Arcadian ensiaskeleet

Keskustelua pintaa syvemmältä.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Arcadia-aktiivit

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Arcadian ensiaskeleet

Viesti Kirjoittaja madu » Ke Tammi 30, 2008 19:41

Anikin keskustelun tasosta on väännetty kättä useaan otteeseen, esimerkiksi täällä, täällä ja täällä ja siihen tulokseen on tultu, että tällaista rajoitetuilla oikeuksilla toimivaa aluetta kannattaa ainakin kokeilla.

Alueen työnimeksi on päätetty Arcadia - mikäli sana ei sano mitään, voitkin käyttää hetken tutustuaksesi sen moniin merkityksiin, mutta mikäli sinulla on joku paremmalta tuntuva ehdotus, kerro pois.

Palsta on siis nyt pystyssä, ja se tarvitseekin käyttäjiä ja keskustelua. Käyttäjäksi siis pääset niin yksinkertaisesti, että luet säännöt ja seuraat niistä löytyvää ohjetta. Mikäli mielessäsi on jokin aihe, josta tekisi mieli jutella, mutta et ole viitsinyt tehdä siitä ketjua Yleiseen Keskusteluun siinä pelossa, että se hukkuu viimeisimpien hankintojen ja siistien omien nimien alle, tämä voisi olla juuri hyvä paikka sille ketjulle. Jotain olemassaolevia ketjuja voisi myös herätellä eloon ja aloittaa niiden kanssa nollasta. Mitä tahansa mikä saattaa aiheuttaa mielenkiintoista keskustelua? Paina nappulaa ja pistä ketjua pystyyn. Näin alueen ensimetreillä ole mieluummin yli- kuin aliaktiivinen, pyri tosin pitämään viestien taso hyvänä! Ketjujen aloitusten kanssa taas vaivaa ei tarvitse nähdä niin paljoa, pelkästään "mitäs mieltä olette [jutusta X joka saattaa aiheuttaa draamaa, kädenvääntöä tai jotain rakentavaa]" voi riittää ihan hyvin, mikäli juttu X on tarpeeksi hyvin mietitty. Olisi tietenkin suotavaa että myös ketjun aloittaja antaa mielipiteensä tästä puhuttavasta X:stä.

Myös kehitysehdotukset itse alueen toiminnasta ovat erittäin tervetulleita, voit kirjoittaa niitä joko tähän ketjuun tai perustaa uuden.

Eli olkaa ja eläkää! En lähde lisäilemään ketään omatoimisesti käyttäjäkuntaan (koska olen laiska enkä halua lisätä ketään käyttäjäryhmään vasten asianomaisen tahtoa/aiheuttaa kenellekään pahaa mieltä koska ei tullut käsin poimituksi), joten tiputa privaa niin pääset mukaan mikäli uskot, että sinulla on tarjota palstalle jotain kehittävää. Ole aktiivinen, tee uusia ketjuja, kirjoita olemassaoleviin.

Tämä viesti tuhoaa itsensä ja kaiken kymmenen metrin säteellä olevan, kunhan alue ollaan saatu käyntiin.

Palaa sivulle “Arcadia”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa