Uskotteko yaoihin???

Kunhan aihe jotenkin läheltä liippaa yaoita tai shounen ai:ta, sana on täällä melkoisen vapaa.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
Nezumi-chan
Viestit: 511
Liittynyt: La Loka 30, 2004 08:59
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Uskotteko yaoihin???

Viesti Kirjoittaja Nezumi-chan » Ti Joulu 07, 2004 21:25

Jos kuulutte yaoi.fihin voinen olettaa, että pidätte ajatuksesta, jossa kaksi miestä tekevät keskenään muutakin kuin juovat kaljaa olohuoneen sohvalla ja katsovat lätkämatsia. Hyvä. Nyt kuulukin siis se oikea kysymys: Uskotko Yaoihin??? Olenko ainoa, joka lukiessaan/katsellessaan/pelatessaan näkee kaksi ah niin ihanaa miestä päässään tekemässä jotain lapsilta kiellettyä ja vielä uskoo siihen tosissaan??? Niin tosissaan, että olisi valmis väittelemään asiasta kyseisen kirjan/pelin/animen/elokuvan tekijän kanssa ja esittäisi niin hyvät faktat vihjauksista, että saisi todennäköisesti edellä mainitun uskomaan siihen itsekin.
Sain nimittäin jokunen aika sitten selville, että kaikki eivät ole tälläisiä (ZOMG!) ja haluaisin nyt tietää olenko yksin maailmassa????
Only dead fish go with the flow

DeviantArt
Team108 - Suomen Suikoden Cosplayaajat
Conikuva galleria 2006-->

Avatar
Peipponen
Viestit: 59
Liittynyt: Su Elo 01, 2004 16:04
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Peipponen » Ti Joulu 07, 2004 22:54

et ole yksin maailmassa... :D
On olemassa varmasti miljoona peliä/kirjaa/animea/elokuvaa/mangaa joita lukiessaan/katsoessaan meitsin silmät pyöristyvät ajatuksesta, että Hei, noilla kahdella täytyy olla jotakin....
Esimerkkejä voisin ladella vaikka pilvin pimein...
Mutta siis et tosiaan ole aivan yksin

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » Ke Joulu 08, 2004 00:00

Täytyy myöntää, että olen liian skeptinen uskoakseni että yaoi on totta. Mutta se on kaunis päiväuni.

Avatar
Mitral
Viestit: 50
Liittynyt: Pe Heinä 09, 2004 22:59
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Mitral » Ke Joulu 08, 2004 18:49

Charha kirjoitti:Täytyy myöntää, että olen liian skeptinen uskoakseni että yaoi on totta. Mutta se on kaunis päiväuni.
Niin just, yaoi on vain liian hyvää ollakseen totta.

Avatar
Noretus
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Heinä 12, 2004 22:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Noretus » To Joulu 09, 2004 16:02

Joidenkin juttujen suhteen uskon kyllä että backstagella tapahtuu enemmän kuin arvata saattaa. Yleensä jutut on sellaisia, että puusilmän ja asiasta riippumattomankin pitäisi vihjeet huomata.

Suurimman osan aikaa kyse on kuitenkin enemmän itseni huvittamisesta ja anti-yaoi-fangirlien suututtamisesta. Ne kun vinkuu niin mukavasti kun heidän rakkaasta bishounenista tehdään hintti.
Vastaavasti minua kyllä vituttaa ne, joiden on pakko saada muuttaa joka kirjasta, leffasta, sarjasta, äänikasetista, bändistä ja luokkatoverista löytyvä mies hintiksi vaikka sitten hampaat irvessä. Siinä vaiheessa ko. henkilöllä on kyllä ihan oikeasti jotain päässä pielessä ( sillä ei-niin-hauskalla-ja-coolilla tavalla ) ja/tai, sen seksielämä kaipaa jonkinasteista virkistystä ja Reality Checkiä... ( Onhan se oma käsi tietenkin ihan lysti vimpain mutta The Real Thing voi muodostua aika ikäväksi yllätykseksi jos pitää kynsin hampain kiinni fantasioistansa ).
Tietenkään en alaikäisille ( no, ainakaan alle 16-vuotiaille ) suosittele minkiäänlaista oikeaa tai kuvitteellista seksikokemusta. Mutta tuohan oli turha sanoa koska täällähän ei niitä mistään mitään tietämättömiä alle kuusitoista-vuotiaita fan-grrrrrrrrlejä ole... eihän :P

Noh... siinä sitten off-topic mietteitä...
Noretus
*******

Avatar
Aoneko
Viestit: 41
Liittynyt: Su Tammi 23, 2005 21:13
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Aoneko » Ma Tammi 24, 2005 23:25

Uskomisen määrä taitaa kohdallani vaihdella tapauskohtaisesti. Monesti hyväksyn mukisematta sen (valitettavan) tosiseikan, etteivät kaikki näe kahden mieshenkilön suhdetta yhtä... intiiminä kuin minä. Olen melkoisen vakuuttunut esimerkiksi siitä, että Jinin ja Mugenin välillä on Jotain(tm), mutta jos Champloon tekijätiimi yhtenä persoonana tulisi minulle vakuuttamaan, että Jin on umpihetero ja Mugenia kiinnostaa vain ruoka, hyväksyisin sen, että omat kuvitelmani ovat vain omia kuvitelmiani.

Lisäksi olen taipuvainen ainakin jossakin määrin kunnioittamaan alkuperäistä kanonia, en siis lähde väkisin kiskomaan yaoita sieltä missä sitä ei kertakaikkiaan ole, vaikka jokin hahmo olisi miten yaoi tahansa. Hikagon Saita olisi esimerkiksi melko vaikea parittaa kenenkään kanssa... ^_^’ (Tosin, jos oikein yrittäisi, voisi Sai x Hikaru tietenkin teoriassa onnistua... mutta ei, se olisi jo aika pervoa.)

On kuitenkin tapauksia, joissa voisin pistää yaoi-mangani pantiksi siitä, että tekijä itsekin on ajatellut hahmojen välillä olevan muutakin kuin sitä kuuluisaa "vain-ystävyyttä". Tapaus yksi: jos Sirius ja Remus olisivat yhtään selvempi pari, Rowlingin kirjoja myytäisiin vain aikuistenosastolla. Tapaus kaksi: Gojyo ja Hakkai, etenkin kun otetaan huomioon, että Minekura Kazuyan muiden töiden joukosta löytyy niinkin yaoi’ihtavia tapauksia kuin Wild Adapter, Araiso ja Stigma. En tosin kaikesta päivänselvästä näytöstä huolimatta lähtisi Rowlingin tai Minekuran tädeille asiasta keuhkoamaan... ^_^’
Noretus kirjoitti:Tietenkään en alaikäisille ( no, ainakaan alle 16-vuotiaille ) suosittele minkiäänlaista oikeaa tai kuvitteellista seksikokemusta.
Ee-to... Tämä menee tietenkin niin aiheen vierestä että ollaan kohta ojassa, mutta pakko sanoa sananen. ^_^’ Itsekään en suosittele oikeaa live-seksiä kenellekkään, joka ei siihen ole valmis, mutta kaikenlaisten kuvitelmien puolesta olen valmis lämpimästi puhumaan. ^_^ Ollaan nimittäin helposti liemessä, mikäli ensimmäisten oikeiden kokemusten ollessa edessä ei osata aikaisemman kuvittelun pohjalta yhtään sanoa, mikä voisi itsestä olla kivaa taikka mikä ehdoton “dame!”... Tai jos “kuvitteellinen seksikokemus” viittasi visuaaliseen tai audiovisuaaliseen kokemukseen, en näe mitään järkeä kieltää esimerkiksi yaoi-pitoisen animen tahi mangan katselua/lukemista sellaisilta alaikäisiltä, jotka siihen kypsyytensä puolesta kykenevät. (Useimmat asiasta kiinnostuneet kykenevät varsin hyvin, ja ne jotka eivät vielä kykene eivät monasti ole kiinnostuneitakaan.)
Viimeksi muokannut Aoneko, Pe Tammi 28, 2005 17:02. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"What's wrong with running away from reality if reality sucks?"

Avatar
Noretus
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Heinä 12, 2004 22:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Noretus » Ti Tammi 25, 2005 09:49

Aoneko kirjoitti:...
Tapaus kaksi: Gojyo ja Hakkai, etenkin kun otetaan huomioon, että Minekura Kazuyan muiden töiden joukosta löytyy niinkin yaoi’ihtavia tapauksia kuin Wild Adapter, Araiso ja Stigma. En tosin kaikesta päivänselvästä näytöstä huolimatta lähtisi Rowlingin tai Minekuran tädeille asiasta keuhkoamaan... ^_^’
Samaa mieltä. Ylipäätään Minekuran jutuista saa minusta jo ihan oikeasti hakemalla hakea mies-hahmoa joka ei hintahtaisi ainakin vähän. Saiyuki nyt on mainio esimerkki siitä.
Ja Minun Rehellinen Mielipide: ainut syy siihen miksi Saiyukissa ei ole 100% selkeitä shounen-ai viittauksia puhtaasti kaupallisista syistä. Näin ainakin uskon. Ja saattaapa jopa olla uskonnollisia / tekijänoikeuksellisia / hablaahablaa syitä myös... Saiyukin ideahan kun ei varsinaisesti ole Minekuran oma. Saattaisi syntyä meteli jos Kiinan Kalevalaa vastaavasta teoksesta tehtäisiin homoeroottinen seikkailu? Noh, näin veikkaan ma... tietenkin Buddhalaiset nyt kyllä on mitä on... ja kuten se kummallinen Tanskalainen ( ? ) Samurai Champloossa niin hilpeästi hihkaisi "Japani, tuo ihana homoseksuaalinen kulttuuri!"
Tietenkään Japani ei ole Kiina mutta sama stoori pyörii molemmissa maissa, niin pitkälti kuin minä tiedän...
...
Joo... voisi nukkua...
Noretus
*******

Avatar
Aoneko
Viestit: 41
Liittynyt: Su Tammi 23, 2005 21:13
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Aoneko » Ke Tammi 26, 2005 03:24

Noretus kirjoitti:Samaa mieltä. Ylipäätään Minekuran jutuista saa minusta jo ihan oikeasti hakemalla hakea mies-hahmoa joka ei hintahtaisi ainakin vähän. Saiyuki nyt on mainio esimerkki siitä.
Aivan ehdottoman totta... XD
Noretus kirjoitti:Ja Minun Rehellinen Mielipide: ainut syy siihen miksi Saiyukissa ei ole 100% selkeitä shounen-ai viittauksia puhtaasti kaupallisista syistä. Näin ainakin uskon. Ja saattaapa jopa olla uskonnollisia / tekijänoikeuksellisia / hablaahablaa syitä myös...
Samaa olen itsekin ajatellut, kaupallisuussyytä nimittäin. Olisi ollut varsinainen taloudellinen itsemurha tehdä suositusta myytistä popularisoitu mangaversio, joka sisältönsä puolesta ei sitten kuitenkaan olisi aivan kaikkien teekupponen. (Vaikka varsin vaikea Gojyon ja Hakkain suhdetta on tämänkään version pohjalta täysin viattomana nähdä...) Tosin, Gojyon ja Hakkain mangaversiot ovat kuitenkin varsin pitkälti Minekuran omasta päästä lähtöisin, yllättäen alkuperäisen tarinan sian ja kapan piirteet ovat heissä jopa jossakin määrin sekoittuneet ja menneet ristiin. Ja enemmänhän siitä äläkkä syntyisi, jos Sanzon ja Gokun (omasta mielestäni viaton ^_^') suhde olisi nostettu yaoi-tasolle; toinen on kuitenkin arvostettu oppinut ja toinen "Aasian Mikki Hiiri", kuten jossakin kuulin Gokua luonnehdittavan. Lisäksi Sanzon ja Gokun hahmot taitavat olla huomattavasti lähempänä esikuviaan kuin Gojyon tai Hakkain.
Noretus kirjoitti:ja kuten se kummallinen Tanskalainen ( ? ) Samurai Champloossa niin hilpeästi hihkaisi "Japani, tuo ihana homoseksuaalinen kulttuuri!"


Hollantilainen. Kyseinen jakso kantaa omassa päässäni ikuisesti nimeä "Holland Homo"... XD Vaan yhdyn toki hihkaisuunsa täysin sydämin! ^_^
Viimeksi muokannut Aoneko, Pe Tammi 28, 2005 17:03. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"What's wrong with running away from reality if reality sucks?"

Meta
Viestit: 16
Liittynyt: Pe Tammi 28, 2005 00:55

Viesti Kirjoittaja Meta » Pe Tammi 28, 2005 01:03

Samoin! Mie kans ajattelen samalla lailla, että kahdella täytyy olla jotain menossa. :D
Se on aivan jees. joskus kun katsoo jotain leffaa, niin "Oliskohan mahdollista saada nuo kaksi yhteen?" 8)
~Meta~/Manijai~
Kuva

Avatar
Noretus
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Heinä 12, 2004 22:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Noretus » Pe Tammi 28, 2005 03:45

Aoneko kirjoitti: Tosin, Gojyon ja Hakkain mangaversiot ovat kuitenkin varsin pitkälti Minekuran omasta päästä lähtöisin, yllättäen alkuperäisen tarinan sian ja kapan piirteet ovat heissä jopa jossakin määrin sekoittuneet ja menneet ristiin. Ja enemmänhän siitä äläkkä syntyisi, jos Sanzon ja Gokun (omasta mielestäni viaton ^_^') suhde olisi nostettu yaoi-tasolle; toinen on kuitenkin arvostettu oppinut ja toinen "Aasian Mikki Hiiri", kuten jossakin kuulin Gokua luonnehdittavan. Lisäksi Sanzon ja Gokun hahmot taitavat olla huomattavasti lähempänä esikuviaan kuin Gojyon tai Hakkain.
Itseasiassa mie olen yrittänyt selvittää Gojyon alkuperäisen hahmon olemusta mutta en ole siitä oikein löytänyt tietoa. Hakkaista sen sijaan kyllä, ja minuakin on kovasti huvittanut se sika juttu. Siihen ei kuitenkaan taideta viitata oikeastaan muulla tavalla kuin niissä parissa GM Saiyuki jaksossa, kun ilmaantuu se feikki-Sanzo porukka, joiden Hakkai sitten on aika sikamainen ilmestys. Gojyoa nyt sentään haukutaan kapaksi ;D

Kyllähän ne hahmot on aika Minekuran vääntämiä ja kääntämiä. Saiyukin Kanzeon Bosatsukin on kyllä aika hupaisa suhteessa siihen mitä hänen pitäisi olla XD

Yksi syy tosin siihen miksi Sanzo ja Goku nyt on vähän lähempänä alkuperäisiä hahmojaan, lienee siinä, että heidät tunnetaan paremmin. Käsittääkseni se Kappa ja Chu Bajere eivät kuitenkaan koko tarinan ajan edes olleet niiden kahden seurana.

Noh... alkuunhan kyllä tuo Saiyuki seurasi alkuperäistä tarinaa vähän paremmin ( oli vissiin muutama alkuperäinen - joskin muokattu - tarinakin joukossa ) mutta nythän se on kyllä lähtenyt menemään ihan muihin suuntiin muutenkin.
Noretus
*******

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » Pe Tammi 28, 2005 15:12

Meta kirjoitti:joskus kun katsoo jotain leffaa, niin "Oliskohan mahdollista saada nuo kaksi yhteen?" 8)
Minä en koskaan muuta ajattelekaan...
Kuva
*napsahtaa hetkeksi päiväunistaan*
Niin, esim. viimeksi kun kävin katsomassa elokuvissa tuon Webberin Oopperan kummituksen, niin tuijotin koko ajan vain miespääosan esittäjiä ja toivoin, että ne olisivat jättäneet Christinen oman onnensa nojaan ja karanneet kahdestaan auringonlaskuun. Kuva

Meta
Viestit: 16
Liittynyt: Pe Tammi 28, 2005 00:55

Viesti Kirjoittaja Meta » Pe Tammi 28, 2005 15:33

:D Aivan...Hieno kuva. Hihihi.. King Arthur: Athur ja Lancelot ^_^ kun katsoin..
~Meta~/Manijai~
Kuva

Avatar
Ishida
Viestit: 98
Liittynyt: Su Tammi 23, 2005 03:31
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ishida » Pe Tammi 28, 2005 18:39

*tipahtaa tuolilta*

Hajosin melkoisen täydellisesti tuohon PotC-kuvaan. Scrollasin viestejä alaspäin ja huomasin, että joku on laittanut Pirates-kuvan. Ensin ajattelin, että onpa näppärästi otettu liikettä suoraan leffasta ja vielä noin hyvälaatuisena. Sitten jatkoin muiden viestien lukemista, kunnes mieleni perukoilla jokin naksahti: eihän siinä elokuvassa (valitettavasti) oikeasti ollut Willin ja Jackin suudelmaa. Piti mennä vielä varmistamaan, että olin todella nähnyt sen mitä kuvittelin.

Oi voi, kiitos ^_^

Ja mitä yaoihin uskomiseen tulee, jos törmään sellaisiin hahmoihin, joiden välinen suhde tuntuu mahdolliselta, yleensä myös uskon siihen. Tietysti suurin osa näistä kuvitelmista on puhtaasti päiväunitasolla, eli vaikka miten kauniilta suhde vaikuttaisi, en lähtisi silti tekijätiimille keuhkoamaan, että olettepa oivia hinttejä luoneet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö nauttisi moisista parituskuvitelmista ^^;

Usein olen kyllä valitettavan skeptinen etenkin länsimaisten elokuvien sellaisille parituksille, joista monet tuntuvat pitävän. Jotenkin leffasiriuksen ja -lupinin parittaminen on vain... väärin, enkä juurikaan lämpeä Troija-, Aleksanteri- tai Arthur-slashille. Animesta ja mangasta paritan kyllä silmääkään räpäyttämättä mieshahmoja, mutta elokuvien kanssa on vaikeampaa. Länsimaiset miehenköntykset kun eivät sytytä juuri ollenkaan. Mutta to each his/her own, kuten sanonta kuuluu ^_^

Avatar
Aoneko
Viestit: 41
Liittynyt: Su Tammi 23, 2005 21:13
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Aoneko » Pe Tammi 28, 2005 22:08

Ja tämä kaikki menee taas viuhuen ohi aiheen, mutta menköön. ^_^'
Noretus kirjoitti:Saiyukin Kanzeon Bosatsukin on kyllä aika hupaisa suhteessa siihen mitä hänen pitäisi olla XD
Niin, mangassa Hakkaikin taitaa todeta, että Kanzeon näyttää enemmänkin itserakkauden kuin rakkauden ilmentymältä. ^_^'

Tosin monessa mielessä Minekuran Kanzeon on yllättävänkin uskollinen esikuvalleen. Kiinassa Kuan Yin (Kanzeon kiinaksi, yllättäen) esimerkiksi kuvataan usein kauniiksi, valkoisiin pukeutuneeksi naiseksi. Eikä Kanzeonin, sanoisimmeko häilyvä sukupuolikaan ole täysin perätön ajatus; siinä missä Kuan Yin on usein nähty naisena, monissa muissa maissa tämä myötätunnon bodhisattva Avalokitesvara on kuvattu mieheksi (tai hänessä on ollut sekä miehen että naisen ominaisuuksia). Lisäksi Minekuran Kanzeon viettää huomattavan paljon aikaa tarkkaillen maailman tapahtumia - Kanzeonin pidempi nimi Kuan Shi Yin tarkoittaakin Wikipedian mukaan "Observing the Sounds of the World". ^_^
Noretus kirjoitti:Noh... alkuunhan kyllä tuo Saiyuki seurasi alkuperäistä tarinaa vähän paremmin ( oli vissiin muutama alkuperäinen - joskin muokattu - tarinakin joukossa ) mutta nythän se on kyllä lähtenyt menemään ihan muihin suuntiin muutenkin.
Tässä kohtaa katson aiheelliseksi tarkentaa, että tietoni Minekuran Saiyukista perustuvat vain ja ainoastaan mangaan. Epäilen Noretuksen kommentin perustuvan animeen, enkä osaa siihen siksi sanoa juuta enkä jaata. (Itse katsoin ensimmäisen jakson animea, olin kuolla järkytyksestä ja päätin pysytellä visusti mangan parissa. ^_^')

Ja nyt kun merirosvoihinkin päästiin... Persoona nimeltä Ricki on väsännyt tällaisen:

Kuva

Ei se tosin Charhan pasteaman kuvan kanssa pysty kilpailemaan. ^_^' Meinasin minäkin tipahtaa.
"What's wrong with running away from reality if reality sucks?"

Avatar
Arana
Viestit: 108
Liittynyt: Ke Huhti 13, 2005 16:16
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Arana » To Touko 05, 2005 13:23

Aoneko kirjoitti:Uskomisen määrä taitaa kohdallani vaihdella tapauskohtaisesti. Monesti hyväksyn mukisematta sen (valitettavan) tosiseikan, etteivät kaikki näe kahden mieshenkilön suhdetta yhtä... intiiminä kuin minä. Olen melkoisen vakuuttunut esimerkiksi siitä, että Jinin ja Mugenin välillä on Jotain(tm), mutta jos Champloon tekijätiimi yhtenä persoonana tulisi minulle vakuuttamaan, että Jin on umpihetero ja Mugenia kiinnostaa vain ruoka, hyväksyisin sen, että omat kuvitelmani ovat vain omia kuvitelmiani.
Mutta eikös ole niin, että tekijät voivat vain valmistaa sarjan ja elämys siitä tulee vasta katsojan mielessä, jos on tullakseen. Fiktiollisessa viihteessä on juuri se hyvä puoli, että miten tahansa katsoja tai lukija päättää sitä käsitellä ja tulkita, hän on kuitenkin aina oikeassa aivan yhtä paljon kuin se toinen, jonka käsitys siitä, mitä on tapahtunut niin stagella kuin esiripun takanakin, on aivan erilainen. Loppujen lopuksi tekijöillä ei ole siinä enää paljon nokan koputtamista, jos joku päättää, että Se ja Hän ovat täydellinen pari (siitä huolimatta, että molemmat ovat miehiä/naisia/kopiokoneita/pesukarhuja/etc.), vaikka se ei heidän mielestään näin olekaan.
Noretus kirjoitti:Tietenkään en alaikäisille ( no, ainakaan alle 16-vuotiaille ) suosittele minkiäänlaista oikeaa tai kuvitteellista seksikokemusta. Mutta tuohan oli turha sanoa koska täällähän ei niitä mistään mitään tietämättömiä alle kuusitoista-vuotiaita fan-grrrrrrrrlejä ole... eihän :P
Sinä satutat minun herkkiä vielä puoli vuotta sitten alle 16-vuotiaan fan-grrrrrrrrrlin tunteitani x)

Ja kyllä, useimmiten uskon yaoiini. Moniin asioihin on vain niin helppo uskoa, jotta miksipä ei? Ja esimerkiksi tuon Charhan PotC-kuvatuksen jälkeen on suhteellisen hankala olla uskomatta.
Missing Link - elitistifanitytön animangablogi

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen yaoi-keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa