Japan Pop 07/2011

Keskustelua Japan Pop ja Finnmanga-lehdistä. Lisätietoja sivuilla www.japanpop.fi ja www.finnmanga.fi.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Japan Pop / Ylläpito

Avatar
Kekko
Viestit: 466
Liittynyt: Pe Helmi 07, 2003 00:44
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Japan Pop 07/2011

Viesti Kirjoittaja Kekko » Ti Loka 25, 2011 22:37

Japan Popin vuoden seitsemäs numero on saatavilla. Tummanpuhuvien kansien sisältä tilaajat löytävät Kätkijät-julisteen.

Raportoijat ovat visitoineet Traconissa ja World Cosplay Summitissa. Japanissa tapahtumien liepeillä voi nähdä erikoisesti ja värikkäästi animehahmoilla koristeltuja autoja. Ilmiön nimi on itasha, mistä kerrotaan omassa jutussaan. Perinteinen Rakkautta & Anarkiaa -katsaus on mukana totta kai. Asiaan liittyen esitellään Sian Sono. Tähtihaastattelussa Yoshihiro Takahashi joutuu Suvi Mäkelän kynsiin.

Musiikkijutuissa tarkastellaan Kyary Pamyu Pamyun uskomattomuuksia, Radwimpsin siloittelematonta arkipäivän karheutta, lynch.in taivalta suurelle levymerkille, ja 30-vuotiasta Shonen Knifea.

Millaista on olla japaninopiskelijana yliopistossa? Mitä japaninopiskelijasta tulee ja mihin opinnot saattavat kompastua? Japania akateemisesti osa 2 kertoo. Ankaran opiskelun uuvuttama saattaa virkistäytyä karaokessa. Karaoke ei ole jumiutuvia mikrofoneja ja savuisia lääviä ruotsinlaivalla, kuten artikkelimme todistaa. Nykyään karaokea voi harjoittaa myös kännykän avustuksella. Jos opiskelupaikkaa ei saa, voi olla edessä elämänkohtalo, josta kerrotaan jutussa, jonka pääroolissa ovat NEETIT, futookoot ja hikikomeron asukkaat.

Hartsikaiuissa pohdimme, kuinka ostaa internetistä tarvikkeitaan joutumatta huijatuksi. Kuukauden klassikko on itse YYH.

Arvosteluissa ufouutuus Daa Daa Daa, First Squad, Junko Mizunon Spider Man (!?), Gold Fish, Sky High ja Y.Takahashin Meteor Gin.

Japan Pop seven, kiehtoo vaikka kenen
* -> Yokohama Kaidashi Kikou <- *

Palaa sivulle “Japan Pop ja Finnmanga”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 33 vierailijaa