Sivu 1/1

Uusia järestäjiä yhdistykselle?

Lähetetty: Ti Elo 18, 2009 13:34
Kirjoittaja Arowana
Elikkäs Minä ja Hanna olemme nyt muualla opiskelemassa, joten meidän ei ole enää niin hyvä järjestellä uusia kokoontumisia, huolehtia paikoista yms. Joten, jos haluatte vielä jatkaa animeyhdistyksen toimintaa, uusia kokoontumisien järjestäjiä kaivattaisiin!
Jos teillä on hirveä ikävä kokoontumisia, ilmoittakaa tänne, voimme varmaan ainakin yhden kokoontumisen järjestää, jossa voisimme myös valita yhdistykselle uudet jehut. Ilmoitelkaa siis.

Kuka tahansa voi olla yhdistyksen päänä, kunhan on innostusta :)

Re: Uusia järestäjiä yhdistykselle?

Lähetetty: Ti Syys 08, 2009 20:41
Kirjoittaja Varjostaja
No kokoontumisia kyllä kaipaisin, mutta järjestäjän hommasta en olisi aivan niin varma. Järjestän hommat tuntuvat ärsyttävän työläiltä. Johtuu kaiketi laiskuudestani.

Re: Uusia järestäjiä yhdistykselle?

Lähetetty: To Syys 10, 2009 17:23
Kirjoittaja Ji
Lähettäisin niin mielelläni yhteisviestin, mutta en saa sähköpostiani toimimaan.
Todelllakin jos löytyy väkeä niin senhän voisi syyslomaksi järjestää kokoontumisen missä nimetään uudet jatkajat.
Voisin silloin antaa tarvittavat numerot ja tehdä muutamia järjestelyjä uusille johtajille. Eli tämä saisi tehtäväkseen myös yhteissähköpostien lähettelyn.

Re: Uusia järestäjiä yhdistykselle?

Lähetetty: Pe Syys 25, 2009 12:26
Kirjoittaja Varjostaja
Porukat eivät näköjään pahemmin muista seurata mitä täällä puhellaan? Yhteisviesti voisi tässä tapauksessa olla kätevä, jos saisit sähköpostisi toimimaan.

Re: Uusia järestäjiä yhdistykselle?

Lähetetty: To Loka 15, 2009 09:44
Kirjoittaja Aimeara
Minäkään en valitettavasti taida oikein kyetä järjestämään kokoontumisia, kun koulunkäynti ja työ vievät niin paljon aikaani - eikä asiaa auttane kauheasti se, että suurimman osan viikonlopuistani vietän Kemissä. :C Mutta jos saadaan uudet järjestäjät, yritän parhaani mukaan tulla mukaan kokoontumisiin. Toivottavaahan olisi, että yhdistys pysyisi yhä kasassa.