Sivu 1/1

Yaoi/yuri rope

Lähetetty: Ke Syys 25, 2013 19:49
Kirjoittaja Sirpale
Hei kaikille~ ^^

Etsiskelen palavasti yaoi/yuri rope seuraa. Voin ropettaa facebookissa, skypessä, sähköpostissa tai vaikka kännykällä. Rakastan luoda omia rope hahmoja, mutta valmiitkin hahmot kelpaavat minulle ihan hyvin. Ropetan enimmäkseen hardcorea ja kaipaan aktiivista rope kaveria, jos olet kiinnostunut jätä viesti niin keskustellaan aiheesta :)

Re: Yaoi/yuri rope

Lähetetty: Ke Huhti 02, 2014 02:11
Kirjoittaja Higurashi-Massacre
Moikka!Oon itsekin kova ropettamaan yaoita ja yuria!
Tykkään roolia yleensä skypessä :3
Tykkään enemmän roolia valmiilla hahmoilla mut OC hahmoja omistan myös....
Joten haluutko musta ropeseuraa?Just siis HARDCORE ropeseuraa? ;D
Olen 26 vuotias nainen!

Re: Yaoi/yuri rope

Lähetetty: To Elo 07, 2014 20:20
Kirjoittaja Sirpale
Hei :) Kyllä mulle HC seura aina kelpaa ;) Anteeksi etten ehtinyt vastata viestiin aijemmin, toivottavasti kelpaisin vielä? :)

Re: Yaoi/yuri rope

Lähetetty: Ti Tammi 27, 2015 23:50
Kirjoittaja Renai
Heips!
Miekin etsiskelen rope seuraa olen 24-v, että mieluiten roolaisin yli 20-v kanssa. Tykkään ropettaa omilla hahmoilla, että jos sinulla on vielä hakusessa tai joku muu rope kamua vailla? Voi lähettää viestiä :)

Re: Yaoi/yuri rope

Lähetetty: La Huhti 08, 2017 18:20
Kirjoittaja Toukk4
Hei, näköjään aika vanhoja viestejä tällä puolella mutta kokeilen nyt kuitenkin.

Tosiaan olen 23v nainen, aikaisemmin kirjoitellut hyvän ystävän kanssa yaoita. Kirjoitimme viimeisintä tarinaamme melkein 1,5 vuotta (ja siitä tulikin kunnon romaani) ja jatko-osa jäi pahasti kesken. Anyway, etsiskelen kirjoituskaveria yaoin kirjoittamiseen, omat tarinani ovat pääosin olleet koulu ja fantasia maailmaan pohjaantuneita joskus "realistinen" mutta aina joku pieni taika jossain välissä kun tarina ei muuten etenisi. Uken roolia vetänyt silloin kun kaverin kanssa kirjoitellessa. Vahvoja vaikutteita yleensä narutosta, joistakin anime-elokuvista kuten liikkuva linna ja hahmo on yleensä j-rock bandista tuttu.

Otan tietenkin uusia ideoita vastaan <3