Yaoi-unia?

Kunhan aihe jotenkin läheltä liippaa yaoita tai shounen ai:ta, sana on täällä melkoisen vapaa.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Yaoi-unia?

Viesti Kirjoittaja Charha » Pe Touko 06, 2005 12:33

Tämä saattaa olla vähän outo kysymys, mutta oletteko koskaan nähneet unia, joiden sisältö on joko silkkaa yaoita tai ainakin lähestyy sitä? Itse näen koko ajan unia komeista fantasiahahmoistani, mutta tajusin juuri etten ole unissani tainnut kertaakaan päästä seuraamaan mitään todella kiinnostavaa pelehdintää.

Olisi todella herkullista nähdä sellaista unta, jossa pääsisi itse joko semeilemään/ukeilemaan omana lempihahmonaan tai sitten seuraamaan toimintaa lähimmästä puskasta käsin.

Kommentteja, anyone?
It's not the size, it's how much you use it.

Avatar
Noretus
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Heinä 12, 2004 22:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Noretus » Pe Touko 06, 2005 16:47

En muistaakseni ole ikinä ollut osaa ottamassa ( onneksi, en haluaisikaan XP ) mutta onhan noita enemmän ja vähemmän shounen-ai/yaoi vivahteisia unia tullut "seurattua sivusta". Yleensä Saiyuki-unia vieläpä <3

Paras oli kun uni oli "piirretty" miun lempi Saiyuki doujinshi-piirtäjän tyylillä. Olin ihan onessani aamulla ;;*3*;; Gojyo ja Sanzo pelehti jotain keskenään.
Ei siinä nyt mitään hirveän rietasta näkynyt mutta se vähäkin riitti siihen että eka ajatus aamulla ei ollut "tämä päivä on huono".

Viimeaikaisimmassa unessa Hakkai ja Sanzo paijasi toisiaan ja Sanzo istui jostain syystä Hakkain sylkissä <3 Söpötititi... vaikka HakkaixSanzo ei olekaan mieliparitukseni.
Noretus
*******

Avatar
Mitral
Viestit: 50
Liittynyt: Pe Heinä 09, 2004 22:59
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Mitral » Pe Touko 06, 2005 20:39

Minä olen nähnyt 'yaoi' unia parikin kertaa...

Ensimmäisessä olin ihan oma itseni mutta mies ja pelehdin jossain pusikossa erään entisen koululaiseni kanssa, nätin sellaisen... Se oli hyvä uni ja olin aika sähäkässä mielentilassa kun heräsin siitä *drool*
Toisessa unessa olin taas mies ja semenäni toimi oma poikaystävä (ensin taisin puuhastella yksinäni mutta siitä ei tahtonut tulla mitään, niin tarvitsin apua)... Se oli hyvin outo uni, mutta loppuunsa aika ihana *droolx2* Ja ukkelini vain innostui kun kerroin unesta sille :)
Ja olen kyllä nähnyt kerran unta missä olin lesbokin.... Että näitä riittää

Omista tahi mangojenkaan hahmoista en ole kyllä päässyt näkemään unia ikinä, mikä on mälsää koska juuri sellaisia unia haluaisinkin nähdä :D
Kiitos ja anteeksi.

Kage
Viestit: 35
Liittynyt: Su Huhti 03, 2005 03:32

Viesti Kirjoittaja Kage » La Touko 07, 2005 02:19

Paha tapa miettiä jotain bishietä ennnen nukkumaan menoa sillä lopputulos on melko hardcore-pläjäys kaikkea lukemaani ja kirjoittamaani sekä kehittelemääni muutaman onnettoman kontolle....
En kyllä valita sillä mukavia uniahan ne, ainoa vaan että toisinaan kiroaa aamulla kun ei osaa piirtää puoliakaan niitä asennoista saati bishieistä.... :evil:

Avatar
Nakki
Viestit: 98
Liittynyt: To Marras 11, 2004 18:55
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Nakki » La Touko 07, 2005 19:48

Jos illalla liiaksi lueskelee yms. viihdyttää itseään, näkyy välillä unissa mielenkiintoisia teemoja. Varsinkin omia kavereitani olen ilmeisesti aika hanakka parittamaan.
Mutta mikä ettei, voisi sitä pahempiakin unia nähdä!
Itseäni en ole vielä yaoi- vivahteisissa unissa rietastelemassa nähnyt, mutta miehenä kyllä muuten vaan.
Olemassaolo - loassa melo
- Alivaltiosihteerin palindromirunokirja

Avatar
Arana
Viestit: 108
Liittynyt: Ke Huhti 13, 2005 16:16
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Arana » Ma Touko 09, 2005 13:35

En yleensä uniani muista satunnaisia painajaisia lukuunottamatta, mutta ne ovatkin sitten olleet aika shounen-ai-pitoisia. Originaalihahmoilla tosin, sarjoista tai omista tarinoistani ei ole esiintynyt tuttuja. Enkä niissäkään ole itse seikkaillut yaoimiehenä, Väiski Vemmelsääri ja Leonardo Turtleseista olen tosin ollut, nekin vuosia sitten.

Entäpä lasketaanko yaoipäiväunet? Niitä nimittäin riittää. Ei ollut viime keskiviikkona ensimmäinen kerta, kun huomasin tunnin loppupuolella laskeneeni kaksi laskua ja sen jälkeen uneksineeni randomista InuixKaidou-yaoista puoli tuntia.
Missing Link - elitistifanitytön animangablogi

Avatar
Nakki
Viestit: 98
Liittynyt: To Marras 11, 2004 18:55
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Nakki » Ma Touko 09, 2005 19:08

Arana kirjoitti: Ei ollut viime keskiviikkona ensimmäinen kerta, kun huomasin tunnin loppupuolella laskeneeni kaksi laskua ja sen jälkeen uneksineeni randomista InuixKaidou-yaoista puoli tuntia.


Heh, tuo on kyllä tuttu tilanne... Kyllä saattaa vierähtää tovi jos toinenkin silmät kiiluen eteenpäin tuijottaen, etenkin koulussa hairahdan usein ja paljon.
Olemassaolo - loassa melo
- Alivaltiosihteerin palindromirunokirja

Kihaku
Viestit: 30
Liittynyt: Pe Huhti 15, 2005 23:08

Viesti Kirjoittaja Kihaku » Ti Touko 10, 2005 20:54

Todellakin ;). Ensimmäinen kerta taisi olla aikoja sitten kun en vielä pitänyt yaoista ja vastustin tiettyjä parituksia, joten se jäi aika pelottavasti mieleen. Pääsin seuraamaan Gokun ja Vegetan touhuja sivusta ja seuraavana päivänä keskustelin pelokkaana Vegetan seksuaalisuudesta: "on se hyvä olla bi, kun on enemmän mahdollisuuksia"

Nytpä sellaiset unet eivät pahemmin haittaa ja ovat ihan tervetulleita.. Näen/Olen nähnyt useista anime/manga hahmoista, yleensä ollut sivullisena, joskus itse hahmo, ja joskus joku random poika...
Pahinta on tietenkin herätä ;) tai kun esim. jo unen aikana tajusin, ettei niin suloista Momo/Ryouma kohtausta voisi olla shonen animessa...

Avatar
Arana
Viestit: 108
Liittynyt: Ke Huhti 13, 2005 16:16
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Arana » Ti Touko 10, 2005 21:23

Näinpä juuri viime yönä aivan merkillisen unen ja peräti muistan vieläkin stoorin. Lorvailen randomissa, värikkäässä paikassa, kun vastaan kävelee Touga leuka pystyssä ja kohta äijän perään juoksee Onizuka huudellen jotain älä jätä, rakas -tyylistä. Se oli pelottavaa. OnizukaxTouga-crossoveria... ei enää koskaan, pyydän... Hassu juttu sinänsä, kun en ole Utenaa enkä GTO:ta taas vähään aikaan lueskellut tai katsellut. Kaikkeen se alitajunta pystyykin.
Kihaku kirjoitti:Pahinta on tietenkin herätä ;) tai kun esim. jo unen aikana tajusin, ettei niin suloista Momo/Ryouma kohtausta voisi olla shonen animessa...
Minulla tuo ongelma hävisi, kun olin lukenut tarpeeksi doujinshia (aivopesevätmanipuloivatmokomat). Mutta hei, ajattele mieluummin, että niin suloinen kohtaus voi oikeastaan löytyä ainoastaan shounen-sarjasta, se vain on pitänyt leikellä pois nimellisen kohderyhmän vanhempien painostuksen takia. Väitettäni tukee se tosiasia, että kaikki suurimmat yaoifandomit syntyvät pitkien shounen-sarjojen ympärille. TeniPuri, FMA, Naruto...
Missing Link - elitistifanitytön animangablogi

Avatar
leonichan
Viestit: 454
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2003 03:21
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Viesti Kirjoittaja leonichan » Ke Touko 11, 2005 10:16

Mitral kirjoitti:Ensimmäisessä olin ihan oma itseni mutta mies ja pelehdin jossain pusikossa erään entisen koululaiseni kanssa, nätin sellaisen... Se oli hyvä uni ja olin aika sähäkässä mielentilassa kun heräsin siitä *drool*
Toisessa unessa olin taas mies ja semenäni toimi oma poikaystävä (ensin taisin puuhastella yksinäni mutta siitä ei tahtonut tulla mitään, niin tarvitsin apua)... Se oli hyvin outo uni, mutta loppuunsa aika ihana *droolx2* Ja ukkelini vain innostui kun kerroin unesta sille :)
Voisin olla hieman kateellinen. Aina kun päädyn unessani olemaan mies, joku katkaisee minulta kaulan jollain pianon kielellä tai vastaavalla ja lopun unen ajan minun pitää varoa kumartumista. Juuri mitään yaoi-uniakaan en ole nähnyt. Ehkä kerran tai kaksi jotain epämääräistä. Lähinnä minullakin niitä päiväunelmia, joiden parissa kuluu kivasti aika.
leonichan - Saradan... joku. Se kuka saa nakittaa muut tekemään kaikkea <3

"The Boy's High School Love Situation is Comparatively Often"

Avatar
vameq
Viestit: 24
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2005 00:50
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja vameq » Ke Touko 11, 2005 11:26

Mhöhöhöö. Näin kerran melkein unta, joka oli yaoita (tai no, oikeastaan shotaa) mutta sitten siinä ei tapahtunutkaan mitään. Se nuorempi osapuoli vain tuijotti minua ihmeissään suurilla, kosteilla silmillään ja sillä vanhemmalla oli kaksi penistä, joista se selitti antaumuksella. xP

Päiväunista en sano mitään.
Put on your red shoes and dance the blues.

Avatar
Peipponen
Viestit: 59
Liittynyt: Su Elo 01, 2004 16:04
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Peipponen » Ke Touko 11, 2005 21:53

Onhan noita unia tullut nähtyä vuosien saatossa vaikka miten paljon, niin omista hahmoista kuin muistakin...
Pari kuukautta sitten kun rupesin taas työskentelemään äkäisesti kirjani parissa, kului viikkoja niin että slashasin unissani hahmojani toistensa kanssa...(Kage tietää miun NemiaXFau-paritukset....ne ei toimi... :( )
Viime aikoina olen ollut totaalisessa Bleach-koukussa ja nyt DeathNote on alkamassa otta uudemman kerran valtaansa, niin olen nähnyt paljon RenjiXIchigo, ja KyourakuXUkitake-unia.....aah, niitä katsoessa silmät lepää...No pun intended.
Eikä sovi unohtaa Gankutsuou-uniani...Kreivi on niissä mitä notkein ja vikkelin seme... :oops:

Kihaku
Viestit: 30
Liittynyt: Pe Huhti 15, 2005 23:08

Viesti Kirjoittaja Kihaku » Pe Touko 13, 2005 21:20

Arana kirjoitti:Minulla tuo ongelma hävisi, kun olin lukenut tarpeeksi doujinshia (aivopesevätmanipuloivatmokomat). Mutta hei, ajattele mieluummin, että niin suloinen kohtaus voi oikeastaan löytyä ainoastaan shounen-sarjasta, se vain on pitänyt leikellä pois nimellisen kohderyhmän vanhempien painostuksen takia. Väitettäni tukee se tosiasia, että kaikki suurimmat yaoifandomit syntyvät pitkien shounen-sarjojen ympärille. TeniPuri, FMA, Naruto...
Ooh.. totta. Kiitos! :) Niin, aivan.. leikelty pois.. sillä tiettyjen hahmojen käytöksestä päätellen niin voisi hyvinkin olla. :D Taissitten se on niin, ettei sellaiset kohtaukset ole juonen kannalta olleellisia kuten muut tavalliset: nukkuminen, syöminen, vesassa käynti... mutta ne tapahtuvat.
Toivottavasti se muistuu sitten unissakin. Rakastan PoT doujinshejä.... *viheltelee iloisesti*

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » La Touko 14, 2005 00:06

Kihaku kirjoitti:Rakastan PoT doujinshejä....
Kuten myös - varsinkin Kazuma Kodakan kynäileminä. *squee hee hee hee tee hee, nenäverenvuoto* <3<3<3
It's not the size, it's how much you use it.

Avatar
starscream
Viestit: 695
Liittynyt: Su Syys 07, 2003 21:03
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja starscream » Su Touko 15, 2005 17:15

Näkeehän noita, niille vain tahtoo käydä samoin kuin muillekin unille eli unohtuvat nopeasti heräämisen yhteydessä. Yleensä olen itse sivustakatselija, eli lueskelen unessa vaikka ficciä tai mangaa, jossa pojat heittäytyvät homoeroottisiksi.

Päiväunelmissa tuleekin sitten oltua suuri osa päivästä. -__-

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen yaoi-keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa