Pahikset, oi pahikset!

Kunhan aihe jotenkin läheltä liippaa yaoita tai shounen ai:ta, sana on täällä melkoisen vapaa.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Pahikset, oi pahikset!

Viesti Kirjoittaja Charha » Pe Loka 29, 2004 01:00

Voisin luetella vaikka kuinka monta elokuvaa/animaatiota/sarjakuvaa/tietokonepeliä/whatever, jossa pahikset ovat suorastaan syötävän seksikkäitä... Ja aina nämä komeat, kiilaskatseiset korstot kuolevat jotenkin arvolleen sopimattomalla tavalla (esim Moxica hyppäsi kannukset välkkyen kuolemaansa elokuvassa 1492: Paratiisin valloitus, Wonderful Days-animaation Simonistakin tehtiin kolmiodraaman häviäjä, kaikenmaailman Seppi-rotat on suorastaan luotuja kuolemaan sankarin tällistä).

Vaikka joku tajuttoman komea jannu olisikin hyvisten puolella, sen täytyy darwinoida itsensä jotenkin siten, että paljon pliisumpi pääsankari-nönnö pääsee kostamaan sen kuolon. Kuka typerä yleensäkään on keksinyt, että vain ja ainoastaan pahisten ja tykinruokahahmojen täytyy olla niin hirveän kiihottavia? Itselleni jää sellainen tyhjä olo kun täytyy seurata leffa/kirja/sarjakuva/peli loppuun sen jälkeen kun se jumalainen paholainen lyödään päiviltä.

Onko tämä oma kiroukseni, vai oletteko muutkin törmänneet tällaisen Darth Maul -syndroomaan, jossa komeat paskiaiset kuolevat ennen aikojaan? Yaoissa sentään artisti kiitettävän usein tajuaa jättää kiihottavat pahalaiset henkiin (mieluiten siten, että ne voivat kiusata ukea ja sitoa sen kiinni sänkyyn 8)).

Avatar
leonichan
Viestit: 454
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2003 03:21
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Viesti Kirjoittaja leonichan » Pe Loka 29, 2004 17:52

Oooo, sangen herkullinen kuva Sepistä siulla tuossa. Kertakaikkinen namupala se äijö.

Tähän pitää nyt lyhyesti vastata (yleisellä koneella), kun tuli vahdattua tuo Susien klaani eilen. Jestas että siinä oli niin seksikäs pahis, että miulla tuli ihan väpätyksiä. Tämän varmaan voisi sitten laittaa jotenkin spoilaamattomammin, jos vain saan säädettyä... Hmm hmm.
Eli siis Jean-François de Morangiashan tässä on kyseessä. Ei leffan alussa vaikuttanut paljon miltään koko ukko, mutt sitten kun se "sekosi" (toisin sanoen, kun hiukset pääsivät karkuun siitä typerästä letistä) niin aijai, mikä herkkupala sieltä paljastuikaan. Sitten mie melkein aloin pillittämään, kun se ilkeä hyvä tyyppi tappoi se lopussa. Naapurit varmaan kuuli ainakin kovaäänisen vastalauseeni mokomalle murhalle :P Eikä siitä sitten löydy netistä pahemmin kuvia, kun kaikki muut on ilmeisesti ihastunut enemmän Mark Dacascokseen! Ärrinmurrin...

On tuossa välissä tekstiä, se vaan on suunniteltu olemaan pilaamatta keneltäkään leffaelämystä. Eli... mustatkaa (vetäkää hiirellä siniseksi) se teksti, kun haluavat sen nähdä.
leonichan - Saradan... joku. Se kuka saa nakittaa muut tekemään kaikkea <3

"The Boy's High School Love Situation is Comparatively Often"

Avatar
Mitral
Viestit: 50
Liittynyt: Pe Heinä 09, 2004 22:59
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Mitral » Pe Loka 29, 2004 20:37

No ehkä se johtuu siitä, että (ehkä hieman nörtähtävät) miehet yleensä tekevät em. leffat/pelit/jne ja ne haluavat saada naiskatsojat tyytymään näihin nysvöihin päähenkilöihin teilaten kaikki ihanaiset pahikset (ja sivuhenkilöt). Se on kaikki vain suurta salaliittoa!!!

Tai sitten Mitskun pitäisi mennä jo nukkumaan

off-topic:
leonichan kirjoitti:Oooo, sangen herkullinen kuva Sepistä siulla tuossa. Kertakaikkinen namupala se äijö.
Rrrau, niin onkin ja btw sattuuko joku minua viisaampi tietämään jokohan tuo Advent Children alkaisi piakkoin ilmestyä, edes Japanissa...? Sen piti ilmestyä kuulemani mukaan jo kesällä, mutta eipä ole kuulunut...

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » Pe Loka 29, 2004 22:01

leonichan kirjoitti:Tähän pitää nyt lyhyesti vastata (yleisellä koneella), kun tuli vahdattua tuo Susien klaani eilen. Jestas että siinä oli niin seksikäs pahis, että miulla tuli ihan väpätyksiä.
Jeh, minä taas ihastuin siihen intiaaniin, vaikka kyllä sen tiesi, että miten siinä käy.

Oman havainnointini mukaan ainoastaan aniharvoin itse pahiksesta tehdään kuolattavan ihannoitavan palvottava hahmo, joka rökittää kaikkia eikä ota kuollakseen millään (Tällaisesta esimerkkinä suuresti palvastelemani Kain, Legacy of Kain -goottipelin nimikkosankari. Aijai, tutisee polvet. Markkinoille tarvitaan lisää tarinoita pahiksista, jotka seikkailevat täysin kotikutoisen moraalikoodinsa puitteissa. *polvet tutisevat yhä*).

Avatar
Nezumi-chan
Viestit: 511
Liittynyt: La Loka 30, 2004 08:59
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Nezumi-chan » La Loka 30, 2004 11:23

molemmat, sekä inkkari, että Cassel (siis se pahis) Susien Klaanissa olivat aivan ihkuja ja aivan out of topiccina sanottakoon, että jos minä olisin ollut määräämässä HP-leffan castistä, olisi kalkaroksena seikkaillut tuo nimenomainen Vincent Cassel. Mutta se siitä.
Jos haluatte ihkun kuolemattoman pahiksen, katsokaa Berserk (Griffith = very droolable) toisaalta sarja ei ole vielä lähimaillakaan loppua, joten hänenkin kohtalonsa on todennäköisesti sinetöity.
Mutta voimmeko tosiaan syyttää ihkujen pahisten tappamista??? Useimmiten he ovat tehneet jotain niin ihanan mukavaa, että olisin valmis heidät omin käsin kuristamaan, jos saisin mahdollisuuden... mutta sen kyllä myönnän, että ns. herot ovat aivan liian usein nössöjä ja jo päälle päin sen näkisi, ettei näillä ns. heroilla olisi mitään sanaa meidän ihqu pahiksia vastaan.
Only dead fish go with the flow

DeviantArt
Team108 - Suomen Suikoden Cosplayaajat
Conikuva galleria 2006-->

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » La Loka 30, 2004 14:03

Taidan yhtyä Mitralin näkemykseen siitä, että kyseessä on salaliitto. Täytyy pistää vaan hihat heilumaan ja ruveta tuottamaan sellaista materiaalia, joka viihdyttää meitäkin pervoja ihan loppuun asti...

Vaadin siis lisää Jack Sparrow -tyylisiä ratkaisuja (mielellään avoimesti homoja sellaisia) elokuviin ja kaikkialle.

[Edit:] Iik, Griffith näyttää tytöltä. En ole katsonut Bers-Erkkiä kuin pari jaksoa... Ilmeisesti Mr. Griffith on näitä Ai no Kusabi tyylisiä blondipahiksia, jotka kompensoivat tyttömäistä ulkonäköään häijyllä käytöksellä?

Avatar
Nezumi-chan
Viestit: 511
Liittynyt: La Loka 30, 2004 08:59
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Nezumi-chan » La Loka 30, 2004 17:16

Sä katot sitä väärästä kulmasta... plus sulla on vanha kuva.... se on tossa vasta 17 v... ja se taitaapi olla just ne ekat kolme jaksoa seittemäntoista... lsen jälkeen se hyppää kolme vuotta eteenpäin...
Only dead fish go with the flow

DeviantArt
Team108 - Suomen Suikoden Cosplayaajat
Conikuva galleria 2006-->

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » La Loka 30, 2004 18:41

Tarttis varmaan nähdä sitäkin sarjaa vähän enemmän ku pari jaksoa puolella silmällä. :|

Avatar
leonichan
Viestit: 454
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2003 03:21
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Viesti Kirjoittaja leonichan » Ma Marras 01, 2004 18:50

Sirrah kirjoitti:Mutta voimmeko tosiaan syyttää ihkujen pahisten tappamista??? Useimmiten he ovat tehneet jotain niin ihanan mukavaa, että olisin valmis heidät omin käsin kuristamaan, jos saisin mahdollisuuden...
Haaar! Mie taasen oikein mielelläni tekisin ne pahat niiden herkkuin puolesta niin niitä ei sitten vainottaisi kissojen, koirien ja mooglejen kera ja ne voisi jäädä eloon miljoonia ja taas miljoonia jatko-osia varten, ohhohhoo! *sekosi*

Mutta kaipa niistä rapisisi jokin hohto pois jos ne ei olisi niin psykoottisia. Ajatelkaas nyt kaikki oikein ahkerasti sitä seksikkäintä suosikkipahistanne jossain tarhassa leikkimässä iloisena lasten kanssa. Ei onnaa ei, vaikka kuinka olisi herkkuperse, syötävät huulet ja tappavan ihanat simmut. Sekopäisyys on seksikästä.
leonichan - Saradan... joku. Se kuka saa nakittaa muut tekemään kaikkea <3

"The Boy's High School Love Situation is Comparatively Often"

Avatar
Peipponen
Viestit: 59
Liittynyt: Su Elo 01, 2004 16:04
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Peipponen » Ti Marras 09, 2004 14:17

Hmm.....Uskoisin että syy siihen miksi pahikset aina teilataan, johtuu siitä että artistit/animaattorit/käsikirjoittajat ovat sikaniskasadisteja, jotka nauttivat meidän viattomien sielujen kiusaamisesta.
Ja toisekseen, jos niitä ei teilata, niin niidenhän pitäisi periaatteessa ruveta hyviksi....(mikä kauhea ajatus)

Avatar
Mitral
Viestit: 50
Liittynyt: Pe Heinä 09, 2004 22:59
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Mitral » Ti Marras 09, 2004 18:42

Peipponen kirjoitti: Ja toisekseen, jos niitä ei teilata, niin niidenhän pitäisi periaatteessa ruveta hyviksi....(mikä kauhea ajatus)
...Öh... miten niin? (vai olenko vain liian väsynyt kun en ymmärrä?)

Sekin on muuten kumma, että hyvin epä-ihanat pahikset (siis kaikenmaailman Freddyt ja Jasonit) eivät puolestaan kuole millään... Miksi pahiksen pitää olla jumalaton pitsanaama yms. että se on kahdenkymmenen jatko-osan arvoinen???

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ke Marras 10, 2004 03:03

Nyt on ihan pakko tunnustaa että minä en ole koskaan päässyt oikeen kiinni tähän pahis-skenaarioon. Ehkäpä se on heikko luonne, mutta tuntuu että löytää aina sen läheisimmän kontaktin siitä hahmosta jolla on taustalla suhteellisen selvä oikeustaju. Sellaisia ystävällisyys/yhteistyö/avunanto aatteita, muussa kun poliittisessa mielessä.

Kuten Fayt joka on tällä hetkellä varsin vahva kuolageneraattori. (Star Ocean 3: Till the End of Time, PS2)

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » Ke Marras 10, 2004 16:27

Mitral kirjoitti:Miksi pahiksen pitää olla jumalaton pitsanaama yms. että se on kahdenkymmenen jatko-osan arvoinen???
Rofl! Älä muuta sano! Kun se painajainen on nähty Elm Streetillä herra tietää kuinka monetta kertaa, niin jutun "juoni" on joka tapauksessa käynyt jo niin laihaksi, ettei luulisi sitä leffaa enää voivan pelastaa muulla kuin kauniilla kasvoilla... Mutta ei! Jos sieltä jääkiekkomaskin takaa vahingossa pääsee edes mitään naamaa pilkistämään, niin sekin muistuttaa lähinnä jotain tilkkutäkkiä.

Siis muutama yleistävä observaatio:

Komea pääpahis -> nöyryytetään ennen kuolemaansa, laaki ja vainaa.
Ruma pääpahis -> pistää hanttiin, palaa kuolleista, jatko-osia luvassa.

Komea pahiksen sidekick -> seisoo uhkavaana taka-alalla, tulee ohimennen sankarin tappamaksi tämän ajaessa takaa pääpahista.
Ruma pahiksen sidekick -> aktiivinen toimija, pilkkaa, uhittelee, elää pitkään, ottaa päähän.

Komea sankari -> kumminkin jollain tasolla tylsä tapaus.
Ruma sankari -> leffa oletettavasti pitkä ja syvällinen.

Komea sidekick -> kuolee leffan puolivälin ja loppuosan välissä: mitä surkeampi kohtalo, sitä paremmin motivoi sankaria kostoon.
Ruma sidekick eli ns. "sanchopancho" -> seuraa sankaria uskollisesti loppuun asti, joskus jopa tarinan kertoja.

Komea extra -> näkyy vilahdukselta joukkokohtauksessa.
Ruma extra -> siirtyy välittömästi seisomaan edellämainitun eteen ja viipyy siinä kohtauksen loppuun asti.

'Tis a conspiracy!

Avatar
Peipponen
Viestit: 59
Liittynyt: Su Elo 01, 2004 16:04
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Peipponen » Pe Marras 19, 2004 13:03

Charha kirjoitti:
Mitral kirjoitti:Miksi pahiksen pitää olla jumalaton pitsanaama yms. että se on kahdenkymmenen jatko-osan arvoinen???
Rofl! Älä muuta sano! Kun se painajainen on nähty Elm Streetillä herra tietää kuinka monetta kertaa, niin jutun "juoni" on joka tapauksessa käynyt jo niin laihaksi, ettei luulisi sitä leffaa enää voivan pelastaa muulla kuin kauniilla kasvoilla... Mutta ei! Jos sieltä jääkiekkomaskin takaa vahingossa pääsee edes mitään naamaa pilkistämään, niin sekin muistuttaa lähinnä jotain tilkkutäkkiä.

Siis muutama yleistävä observaatio:

Komea pääpahis -> nöyryytetään ennen kuolemaansa, laaki ja vainaa.
Ruma pääpahis -> pistää hanttiin, palaa kuolleista, jatko-osia luvassa.

Komea pahiksen sidekick -> seisoo uhkavaana taka-alalla, tulee ohimennen sankarin tappamaksi tämän ajaessa takaa pääpahista.
Ruma pahiksen sidekick -> aktiivinen toimija, pilkkaa, uhittelee, elää pitkään, ottaa päähän.

Komea sankari -> kumminkin jollain tasolla tylsä tapaus.
Ruma sankari -> leffa oletettavasti pitkä ja syvällinen.

Komea sidekick -> kuolee leffan puolivälin ja loppuosan välissä: mitä surkeampi kohtalo, sitä paremmin motivoi sankaria kostoon.
Ruma sidekick eli ns. "sanchopancho" -> seuraa sankaria uskollisesti loppuun asti, joskus jopa tarinan kertoja.

Komea extra -> näkyy vilahdukselta joukkokohtauksessa.
Ruma extra -> siirtyy välittömästi seisomaan edellämainitun eteen ja viipyy siinä kohtauksen loppuun asti.

'Tis a conspiracy!
Todellakin....tuo piristi synkän päiväni....tai pahensi sitä....en tiedä miltä kantilta asiaa pitäisi katsoa....

Ja siihen aiemmin sanomaani pahis-hyväksi-hypoteesiin viitaten: Jos pahis ryhtyy hyväksi niin eihän sankarilla ole silloin enää mitään syytä teilata sitä. Kaikista parhaita ovat kyllä ne pahikset jotka ovat ystäviä ja sitten taistelun tiimellyksessä puukottavat sankaria selkään (henkisesti tai fyysisesti), tai kertovat sankarille jonkun olellisen jutun tämän menneisyydestä, mikä lamaannuttaa sankarin ja antaa pahikselle aikaa antaa viimeisen armoniskun...sellaistakin on joskus tapahtunut

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » Pe Marras 19, 2004 18:03

Siinä pahis-hyvikseksi-hypoteesissa on sekin, että jos pahis havahtuu hyväksi ja hylkää rötöstelevän taustansa, niin yleensä asia hoidetaan sen verran huonosti, ettei siihen pahikseen enää viitsi jälkeenpäin koskea tikullakaan - siis sitten kun se on "löytänyt Jeesuksen/nähnyt valon/silmät muuttuvat punaisista sinisiksi/whatever"... Ainakin henk. koht. mielipiteeni on, että juttu vesittyy jos pahikselta sillä tavoin viedään kaikki särmä.

Jos sarjaa/jatko-osia jatketaan pidempään kuin olisi hyvän maun puitteissa sallittua, niin ex-pahiksen pahuusväritteisestä taustasta tulee tietysti tämän uuden hyviksen "synkkä salaisuus" ja voi nön nön nöö...

Katselin joku päivä Transformereita ja meinasin saada ähkyn, kun yhdestä Decepticonista tehtiin Autobotti oikeen ison lapsikuoron voimin. Ne halvatun Autobotti-pennut tekivät sille jonkun kotikutoisen tilkkutäkkisäämiskänkin. Se oli kuulemma "ensimmäinen lahja", jonka traaginen Decepticon oli koskaan saanut. Antakaa pussi, niin oksennan.
(Öh, olikos vähän kaukaa haettu esimerkki? Ja ei - en ole kyseisen sarjan fani, kunhan tuli mieleen. :oops:)

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen yaoi-keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa