Nimestään tunnetaan

Kunhan aihe jotenkin läheltä liippaa yaoita tai shounen ai:ta, sana on täällä melkoisen vapaa.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Liftrasir
Viestit: 81
Liittynyt: To Heinä 15, 2004 23:28
Paikkakunta: Imatra
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Liftrasir » Su Syys 10, 2006 12:06

Ajattelin nimetä tulevan tietokoneeni (saaterin Karjalan Datahuolto lähettäkää se jo!!! ANGST) Albel the Wickediksi.

Kännykkäni nimi on Zero. Pitäisi jostain löytää/tehdä Megaman Zero -aiheinen kännykoru... tai se miekka.

PS2 kantaa nimeä "*ttu *rkele *atanan demonin rupareikä älä jumita!", muulloin se on Inupaska, josta kiitos ilkeälle kaverille joka häpäisi pelikoneeni länttäämällä siihen inuyashatarroja ja olen liian laiska repimään niitä irti.

Nykyisen koneeni nimi on ah-niin-julma LOVELESS, mikä kuvaa tunteitani melko osuvasti.
I fail. Puppies keep dying.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Su Syys 10, 2006 14:29

Liftrasir kirjoitti:Ajattelin nimetä tulevan tietokoneeni (saaterin Karjalan Datahuolto lähettäkää se jo!!! ANGST) Albel the Wickediksi.
Tämä nimi löytyy omaltakin listalta. Pistän aina sopivien hahmojen ilmetessä nimiä listalle ja kun pitää mankeli laitetaan kasaan, siitä sitten napataan.

Mutta tässä on ongelma. Albel on semmoinen nimi (ja hahmo) että pitää vähäsen katsoa mihin sen pistää, että kuvaisi paikkaa. Se pitäisi siis nimenä pistää jollekin omalle koneelle jonka luokse pääsee usein, eikä esimerkiksi firman x turhaservu y:ksi joka sijaitsee jossain napajäätiköllä. Sen takia eräs ym. tapauksen kone onkin ollut "juttu" jo vähän aikaa kun emme keksi nimeä joka olisi kiva muttei liian kiva.

Toki, johonkin se Albel pitäisi pistää myös... pitäisiköhän sopia että investoin vaikkapa uuteen IRC-palvelimeen...pakko saada nimi käyttöön...

Ja siltä varalta ettei joku tunne Albelia, linkkaanpa perään erään suosikkipiirrokseni hänestä. Ihastuin niin paljon tuohon että piti ostaa heti sponsoribitti piirtäjälle DA:han. Tuossa --> http://www.deviantart.com/view/18751594/

Joskus vuosia sitten kiinnitin aina kotelon kylkeen kuvan hahmosta pelkän tylsän "YAHIKO.b2.fi" tyylisen tarralapun lisäksi. Pitäisi ehkä palata tähän käytäntöön. Albel:lla on se vaikutus ihmisiin.

Ja kyllä, on minulla Fayt-niminen konekin, tottakai

Avatar
leonichan
Viestit: 454
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2003 03:21
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Viesti Kirjoittaja leonichan » Ma Maalis 26, 2007 17:17

Ehm, sain kolmannen koneen tässä. Kertauksen vuoksi aikaisemmathan ovat nimeltään Siho Lee ja Tres-Iqus. Uudelle en enää millään jaksanut keksiä kaavanmukaista kaksiosaista nimeä, joten tuijotin 10 minuuttia mangahyllyäni ja päädyin nimeen Darkside (eli siis Darkside Blues se manga mistä nappasin.) Onhan siinäkin dark ja side... Ehkä nimi joskus muuttuu, jos löydän jonkun upean ja punaisen mieshahmon. Tässä nimittäin on niin upea ja punainen emolevy, että tekee mieli tehdä koneeseen iso reikä, josta se näkyisi~ Ja koko koneen voisi muutenkin maalata punaiseksi, alan kyllästyä näihin harmaisiin laatikoihin. Blaah.

Tästä tuli nyt myös se aktiivikäyttökone, eli ulkoinen kovalevyni Muraki (iivil unt stylish) on tässä kiinni. Koneen oman kovalevyn osiot piti sitten nimetä Tsuzukiksi ja Watariksi.

Hisokaa tälle koneelle ei tule. Ikinä. Jos jotain uutta kovalevyä tulee, niin se nimetään sitten vaikka niiden pöllölintuotusten mukaan.
leonichan - Saradan... joku. Se kuka saa nakittaa muut tekemään kaikkea <3

"The Boy's High School Love Situation is Comparatively Often"

Avatar
Tage
Viestit: 4
Liittynyt: Ma Huhti 14, 2008 18:12
Paikkakunta: Kerava

Viesti Kirjoittaja Tage » Ti Huhti 15, 2008 16:10

Mulla ei kai oo muuta kuin et mun yhen kaverin lempinimi on pico :'D. Se melkeempä inhoo sitä kun kaikki sanoo pico mutta ei se siitä eroon pääse! Ai niin ja onhan mun tamagotchin nimi ollut mallu nortikasta :)

Avatar
Palutena
Viestit: 18
Liittynyt: Ma Syys 08, 2008 20:10
Viesti:

Re: Nimestään tunnetaan

Viesti Kirjoittaja Palutena » Su Helmi 01, 2009 17:35

Valitettavasti en omista, mutta haluaisin Roxas-nimisen kissan. :D
Ja parhaan kaverini lempinimi on muuten Ayase..
the cake is a lie

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen yaoi-keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa