Finnmangan palauteketju - ajatukset ja ihmetykset tähän~

Keskustelua Japan Pop ja Finnmanga-lehdistä. Lisätietoja sivuilla www.japanpop.fi ja www.finnmanga.fi.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Japan Pop / Ylläpito

Avatar
Tomoko-chan
Viestit: 120
Liittynyt: Ti Maalis 11, 2003 21:21
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Finnmangan palauteketju - ajatukset ja ihmetykset tähän~

Viesti Kirjoittaja Tomoko-chan » La Huhti 12, 2008 23:29

Elikkä kommentteja Finnmangasta. Mitä mieltä olit sarjakuvista? Miltä vaikuttaa uusi kommenttipalsta? Risuja, ruusuja, mielipiteitä, ajatuksia, kysymyksiä.
Tomoko
~ Finnmangan päätoimittaja ~

http://labelled.net/
http://www.finnmanga.fi/

Avatar
BakaNeko
Viestit: 187
Liittynyt: La Loka 22, 2005 17:33
Paikkakunta: Pori

Viesti Kirjoittaja BakaNeko » La Huhti 12, 2008 23:44

Pakko nyt tähän sanoa, että Finnmanga on ainoa kirja jota oikeasti odotan postilaatikkoomme. Siinä on aina niin erilaisia ja hienoja tarinoita. Varsinkin pienet stripit ovat parhaita. Hyviä sarjakuvia olette valinneet kaikkiin tähänastisiin Finnmanga kirjoihin! Elikkäs ruusuja täältä. :3
The last love song on this little planet ❤

ered
Viestit: 23
Liittynyt: Pe Syys 30, 2005 15:13
Paikkakunta: Saarijärvi

Viesti Kirjoittaja ered » To Huhti 17, 2008 13:06

Olipa taas kiva lukea Finnmanga, ehdin jo pelätä, että loppuiko se tosiaan siihen :)
Uusimmassa numerossa tykkäsin erityisesti sarjiksista Megamoka, Sulan ja raudan huone ja Koukussa. Erityisesti viimeiseen jään odottamaan innolla jatkoa :D

Kommenttipalsta on kiva idea, ja varmasti ainakin piirtäjille hyvin mielenkiintoista luettavaa. Toki meille muillekin on kiinnostavaa lukea vähän perusteita sille miksi mikin on mukaan valittu.

Avatar
PikkuRotta
Viestit: 42
Liittynyt: Su Maalis 13, 2005 20:54
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PikkuRotta » Pe Huhti 18, 2008 10:48

Tuota. Ajattelin aloittaa Finnmangan tilaamisen kotiin kun olen vähän laiska kävelemään lähimarkettiin. Uusin Finnmanga näyttää mielenkiintoiselta ja ajattelin aloittaa tilauksen siitä. Mutta mutta... Vaikka finnmangan kotisivun etusivun mainoksesta saa mielikuvan että tilauksen voi aloittaa uusimmasta numerosta 5 niin tilauslomakkeella tilauksen voikin aloittaa pelkästään numerosta 6... Olenko nyt käsittänyt jotain väärin vai onko tosiaan niin että tuon numeron 5 joutuisin kuitenkin ostamaan lehtikioskista vaikka nyt aloittaisinkin tilauksen?

Avatar
Saiccu
Viestit: 7
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 22:17
Paikkakunta: Kokemäki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Saiccu » Ke Touko 07, 2008 22:43

PikkuRotta kirjoitti:Tuota. Ajattelin aloittaa Finnmangan tilaamisen kotiin kun olen vähän laiska kävelemään lähimarkettiin. Uusin Finnmanga näyttää mielenkiintoiselta ja ajattelin aloittaa tilauksen siitä. Mutta mutta... Vaikka finnmangan kotisivun etusivun mainoksesta saa mielikuvan että tilauksen voi aloittaa uusimmasta numerosta 5 niin tilauslomakkeella tilauksen voikin aloittaa pelkästään numerosta 6... Olenko nyt käsittänyt jotain väärin vai onko tosiaan niin että tuon numeron 5 joutuisin kuitenkin ostamaan lehtikioskista vaikka nyt aloittaisinkin tilauksen?
Samaa ihmettelen minä. Ja myös sitäkin mietin, että kun olen vanha tilaaja, niin pitäisikö minun uusi tämä tilaus, nyt kun Finnmanga siirtyi Mimikolle, enkä löytänyt mistään selvitystä tähän (tai sitten olen ollut puusilmä enkä ole huomannut tuota tiedotetta...). Nimittäin Finnmangan 5 osaa ei ole minulle vielä tullut.

Avatar
Tomoko-chan
Viestit: 120
Liittynyt: Ti Maalis 11, 2003 21:21
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tomoko-chan » Pe Touko 09, 2008 17:07

Saiccu, hämmentävää. Jos olet ollut vanha tilaaja, niin kyllä sen nro 5:n olisi pitänyt tulla sinulle, kun se kerran tilausjaksoon kuului. H-Town hoiti vielä 5-numeron postittamisen ja heillä pitäisi olla kaikki osoitetiedot kunnossa, vaikka Mimiko ei niitä saakaan. Vasta numero 6 tulee olemaan Mimikon postiin laittama, joten siinä vaiheessa tuo tilauksen uusiminen käytännössä tulee voimaan. Kannattaa ottaa yhteyttä H-Townin ja Mimikon asiakaspalveluihin, jos heidän kanssaan saisi selvitettyä, miksi et ole saanut numeroasi. Kannattaa ehkä aloittaa ensimmäisestä, niin selviää ainakin heti että onko heillä osoitetiedot olleet oikein. H-Townin maili on asiakaspalvelu@h-town.fi ja Mimikon on asiakaspalvelu@japanpop.fi. Puhelinnumerot löytyvät tarvittaessa osoitteista http://www.h-town.fi/ ja http://www.japanpop.fi/ (keskustelu).

PikkuRotta, tilauksen default-alkamisajaksi on laitettu numero 6 sen takia, että normaalitilaajille tulee vielä numero 5 kotiin. Voin kyllä kysyä, jos siihen voisi lisätä myös 5-numeron, niin olisi kätevämpää uusille tilaajille. Erityisesti sen takia, että 5:sta ei löydy nyt lehtipisteistä... Palaan asiaan vielä.

Muille: Finnmangan voi siis tilata osoitteesta http://www.finnmanga.fi/ siitä etusivun bannerista, jos on mennyt ohi tämä tieto.

[EDIT] Tämä viestiketjun seuraaminen ei muuten näytä ihan toimivan, mulle ei tule viestejä jos joku kysyy jotain... Kannattaa kokeilla yksityisviestiä, jos en vaikka viikkoon ole vastannut mitään.
Tomoko
~ Finnmangan päätoimittaja ~

http://labelled.net/
http://www.finnmanga.fi/

Avatar
Tomoko-chan
Viestit: 120
Liittynyt: Ti Maalis 11, 2003 21:21
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tomoko-chan » Ma Touko 12, 2008 11:34

Noni, tilauslomakkeeseen lisätty nro 5 yhdeksi tilaajalahjavaihtoehdoksi. Elikkä nyt senkin saa, jos se ei kotiin vielä ole tullut.

http://finnmanga.animeunioni.org/tilauslomake.php
Tomoko
~ Finnmangan päätoimittaja ~

http://labelled.net/
http://www.finnmanga.fi/

Avatar
Saiccu
Viestit: 7
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 22:17
Paikkakunta: Kokemäki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Saiccu » Ke Touko 14, 2008 16:53

Nooh, voinee tosin olla, että on tullut jotain sekaannuksia. Olen saattanut peruuttaakin tilauksen tai sitten mennyt entiseen osoitteeseeni.
Mutta, eiköhän se sillä selviä, että laitoin tilauksen vetämään Finnmangasta Mimikoon ja saan 5. finnmangan sitä kautta. Eli kiitokset paljon 5. nron lisäämisestä! ^^

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Japan Pop ja Finnmanga”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 26 vierailijaa