Tietoja keskustelualueesta: Osto – ja myyntipalsta

Yksityisille tarkoitettu osto-, myynti- ja vaihtopalsta anime- ja manga-aiheisille tuotteille.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Ree
Viestit: 695
Liittynyt: Ma Syys 26, 2005 19:58
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Tietoja keskustelualueesta: Osto – ja myyntipalsta

Viesti Kirjoittaja Ree » To Elo 24, 2006 15:58

päivitetty 27.8.2007: Lisätty tarkennus peleistä.
päivitetty 11.5.2008: Lisätty toivomus "lähetin yv:n"-viestien jättämisestä pois.

Tämä keskustelualue tarjoaa markkinapaikan yksityisille henkilöille anime- ja manga-aiheisen tavaran ja oheistavaran kaupitteluun. Yritykset eivät voi ilmoittaa tällä alueella ilman erillistä lupaa, joka tulee kysyä ja vahvistaa kirjallisesti etukäteen.

Seuraavia suuntaviivoja olisi hyvä noudattaa, että mahdollisilta sekaannuksilta vältyttäisiin ja ketjujen selaaminen tulisi huomattavasti helpommaksi.

- Selkeä otsikko (O: / M: / V: ). Laita otsikkoon myös teoksen nimi.

- Kerro tuotteesta vähän enemmän kuin vain teoksen nimi ja hinta. Esimerkiksi DVD:ssä kerro aluekoodi ja millaiset kieliraidat ja tekstitykset levyltä löytyvät.

- Ilmoita kun viestiketjun voi poistaa eli kaupat tehty. Laita viesti ketjun perään, sillä jos vain muokkaat otsikon ja ensimmäisen viestin, voi se aiheuttaa moderaattoreille vaikeuksia löytää mahd. poistettava ketju, jos siis ketju on päässyt tipahtamaan aika alas.

- Alueelta siivotaan automaattisesti viestiketjut, joihin ei ole vastattu 45 päivään. Voit halutessasi vastata omaan viestiketjuusi kohtuullisin väliajoin jolloin se pysyy näkyvillä

- Myy vain ja ainoastaan animeaiheista tavaraa. Aku Ankkoja voit myydä muualla.

- Erilaisista peleistä sallitaan vain anime-/manga-aiheiset teokset. Eli .Hack-sarja ok, mutta Tomb Raiderit ei.

- Älä mainosta täällä muualla olevaa myynti-ilmoitusta. Huuto.netissä ja muualla tapahtuvissa myynneissä ei saa ilmoittaa täällä millään muotoa.

- Moderaattorit siivoavat vanhoja viestejä pois ketjuista, jos niin tahdot. Helpottaa ketjun lukemista, jos entisiin kohteisiin liittyvät viestit ovat poissa tieltä. Tarkemmat neuvottelut aina yksityisinä viesteinä tai sähköpostilla.

- Tämä on siis yksityisten henkilöiden pienimuotoinen kauppa-alue. Saat meidät epäileviksi, jos myyt täällä katteella esimerkiksi Japanista tuotuja suuria eriä tavaroita. Eli ei siis järjestelmällistä liiketoimintaa!

- EI PIRAATTITUOTTEITA! Se on ehdottomasti kielletty ja laitonta, ja sitä me katsomme erittäin pahasti.

- Ja kuten foorumin yleisetkin säännöt sanovat, EI K-18 MATERIAALIA! Tämä koskee koko foorumia, myös tätä aluetta.

- Ostaja: Ei ole tarpeen kirjoittaa ketjuihin "Lähetin yksityisviestin"-tyyppisiä viestejä. Myyjä ymmärtää taatusti tarkastaa viestinsä ilmankin ja uusista viesteistähän tulee käyttäjälle aina ilmoitus. Mikäli tunnet pelkoa, että lähettämäsi viesti ei jostain syystä pääsisi perille, niin konsultoi ensin Yksityisviestit 101-ketjua.

- Osto- ja myyntipalstan kehittämiseksi voit kirjoittaa ehdotuksesi Neuvonta ja tekniikka-alueen ketjuun.
Pörrölonkero.

Avatar
Furinji
Viestit: 735
Liittynyt: To Loka 16, 2003 14:56
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Furinji » Su Touko 11, 2008 14:04

Hop kirjoitan tämän viestin tähän ilmoituksen jatkoksi, jotta kiinnittäisitte huomionne tuoreeseen päivitykseen.

Käyttäjien ehdotuksesta on sääntöihin lisätty ostajille harras toive jättää "Heippa mä lähetin yv:n"-viestit kirjoittamatta myynti-ilmoitusten perään. Kyllä se yksityisviesti kulkee perille ilmankin. Tämä ei siis ole ehdoton sääntö eli moderointi ei ala noita viestejä siivoamaan. Tarkoitus on pikemminkin herättää hyviä tapoja. Mikäli tapa on jollekin kuitenkin liian pahasti pinttynyt ja tahti jatkuu turhan innokkaana, niin moderoinnilta tippuu aika varmasti kyllä yksityisviestiä kyseiseen suuntaan. Eikä taatusti ilmaannu asiasta minnekään erillistä "sendasin yksärin"-viestiä.

Tämä viesti katoaa kummittelemasta ilmoituksesta soveliaan uppoutumisen kuluttua.
Tämä on häikäilemätön mainos: Jinsei ry, Porin anime- ja mangaklubi
[17:52] <@Sivis> "I'm becoming Jinsei.. Jinsei" .. :|
_______________________
.Petteri//Furinji

Avatar
Sivis
Happiness officer
Viestit: 409
Liittynyt: Su Tammi 19, 2003 20:10
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tietoja keskustelualueesta: Osto – ja myyntipalsta

Viesti Kirjoittaja Sivis » Su Heinä 13, 2008 17:39

Uuden forumisoftan tuomista uusista ominaisuuksista vähiten huomiolle jäänyt ominaisuus esitellään nyt suurin juhlavuuksin tälle alueelle, eli kyseessä on ns. viestiketjujen tönäisy.

Eli kun ketjuun ei ole tullut uusia viestejä aikarajan x (tällä hetkellä 5 päivää, muutetaan tarvittaessa) sisällä, ketjun aloittaja tai siihen viimeksi kirjoittanut voi tönäistä ketjua ylöspäin, joka tuo sen tuohon ylös ja merkkaa lukemattomaksi. Tuo linkki löytyy joko viestiketjun yläreunasta (subsilver) tai alareunasta (prosilver) mikäli ko. henkilö viestiketjua voi tönäistä. Toivommekin että tämä alue ottaa tämän ultimaalisen hienon ominaisuuden riemulla vastaan ja unohtaa turhat *bump* viestit.

(Ja ennenkuin joku kerkeää kysyä: viestien muokkaaminen ketjussa ei resetoi tuota laskuria, eli pitäisi pystyä tönäisemään topiccia ylöspäin vaikka juuri onkin viestiänsä muokannut)
"Äiti! Äiti! Tytöt boottaa mechaa!"

Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Osto- ja myyntipalsta”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa