinkään mtn HC-yaoia, mutta söpöä ainakin. Esim. Liberty Liberty!, The Tyrant Who Fall In Love, Little Butterfly...

HOTARU ODAGIRI! Rakastan tämän mangakan kynänjälkeä niin paljon että huhhuh, ensi rakkauteni O.T.R.F.K:n luoja, ja nyt uusin tuttavuuten Toumen Shounen, mutta en ole löytänyt netistä kuin yhden chapterin, taytyypi siis seuraavilla palkkarahoilla se tilata kalliisti ulkomailta, mutta ei haittaa.<3

Ja sitten on se mangaka, joka on piirtänyt Kai Shin Fu:n, olisiko ollut Tateno Makoto, tai joku sellainen, kyseinen manga oli namnam.<3
.YOU CHEATER!!! I hope your dick shivers and falls off!!!!.

Avatar
Yatsura-sama
Viestit: 281
Liittynyt: Ma Loka 31, 2005 11:36
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Yatsura-sama » Ti Helmi 20, 2007 14:17

Miksi kukaan ei muista Takemiya Keikoa?
o..o Ooh sen tyyli. Niin shokkeeraava, mutta kaunis samaa aikaa~!
"I am great warrior! Not some variety of flower!...YAY! Its crossdressing time <3"

"..Sure"

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen yaoi-keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa