Syyskauden avajaiset ALLNIGHTER La 31.8. - Su 1.9.2013

Keskustelua MAMY:n toimintaan liittyen sekä yleisesti animesta, mangasta ja niiden oheisilmiöistä

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, MAMY / Modet

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Syyskauden avajaiset ALLNIGHTER La 31.8. - Su 1.9.2013

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » To Elo 29, 2013 05:43

nyaa~


SYYSKAUDEN AVAJAISET ALLNIGHTER

La 31.8. klo 16:00 - Su 1.9. klo 12:00
Nuorisokahvila Starlight


❀OHJELMA❀

Allnighterissa on tarjolla monenlaista ohjelmaa läpi yön: erilaisia tutustumis- ja yhteisleikkejä, lauta- ja korttipelejä, japanituokioita, impromangaa jne.

Ennen klo 18 allnighterin ohjelmassa on erityisesti uusille jäsenille tai jäseneksi liittymisestä kiinnostuneille suunnattua ohjelmaa, jonka avulla he pääsevät tutustumaan MAMY ry:hyn, sen toimintaan sekä muihin jäseniin. Klo 18 jälkeen luvassa on muuta aktiivista ohjelmaa, ja keskiyön jälkeen yritetään keskittyä ehkä hieman hiljaisempiin ohjelmanumeroihin. Jokainen saa kuitenkin tehdä allnighterissa mitä itse haluaa milloin itse haluaa niin kauan, kun se ei häiritse muita äärettömän paljon.

Loppusiivous alkaa sunnuntaiaamuna klo 10 ja paikan pitää olla siisti ja tyhjä klo 12 mennessä. Olisi erittäin suotavaa, että kaikki allnighterissa olijat osallistuisivat jollain lailla loppusiivoukseen!

❀RUOKAILU❀

Varmimmin ravinnonsaantinsa allnighterin aikana varmistaa tuomalla omat eväänsä mukanaan. Allnighteriin saa myös tuoda nyyttäri-periaatteella ruokaa ja juomaa kommuunipöydälle yhteiseen käyttöön. MAMY ry tarjoaa yön ja aamun aikana kahvia ja teetä valvojille..

Lauantai-iltana on lisäksi mahdollisuus osallistua omakustanteiseen yhteispizzatilaukseen: ilmoittautua voi aina klo 20 saakka paikan päältä löytyvään listaan, oma tilaus tulee maksaa käteisellä ja mielellään tasarahana ennen noutoa pizzatilausvastaavalle (rahastonhoitaja Pauliina Hahl).

❀NUKKUMINEN❀

Allnighterin ideana on tietenkin läpi yön jatkuva ohjelma ja toiminta sekä valvominen, eikä nukkuminen Starlightissa ole välttämättä edes mahdollista, sillä kyseessä on yksi yhtenäinen ja todennäköisesti meluisa tila: erillistä, suljettua nukkumatilaa ei valitettavasti siis ole tarjolla. Nukkumaan saa kuitenkin mennä milloin haluaa ja mihin haluaa, mutta melutasosta ei voi valittaa.

Mutta mikäli sinusta siis tuntuu että tulet tarvitsemaan yön aikana jossain vaiheessa unta, kannattaa ottaa mukaan omat nukkumisvälineet (makuualusta, makuupussi/peitto ja tyyny). Lähistöllä asuvat voivat tietenkin myös käydä kotonaan nukkumassa ja palata takaisin miittiin.

❀SÄÄNNÖT❀

1. Kuten kaikki muutkin MAMY ry:n toiminta, myös allnighter on päihteetön tapahtuma.
2. Siivoa aina omat roskasi, tiskaa käyttämäsi astiat ja palauta tavarat omille paikoilleen!
3. Mahdolliset häiritsevästi käyttäytyvät henkilöt tullaan poistamaan paikalta.

❀JÄSENEKSI LIITTYMINEN❀

Vaikka MAMY ry:n tapahtumat on tarkoitettu pääsääntöisesti vain jäsenille, ovat allnighterin ovet avoinna lauantaina klo 20 saakka myös ei-jäsenille: tervetuloa tutustumaan toimintaamme! Allnighteriin osallistuminen tutustumismielessä on ilmaista eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Jos et siis ole jo jäsen, voit liittyä heti paikan päällä täyttämällä jäsenlomakkeen ja maksamalla 5 euron liittymismaksun käteisellä rahastonhoitajallemme. Lisätietoa jäseneksi liittymisestä ja jäsenyydestä löydät kotisivuiltamme.

❀MUUTA HUOMIOITAVAA❀

Sisäänkäynti Starlightiin klo 22 saakka Maaherrankadun puoleisesta eli etuovesta; yön ajaksi (klo 22-08) etuovi lukitaan, ja sisäänkäynti on sisäpihan puoleisesta eli takaovesta. Klo 8 jälkeen etuovi avataan jälleen.

Musiikkiopiston sisäpihalle (takaoven luokse) EI SAA pysäköidä! Parkkipaikkoja löytyy sen sijaan mm. lähikatujen varsilta. Polkupyörät sen sijaan voi tuoda takapihalle parkkiin, jopa mieluummin kuin etuoven lähistölle.

❀KYSYTTÄVÄÄ?❀

Ota rohkeasti yhteyttä MAMY ry:n hallitukseen:

Sähköposti: mamyry@gmail.com
Facebook: http://www.facebook.com/mamyry
Puh. 050-3265467 (rahastonhoitaja Pauliina Hahl)
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Palaa sivulle “MAMY - Mikkelin Anime ja Manga Yhdistys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa