Yaoi - poikien juttu?

Kunhan aihe jotenkin läheltä liippaa yaoita tai shounen ai:ta, sana on täällä melkoisen vapaa.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
gabriel deathwing
Viestit: 16
Liittynyt: La Loka 06, 2007 19:47
Paikkakunta: halikko
Viesti:

Huomentapäivää

Viesti Kirjoittaja gabriel deathwing » Ma Helmi 25, 2008 17:25

Täällä on yksi poika! :oops:
Kun kaveripiiri muodostuu yaoi-fanitytöistä oli aikoinaan melkein pakko siihenkin tutustua. Vakituisesti luen vaan vähän siveellisempiä mangoja tyyliin Loveless ja Little Butterfly, mutta hyllyltä löytyy FMA hardcoreyaoi-doujinshiakin. :oops:
-Gabriel van Deathwing

janneeh
Viestit: 7
Liittynyt: Ma Kesä 30, 2008 19:32

Re: Yaoi - poikien juttu?

Viesti Kirjoittaja janneeh » Ma Kesä 30, 2008 20:14

Mies myös.
Uusi juttu minulle, mutta enköhän ole tähän koukkuun jäänyt. Tuolla tyttöjen puolella avauduin aiheesta enemmän.

Avatar
Kouyou
Viestit: 27
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2008 13:11
Paikkakunta: Tre

Re: Yaoi - poikien juttu?

Viesti Kirjoittaja Kouyou » Ti Heinä 01, 2008 13:16

Minä satun olemaan tyttö nyt tällä kertaa.Monet muuten sanovat että Pureheterotyttöyaoifaneja ei ole,tässä sitten varmaan maailman seitsemäs ihme.Koko viesti kuulostaa muuten aika pahasti offilta mutta ei voi mitään..

Joo,jankutukseksi varmaan menee kun muilla on ihan sama kommentti mutta kaippa se niin on että Yaoi on ehkä vähän enemmän tyttöjen juttu,joskaan tuohan ei tarkoita ollenkaan ettei se olisi pojille.Ja olen tullut siihen tulokseen että ihmiset todellakin ovat hyvin ahdasmielisiä,ainakin kaikki jotka minä tunnen,varsinkin miehet >.< Siinä sitten täytyy ihan täyshomojen ja vähän muidenkin alkaa puolustelemaan itseänsä ilkeiltä ihmisiltä että "joo...en mä nyt ihan homo ole kummiskaan että tota...meep!" niinkuin paras mutta kaukainen ystäväni kaveristaankin kertoi.Tai niin no,mistä minä olen kolmantena pyöränä yhtään mitään sanomaan mutta joka tapauksessa.Älkää punastelko,me ollaan niin ylpeitä teistä *niisk*.

Avatar
Death note
Viestit: 23
Liittynyt: Pe Maalis 23, 2007 16:02

Re: Yaoi - poikien juttu?

Viesti Kirjoittaja Death note » Ke Heinä 02, 2008 19:03

On se hyvä, että joku on ylpee. Itse sitä tuntee itsensä oudoksi, kun on poika ja katsoo/lukee yaoita ja shonen-aita. :oops:
Täytyy kyllä sanoo, että se on aika fakta, että yaoi turmelee ja tekee ihmisestä pervon.Puhuttiin tästä joskus kavereitten kanssa (jotka on siis tyttöjä) ja tultiin lopulta kaikki samaan tulokseen. Itelläni on hyllyssä Lovelessia, 1. osa Black Knighttia, Passionia ja Love Pistol (en oo varma oliko se tämmönen. Myös koneella mulla on paljon doujinsheja (ei kyl yhtä paljon, kun mun kaverilla).
Mut kaikin puolin mukava tavata muista yaoista kiinnostuneita poikia, että terve vaan! *punastuu*

Avatar
Azraelswing
Viestit: 147
Liittynyt: Ke Heinä 14, 2004 22:25
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Yaoi - poikien juttu?

Viesti Kirjoittaja Azraelswing » Ma Heinä 14, 2008 22:54

Tjaahas, pitänee itsekin sitten seilata tälle puolelle foorumia. Omat kommentoinnit nyt kun lähinnä ovat olleet ihan muilla alueilla...

Tosiaan, tässä yksi miespuolinen alan ihminen lisää. Yaoita/Shonen-ai:ta tullut seurattua muodossa tai toisessa varmaan kymmenen vuotta kohta (ellei enemmänkin, muisti kun ei aina toimi niin hyvin kuin pitäisi), alkaen fanfikeistä ja kehittyen kohti omaa mangakokoelmaa josta nykyään löytyy myös kohtuullinen asiaankuuluva osio. Tästä valitettavasti voi jo päätellä että iän puolesta en voi itseäni nimitellä nuoreksi mieheksi... kun nyt kohta 30 lyö lasiin. :cry:

Noh, meistä löytyy moneksi... :lol:
"This is the first age that's paid much attention to the future, which is a little ironic since we may not have one." - Arthur C. Clarke

Avatar
Michi-chan
Viestit: 107
Liittynyt: Su Tammi 07, 2007 21:55

Re: Yaoi - poikien juttu?

Viesti Kirjoittaja Michi-chan » Pe Touko 15, 2009 22:10

Unelmani on tulla niin kuuluisaksi muusikoksi, että fanitytöt kirjoittavat minusta yaoifanficejä! :D
Aaawwwws! 8'DD Repesin, on niin söpöääää~~ >w< Fanityttö, fanityttö.. aah! Lopetan. Asiaan. *ahem*

Yaoi on myös poikien juttu. Tämä on minun mielipiteeni. Kuka sitä kieltämään alkaa? Ja miten muka ei voi olla hetero jos tykkää shounen aista? Ja mitä väliä jollain suuntautumisella on, kun puhutaan fanien sukupuolijakaumasta? Silti siitä pitää puhua. Minä ainakin olen kiinnostunut asiasta.

Tunsin joskus itseäni paria vuotta nuoremman jätkän, joka piittaa yaoista vähintään yhtä paljon kuin minä. Hän sanoo olevansa hetero. En oikein usko. En usko tätäkään, että otin sen puheeksi. Unohdin mitä minulla oli kerrottavana teille.
Korvessa asuvana ei ole vastaani tullut kovin montaa miespuolista poikarakkauden lukijaa, kuten ei oikeastaan naispuolisiakaan ole montaa. Olen joskus parin ystäväni kanssa miettinyt miten loistavaa olisi olla kavereita poikien kanssa, ketkä harrastavat fanittavat yaoita. Ei, kun rehellisesti. Miesnäkökulmaa uusimpaan Junjou Romantican chapteriin ja mielipiteiden jakautumista noncanon-parituksista Harry Potter-ficeissä. Pidän muutenkin enemmän poikien kuin tyttöjen seurasta. Jos asiaan pystyisin vaikuttamaan, pippaloisin joka hyppytunti poikaporukan seassa kalattamassa aiheesta kävellen iloisena kauppaan ostamaan tikkukaramellejä ja jäätelöä, mutta taidan vain pelottaa heitä tiehensä olemalla liian fanityttö.

Okei, en auta tätä töpöä yhtään eteenpäin. Kirjoitan kaikkea turhaa! Fanityttö-puoleni hullaantui liikaa lueskeltuani tätä topicia. Anteeksi, tämä ei toistu.
We can all have individual holes!
Much like we have individual rooms in the castle,
we would have our individual holes in the ground.

Avatar
ita-kun
Viestit: 5
Liittynyt: La Joulu 17, 2011 21:03
Paikkakunta: purola

Re: Yaoi - poikien juttu?

Viesti Kirjoittaja ita-kun » To Joulu 22, 2011 00:08

Minä tunnen poikia jotka suunnilleen vihaavat yaoia... Enkä itse tajua heitä :3

Avatar
Horaaneko
Viestit: 198
Liittynyt: Ma Syys 26, 2011 22:07

Re: Yaoi - poikien juttu?

Viesti Kirjoittaja Horaaneko » Su Huhti 01, 2012 17:51

ita-kun kirjoitti:Minä tunnen poikia jotka suunnilleen vihaavat yaoia... Enkä itse tajua heitä :3
Miusta tuo on kyllä ihan luonnollista. Usein heteropoikia yaoi ahdistaa. Kaikkien mielipiteet kunniaan. :) Mietihän naista, joka rakastaa katsoa k18-kohtauksia naisten välillä runsaalla lemonilla. Et välttämättä ymmärrä sitä. :>

Se ei kyllä ole niin, että kaikki homopojat pitäisivät automaattisesti BL:stä. Esimerkiksi kun olen lukenut netissä kommentteja Uma Karman kirjasta "Kaiken se kestää", monet homoseksuaalit tuli kertomaan, etteivät olleet pitäneet kirjasta koska se muistutti asetelmaltaan liikaa luonnotonta yaoita/shounen-aita. En menisi tosiaan luokittelemaan yaoita tyttöjen jutuksi, poikien jutuksi, heteroiden tai homojen jutuksi. Se on ihan kaikille avoin harrastus, totta kai. :>

Itse pidän itseäni sukupuolineutraalina. Biologisesti mut voidaan vielä luokitella tytöksi, mutta tämäkin tulee tulevaisuudessa muuttumaan.
Ja oon huomannut, etten todellakaan pidä tytöistä, ja yökkäysreaktioita herättää perus nais/mies-romanssit. Ainoa, josta enää pidän, on poikarakkaus. Ja siis haluan seurustella miehen kanssa, eli tunnen itseni pojaksi, joka on suuntautunut poikiin päin. (monimutkaista? Ei tietenkään. :D) Mussakin BL herättää kyllä vastareaktiota, jos seme/uke-asettelu on älyttömän selvä ja tekee näin koko sarjasta/tarinasta luonnottoman. Siksi olen BL:nkin suhteen aika vaativa. Seksuaalisuuteni vuoksi haluaisin todella lukea/katsoa oikeita homopareja, en naismaista piipittävää ukea ja mieshormoneilla elävää semeä.
Näitä sarjoja kuitenkin löytyy, eli kyllä - pidän poikarakkaudesta. (lukekaa oikeasti You&Me, etc. Keitan ja Ikun tarina on yks parhaista joihin olen törmännyt. ^^)

Mutta pääpointtina ja tiivistettynä: yaoi on myös poikien juttu, ja pidän yaoista. :>
There is no spoon.

Avatar
Fazi
Viestit: 445
Liittynyt: Su Maalis 27, 2011 18:29
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Yaoi - poikien juttu?

Viesti Kirjoittaja Fazi » Su Huhti 01, 2012 18:46

Itsellä ei ole tullut vastaan vielä yhtäkään poikaa, joka pitäisi avoimesti yaoista tai shonen-aista. Rinnakkaisluokalla on yksi animea harrastava jätkänpätkä, joka ainakin sivumennen on sanonut (olkalaukkuani katsottuaan) että yaoi on homojen juttu, eikä hän sitä kannata. Ymmärrettäväähän se on, ei kaikki homoista pidä :I

Mutta hyväksymisen raja voi olla epätarkka. Jotkut ovat sellaisia, etteivät hyväksy homoseksuaalisia suhteita ollenkaan, toiset taas hyväksyvät homot ja ymmärtävät, että homoseksuaalisuus on luonnollista. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettäkö he automaattisesti kannattavat tai pitävät vaikka yaoista. Ja yaoi on ehkä hieman yliampuva/stereotypisoitunut homoseksuaalisuuden alue mangassa sun muussa, että jo pääpiirteetkin siinä saattavat aiheuttaa sen, että siitä ei pidetä.

Tiedän erään tapauksen, jossa homoseksuaali nuori mies oli joutunut koulussaan kärsimään jatkuvasta yaoi-fanityttöjen ahdistelusta. Ko. tytöt tiesivät, että nuorimies oli homo ja että hänellä oli poikaystäväkin, ja tytöt sitten vähän väliä, päivästä ja viikosta toiseen, kyselivät nuorikolta kaikkea poikien välisistä suhteesta. "Mimmonen se on sängyssä??", "Mitä te teette sängyssä??", "Miks ette ikinä pussaa koulussa??" Ja kuulemma olivat sitten vielä stalkanneetkin paria.
Että fanitus voi tietyissä tilanteissa mennä yli äyräiden. Kuka helvetti tykkäisi tuollaisesta vahtaamisesta?

Yaoi ja yuri on genretyyppejä, ei oikeaa elämää, ja niillä on eroja. On jokaisen oma asia, hyväksyykö homoja ja lesboja ja että miten heihin suhtautuu.
Tracon 8: Team Fortress 2 - Pyro // Ruttotohtori

Vannoutunut Gurren Lagann -elitisti.
Haters make me famous~

~ MyAnimeList deviantART Tumblr Blogi

Avatar
Tähdenlento
Viestit: 4
Liittynyt: Pe Heinä 20, 2012 02:13

Re: Yaoi - poikien juttu?

Viesti Kirjoittaja Tähdenlento » Pe Elo 31, 2012 00:10

Tässäpä yksi poika. Itse en osaa ottaa heteroitten mielipiteisiin kantaan, koska olen itse homo tai sanotaanko, että vahvasti poikiin päin. Poikaystäväkin ollut jossain vaiheessa ja niin pois päin.

Se on minulle aika vieras käsite, että täysin hetero jätkä lukisi tai katsoisi yaoita. Itselleni se on paljon syvällisempää kuin pelkkää pornoa ja ei ole olemassa oikein kuin kaksi vaihtoehto: joko katsot sitä pornona tai kyse on jostain syvällisemmästä. Kumpi tahansa niin olet vähintäänkin avoin ajatukselle henkisesti. Eivät teot määrittele ihmisen seksuaalisuutta vaan tunteet.

En halua ketään vähäksyä, mutta suurinosa tännekin postaavista on varmaan siinä 15-18 ikäluokan hujakoilla (ainakin silloin kun postasi) ja siinä iässä ei oikee tiedä mistää mitään ja on hämmentynyt. Eli neuvon ihan odottamaan siihen johonkin 19-20 ikävuoteen asti ennen kun tuo yaoi -kiinnostuksen julki IRL. Hyvin monet teini-ikäiset ovat aivan liian kypsymättömiä käsittelemään tämmösiä asioita.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen yaoi-keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 19 vierailijaa