Miero RY:n toiminta.

Keskustelua MAMY:n toimintaan liittyen sekä yleisesti animesta, mangasta ja niiden oheisilmiöistä

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, MAMY / Modet

VomitBondageSlave
Viestit: 1
Liittynyt: La Tammi 21, 2012 01:54

Miero RY:n toiminta.

Viesti Kirjoittaja VomitBondageSlave » Su Helmi 05, 2012 00:38

Heilige!

Ollaan nyt puhuttu (ainakin hallitustasolla) yhteistyöstä yhdistystemme välillä. Tätähän nyt on jonkinverran tapahtunutkin, koska mm. samoja jäseniä, yhteisiä harrastuksia jne. jne. Laitan nyt tänne (vihdoinkin!) koottuna Mieron toiminnan ja koetan pitää tätä topiccia mahdollisimman hyvin ajantasalla. Toivotan myös Mikkelin Eloroolipelaajien puolesta kaikki lämpimästi tervetulleeksi kaikkiin mahdollisiin härdelleihimme.

---> asiaan:

KERHOT:

Pääosa toiminnasta keskittyy meidän toimitiloillemme (Porrassalmenkatu 43, Sairaalan ja kivisakastin välissä olevan kerrostalon sisäpiha...kevyesti hankala deskriptio, mutta se on oikeesti aika helppo löytää. Ovessa on meidän kyltti ja toinen, jossa lukee Kaupungin Kerhohuone).

Aukioloajat on tavallisesti:

Tiistaina: klo 17-20
Torstaina: klo 17-20
Sunnuntaina: klo 12--> yleensä iltaan asti

Hommat pyörii yleensä MTG:n, Warhammerin, Ropetuksen ja muiden basicnörttitoimintojen merkeissä. Toiminnassa ei ole mitään ihmeempiä rajauksia, myös pelkästään hengaaminen onnistuu.
Vähintään kerran kuukaudessa pidetään sunnuntaina leffailtaa yleensä klo. 16 --->. Tästä, kuten muistakin tapahtumista ilmoitellaan parhaiten yhdistyksen facebook-ryhmässä (Mikkelin eloroolipelaajat) ja kunhan saadaan maaliskuun alussa kotisivut jälleen pystyyn, niin sitten siellä.
Tässä kuussa leffailta on huomenna (5. helmikuuta) ja teemana huonot ninjaleffat.

BOFFAUS:

Lauantai: 17.15-20

Boffaus tapahtuu lyseon koulun isossa salissa. Paikalle saa tuoda tottakai omia aseita (kunhan ovat Sotahuutostandardien mukaan turvallisia) tai vaihtoehtoisesti käyttää Mieron aseita. Aikasempaa kokemusta ei tarvita, hommahan on yhtä helppoa kuin väkivalta yleisestikin. Jos haluaa auttaa aseiden kantamisessa/ottaa itselleen spesiaalimpaa varustusta (kuten tornikilpiä) kannattaa tulla jo klo. 16.45 toimitiloille, josta sitten siirrytään lyskalle (kävelymatkaahan on huimat 40 metriä).

PS. Tiedetään, että boffaus on samana päivänä Mamyn lauantaimiittien kanssa, valitettavasti tämä oli ainut päivä milloin saatiin vuoro lyseolta.

TAPAHTUMAT:

Muita tapahtumia, kuten larppeja ja Warhammer-turnauksia on tasaisen epätasaisen väliajoin ympäri vuotta. Näistä saa parhaiten tietoa FB:n kautta, mutta koetan pitää myös nämä foorumit tietoisina etenkin isommista tapahtumista.

Myös ehdotuksia saa heittää vapaasti.
Esimerkiksi larppeja voidaan järjestää hyvinkin toiveiden perusteella.

Toivotetaan kaikki hyvin tervetulleeksi Mieron puolesta ja vielä erityiset kiitokset kaikille tämän päivän boffotreeneihin osallistuneille Mamylaisille.

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Re: Miero RY:n toiminta.

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » Ma Helmi 06, 2012 17:22

hauu~

Viime vuoden puolella tosiaan tehtiin jonkinlaisia hallitusten välisiä tunnusteluja mahdollisesta MAMY-Miero yhteistyöstä.
Puhetta oli esim. juuri yhteisistä larpeista, peliturnauksista ja boffauksesta. Hallitus keskustelee Miero-yhteistyön muodoista tarkemmin seuraavassa kokouksessaan (joka on toivottavasti pian), jonka jälkeen asia tarkentuu~
VomitBondageSlave kirjoitti:BOFFAUS:

Lauantai: 17.15-20
---
PS. Tiedetään, että boffaus on samana päivänä Mamyn lauantaimiittien kanssa, valitettavasti tämä oli ainut päivä milloin saatiin vuoro lyseolta.
Eihän sille mitään voi, mutta toisaalta MAMYllä on miittejä vain joka toinen lauantai, eli kyllä mamylaisetkin ainakin joskus pääsevät halutessaan boffailemaan :3
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
Mr Cartier
Viestit: 17
Liittynyt: Ke Marras 30, 2011 21:32

Re: Miero RY:n toiminta.

Viesti Kirjoittaja Mr Cartier » To Elo 16, 2012 15:52

Miero Ry ylpeänä esittää: Manhunt-Larp


"Some point in the 21.st century all of mankind was united in celebration. We marveled in our magnifigance as we gave birth to AI. A singular consciousness that spawned an entire race of machines. We don't know who struck first, us or them, but we know that it was us that scorched the sky. At the time they were dependant on solar power and it was believed, that they would be unable to survive without an energy source as abundant as the Sun. Throughout human history we have been dependant on machines to survive.
Fate, it seems, is not without a sense of irony."

-Morpheus


Rauhallisen suburbaanin alla on jotain suurempaa kuin mitä silmällä voisi havaita. Pisto tutkimukset ovat paljastaneet alueen olevan rankan valvonnan alla. Agentti valvonnan. Palkinto on silti jotain mitä kannattaa lähteä hakemaan riskeistä huolimatta, vaikka Ilma-alus Vaulin miehistö edes ei voi aavistaa kokonais kuvaa, agenteista puhumattakaan. Äärimmäisiä varotoimenpiteitä on noudatettava.Kyseessä on siis toimintapainotteinen Matrix- Larp, hyvin aloittelija ystävällinen sellainen. Peli perustuu Scotland Yard lautapeliin, joka on todennäköisesti monelle tuttu. Hahmoja on saatavilla lyhyemmän hahmon kuvauksen sisältäville Agenteille, joilta ei kuitenkaan tekeminen lopu; kuin myös pidemmän hahmon omaavia Vaulin miehistön jäseniä, joiden kiireinen ilta on alkamassa.

Pelipaikkana toimii Mikkelin keskusta, ja sen välitön lähiympäristö. Aloituspaikkana toimii Miero RY:n toimitilat
(Porrassalmenkatu 43, siinä sairaalan vieressä ja Lyseota vastapäätä oleva rakennus. Sisäpiha)
Aloituspaikalla tulisi olla 16:30, ja peli alkaa 17:00. Aloituspaikalla saa olla jo 16:00. Larp loppuu viimeistään 23:00, mutta on oletettua, että päättyminen tapahtuu jo tunnin tai kaksi aiemmin.


Larp maksu MieRo:n jäsenille 3€, muille 5€. Ilmoittautumiseen mukaan oman nimi, puhelinnumero ja valinta: "eläytymispainotteinen hahmo" tai "ei eläytysmispainoitteinen hahmo", jonka täytämme parhaamme mukaan.

Ilmoittautuminen osoitteeseen octus.fp@wippies.com.

Editto:

Pivämäärä tosiaan kiireessä jäikin. 24. päivä tätä kuuta, eli ensi viikon perjantaina. sen verran nopeasti tämä larppi idea tuli että ollaan menty aika vauhdilla joka aikatauluissa.

Viimeisimmän tiedon mukaan vielä n.5 paikkaa olisi auki tässä ~20 tai alle hengen pelissä.
Viimeksi muokannut Mr Cartier, Pe Elo 17, 2012 01:35. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Lin-san
Viestit: 59
Liittynyt: Ke Helmi 01, 2012 00:46
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Miero RY:n toiminta.

Viesti Kirjoittaja Lin-san » To Elo 16, 2012 21:21

Larpin päivämäärä? Kiinnostusta kyllä löytyis, toivottavasti myös aikaakin.
~Lin

Avatar
Lin-san
Viestit: 59
Liittynyt: Ke Helmi 01, 2012 00:46
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Miero RY:n toiminta.

Viesti Kirjoittaja Lin-san » Ma Elo 20, 2012 21:52

Sitten mulla ainakin on valitettavasti töitä, harmillista xC
~Lin

pannukakku
Viestit: 16
Liittynyt: Ma Marras 24, 2008 10:16

Larppi: Mustan Kurjen Majatalo 22.9 Labralla

Viesti Kirjoittaja pannukakku » Ma Syys 03, 2012 19:33

Miero on selvästi tempaissut uuden vaihteen päälle larppitoiminnan suhteen, ja jälleen on mamylaisillakin tilaisuus hamuta itselleen mahtava larppikokemus! Joten pitemmittä puheitta tässä larpin esittely, laittakaahan ilmoa menemään! ;)

”Tervetuloa Mustan kurjen majataloon. Unohdettuun ja jumalanhylkäämään kievariin Sunny Valleyn laitamilla. Synkän historian raskas esirippu on avautumassa, kun murhatutkinnan sulkema majapaikka avaa jälleen ovensa asiakkaille. Mysteeritutkimuksen eturivin etsivät, teidän oma ”Spook News”, aikoo olla toiminnan polttopisteessä ja tarjota katsojilleen tiukan ja pistävän selvityksen tämän karmeiden tapauksien hostellin uudesta tulemisesta…ja niistä salaisuuksista mitä se mahdollisesti kätkee oviensa taakse. Menneisyyden aaveet on vihdoin aika taluttaa päivänvaloon tuomittavaksi. ”
-Spook News

”Kingin perheen ylläpitämä Mustan kurjen majatalo avaa jälleen ovensa. Tämä Sun Valleyn laitamilla sijaitseva 1800-luvulla rakennettu puurakennus kätkee sisäänsä synkän historian. Viimeisen kolmenkymme...nen vuoden aikana rakennuksessa on tapahtunut useita selvittämättömiä henkirikoksia.

Majatalo muistetaan laajasti viimeisimmästä kohusta, johon se päätyi viime toukokuussa nuoren Susan Adamsin itsemurhan johdosta. Adamsin perhe vaati majatalon henkilökuntaa vastuuseen tyttärensä murhasta, mutta piirikunnansyyttäjä jätti lopulta syytteet nostamatta. Hänen mukaansa mitään näyttöä mahdollisesta henkirikoksesta ei ollut. Poliisitutkinnan päätyttyä majatalo palvelee jälleen asiakkaitaan. Kingin perhe on vaiennut esitutkintaan liittyvistä seikoista, mutta nyt tutkinnan päätyttyä he toivovat, että vanhat asiakkaat löytävät heidät jälleen.”
-Sun valley Herald

Mikkelin eloroolipelaajat ry järjestää 22.9. tunnelmallisen mysteeripelin Mustan kurjen majatalo. Peli pelataan Cafe Labralla (Patteristonkatu 3, 50100 Mikkeli). Alkubriefi alkaa klo 12.00 ja pelin kestää noin kuusi tuntia. Peli maksaa 5€ ja Mieron ja Mamyn jäsenille 3€. Peliin ilmoittaudutaan sähköpostiin: pekka.ruhtinas(at)gmail.com. Saat kuittauksen onnistuneesta ilmoittautumisesta.

Laita ilmoittautumiseen seuraavat tiedot:

Nimi:

Ikä:

Puhelinnumero:

Oletko valmis pelaamaan ihmissuhdehahmoa ja onko sinulla erityisiä hahmotoiveita?

Hahmot lähetetään pelaajille viimeistään viikkoa ennen peliä!
Koska sydän sanoi niin.

pannukakku
Viestit: 16
Liittynyt: Ma Marras 24, 2008 10:16

Re: Miero RY:n toiminta.

Viesti Kirjoittaja pannukakku » La Syys 29, 2012 23:38

Kiitos viime larppiin osallistuneille, oli ilo saada mamynaamoja joukkoon! Ja voi kyllä, jokaiselle mamylaiselle on taas varattu mahdollisuus päästä osalliseksi mahtavaan larppikokemukseen. Tällä kertaa pääset toteuttamaan sisäistä mafiaminääsi, älä siis missaa tilaisuutta!


Il Padriano 10.11.2012
Kolme vuotta sitten toisen maailmansodan panssarinyrkit jyräsivät yli Euroopan jättäen vanhan mantereen palavaksi rauniomereksi, samaan aikaan Atlantin toisella puolella Amerikan Yhdysvallat elävät kukoistuksensa aikaa, Happy Days on täällä. Näiden kukkien keskuuteen on pesiytynyt kuitenkin myös rikkaruohoja, järjestäytynyt rikollisuus rehottaa valtoimenaan ja poliisi on polvillaan ja voimaton. Mafioiden keskinäinen voimataistelu kuitenkin viimein kiehuu yli äyräiden; Amerikan mafian ja järjestäytyneen rikollisuuden johtohahmo, Il Padriano, Frank ”Horseface” Colosimon veri on vuotanut kaduille ja kaikki ovat peloissaan. Valtasuhteet ovat järkkyneet eikä kukaan tunne murhaajan identiteettiä - ja ellei uutta Il Padrianoa saada pian valittua, on alamaailma kaatumassa veriseen sisällissotaan. Tämän takia kolme Yhdysvaltojen johtavaa sukua on kutsuttu puolueettomalle maaperälle pieneen Ironwoodin kyläpahaseen päättämään, kuka tulee olemaan Colossimon suvun uusi päämies. Synkät pilvet ovat kerääntymässä kylän ylle ja rauha on vain sana tulisieluisten gangsterien käydessä ajamaan omia etujaan. Kuka tulee nousemaan johtoon? Kuka saa väistyä paremman huomisen tieltä? Ja ennen kaikkea: kuka murhasi Horseface Colossimon?

Tule ja ota selvää.

!IL PADRIANO 10.11.2012!

INFO JA ILMOITTAUTUMINEN:
Mikkelin eloroolipelaajat ry:n järjestämä peli pelataan MAMK:n Cafe Labralla 10.11 ja kestää arvioidusti n. 5 tuntia. Kaikkien pelaajien tulee olla paikalla viimeistään klo 12 jolloin alkaa brieffaus. Pelipaikalle voi saapua jo edellisenä iltana klo 20 aikoihin jolloin luvassa mm. ihania proppausnakkeja. Larpin jälkeen on paikalla aftergamet (päihteettömät) ja yöksikin voi jäädä (pelipaikan luovutus seuraavana päivänä puolenpäivän aikoihin eli siihen mennessä tulee lähteä)

Pelimaksu on naurettavat 5 euroa (Mamyn/Mieron jäseniltä 3e) ja se sisältää ingame-ruokailun (älkää odottako kuitenkaan pelin täyttävä muuta kuin kaiken larpinnälkänne vaan varautukaa omilla eväillä)

Ilmoittautukaa lähettämällä sähköposti otsikoituna: Ilmoittautuminen Il Padriano osoitteeseen: roope.sillanpaa@wippies.com ja sisällyttäkää siihen seuraavat tiedot:
- Nimi
- Ikä
- Puhelinnumero
- Ruoka-aineallergiat (myös kasvisruokavalio)
- Oletteko valmiita pelaamaan ihmissuhteita (tällä lähinnä romanttisia ihmissuhteita)
- Mahdollinen hahmotoive/muuta peliin liittyvää
Pelissä on tilaa vain maksimissaan 24 pelaajalle ja joten pitäkää kiirettä! TERVETULOA!
Koska sydän sanoi niin.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “MAMY - Mikkelin Anime ja Manga Yhdistys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa