MAMY ry:n yhteistyöketju

Keskustelua MAMY:n toimintaan liittyen sekä yleisesti animesta, mangasta ja niiden oheisilmiöistä

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, MAMY / Modet

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

MAMY ry:n yhteistyöketju

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » Ke Syys 12, 2012 08:57

muh

MAMYlle tulee aina välillä yhteydenottoja tahoilta jos toisiltakin erilaisen yhteistyön merkeissä, joten ajattelin että oma ketju voisi olla paikallaan niistä keskustelemiseen. Ettei pelkästään hallitus ja/tai puheenjohtaja tee päätöksiä siitä, missä ja miten MAMY edustaa :'3

Tarkoituksena on siis, että tähän ketjuun voi kuka vaan heitellä ilmoituksia ja/tai ehdotuksia mahdollisista MAMY ry:n yhteistyö/mainostusprojekteista. Täällä voidaan sitten keskustella niistä ja niiden toteuttamisesta, ja jos/kun ne aiotaan toteuttaa, niille voidaan tarvittaessa tehdä omiakin ketjuja.

Huom! Miero-yhteistyölle on jo oma ketjunsa, kaikki heihin liittyvä sinne siis kiitos~

Mikäli tiedossa, yhteistyöprojekteista olisi hienoa mainita mm:

- ajankohta
- yhteistökumppani(t)
- yhteistyön laatu (esim. jokin tapahtuma) ja MAMYn osuus siinä
- tarvittavien vapaaehtoisten järjestäjien määrä
- yhteystiedot ja deadlinet kontaktin ottamista varten
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Re: Yhteistyöketju

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » Ke Syys 12, 2012 08:57

muh

MAMYyn ollaan jälleen otettu yhteyttä yhteistyön merkeissä~


Ilmeisesti Nuorisokahvila Starlightiin haluttaisiin järjestettäväksi jonkinlaista "cosplaytapahtumaa" lähiaikoina - mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan :3
OIisiko ihmisillä kiinnostusta lähteä mahdollisesti pitämään cosplaynäytöstä / hengaamaan cosseissa ja levittämään mamymaisuutta uusiin ihmisiin?


Lisäksi MAMYä on pyydetty osallistumaan Aktiivinen Arki -tapahtumaan Kalevankankaan koululle lauantaina 22.9. klo 11-15. MAMYllä olisi tapahtumassa siis jonkinlainen toimintaansa ja animeharrastusta yleensä esittelevä pöytä. Kuulostaisi mielestäni oivalta mainostukselta, ja ajankohtakin on ennen miittiä oikein oivallinen :3

Paikalle tarvittaisiin paitsi muutamia vapaaehtoisia (mahdollisesti cosseissa?) edustamaan MAMYä, mutta myös apua pöydän koristelemiseen banderolleilla, origameilla etc. Ehdotuksia koristeluiksi ja pöydän tarjoamaksi sisällöksi sekä ilmoittautumisia mamyedustajiksi voi heitellä tähän ketjuun!
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
Lin-san
Viestit: 59
Liittynyt: Ke Helmi 01, 2012 00:46
Paikkakunta: Mikkeli

Re: MAMY ry:n yhteistyöketju

Viesti Kirjoittaja Lin-san » Ke Syys 12, 2012 21:14

Hai! Teen mitä vaan x3 Kuulostaa tosi hyvältä, toivottavasti tähän lähtee paljon tyyppejä mukaan. Laittasinko faceen tästä kun siellä ehkä aktiivisemmin saatais asiaa puitua? Miittiä kun ei tätä ennen ole ja vaatii kuitenkin jonkin verran suunnittelua ja valmistelua varsinkin kun on cossaus kyseessä.
~Lin

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Re: MAMY ry:n yhteistyöketju

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » To Syys 13, 2012 00:13

Lin-san kirjoitti:Hai! Teen mitä vaan x3 Kuulostaa tosi hyvältä, toivottavasti tähän lähtee paljon tyyppejä mukaan. Laittasinko faceen tästä kun siellä ehkä aktiivisemmin saatais asiaa puitua? Miittiä kun ei tätä ennen ole ja vaatii kuitenkin jonkin verran suunnittelua ja valmistelua varsinkin kun on cossaus kyseessä.
Heitä vaan faceen myös, siellä kaikki tuntuu tosiaan nykyään tapahtuvan :'> Mutta hienoa vaan jos jossain on aktiivista! Sitten kun jotain saatte päätettyä niin laittaisitte joskus tännekin niin pysyisin minäkin (ja muut non-fb:t) kartalla~
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
savukvartsi
Viestit: 69
Liittynyt: La Marras 01, 2008 16:20
Paikkakunta: Lahti

Re: MAMY ry:n yhteistyöketju

Viesti Kirjoittaja savukvartsi » To Syys 13, 2012 13:33

http://shirocon.weebly.com/index.html

Mamy:n esittelypöytää tänne? Kiinnostuneiksi on ilmoittautuneet jo minä, Miikka, Jenna V. (Laamajennasta en tiedä vielä) ja (kai?) Joel. Puheohjelmankin pitäminen mahdollista jos kiinnostusta löytyy.
Sinulla on piste. Se tekee järkeä.
All world's a stage, and all the men and women merely players: they have their exits and entrances; and one man in his time plays many parts, his acts being seven ages.
~W. Shakespeare

Avatar
Kikko-Päkki
Viestit: 222
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 15:34
Paikkakunta: mikkeli
Viesti:

Re: MAMY ry:n yhteistyöketju

Viesti Kirjoittaja Kikko-Päkki » To Syys 13, 2012 13:39

tuohon cosplayjuttuun voisin itse osallistua kun ei ole tullut cossattua kamalasti viime aikoina.. :D
mitäs missä millon?
Got a secret,
Can you keep it
Swear this one you'll save
Better lock it, in your pocket
Taking this one to the Grave
If I show you, then I know you
Won't tell what I said
'Cause two can keep a Secret
If one of them is DEAD~

Avatar
Lin-san
Viestit: 59
Liittynyt: Ke Helmi 01, 2012 00:46
Paikkakunta: Mikkeli

Re: MAMY ry:n yhteistyöketju

Viesti Kirjoittaja Lin-san » Pe Syys 14, 2012 00:27

Ääääää oon tosi pahoillani mut tajusin tänään että tuon Aktiivinen Arki-tapahtuman kanssa (ja myös siis miitin kanssa) samaan aikaan on Perkeleen ekat treenit joihin oon jo ilmottautunu aikasemmin että mie en pääsekään mukaan nyt järkkäämään tuota :C Laitoin tästä ketjusta kyllä faceen linkin, mahdollisten osallistujien määrä saattaa kyllä huveta noiden treenien takia.

Shiroconiin ideoita mitä siihen pöydälle tulisi? Mie en oikeestaa tiiä ku oon vasta yhessä conissa käyny. Ja myöskin puheohjelmaan perusideoita siitä mitä halutaan mamysta kertoa, sitten myöhemmin voi säätää sitä hassunhauskaksi kyllä sun muuta sellaista x3
~Lin

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Re: MAMY ry:n yhteistyöketju

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » Ti Syys 18, 2012 21:27

Kikko-Päkki kirjoitti:tuohon cosplayjuttuun voisin itse osallistua kun ei ole tullut cossattua kamalasti viime aikoina..
mitäs missä millon?
Nyt tuli viimein lisätietoa toisesta päästä, ja ilmeisesti nuorisotoimi tai joku muu vastaava taho on suunnittelemassa ihan minikokoista conia ja/tai cosplaytapahtumaa Mikkeliin ensi vuoden puolelle. Pyytävät siis MAMY ry:tä mukaan järjestämään kun meillä on ehkä kokemusta sellaisista heitä enemmän. Hakevat mm. ohjelmanpitäjiä (cosplaynäytös?), tuomareita (cosplay?) kilpailuihin, lipunmyyjiä ym vänkäreitä. Paikkana tulisi ehkä olemaan (vanha?) Sotku.

Pitää ottaa heihin vielä uudelleen yhteyttä ja tarkentaa tarkoittavatko ihan tosissaan minikokoista conia, sillä sen järjestäminen on jo taas ihan oma juttunsa.. Ja mikäli se sattuisi olemaan oikeaan aikaan, voisi tapahtuman osallistujamäärä pahimmassa/parhaassa tapauksessa ylittää odotukset aika reilusti. Mikäli siis he aikovat ihan Shiroconin tyylistä tapahtumaa järjestää, pitää ensimmäisenä suositella varmaankin jotain isompaa tapahtumapaikkaa kuin vanha Sotku, jos vain mahdollista. Toiseksi pitää MAMYn osallisuudesta päättää varmaankin ihan virallisesti hallituksen kesken, sen jälkeen kun asiaa on puitu mm. tulevassa syyskokouksessa.

Mutta näin alustavasti: mitä mieltä olette mahdollisesta Mikkelin ensimmäisestä miniconista?
Lin-san kirjoitti:Ääääää oon tosi pahoillani mut tajusin tänään että tuon Aktiivinen Arki-tapahtuman kanssa (ja myös siis miitin kanssa) samaan aikaan on Perkeleen ekat treenit joihin oon jo ilmottautunu aikasemmin että mie en pääsekään mukaan nyt järkkäämään tuota :C Laitoin tästä ketjusta kyllä faceen linkin, mahdollisten osallistujien määrä saattaa kyllä huveta noiden treenien takia.
Jep, tajusin itsekin että ah, treenit. No, enpä niihin olisi muutenkaan päässyt joten olenpahan ainakin itsekseni siellä AA-tapahtumassa :'DD Onko facessa kuulunut mitään uutta asian tiimoilta? Ketään muita tulossa mukaan? Itse ajattelin ehkä vetäistä jotain yukataa tms niskaan ja näperrellä samantyyppisiä koristeita mitä Hulivilissä oli. Mitä sanotte - uusitaanko tuo suosittu vesi-ilmapallon metsästys? Jotain pientä ohjelmaa / kiinnostavaa kun kojulla voisi olla~
Lin-san kirjoitti:Shiroconiin ideoita mitä siihen pöydälle tulisi? Mie en oikeestaa tiiä ku oon vasta yhessä conissa käyny. Ja myöskin puheohjelmaan perusideoita siitä mitä halutaan mamysta kertoa, sitten myöhemmin voi säätää sitä hassunhauskaksi kyllä sun muuta sellaista x3
Pöydällä voisi olla tyyliin MAMYn toimintaa esitteleviä flyereita, pieniä yhteystietolappusia joita voisi jaella ihmisille, ehkäpä jopa kannettava jossa kuvaslideshow MAMYn toiminnasta? Ja tietenkin MAMY paita esillä ja/tai esittelijöiden päällä~ Koristeeksi ollaan yleensä tuotu kaikkea söpöä kuten pehmoleluja, plus pöytäliinana on käytetty miiteissä koristeltuja lakanoita.

Puheohjelmasta sain sellaista tietoa että suprasöpö varapj:mme Rita saattaisi ehkä mahdollisesti pitää Säteen kanssa MAMY-esittelyn. Voisi kertoa hieman MAMYn historiasta, milloin perustettu, mitä kaikkea toimintaa meillä on ollut vuosien varrella ja mitä tarjoamme nykyään, miten voi liittyä ja erityisesti miksi kannattaa liittyä~ Taustallehan voi tehdä jonkinlaisen slideshown mamykuvista ja hassuista jutuista, plus erityisesti yhteystiedot ainakin viimeiseen slideen että ihmiset voivat ottaa ylös esim. sähköpostin ja kotisivun osoitteen. Jotain sellaista.
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
Lin-san
Viestit: 59
Liittynyt: Ke Helmi 01, 2012 00:46
Paikkakunta: Mikkeli

Re: MAMY ry:n yhteistyöketju

Viesti Kirjoittaja Lin-san » Ke Syys 19, 2012 12:43

Minicon hai! Sopis hyvin mun opiskeluihin jos pääsen sellaista järjestämään. Facessa ei ole kukaan sen kummemmin kommentoinut, laitoin siihen suoraan linkin tänne että kaikki kommentointi tulee varmaan olemaan suoraan täällä. Ja tuo Shiroconin pöytäsuunnitelma kuulostaa oikein mainiolta. Vahvistusta vielä siitä hoitaako Rita ja Säde sen puheohjelman. (?)
~Lin

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “MAMY - Mikkelin Anime ja Manga Yhdistys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa