Paneelikeskustelu joka vain odottaa toteutumistaan

Kunhan aihe jotenkin läheltä liippaa yaoita tai shounen ai:ta, sana on täällä melkoisen vapaa.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ma Maalis 07, 2005 03:35

Nostetaanpa tämä aihe pinnalle. Animecon IV:n tuorein suunnittelukokous päättyi muutama tunti sitten ja sanoma on selvä - ohjelmaa halutaan.

Pyytäisin ystävällisesti että aiheesta (vielä tänäkin päivänä, mieluiten vielä 2006 kesällä) kiinnostuneet tahot ilmenisivät tuonne chat/IRC:n puolelle ja voisi ruveta vääntämään kättä siitä minkälaisen ohjelman tästä saisi aikaiseksi. Taivas on valitettavasti kattona, joten kovinkaan radikaaliin toteutukseen ei päästä, mutta koitetaan kärsiä.

Eli #yaoi.fi @ irc.b2irc.net tai http://www.yaoi.fi/chat.php

Toteutuksen yksityiskohdilla ei ole kiire, mutta olisi hyvä vaikkapa lähiviikkoina selvittää onko koko idea toteutuskelpoinen.
Kyuu Eturautti - IRC:Kyuu @ irc.b2irc.net
Puheenjohtaja - Säätöyhteisö B2 ry
Varapuheenjohtaja - Tampere Kuplii ry
Valokuvaaja/roudari - Cosplay Finland Tour

Avatar
Candace
Viestit: 175
Liittynyt: Su Syys 04, 2005 22:34

Viesti Kirjoittaja Candace » Su Syys 11, 2005 20:40

Whoykey... siis nyt kun minä ehdotin, että tulee mennä Bishounenbondage sivulle lukemaan tietyt fan-fictit sen kummemmin varoittelematta, että ne olivat shotaa... niin nyt olen auttamattomasti leimautunut perverssiksi ja nyt kukaan ei varmasti halua puhua minun kanssani....

Ensimmäisen kerran törmäsin (kai tietämättäni) shotaan, kun ex-poikaystävä lähetti minulle (teknisesti ja esteettisesti upean) Sibling secret/Unbalance- Hentain. Ensimmäisessä tarinassa epäilemättä täysi-ikäinen, mutta noin 20-kymppiseltä näyttävä leski Jun päätyy seksisuhteeseen kälynsä kanssa joka ei näytä 16 vanhemmalta... Mika on epätoivoisesti rakastunut Juniin (joka minun makuuni menee kyllä vähän sukurutsan puolelle :? ) ja on valmis tekemään MITÄ TAHANSA saavuttaakseen Junin rakkauden. Jun on sadisti ja totta tosiaan pistää Mikan tekemään yhtä sun toista... mutta aina taustalla on, että Mika voi milloin vain viheltää pelin poikki. (Eräässä kohtauksessa Jun on jopa valmis käännyttämään huoneellisen miehiä pois jos Mika vain sanoo, ettei halua "leikkiä")

Mikä on täysi-ikäinen henkilö harrastamaan seksiä? Fictiossa? Tosi elämässä?

16? 18? Se on täysin kiinni henkilöstä. Monet eivät minun mielestäni ole valmiita vielä 30-kymppisinäkään. Kyse on siis vapaa ehtoisuudesta... (henk.koht. olen joutunut seuraamaan kaukaa 15v. tytön ja 20v. pojan suhdetta jossa poika painosti tyttöä seksiin uhkaamalla erolla.....) ja shotan suhteen mihin asti mennään? Pelkkää fantasiointia ja esileikkiä ok. mutta ja jos mennään pidemmälle minua kuvottaisi ajatus jo fiktiossakin olkoonkin miten vapaa ehtoista alle 13 seksi kohtauksessa. Silloin se on pelkkää pedofiliaa ei enää shotaa... (tosin tosi elämässä minua kuvotti jo edellä mainitsemani suhteen seuraaminen... jos olisin asunut lähempänä olisin hirttänyt pojan hempistään korkeimpaan mäntyyn! Rakastuneet nuoret tytöt ovat liian helppoja uhreja... kutkuttava aihe fiktiossa, mutta kuvottavaa nähdä tosielämässä...)

Paneelikeskustelu on mainio idea, mutta ajatus paperipussi päässä siitä puhumisesta (vaikkakin se taisi olla vitsi...) taitaisi vain pahentaa sen statusta kauheana tabuna. Ehdotan siis että menemme (kaikilla silmälasit tietenkin) esiintymään tyylikkäissä jakkupuvuissa ja puhumme kirjakielellä. Tämä ainakin ellei muu, lisäisi sen mainetta oudon ryhmittymän outona harrastuksena :lol:

Minä en oikein osaa hävetä mitään minun mielenkiinnonkohteistani, niin kauan tosin kun en ala toteuttamaan käytännössä mitä saarnaan tai satuta ketään oikeasti... mutta jos näin käy niin pyydän, että minut todella kärrätään Paiholaan (paikallinen mielisairaala) ja avain kadotetaan vielä toimivaan tulivuoreen, niin ettei kukaan samoista harhoista kärsivä voi saada päähänsä lähteä minua vapauttamaan. Tai ehkä lobotomia olisi kaikkein paras (ja ainoa) vaihtoehto?

Avatar
Noretus
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Heinä 12, 2004 22:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Noretus » Ti Syys 13, 2005 09:42

Miten tämä aihe etenee?

Minä en malta odottaa paneelin toteutumista. Haluan päästä näkemään yritetäänkö yaoista antaa sellaista kuvaa että se olisi hirveästi pornoa kummempaa...
Noretus
*******

Avatar
ShyHi
Viestit: 206
Liittynyt: Pe Syys 17, 2004 21:21
Paikkakunta: Neverneverland

Viesti Kirjoittaja ShyHi » Ma Kesä 19, 2006 10:55

Animeconiin on enää aikaa päivän vajaa kaksi kuukautta, joten kuten Noretus edellä tiedusteli:"Miten tämä aihe etenee?" vai eteneekö.

Toivottavasti ei jäänyt tämä pelkästään suunnittelun tasolle... Olisi mielenkiintoista kuunnella aiheesta keskustelua sellaisten ihmisten toimesta, joilla on pidempiaikaista kokemusta alueesta.
“There is much more to the world than you think. Perhaps it is really a doorway, and if you choose to go inside, you'll find many unexpected things.” ~ Shigeru Miyamoto ~

Avatar
Yatsura-sama
Viestit: 281
Liittynyt: Ma Loka 31, 2005 11:36
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Yatsura-sama » Ke Kesä 21, 2006 12:49

Jepulis! 8D Harmi kun nyt vasta tajusin tämänkin olemassa olon.

Animeconiin on enään vajaat 2 kk, joten kiirettä pukkaa vai? O.o
Mutta tämä kuulostaa upealta :3
Toivon todellakin että tästä tulisi paneelikeskus tai vastaavaa ^^
..
Ja muuten, shota on nähtävästi kammottanu useimpia o_O Nytpä heitän yleisen kysymyksen, joka on käyny monien mielissä varmasti, mikä on ikäraja?
Monessa animessa, johon ei sisälly Shounen-aita tai Yaoita, on usein nähty 14 vuatias(henkisesti varmaankin alle 10) tyttö joka on rakastunut vähän päälle 20 mieheen ja joskus mies tähän? O.o Kysymys on siinä, jos tämä hyväksytään, miksei Shotakin? kunhan se pysyttelee siinä pusipusihalihalihipships-jutussa. o__ô
---

Silti, paneeli keskustelu vaikuttaa mahtavalta 8D
"I am great warrior! Not some variety of flower!...YAY! Its crossdressing time <3"

"..Sure"

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen yaoi-keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa