MISTÄ YAOI_MANGAA??

Kunhan aihe jotenkin läheltä liippaa yaoita tai shounen ai:ta, sana on täällä melkoisen vapaa.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
Hiduka
Viestit: 14
Liittynyt: La Elo 07, 2010 01:00

MISTÄ YAOI_MANGAA??

Viesti Kirjoittaja Hiduka » La Elo 07, 2010 01:25

Kysymys: mistä saisi halvalla englanninkielistä (vai onko suomeksikin) yaio-sarjakuvaa? Sellaisia käytettyjä, vaikka jostain kaupasta missä on vanhoja kamoja mynnissä. Katsoin keran youtubesta kirepapaa ja papa to kiss in the darkia... kiinnostus heräsi heti :D kiitos jos jollakin on vastaus kysymykseeni.
You're 12,lost your v,smoke,skip school: wel you're ganna get far in life;)

Forget the cookies, the dark side has yaoi >:3

Avatar
LadyNancy
Viestit: 123
Liittynyt: La Elo 02, 2008 10:14
Paikkakunta: VaNtaa

Re: MISTÄ YAOI_MANGAA??

Viesti Kirjoittaja LadyNancy » La Elo 07, 2010 11:36

Kannattaa kattella tämän foorumin osto ja myynti puoli. Olen ostanut play.comissa playtraden kautta myös käytettyjä bl mangaa.
Vampyyrit <3

Avatar
MAO
Viestit: 235
Liittynyt: Ti Kesä 08, 2010 18:30
Paikkakunta: "etelä lappi"
Viesti:

Re: MISTÄ YAOI_MANGAA??

Viesti Kirjoittaja MAO » Ti Loka 26, 2010 11:18

Fantasia-pelit on yksi kauppa, josta voi ostaa englanninkielistä yaoita. suomenkielelle yaoita ei ole. tai no mitä se prinsess prinsess nyt oli.. ei ainakaan yaoita.. tai sit ne pari muuta suomenkielelle ja kauppoihin tullutta mangaa merkinnällä: "100% BL".. ^^`` ei oo nekään yaoita. noo.. toivottavasti yaoita ei tule löytymään kauppojen hyllyiltä. en haluu et pikkulapset tärvelee silmänsä. ja jos löytyy, nii sit kelmu päällä (vaikka sekin kelmu varmaan rikotaan. huoh..). mut en usko et löytyy kaupoista ainakaan lähi vuosina, lukuun ottamatta fantasia-pelejä ja joitakin con-tapahtumia, joihin fantasia-pelit ja muut kaupat, tuovat myytäviä pokkareita näytille ja myyntiin. Viime kesänä Traconissa oli ainakin 2-3 pöytää, joista löytyi yaoita + Kitaconissa 1 pöytä. Joten kyl sit varmaan muistakin coneista niitä pöytiä löytyy. ^^
Ja jos netistä haluaa lukea, niin mangafoxista löytyy ihan hyvä valikoima tai no todella paljon. Ja sit jos haluaa katsoa animena nii, niit on aika vähän, mutta etsijä löytää. ^^

Onnea etsintöihin. ^^

Avatar
Bijou
Viestit: 174
Liittynyt: Ke Loka 07, 2009 21:26

Re: MISTÄ YAOI_MANGAA??

Viesti Kirjoittaja Bijou » Pe Tammi 28, 2011 01:29

Jos netistä ja ulkomailta ostaminen on mahdollista, kannattaa katsoa bookdepositoryn tarjontaa; bookdepository. Hinnat ovat melko alhaisia ja postituskulujakaan ei tule, joten hyvä vaihtoehto yaoin ja muunkin mangan tilaamiseen. Niin aivan, käytettyjä ei depossa myydä, joten ne ovat uusia. Valikoima on ihan mukava ja uutta tavaraa ilmestyy jatkuvasti. :wink:

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen yaoi-keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 16 vierailijaa