Lihaksia vai pitsiä?

Kunhan aihe jotenkin läheltä liippaa yaoita tai shounen ai:ta, sana on täällä melkoisen vapaa.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Lihaksia vai pitsiä?

Viesti Kirjoittaja Charha » Ke Kesä 30, 2004 22:30

Kysynpäs tässä vaan hetken mielijohteesta, että minkä sortin yaoi teitä ihmisiä eniten viehättää? Sitähän on aika lailla kaikenlaista tyyliin angsti/söpöily/hardcore/komiikka...

Itse en ole koskaan ollut innostunut pitsikauluspojista. Ihastuin kämppikseni kanssa Midare Somenishiin. Kunnon samuraimenoa sen olla pitää - mitä oudompaa ja intensiivisempää, sen parempi. Chibeily on melko turhaa, Midaren kaltaiseen murhenäytelmään se ei olisi oikein sopinutkaan.

Prince of Tennis -sarja on toinen suosikkini. Kevyempää tavaraa, realistinen piirrostapa viehättää silmää. Henkilöhahmot ovat lutuisia lipsahtamatta kuitenkaan ällösöpöilyn puolelle.

En oikein ymmärrä sellaisia "fiiliksiä ja hajuja" -tyylisiä yaoiratkaisuja (kuten esim. Flowering), joissa miehissä ei ole enää mitään miehistä. Joka sivulla itketään muutama lihava kyynel ja sen jälkeen hypätään terälehtikylpyyn. Draama vain syvenee, kunnes siitä ei saa mitään selvää ja kliimaksi saavutetaan, kun lampisilmäinen sankari saa poskisuudelman. Olenko ainoa, jonka mielestä tämä tällainen pupuilu on tylsää?

Avatar
GabbyMB
Viestit: 14
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2003 21:14
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja GabbyMB » To Heinä 01, 2004 01:28

No hei ^^

Yaoitahan on todella monenlaista, mutta henkilökohtaisesti on todettava, että erityisesti sekalaisiin ihmissuhteisiin keskittyvät sarjat [Kusatta Kyoushi no Houteishiki on ihan ykkönen XD] ja angstisempi kama iskee minuun. Midare ei oikein kolahtanut ajoittain melko kömpelön piirrostyylinsä takia, mutta Kusatta on myös saman mangakan käsialaa, kuten on Kizunakin [toinen suosikki, myönnettäköön sen verran]. Myös älyttömän nätti tavara [mm. Sumomo Yumeka, Matsumoto Temari, Yamada D. Yonezoh] uppoaa minuun kuin kuuma veitsi voihin >D

Ihan ruitelot, lampikatseiset pojut eivät uppoa minuunkaan, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta [Okane ga nai, joka oli sittenkin parempi kuin luulin], mutta ällölihaksikkaat hahmotkaan eivät ole mieleeni.
Prince of Tennis -sarja on toinen suosikkini.
Eee~! Tunnustaudun hetitässänyt toiseksi Tenipuri-faniksi ^^ *raburabu* Mitkä ovat lempihahmojasi/parituksiasi?
Olenko ainoa, jonka mielestä tämä tällainen pupuilu on tylsää?
Ehkä nykyään, kun yleisö on tottunut eritteitä tippuvaan yaoi-kamaan, jota ovat BexBoy ja Pierce pullollaan, tuo matsku tuntuu lällyltä ja liian pehmolta, mutta aikoinaan joskus 70-80-luvuilla jolloin pitsikaulustelu oli muotia, ääni kellossa oli ihan toinen. Eli olisikohan suurempi rakkaus tuohon lällympään kamaan aikaan sidoksissa?

En tietenkään väitä, etteikö nykyajan pornoksikin lipsahtavaan kamaan olisi joskus eksynyt oikeita hahmoja ja mielenkiintoisia juonia, mutta se seksi on valitettavasti nykyään hieman liikaakin etualalla [vilkaise esim. Row Takakura, Kano Shiuko] sen sijaan että sen kummemmin angstattaisiin siihen pitsikaulustyyliin :p

*on hieman sekava näin yömyöhällä 8D*
| yaoi-mangan suurkuluttaja, psycho le cemu fangirl ja parantumaton slasheri. hah! |

| otakuwolf.org | webmistress
| livejournal.com/~gabriellemb | livejournal

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » To Heinä 01, 2004 11:55

Midare ei oikein kolahtanut ajoittain melko kömpelön piirrostyylinsä takia
Ohoh, minä ja kämppikseni taas olimme täysin ihastuneita muodokkaan aistilliseen piirrostyyliin. Mitä nyt jotain satunnaisia yksityiskohtia lukuun ottamatta. Mutta niinhän se on, että joku tykkää isästä ja toinen pojasta.
Eee~! Tunnustaudun hetitässänyt toiseksi Tenipuri-faniksi ^^ *raburabu* Mitkä ovat lempihahmojasi/parituksiasi?
Valitettavasti en ole löytänyt sarjasta enempää kuin nelisen osaa. Miltei purin käteni poikki, kun löysin koko sarjan eräältä sivustolta, mutta teknisten ongelmien vuoksi en saanut siirrettyä sitä koneelleni. Huoh.

Tähänastisen kokemusten perusteella sanoisin, että suosikkiparitukseni on OishixKikumaru. Nuo kaksi ovat sen verran lutuisia, että pakkohan heistä on pitää. Jos ihan yksittäisiä henkilöitä ajatellaan, niin Kikumarun nappisilmät saavat allekirjoittaneelta kymmenen pistettä. Fuji saa papukaijamerkin, koska hän on veikeä.

Pikaeditaatio: Kas, brainfart. Laitoitkin jo ainakin yhden Tenipuri-linkin tuonne linkkiwinkkeihin... Harmi, ettei sivusto oikein toimi selaimellani.

Avatar
GabbyMB
Viestit: 14
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2003 21:14
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja GabbyMB » To Heinä 01, 2004 13:31

Tähänastisen kokemusten perusteella sanoisin, että suosikkiparitukseni on OishixKikumaru.
Golden Pair on kieltämättä erittäin söpöpöpö pari, pidän heistä myös ^^ Lisäksi pidän erityisesti InuixKaidohista [siitä tulee melkoisen ilmiselvää sitten myöhemmin sarjassa], OhtorixShishidosta [Hyoutein ehkä selvin rabupari] ja SanadaxYukimurasta [Rikkaidain kultapupupari :p]

Nuo ovat kyllä tosiaan sieltä myöhemmästä päästä, mutta meinasi vielä unohtua MomoshiroxRyoma ^__^ [olen fani *köh*]
Fuji saa papukaijamerkin, koska hän on veikeä.
Totta, totta XD Itse pidän erityisesti Akutsusta [psykoja on aina rakastettava, lisäksi Sasaki Nozomun ärrävian poikanen on söpö kuin mikä], Momosta hupifaktorinsa takia, sekä Dabidesta, jonka huonot vitsit ovat suorastaan suloisia.
| yaoi-mangan suurkuluttaja, psycho le cemu fangirl ja parantumaton slasheri. hah! |

| otakuwolf.org | webmistress
| livejournal.com/~gabriellemb | livejournal

Avatar
starscream
Viestit: 695
Liittynyt: Su Syys 07, 2003 21:03
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja starscream » To Heinä 01, 2004 14:49

Kunhan yaoipojat ovat selvästi tunnistettavissa miespuolisiksi, niin olen tyytyväinen. Käyttäytymiseltään hahmojen ei tarvitse olla niin realistista (miehekkäitä?), mutta kieltämättä itkeminen joka toisella sivulla kyllästyttää.

Ihmissuhdetarinat purevat minuunkin parhaiten. Angstia ja draamaa saa kyllä olla, mutta mielellään mahdollisuudella onnelliseen loppuun. Söpöilykin on joskus kivaa, mutta tuleepa tuota törkyäkin luettua (*piilottelee Shiuko Kanon mangoja selkänsä takana*). Midare Somenishi ei erityisemmin innostanut, mutta eipä oikein muukaan historiallinen yaoi mihin olen törmännyt.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Pe Heinä 02, 2004 08:14

Kyllä täytyy itsekin myöntää pitävänsä Ryomaa aika söpönä. Tosin sitten menee myös korkealle listalle Yahiko (Kenshin), Shaoran sekä Yue (CCS) ja Cloud (FF7) esimerkiksi.

Mutta ihmiset, muistakaapa nyt että tämäkin foorumi toimii suomessa, joten myös suomen lakien piireissä. Kyllähän se on totta että Prince of Tennisinkin hankkiminen laillisin keinoin on aika työlästä ja arvokasta touhua, mutta fansubit ovat kuitenkin lain silmissä järjestelmällistä ja törkeää piratismia. Ei olisi oikein kiva asia, jos näin mukava paikka suljettaisiin tuollaisten linkkien takia, vähemmästäkin on joutunut sivustoja saunan taakse.

Eli, pidetäänhän nämä poissa julkisilta foorumeilta, se on meidän kaikkien etu. Mutta ei hätää, mitään vahinkoa ei nyt päässyt sattumaan. Kyllä pojista voi jutella muutenkin. Esimerkiksi Ryomasta.

Mutta mitä yaoi-pareihin tulee, olenkin jo vähän paremmin ulalla. Viime aikoina pelkkien söpöjen hahmojen katselu on piisannut.
Kyuu Eturautti - IRC:Kyuu @ irc.b2irc.net
Puheenjohtaja - Säätöyhteisö B2 ry
Varapuheenjohtaja - Tampere Kuplii ry
Valokuvaaja/roudari - Cosplay Finland Tour

Avatar
eme
Viestit: 8
Liittynyt: Ke Kesä 30, 2004 12:02
Paikkakunta: seinenjoki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja eme » Pe Heinä 02, 2004 10:53

Vamppyyri-friikki iskee.
Eli vaikkakin aika pehmo tarina ja söpöily animeksi lajitellaan niin Yami no matsuei. Se on shounen-ai anime siinä sarjassa jota minä katselen.
Tosin olen aika nyyppä-laatua tämän koko homman kanssa muutenkin, että olin kuullut tasan kahdesta animesta joita te jo ylistitte.
*häpeää ja vajoaa maan alle*

Eli siis taidan enemmänkin pitää noista kiiltokuvapojista kuin lihaksikkaista machoilijoista. Ehkä minä olen sitten omalla tavallani outo.

Gravitationiakin olen kaksi jaksoa katsonut, mutta en tiedä mikä siinä mättää kun en jaksa sitä katsoa. Paljon kehuja siitä olen kuullut, mutta minä joudun katsomaan sitä väkisin. Kohellusta.
Toivonpahan vain että sarja paranee kolmosjaksosta eteenpäin.
Kusatta Kyoushi no Houteishiki. Nähnyt jopa yhden jakson. -.-''
Kuitenkin se olisi nyt seuraavana listalla; Sarjat jotka haluan katsoa.
Onko tämä pitkäkin sarja?
Kun ei tätä tietoa nyt niin kamalasti minulla vielä ole.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Pe Heinä 02, 2004 11:33

Geneerisenä yleisvinkkinä voisi antaa pari sivua joilta yleensä löytyy aika helposti perustiedot animesta - montako jaksoa, kuka julkaissut, yms.

http://www.animenewsnetwork.com/
http://www.animenfo.com/
Kyuu Eturautti - IRC:Kyuu @ irc.b2irc.net
Puheenjohtaja - Säätöyhteisö B2 ry
Varapuheenjohtaja - Tampere Kuplii ry
Valokuvaaja/roudari - Cosplay Finland Tour

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » Pe Heinä 02, 2004 12:02

kyuu kirjoitti:Eli, pidetäänhän nämä poissa julkisilta foorumeilta, se on meidän kaikkien etu.
Woops. Sen siitä saa kun innostuu... Pyydän anteeksi tätä pimeää omg1337war3z -puoltani. Piratismi on varsin ikävää, täytyy myöntää. Tosin ilman sitä en olisi koskaan yaoista kuullutkaan. Aika kurjaa, oikeastaan.

Miksei suomalaisista kirjakaupoista voi ostaa off-mainstream mangaa? :cry:

Avatar
GabbyMB
Viestit: 14
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2003 21:14
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja GabbyMB » Pe Heinä 02, 2004 21:08

Woops 8D Pahoittelen lipsahdusta! Taisin hieman innostua liikaa ^^

Korvikkeeksi pari ihan laillista linkkiä, joiden kautta voi Tenipuria hankkia [mikäli rahnaa riittää O_o]

Japaninkieliset mangat esim. osoitteesta http://www.sasugabooks.com
Englanninkieliset kirjat tutusta ja turvallisesta osoitteesta http://www.fantasiapelit.com
DVDt, jotka sisältävät subbaamattomat jaksot mm. osoitteesta http://www.cdjapan.co.jp <- tuolta saa myös kaikki sinkut, albumit ja lisä-DVDt, jotka Tenipurin markkinointikoneisto on yskäissyt ulos.

Ja jotta tämä viesti olisi edes pienen lipsauksen verran asiassa, täytyy myöntää että Tenipurin poikien lisäksi erityisesti Gundam Wingin Heero on ollut fanituksen kohteena jo viidettä vuotta >D
Kusatta Kyoushi no Houteishiki. [...] Onko tämä pitkäkin sarja?
En ole sen kummemmin tutustunut anime-versioon, vaan olen tuota mangaa lukenut 8D *rakastaa kyseistä sarjaa* Ekat viisi kirjaa löytyy meikäläisen kirjahyllystä, ja loput viisi ovat hankintalistalla. Joten muuta en tiedä KKnH:n animeversiosta kuin sen, että Masayoshin roolin vetää Inoue Kazuhiko, joka mm. Yuki Eirinäkin tunnetaan.
Miksei suomalaisista kirjakaupoista voi ostaa off-mainstream mangaa?
No~ Syksymmällä on tulossa niitä BeBeautifulin kirjoja parikin kappaletta [jossain tällä foorumilla olikin jo juttua niistä] ja lisäksi muutamat muutkin tahot ovat ahkerasti lisensioineet shounen ai / yaoi - mangaa. Esim. Tokyopopilta on tulossa pari hieman shounen aihtavaa sarjaa myöhemmin -> vilkaise 'Hands Off' jota eräs nimeltämainitsematon scanlation-porukka käänsi joskus ^^
| yaoi-mangan suurkuluttaja, psycho le cemu fangirl ja parantumaton slasheri. hah! |

| otakuwolf.org | webmistress
| livejournal.com/~gabriellemb | livejournal

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » La Heinä 03, 2004 22:42

GabbyMB kirjoitti:Ja jotta tämä viesti olisi edes pienen lipsauksen verran asiassa, täytyy myöntää että Tenipurin poikien lisäksi erityisesti Gundam Wingin Heero on ollut fanituksen kohteena jo viidettä vuotta >D
Tuli Heero itselläkin taas vastaan... tämä kuva on kuulemma hänestä myös. Tiedä sitten... kyllä paljon samannäköisyyttä on mutta en osaa itse olla varma. Noh, se oli intternetissä, ei se voi olla väärin. Aikoinaan 4chanista tämän nappasin ja mirroroin:
Kuva
(oli Heero tai ei, läähätän tuota vieläkin aika vakavasti)
Miksei suomalaisista kirjakaupoista voi ostaa off-mainstream mangaa?
Tosiasia 1 on että ei ole taloudellisesti järkevää varastoida näitä. Tosiasiat 2 ja eteenpäin sisältävät mm:
- Aika monet kaupat (uskoakseni Fennica Comics ja Good Fellows ainakin) tilaavat kyllä mieluusti jos jollekin on tarvetta
- Monia juttuja ei kyllä saa kovin helposti mistään euroopasta, jolloin esimerkiksi JP Queen auttaa
- Eipä ole kukaan etsijä toistaiseksi jäänyt ilman henkilöä, joka lainaisi luottokorttia tilausta varten
- Toisaalta, esim. JPQ:sta nyt voi tilailla ilman luottokorttiakin
- Kimppatilauksiakin voi harkita jos isompia läjiä haluaa, merirahdilla vaan niin tulee puoli-ilmatteeksi
- Ehkäpä yaoi.fi pystyy kasvaessaan auttamaan kauppiaita kiinnostumaan aiheestamme, vähän kuten Animeunioni tekee omalta osaltaan
Kyuu Eturautti - IRC:Kyuu @ irc.b2irc.net
Puheenjohtaja - Säätöyhteisö B2 ry
Varapuheenjohtaja - Tampere Kuplii ry
Valokuvaaja/roudari - Cosplay Finland Tour

musasabi
Viestit: 281
Liittynyt: Su Helmi 23, 2003 18:22

Viesti Kirjoittaja musasabi » La Heinä 03, 2004 22:46

Poikien pitää olla ehdottomasti anorektisiä ja feminiinisiä. Lihakset ovat eww. Toisaalta taas alta pitää paljastua sievä ihana pojan vartalo.

Huulten tosin pitää olla ohuet eikä liian täyteläiset, hiukset voi olla sekä pitkiä että lyhyitä, kunhan ne näyttävät kauniilta.

Avatar
GabbyMB
Viestit: 14
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2003 21:14
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja GabbyMB » La Heinä 03, 2004 23:11

kyuu kirjoitti:Tuli Heero itselläkin taas vastaan... tämä kuva on kuulemma hänestä myös.
*tiiraa ruutua* Jep, kyllähän tuo Heero näyttäisi olevan ja my my, miten kaunis kuvakin vielä! *käpälöi*

[spammailen tässä vaan :P ]

Ja edit~
kyuu kirjoitti:- Aika monet kaupat (uskoakseni Fennica Comics ja Good Fellows ainakin) tilaavat kyllä mieluusti jos jollekin on tarvetta
- Eipä ole kukaan etsijä toistaiseksi jäänyt ilman henkilöä, joka lainaisi luottokorttia tilausta varten
Lisäksi mm. Akateeminen Kirjakauppa kyllä tilaa mangaa, mikäli julkaisija, ISBN-koodit ja tekijä ovat tiedossa *on tilannut yhteensä 21 japaninkielistä mangaa sitä kautta 8D* Odotusaika vaan on lievästi sanoen nälkävuoden mittainen. Eikä kovin tuhmaa tavaraa kannata tilata - sain osakseni outoja katseita Kizunan *köh* hieman graafisempien kansien takia XD

Ja valitettavasti tässä on yksi henkilö, joka ei ole saanut ketään lainaamaan luottokorttiaan. Ei tuo tosin ole menoa haitannut, sillä olen hoitanut maksut pankin kautta money ordereina [tosin palvelumaksu on melkomoisen korkea. auts] ^^ Ainakin Sasugabooks, joka on kieltämättä hintava ja kohtalaisen hidas mikäli backorder sattuu kohdalle, vastaanottaa money ordereita.

Avatar
Tzibu
Viestit: 125
Liittynyt: Ke Tammi 29, 2003 00:24
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Tzibu » Su Heinä 04, 2004 06:18


Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Su Heinä 04, 2004 17:30

GabbyMB kirjoitti:
kyuu kirjoitti:Tuli Heero itselläkin taas vastaan... tämä kuva on kuulemma hänestä myös.
*tiiraa ruutua* Jep, kyllähän tuo Heero näyttäisi olevan ja my my, miten kaunis kuvakin vielä! *käpälöi*
Nopea reaktioni: juu. Kyllä. KYLLÄ. Voisin harrastaa murhaa että saisi tuon isompikokoisena.
GabbyMB kirjoitti:Ja valitettavasti tässä on yksi henkilö, joka ei ole saanut ketään lainaamaan luottokorttiaan. Ei tuo tosin ole menoa haitannut, sillä olen hoitanut maksut pankin kautta money ordereina [tosin palvelumaksu on melkomoisen korkea. auts] ^^ Ainakin Sasugabooks, joka on kieltämättä hintava ja kohtalaisen hidas mikäli backorder sattuu kohdalle, vastaanottaa money ordereita.
Yaoi.fi:n kanavallakin on pari henkilöä jotka ovat tätä korttiavustusta harrastaneet. Lasken itseni niistä toiseksi.
Kyuu Eturautti - IRC:Kyuu @ irc.b2irc.net
Puheenjohtaja - Säätöyhteisö B2 ry
Varapuheenjohtaja - Tampere Kuplii ry
Valokuvaaja/roudari - Cosplay Finland Tour

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen yaoi-keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa