Japan Pop 07/2010

Keskustelua Japan Pop ja Finnmanga-lehdistä. Lisätietoja sivuilla www.japanpop.fi ja www.finnmanga.fi.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Japan Pop / Ylläpito

Avatar
Kekko
Viestit: 466
Liittynyt: Pe Helmi 07, 2003 00:44
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Japan Pop 07/2010

Viesti Kirjoittaja Kekko » Ti Loka 19, 2010 14:07

Tavallista aikaisemmin painoon mennyt ja tavallista myöhemmin postista tullut Japan Popin numero 7 on ilmestynyt.

Tarjolla on Comikettiä, World Cosplay Summittia, Rakkautta & anarkiaa (Summer Wars, Pom Poko, Love Exposure, Mika Siltala, etc) Ayabien uudet kuviot, Hello! Project -fanin kenttäopas, Satoshi Konin muistoartikkeli, purikuraa, sarjakuvaa aivan uudelta piirtäjältä, ynnä muuta, ynnä muuta, ynnä muuta!
* -> Yokohama Kaidashi Kikou <- *

Avatar
Aura
Viestit: 91
Liittynyt: Su Huhti 05, 2009 13:56

Re: Japan Pop 07/2010

Viesti Kirjoittaja Aura » Ti Loka 19, 2010 17:06

Lattialla tosiaan lojui Japan Pop, ja sarjakuvat tulivat ensimmäisenä luettua. Nellyn sarjis oli söpö, mutta paikoin hiukan epäskarppi? Vesiväritöitä on kyllä hankala skannata, vai oliko tämä valokuvattu? Otaku-sarjiksen piirrosjälki oli mukavan näköistä, vaikka idea vähän rönsyili niin se oli mukava myös lukea.

Toinen mikä "sattuneesta syystä" osui heti silmään oli raportti sarjisfestareiden suomimangapaneelista. Pieni korjaus tosin, en saanut lokaa niskaani siksi että kehtasin kutsua töitäni mangaksi, vaan vika oli siinä etten olisi saanut ollenkaan piirtää mangavaikutteisesti. (Jopa ystävälliset lähestymiset olivat usein tyyliä "et sä piirrä ollenkaan omalla tyylillä?")

Toivottavasti nykyisillä piirtäjillä ei ole enää noita ongelmia. Kovasti toivoisi että kustantajat uskaltaisivat julkaista suomimangaa, ja haluaisin ajatella että uusilla piirtäjillä olisi paremmat mahdollisuudet menestyä ja kehittyä.

Suomessa sarjakuva on kuitenkin enemmän valtakulttuuria kuin monessa muussa maassa, se että manga ja muu sarjakuva on ylipäätään esillä marketteja ja kioskeja myöten ei ole mikään itsestäänselvyys. Mutta täällä on myös pienempi yleisö ja julkaisukentältä kuuluu vähän huonoja uutisia...

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Japan Pop ja Finnmanga”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa