Sivu 1/1

Vuosi 2009

Lähetetty: Ma Joulu 22, 2008 19:47
Kirjoittaja Arowana
Täälläpäs on ollut hetkisen hiljaista.

Hyvää joulua ja tulevaa uutta vuotta 2009 kaikille!!

Ajattelin näin ajankuluksi tässä kirjoitella koko ensivuoden suunnitelmista, siis onko niitä?
Halutaanko kokoontumista jatkaa kerran kuussa, useammin tai harvemmin? Onko mielessä lisää erilaisia teemapirskeitä? (tammikuussahan voisimme pitää jälkimmäiset pikkujoulut :D) Vappuhan on tulossa, pääsiäinen, juhannuskin tieten.

Nyt voitaisiin jo miettiä ja ehdottaa ja kysellä vaihtoehtoisia kokoontumispaikkoja. Nivalan kössihalli l. Long John ei ole auki kesäisin, oliko se nyt kesä- ja heinäkuussa, joten sillon jouduttaisiin ainakin keksiä toisenlainen kokoontumispaikka, jos ei tälläkään kertaa ilmat salli piknikkiä. Myös joulun alle toinen kokoontumispaikka olisi kiva.

Loppiainenko se nyt oli se yleisin mäenlaskupäivä, joku kuitenki, niin tammikuullehan voisi katsella sitä rinnekertaa.

Kesällä sitten olisi Animecon Helsingissä, voitaisiin miettiä onko yhteisiä kyytejä tai hommataanko junaan ryhmälippuja tai muuta tällaista. Myös on ehdotettu sitä pientä maksua, jotta voitaisiin tehdä retkiä niillä rahoilla tai ostaa jotain muuta (myös Hannalle eduksi, rahaa menee mehuunki!) Niinniin, vaikka sitä halutaanko maksaa ja paljonko sitä voitas maksaa. ite ehdotan 0,50€-1€

Vaikka ja mitä voisi suunnitella, pitäisikö vetäjien kokoontua erikseen? Kertokaapas mitä toivotte seuraavalle vuodelle meiltä niin voitaisiin jotakin järjestääkkin!

Mutta hyvät joulunodotukset ja koittakaapas välttää vatsanpuruja ku syötte kinkkua!

Re: Vuosi 2009

Lähetetty: Ti Joulu 23, 2008 19:08
Kirjoittaja eiko
Pulkkamäki kuulostaa kyl kivalta ja en panis pahaks pientä kokoontumismaksuakaan.Mut hyvää joulua ja uutta vuotta kaikille! :)

Re: Vuosi 2009

Lähetetty: Su Tammi 11, 2009 20:33
Kirjoittaja Varjostaja
Eli... Mitä on seuraavaksi tiedossa? Ollut hieman hiljaista täällä.

Re: Vuosi 2009

Lähetetty: Ma Tammi 12, 2009 21:48
Kirjoittaja YakkiSama
Jea.. Hiljaista on ollu, mutta onhan tässä ite kullaki varmaan ollu kaikenlaista kiirettä. Itellä ainaki on ollu aikalailla kiireitä eikä ne meinaa millään loppua :/
Kun tuosta maksusta tuossa alotusviestissä puhuttiin, niin voisin ottaa kantaa. Minäkin olen kyllä sillä kannalla että pieni maksu olis kyllä paikallaan, että ois vähän pahan päivän varalle.
Animeconiin ois ihan mukava päästä, kun en ite ole koskaan käyny missään animetapahtumassa saatika Helsingissä, niin ois jo elämys itessään päästä käymään Helsingissä :D

Re: Vuosi 2009

Lähetetty: To Tammi 22, 2009 20:49
Kirjoittaja Ji
Noniin!
Seuraava miitinki olisi 31.1 lauantaina!
klo:10.30-14.30!
Tarkoituksena olisi nyt ainenkin katsoa se cowboy bebopin ensimmäinen jakso.
Sitten puhella tästä tulevasta vuodesta ja suunnitelmista toiveista ja muutoksista.
Kuin myös jonkin verran traconista mikäli on toivetta.