Japan Pop 01/2012

Keskustelua Japan Pop ja Finnmanga-lehdistä. Lisätietoja sivuilla www.japanpop.fi ja www.finnmanga.fi.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Japan Pop / Ylläpito

Avatar
Kekko
Viestit: 466
Liittynyt: Pe Helmi 07, 2003 00:44
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Japan Pop 01/2012

Viesti Kirjoittaja Kekko » Ke Helmi 29, 2012 23:17

Lumipyryn keskelle saapui kaikista riippumattoisista ja uimapatjaisista syistä myöhästynyt ruokaista Japan pop 1/2012.

Huomiota kiinnittävistä seikoista poimimme Suomeen rantautuvan Plunklock-yhtyeen esittelyn, Desucon Frostbite-kattauksen ja tuhatäänisen Toshio Furukawan tarjoukset. Kanon X Kanon toi väriä talven hämärään ja Ryuichi Sakamoto meni täyttämään 60 vuotta kun ei parempaakaan enää keksinyt. Kouhaku-raporttia emme toki unohda, ja Zeldaa pelattuamme pärjäilemme työelämässä japanin kielellä. Ganbatte.

Ja sitten Itadakimasu! Tarjottimella olisi mielikuvituksellista kyarabeniä, gyodonia, tonpeiyakia, sushipaikkoja ja sesonkikasviksia. Nämä mokomat eivät haluakaan kertoa kuinka tehdään parasta kaikesta, gyozaa. Ensi kerralla korvaan vahingon ja kerron asiasta ihan tehdäkseni giuzaa.

Arvosteluista silmä osuu S.S.Astroon, Happy Happy Cloveriin, Basiliskiin, Weediin, Onwards To Our Noble Deathiin, Cage of Edeniin, Mutant Girls Squadiin, Itoon ja Norwegian Woodiin josta tuntuu syntyneen menestyskappale.

Koska kaikessa pitää harrastaa erikoisuudentavoittelua, niin osa hakemiston tarjouksista löytyy erikoisesti vasta seuraavasta numerosta.

Japan Pop yksi, tuli käsitellyksi!
* -> Yokohama Kaidashi Kikou <- *

Palaa sivulle “Japan Pop ja Finnmanga”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa