MAMY LEIRI 5 ~ pe-su 11.-13.5.

Keskustelua MAMY:n toimintaan liittyen sekä yleisesti animesta, mangasta ja niiden oheisilmiöistä

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, MAMY / Modet

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

MAMY LEIRI 5 ~ pe-su 11.-13.5.

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » Su Huhti 08, 2012 17:51

mau

Tässä hieman yhteenvetoa ja keskeisintä infoa tulevasta leiristä. Ilmoittautuminen leirille löytyy toisesta ketjusta: tämä kejtu on varattu leiristormaukselle, infoamiselle ja yleiselle hypetykselle.

MAMY leiri V - Paluu menneisyyteen (?)
11.-13.5.2012
Pe klo 18 - Su klo 16
Susiniemen leirimaja (ajo-ohjeet alla)


TEEMA

Eilen vuosikokouksessa päädyttiin siihen tulokseen, että jonkinlainen teema olisi kiva tälläkin leirillä olla, mutta mihinkään lopputulokseen ei vielä päädytty. Heitelkääpä siis ideoitanne leirin teemaksi tähän ketjuun!

PAKEDITTO~ Vappupiknikillä tuli herättyä siihenkin faktaan, että MAMY ry täyttää tänä vuonna 5 vuotta! Mietittiin että voisi olla aika sopivaa siis, jos leiri olisi ainakin osittain teemaltaan jonkinlainen "paluu (MAMYn) menneisyyteen". Se, mitä tämä tarkoittaa, jää vielä nähtäväksi :'D

LEIRIPAIKKA

Leiripaikkana toimii Susiniemen leirimaja (ajo-ohjeet viestin lopussa, kartta tulossa pian). Leirimajan lisäksi lähellä on nuotiopaikka laavun kera sekä uimalaituri.

Nukkumatilaa on yläkerran parvella noin 20 hengelle (riippuen siitä kuinka tiiviisti halutaan punkata) ja tämän lisäksi alakerrasta löytyy kaksi 4 hengen huonetta joissa on kerrossängyt. Sikeäunisimmat ovat myös nukkuneet alakerran oleskelutilassa mm. levitetyillä sohvilla ja makuualustoilla. Tätä ei kuitenkaan suositella niin kauan kuin tilaa yläkerrassa vielä riittää, ihan jo siitäkin syystä että kulkureitit pysyisivät vapaina. Nukkumatilaa on kuitenkin aina löytynyt kaikille, joten pelko pois. Nukkumapaikkoja varaillaan jo heti saapumisen yhteydessä, mutta etenkin huonepaikkoja voi varata jo etukäteen hyvien perustelujen kera. Toinen huone on varattu ainakin alustavasti vierailijoiden käyttöön.

Leirimajassa on suihku- ja saunatilat sekä mahdollisuus uimiseen viereisessä järvessä. Toivotaan siis lämpimiä kelejä ^___^

Omia tavaroita voi säilyttää päiväsaikaan mieluiten yläkerrassa tai makuuhuoneissa, ei siis alakerran oleskelutilassa. Särkyvät tavarat (kamerat, silmälasikotelot yms) kannattaa laittaa säilytykseen mahdollisimman turvalliseen paikkaan, esimerkiksi keittiön alakaappiin. Larpin ajaksi tavarat laitetaan tarvittaessa syrjään esimerkiksi toiseen makuuhuoneeseen tai saunatiloihin. Jos tuotte mukananne omia ruokia/juomia, muistakaa että jääkaappitilaa on valitettavasti vain rajoitetusti!

LEIRIMAKSU

Leirimaksu tulee jälleen olemaan MAMY ry:n jäsenille 5 euroa. Leirimaksuun sisältyy ruokailu ja ohjelma. Mahdollisille vierailijoille (ei-jäsenille) leirimaksu on 6 euroa, poikkeuksena tietenkin Juha joka kokkaa meille maistuvaa mussua :3

Muistutanpa myös että leirillä tullaan keräämään tämän vuoden ja/tai rästissä olevat jäsenmaksut, joten varatkaa mielellään tasaraha käteisellä mukaan! Omaa jäsenmaksutilannettaan voi kysellä rahastonhoitajaltamme Lasse Pänkäläiseltä, ja maksut suoritetaan leirillä myös hänelle. Toiveena olisi että kaikki leirille tulijat maksaisivat tämän vuoden jäsenmaksunsa leirimaksun yhteydessä.

RUOKAILU

Kuten aina, ruokailu sisältyy leirimaksuun. Luvassa on alustavasti jonkinlainen iltapala perjantaina, aamupalat ja lounaat lauantaina ja sunnuntaina, sekä päivällinen lauantaina, mahdollisesti pizzailta. Erikoisruokavaliot pyritään ottamaan huomioon mahdollisimman hyvin: ruoka on vähintään vähälaktoosista, mahdollisesti laktoositonta. Lisäksi joka aterialla tulee olemaan kasvisvaihtoehto.

Mikäli kokee tarvitsevansa lisäravintoa esimerkiksi lauantai-illaksi, niin omia eväitä voi ottaa mukaan. Ottakaa kuitenkin huomioon nomnomeja valitessanne, ettei leirikeskuksella ole juurikaan ylimääräistä jääkaappi/pakastintilaa!

OHJELMA

Ohjelmaa ei ole vielä lyöty lukkoon, joten ehdottakaa vaan rohkeasti uusia ohjelmaideoita tässä ketjussa! Alustava aikataulu on kuitenkin näkyvillä alla, ja siitä voi tsekkailla missä välissä olisi vielä mahdollisesti tilaa juuri Sinun mahtiohjelmanumerollesi!

Silloin kuin mitään spesiaalimpaa ohjelmaa ei ole, voi esimerkiksi pelata tanssipelejä, laulaa karaokea, pelata Munchkinia, olla vesisotaa, hengata nuotskilla... Riippuen siitä mitä kaikkea saadaan paikalle ja mitä ihmiset haluavat tehdä~

LEIRIN LARP

Leirin larpin teemana ovat tänä vuonna ihmissuhteet ja eläimet (yliluonnollisia- tai kauhuelementtejä ei tänä vuonna ole tulossa, ihan aikuisten oikeesti). Pelinjohtajina toimivat Max, Jukka, Lisa ja Nea. Suurin osa taisi käydä jo kertomassa hahmotoiveistaan pelinjohdolle eilisessä miitissä, mutta toiveitaan voi tietääkseni edelleen esittää: pistäkää rohkeasti vaan viestiä suoraan pelinjohdolle, vaikka gallerian tai facebookin kautta.

VIERAAT

Vuosikokouksessa keskusteltiin mahdollisuudesta kutsua KOOMAlaisia (Kouvolan Manga ja Anime Yhdistys) vierailemaan leirille, ja idea sai kannatusta. Hallitus ottaa yhteyttä KOOMAlaisiin pääsiäisen jälkeen ja katsastellaan miten homma lähtee etenemään.

KYYDITYKSET

Ilmoittautumisketjussa jo kyselläänkin ihmisten kyyditystarpeita, mutta tähän ketjuun tulee sitten lähempänä leiriä ihan lista kaikista kyytiä tarvitsevista ja kyytiä tarjoavista leirille lähtijöistä. Kyyditysten järjestämisestä vastaa viime kädessä kyytivastaava, mutta tuon listan avulla voi kyytejä sumplia myös itse.

SÄÄNNÖT

1) Hiljaisuus alkaa sisätiloissa klo 23:00 ja kestää noin klo 07:00 aamulla. Ne, jotka haluavat jatkaa illanviettoa vielä hiljaisuuden jälkeenkin voivat siirtyä esimerkiksi nuotiopaikalle. Lisäksi hiljaisuuden aikana turhaa sisätiloissa liikkumista ja puhumista tulisi välttää, jotta nukkujat saisivat oikeasti nukkuttua. Aamutorkut voivat myös siirtyä hiljaisempiin paikkoihin nukkumaan mikäli herääminen heti hiljaisuuden päättyessä ei houkuta.
2) (Yö-)valvojia tulee kuunnella ja totella tarvittaessa.
3) MAMY leiri on päihteetön.
4) Jokainen on leirillä tietenkin vastuussa paitsi omista sotkuistaan, mutta myös yhteisten tilojen siisteydestä. Olisi myös kivaa jos kaikki osallistuisivat edes vähäsen loppusiivoukseen sunnuntaina.
Spoiler: Vastuutehtävät
Vastuutehtäviin voi ilmoittautua tässä ketjussa! Vastuutehtäviin osallistuvat saavat tietenkin vaivannäöstään pienen palkkion saunaillan muodossa ;'D

Leirin päävastaavat: hallitus
Me olemme siis vastuussa kaikesta mikä menee pieleen ;>
(Yö-)valvojat: Johan, Wulfen, Max
Täysi-ikäisyys on suotavaa, mutta ei välttämättä pakollista kaikille valvojille. Valvojat pitävät leirillä huolta siitä ettei kukaan kiipeä kuusenlatvaan, tipu ja kuolla kupsahda. (Yö-)valvojat myös vahtivat hiljaisuuden noudattamista, ainakin alkuyöstä.
Ruokailu: Juha (pääkokki?), Lappis (apukokki), Pake (ruokailun suunnittelu), Ossi (apukokin apukokki), Valo (tiskaaja)
"Rastirata II": Lasse, Tuukka, Aura, Joni, Pake, Lappis
Leirin larp: Max, Jukka, Lisa, Nea
Kyyditykset: ??
Toimenkuvaan kuuluu kyytien järjestäminen leirille tulijoille.
Saunanlämmittäjä: Ossi
Nuotskivahti: ??
Siivous: Lappis, Hina
Siivoustiimin jäsenten vastuulla on lähinnä loppusiivouksen viimeistely - omista sotkuistaan vastaa leirin aikana jokainen pääasiassa itse.
Spoiler: Leirin aikataulu (alustava)
PERJANTAI
17:00 - Leirille saapuminen + asettuminen alkaa
18:00 - Leirin avajaiset, kind of :'D
18:30 - Vapaata ohjelmaa: tanssipelejä, karaokea, Haloa...
20:00 - Iltapala: sushia+onigireja / leipää ja mehua yms
23:00 - Hiljaisuus: ne jotka haluavat valvoa, voivat jatkaa iltaa nuotiopaikalla.

LAUANTAI
08:30 - Herätys
08:30 - Aamupala
10:00 - Ohjelmaa X
12:00 - Lounas
14:00 - Leiri larp: alkubrief
15:00 - Leiri larp alkaa
19:00 (?) - Leiri larp päättyy, loppubrief
19:00 (?) - Päivällinen (mikäli larp venyy, saatetaan syödä myös in-gamesti)
20:00 - Saunavuorot (naisten, miesten, sekasauna?)
20:00 - Vapaata ohjelmaa: karaokea, tanssipelejä, Haloa yms.
21:00 - leffa by Miikka ja Elina(?)
23:00 - Hiljaisuus: ne jotka haluavat valvoa, voivat jatkaa iltaa nuotiopaikalla.

SUNNUNTAI
08:30 - Herätys
08:30 - Aamupala
10:00 - "Rastirata II"
12:00 - Lounas
13:00 - Vapaata ohjelmaa
15:00 - Loppusiivous
16:00 - Kotiinlähtö

Vastuutehtävistä huolehtiville ja pääjärjestäjille on luvassa palkinnoksi saunailta klo 16-18 ;'D
Spoiler: Mitä leirille mukaan?
OTA MUKAAN:
- makuupussi ja/tai tyyny, patjoja ja muita makuualustoiksi kelpaavia juttuja löytyy paikanpäältä
- pyyhe ja peseytymisvälineet (+ uikkarit)
- lämmintä vaatetta, etenkin mikäli aiot olla ulkona nuotskilla iltaisin
- vararavintoa mikäli sellaista koet tarvitsevasi (muistakaa, että jääkaappitilaa on rajoitetusti!)
- proppeja larppiin

ÄLÄ OTA MUKAAN:
- päihdeaineita tai sellaisiksi luokiteltavia aineita
- tappovälineitä (aseita, aseiksi luokiteltavia esineitä, teräviä esineitä, tulentekovälineitä etc)
- mitään, minkä rikkoutuminen tai häviäminen on maailmanloppu

HUOM! MAMY ry ei ole vastuussa mahdollisista rikkoutuvista tai katoavista (arvo)esineistä! Mikäli et halua joutua huolehtimaan omaisuudestasi leirin ajan, on suositeltavaa jättää arvokkaimmat aarteet kotiin tai antaa ne leirin ajaksi säilytykseen esimerkiksi turvalliseen kaappiin jossa kaikkie ei ehkä heti litisty.
Spoiler: Ajo-ohjeet
Susiniemen leirikeskus sijaitsee Otavassa, n. 20 km päässä Mikkelistä.

Mikkeli
-> Aja joko Vanhaa Otavantietä tai Lahdentietä (= 5-tie) Otavaan saakka n. 12 km
-> Jos tulet Vanhaa Otavantietä, käänny tien päässä oikealle Hirvensalmentielle
Jos tulet Lahdentietä, käänny liittymästä suuntaan Hirvensalmi/Otava, ja käänny heti oikealle Hirvensalmentielle.
-> Aja n. 3 km ja käänny oikealle Susiniementielle
-> Aja suoraan n. 6 km aina Susiniementien päähän saakka
-> ÄLÄ aja alas pihalle, vaan jätä auto / kyytiläiset mielellään mäen päälle (pihalle EI saa ajaa/pysäköidä)

Huom! matkalla oleva suuri, uuden näköinen "Susiniemen leirikeskus" ei ole oikea paikka, vaan sen ohi ajetaan vielä jonkin matkaa. MAMY leiri järjestetään "vanhassa Susiniemessä", joka on siis vaaleansininen puurakennus järven rannalla.

Karttakuvia:

kartta 1: miten päästään Mikkelistä Susiniemeen
kartta 2: kuinka navigoida itsensä oikeaan Susiniemeen

Reitti Susiniemeen Mikkelistä Lahdentietä pitkin:
Kuva
Viimeksi muokannut kyokugaisha, To Touko 10, 2012 23:24. Yhteensä muokattu 7 kertaa.
Syy: Vastuutehtäviä ja ajo-ohjeita päivitetty
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
savukvartsi
Viestit: 69
Liittynyt: La Marras 01, 2008 16:20
Paikkakunta: Lahti

Re: MAMY LEIRI 5 ~ pe-su 11.-13.5.

Viesti Kirjoittaja savukvartsi » Su Huhti 08, 2012 18:52

Heei, voisin nakitta itseäni :3 Tarvitaanko rastirataan vielä joku? Mie voisin. *mamysutra mamysutra...*
Ja siivousta natsittaisin enemmän kuin mielelläni >:3
Sinulla on piste. Se tekee järkeä.
All world's a stage, and all the men and women merely players: they have their exits and entrances; and one man in his time plays many parts, his acts being seven ages.
~W. Shakespeare

Wulfen
Viestit: 15
Liittynyt: Ma Marras 07, 2011 12:51

Re: MAMY LEIRI 5 ~ pe-su 11.-13.5.

Viesti Kirjoittaja Wulfen » Su Huhti 08, 2012 23:58

laitan tähän kans varmuudel et jos tarvii tanssi pelii varten esim pc voin otaa plus maton ym rämää jos saa kyyti ja sitten voin olla yö valvoja *howling*

Avatar
Faruta
Viestit: 53
Liittynyt: Su Marras 02, 2008 17:12

Re: MAMY LEIRI 5 ~ pe-su 11.-13.5.

Viesti Kirjoittaja Faruta » Ma Huhti 09, 2012 13:06

Halo taisi olla suosittu viime leirillä, taidan yrittää sitä uudestaan >:]
Mitä painavat yhden miehen työt,
mitä saa maailmalta
kun kivenkovalla nyrkilläsi lyöt
pieneltä pojalta jalat alta

Avatar
Hijiri
Viestit: 375
Liittynyt: Su Tammi 18, 2004 21:46
Paikkakunta: Seinäjoki

Re: MAMY LEIRI 5 ~ pe-su 11.-13.5.

Viesti Kirjoittaja Hijiri » Ma Huhti 09, 2012 18:35

Hei, sellaista asiaa olen tässä jo aika pitkään miettinyt, että onkohan tällaisen "vanhan" mamylaisen mahdollista osallistua leirille vaikka en enää Mikkelissä asukaan? :oops:
"Don't sweat it. It'll work out somehow." -Tatara Totsuka
Hijiri @ AnimePlanet
Hijiri @ MyAnimeList

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Re: MAMY LEIRI 5 ~ pe-su 11.-13.5.

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » Ti Huhti 10, 2012 23:57

hauu~
Hijiri kirjoitti:Hei, sellaista asiaa olen tässä jo aika pitkään miettinyt, että onkohan tällaisen "vanhan" mamylaisen mahdollista osallistua leirille vaikka en enää Mikkelissä asukaan? :oops:
'

En usko että on mitenkään mahdoton ajatus~
Koska et kuitenkaan enää ole MAMYn jäsen(?) voi olla että joudut maksamaan leiristä pari euroa enemmän, pitää kysellä mielipidettä tähän vielä hallitukselta. Mutta ehdottomasti olet tervetullut mukaan leirille! ^__^
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
boycott
Viestit: 176
Liittynyt: Ma Touko 28, 2007 00:46
Paikkakunta: Mikkeli & Tampere
Viesti:

Re: MAMY LEIRI 5 ~ pe-su 11.-13.5.

Viesti Kirjoittaja boycott » Ke Huhti 11, 2012 21:00

hei, haluaisin ilmoittautua yleisnakiksi tällee erikseen vielä ton normi-ilmottautumisen lisäks! voin esim. olla tosi hyödyllinen, ainaki joskus! (: hitsi ootan leiriä jo ihan satasella!!!
I'm not breaking down
I'm breaking out
last chance to lose control

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Re: MAMY LEIRI 5 ~ pe-su 11.-13.5.

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » To Huhti 12, 2012 05:10

muh
savukvartsi kirjoitti:Heei, voisin nakitta itseäni :3 Tarvitaanko rastirataan vielä joku? Mie voisin. *mamysutra mamysutra...*
Ja siivousta natsittaisin enemmän kuin mielelläni >:3
Itse asiassa rastirataan tarvittiinkin vielä muistaakseni 1 henkilö, joten tervetuloa joukkoon vaan. Lasselta saat lisätietoja uuden rastiradan sisällöstä, eli olepa häneen yhteydessä. Lisäsin sinut myös siivoustiimiin.
Wulfen kirjoitti:laitan tähän kans varmuudel et jos tarvii tanssi pelii varten esim pc voin otaa plus maton ym rämää jos saa kyyti ja sitten voin olla yö valvoja *howling*
Olisi kyllä aika mahtista. Ehdottomasti mikäli vain jaksat tuoda mukanasi~ Yövalvojaksi pääsit myös.
Faruta kirjoitti:Halo taisi olla suosittu viime leirillä, taidan yrittää sitä uudestaan >:]
Miksikäs ei? En kyllä nyt itse muista yhtään että missä vaiheessa Haloa viime leirillä oltaisiin pelattu, mutta eipä tuossa kai mitään suurempaa ongelmaa ole. Valkokangas ja projektori ollaan lainaamassa, mutta pitää muistaa että tanssipelejä ja mahdollisesti karaokea on tulossa myös. Pitää siis sumplia kuka saa käyttää projektoria milloinkin jne.
boycott kirjoitti:hei, haluaisin ilmoittautua yleisnakiksi tällee erikseen vielä ton normi-ilmottautumisen lisäks! voin esim. olla tosi hyödyllinen, ainaki joskus! (: hitsi ootan leiriä jo ihan satasella!!!
Yleisnakki napsahti~
Pientä leiri-intoilua on havaittavissa täälläkin ^___^
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
Faruta
Viestit: 53
Liittynyt: Su Marras 02, 2008 17:12

Re: MAMY LEIRI 5 ~ pe-su 11.-13.5.

Viesti Kirjoittaja Faruta » To Huhti 12, 2012 15:42

^halo taisi pyöriä kaiken taustalla mm. koko ajan ;> mutta ei hätää, tuon paikalle TV:n sille
Mitä painavat yhden miehen työt,
mitä saa maailmalta
kun kivenkovalla nyrkilläsi lyöt
pieneltä pojalta jalat alta

Wulfen
Viestit: 15
Liittynyt: Ma Marras 07, 2011 12:51

Re: MAMY LEIRI 5 ~ pe-su 11.-13.5.

Viesti Kirjoittaja Wulfen » Pe Huhti 13, 2012 04:59

joo ei siin muuta ole kun että saan kyydin mihin saan nakattua kaikki tarvikkeet :D

Avatar
Kitsune Renji
Viestit: 28
Liittynyt: Ma Elo 25, 2008 22:17
Paikkakunta: Mikkeli

Re: MAMY LEIRI 5 ~ pe-su 11.-13.5.

Viesti Kirjoittaja Kitsune Renji » Pe Huhti 13, 2012 14:54

saunanlämmittäjäkin voisin olla jos vaan sopii :)
Alisan ikioma Ero Kitsune Renji-lemmikki ^_^

Avatar
Darayka
Viestit: 103
Liittynyt: Su Loka 07, 2007 17:22

Re: MAMY LEIRI 5 ~ pe-su 11.-13.5.

Viesti Kirjoittaja Darayka » Ti Huhti 17, 2012 20:46

Mitä kautta Lasseen kannattaa ottaa yhteyttä? o.o mulla ei nimittäin ole sen numeroa/sähköpostia/nikkiä/mitään
Tahtoisin nimittäin tietää että,
Lasselasselasse missä suunnitellaan rastirataa missä?
And if you were with me tonight
I'd sing to you just one more time
A song for a heart so big
God couldn't let it live

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Re: MAMY LEIRI 5 ~ pe-su 11.-13.5.

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » Ti Huhti 17, 2012 20:56

Darayka kirjoitti:Mitä kautta Lasseen kannattaa ottaa yhteyttä? o.o mulla ei nimittäin ole sen numeroa/sähköpostia/nikkiä/mitään
Tahtoisin nimittäin tietää että,
Lasselasselasse missä suunnitellaan rastirataa missä?
Lassen fooruminick on Nyankii, ja sähköposti lasse.pankalainen@netti.fi
Jos ei muuten ole tilaa rastiradassa, niin saat toki miun paikkani~
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
Tasmir
Viestit: 91
Liittynyt: La Syys 01, 2007 17:44
Paikkakunta: Darikánor'

Re: MAMY LEIRI 5 ~ pe-su 11.-13.5.

Viesti Kirjoittaja Tasmir » Su Huhti 29, 2012 20:37

Minusta on tullut kyytivastaava. Pyörin Susiniemen ja Mikkelin välissä väkkäränä. Tervetuloa kyytiini milloin vaan~

Tasmireditto:

En muista kaikkia suullisia kyytivarauksia... ^^" Tässä ne mitkä jäi mieleen. Suutu, jos en muistanut sinua, niin korjaan. Niin ja ilmottautukaa minulle mitä kautta vain niin lisään listaan.

Kyyti yksi (Tähtäillään kuudeksi perille)
1 Riku
2 Lasse
3 Miikka
4 Nikolai

Kyyti kaksi (Heti perään)
1 Joel
2 Joona
3 Hina
4 Lisa
Mimicon - Ohjelmavastaava

Avatar
NightLilium
Viestit: 96
Liittynyt: Ti Syys 18, 2007 16:05
Paikkakunta: Mikkeli

Re: MAMY LEIRI 5 ~ pe-su 11.-13.5.

Viesti Kirjoittaja NightLilium » Ti Touko 08, 2012 17:01

Apua oleko hölmö vai enkö löydä mistään mikä se tarkka summa on tuolle jäsen + leirimaksulle? Kiitoksia jos joku viitsii valaista asiaa! Mamyn sivuilta jo löysinkin tuon tilinumeron.

Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “MAMY - Mikkelin Anime ja Manga Yhdistys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa