~ Syyskauden 2013 toiminta ~

Keskustelua MAMY:n toimintaan liittyen sekä yleisesti animesta, mangasta ja niiden oheisilmiöistä

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, MAMY / Modet

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

~ Syyskauden 2013 toiminta ~

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » To Elo 29, 2013 03:55

nyaa~

Syksy on jo saapumassa, ja MAMYn toiminnan syyskausi potkaistaan jälleen käyntiin allnighterin merkeissä tämän viikon lauantaina 31.8.!

MIITTIAIKATAULU löytyy jälleen MAMYn kotisivuilta, muistakaa käydä tsekkailemassa säännöllisin väliajoin muutosten ja ohjelmapäivitysten varalta~

Miittiaikoihin, -paikkoihin ym liittyvistä MUUTOKSISTA tiedotetaan tarvittaessa kotisivuilla, facebookissa, foorumeilla ja/tai sähköpostilistan kautta.

Ideoita syyskauden MIITTIEN TEEMOIKSI ja OHJELMIKSI voi heitellä esim. täällä foorumilla Stormausketjussa, MAMYn facebook ryhmässä tai vaikka sähköpostitse! Syyskauden miittien teemat ja sisällöt lyödään sitten lukkoon piakkoin järjestettävässä syyskokouksessa, eli ideamyllyt käyntiin! ^_^


SYYSKAUDEN 2013 MIITTIPAIKAT JA AJAT

Syyskaudella 2013 MAMY ry:llä on virallista miittitoimintaa parillisten viikkojen lauantaisin klo 16:00-23:00 (huomaa muuttunut alkamisaika!) Nuorisokahvila Starlightissa 7.9. lähtien aina 22.12. saakka. Tarkempi syyskauden miittiaikataulu sisältöineen löytyy kotisivuiltamme. Kevätkauden miittiaikataulut julkaistaan lähempänä vuodenvaihdetta.

Tarvittaessa pystymme varaamaan / vaihtamaan miittipaikaksi myös Kattilansillan nuorisotalon tai Vanhan Sotkun. Näissä tiloissa on monipuolisemmin/isompia tiloja sekä mm. paremmat keittiöt, joten ne soveltuvat paremmin tiettyjen suurempien teemamiittien (esim. tanssiaiset, liikunta- ja kokkausmiitit) järjestämiseen. Jos sinulla on siis miittiin teemaidea, joka tarvitsisi isompia tiloja, ota yhteyttä hallitukseen pikimmiten jhko sähköpostitse (mamyry@gmail.com) tai facebookin kautta!

Avaintenhaltijana toimii syyskaudella jälleen oma pieni Päivän Säteemme. Oven avauksissa ym. ongelmatilanteissa voitte ottaa yhteyttä joko häneen tai esimerkiksi toisiin hallituksen jäseniin.


KARTAT JA OHJEET MIITTIPAIKOILLE

Nuorisokahvila Starlight
Maaherrankatu 10
kartta

Sijaitsee aivan Mikkelin keskustassa musiikkiopiston vieressä, käynti kadun puolelta isoista punaruskeista metalliovista, joissa muistaakseni ihan lukee Nuorisokahvila Starlight. Lähin kauppa on Raatihuoneenkadun Siwa (auki la klo 23 saakka), ja lähellä on myös muita kauppoja + mässypaikkoja. Parkkitilaa pitäisi löytyä läheltä, muistaakseni musiikkiopiston takapihalle kuitenkaan ei kuulemma saa parkeerata. Rautatie- ja bussiasema ovat myöskin Akustin kivenheiton päässä nuorisokahvilasta :3
Spoiler: Muut miittipaikat
~
Kattilansillan nuorisotalo
Laajalammintie 22
kartta

Punertava, matala tiilirakennus, joka sijaitsee aivan näköetäisyydellä Kaitueentien ja Laajalammintien risteyksestä, heti oikealla. Käynti etuovesta, koputtaminen suositeltavaa jos ja kun ovi on lukossa iltaisin. Hyvä maamerkki on juuri ennen risteystä oleva Sale (auki la klo 18 saakka). Lähellä on myös Siwa, joka on auki lauantaisin klo 22. Parkkitilaa löytyy nuorisotalon pihalta runsaasti.

Vanha Sotku
Jääkärinkatu 9
kartta

Keltainen vanhahko puutalo, joka sijaitsee Jalkaväkimuseota vastapäätä, aivan Jääkärinkadun ja Snellmanninkadun kulmassa. Käynti sisäpihan puolelta, siitä pienemmästä takaovesta - muistathan jättää kenkäsi heti eteiseen! Lähellä on pieni Siwa (Nuijamiestenkadulla, auki la klo 22 saakka). Parkkitilaa löytyy Sotkun takapihalta jonkin verran, samoin lähikatujen varsilta.
EPÄVIRALLISET MIITIT

Epäviralliset miitit saavat tietenkin jatkua myös näin syksyllä! Epävirallisista miiteistä voi tiedotella esimerkiksi IRC-Gallerian MAMY-yhteisössä, täällä foorumeilla tai MAMYn facebook-ryhmässä - ja myös MAMYn facebook-sivujen seinälle saa heittää ilmoituksia miitingeistä jos haluaa! ^_^
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
Lin-san
Viestit: 59
Liittynyt: Ke Helmi 01, 2012 00:46
Paikkakunta: Mikkeli

Re: ~ Syyskauden 2013 toiminta ~

Viesti Kirjoittaja Lin-san » Ma Syys 23, 2013 14:18

PIRATES!

On siis ensi miitin (5.10) teema! Piraattiaiheista ohjelmaa siis kasaan, pienistä suuriin esitelmiin, huvituksiin ja hölmöilyihin x3 Mikäli sinussa virtaa pisarakin piraattiverta ja haluat meille pitää miitissä jotakin mukavaa swashbuckler-ohjelmaa niin kommentoihan tähän! Laita kommenttiin lyhyt kuvaus ohjelmastasi sekä arvioitu kesto niin asettelen ohjelmat jonkinlaiseen aikatauluun sitten lähempänä miittiä.

Yarr!
~Lin

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “MAMY - Mikkelin Anime ja Manga Yhdistys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa