Stormausketju

Keskustelua MAMY:n toimintaan liittyen sekä yleisesti animesta, mangasta ja niiden oheisilmiöistä

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, MAMY / Modet

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Stormausketju

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » Ke Syys 09, 2009 10:01

Nimensä mukaisesti tämä on siis stormausketju, jossa kaikki mamylaiset voi iskeä viisaat nekokorvansa yhteen ja keksiä uusia ideoita koskien MAMYa ja sen toimintaa. Kiitos Jukalle, joka stormasi tämän ketjun~ Eli uudet tapahtumaideat, miittiaktiviteetit, parannusehdotukset ynnä muut tänne vaan! :3

Ja aivan tavan mamylaisten lisäksi ehdotan, että myös hallitus kokoaa tänne aina kokouksiensa jälkeen listan ideoimistaan tapahtumista/aktiviteeteista: näin hallituksen ajatukset pääsisivät myös muun MAMYn tietoon, ja varsinainen toteutus ehkä helpottuisi: jos jokin idea lähtee etenemään, tässä ketjussa siitä voisi myös ottaa vastuun ja alkaa kehittämään sitä ihan loppuun asti.

1...2...3...stormatkaa~
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
Machahiko
Viestit: 51
Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 08:16

Re: Stormausketju

Viesti Kirjoittaja Machahiko » Ke Syys 09, 2009 17:08

Sarjakuvahetki joskus. Mangaa / piirtämistä ja mahdollisesti jotain piirtämiseen liittyvää leikkiä, eli vaikkapa ei saa puhua vaan pitää piirtää joku hahmo joka kuvastaa sinua itseäsi ja sit siihen lisäillä reaktioita / asioita, että mitä teet tai vastaavaa. Erityisen vaikeaksi tätä voisi tehdä siten, että papereille ei saa myöskään kirjoittaa mitään repliikkejä. Tai siitä asiasta nyt olisi varmaan parasta keskustella porukan kesken.

Jotain liikuntaa, jalkapalloa/sählyä? Jalis varmaan olis helpointa kun sitä varten tarvitaan pallo, kun sählyyn tarvitaan pallo, mailat ja mahdollisille molareille jotkut kypärät. Tai joku minijalisturnaus kaikkine anime/mangakäänteineen, roolipelataan vähän jostain MAMY:n jalismestaruudesta, mahdollisesti myös jotain sarjista siitäkin joka sit lopuks kerättäis joksikin muistoksi ja printattais vaikka halukkaille muistoksi.

Levyraati/musapäivä? Asiassa nyt huonoa on omalla tavallaan se, että kaikki ei tykkää kaikesta musasta. Vaikkakin tiedän et kaikki pitää Wuthering Heightsin kappaleesta The Road Goes Ever On. :P

Myös Machahikovapaat miitit olis helppoa, vaivatonta ja hauskaa!
Now into the dawn I'm heading again
The hills are calling my name
Like a leaf on the ground I'm blown away
I wasn't born to stay

Avatar
Faruta
Viestit: 53
Liittynyt: Su Marras 02, 2008 17:12

Re: Stormausketju

Viesti Kirjoittaja Faruta » To Syys 10, 2009 16:46

Juu, musaa ja liikkaa.

Musiikkipäivästä itse ajattelin, että kenties mamylaiset itse tahtoisivat soittaa/neuvoa muille kuinka soittaa jotai soittimii, joita on useampi...? musiikin soittaminen on paljon nautinnollisempaa kuin sen kuuntelu.

Ja liikuntaa... boffausta...? oisko mitää? se on aikas kivaa. ja jalis on aika hyvä idea, kannatan.
Mitä painavat yhden miehen työt,
mitä saa maailmalta
kun kivenkovalla nyrkilläsi lyöt
pieneltä pojalta jalat alta

Avatar
Darayka
Viestit: 103
Liittynyt: Su Loka 07, 2007 17:22

Re: Stormausketju

Viesti Kirjoittaja Darayka » Su Syys 13, 2009 11:35

Musiikkia, liikuntaa, boffausta. Ideat kuulostaa kaikki hyviltä. Niitä pelejä/leikkejä (piilosta, hippaa, rosvoa/poliisia) voisi varmaan joskus harrastaa myös, olivat käsittääkseni aika suosittuja viime vuonna?

Miten se Jotkujen photoshoot-leiri edistyy, kellään tietoa? Itse olisin ainakin erittäin kiinnostunut ottamaan osaa (niille, jotka eivät asiasta tienneet, kyseessä on siis jotkujen järjestämä cosplay/valokuvaus leiri)

Muutenkin, ehkäpä joku ihan oikeastu cosplayhyn painottunut kerta (mahd. mamyn ryhmäcossin yhteydessä vaikkapa) jossa voitaisiin photoshootata mamyn tyyliin cossejamme ja ehkä pitää vaikka jotkut in-charecter teekutusut/larpin/tms.

Lisäksi, foorumille voisi perustaa ketjun, johon jokainen ilmoittaisi LAILLISET animensa, että voitaisiin niitäkin katsoa miiteissä (*köh minultakin voi mamy toki ostaa vaikkapa d.n.angelin kohtalaisen halvalla jos haluaa köh*). Myös erillinen manga-ketju voisi olla ihan kiva. Sinne voisi ilmoitta sellaisia sarjoja joita on valmis lainaamaan muille, jolloin säästyisi ehkä muutaman sarjan ostamiselta. Manga on kallista, eikä meillä kellään kasva rahaa puussa.

Sitten tuli mieleen sellainen vielä, että mennään joskus mamyn porukalla syömään jonnekin. Ei tarvitse olla ravintolakaan, voidaan vaikka laittaa ruoka itse, mutta pidettäisiin sellainen japani-henkinen "illallinen". En tiedä, saako idea kannatusta, mutta minusta se voisi olla ihan hauskaakin. Meidän juuri aloittanut japanin ryhmämme aikoo kurssin lopussa tehdä juuri tälläisen matkan johonkin ravintolaan, jossa sitten käyttäydytään kuten japanilaisella illallisella konsanaan.

Siinä on jonkinlaisia ideoita. Suurin osa on heitetty ihan vain lonkalta, joten en ihmettele, jos ne eivät kaikki ole ihan toteuttamiskelpoisia :3
And if you were with me tonight
I'd sing to you just one more time
A song for a heart so big
God couldn't let it live

Avatar
Kikko-Päkki
Viestit: 222
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 15:34
Paikkakunta: mikkeli
Viesti:

Re: Stormausketju

Viesti Kirjoittaja Kikko-Päkki » Su Syys 13, 2009 11:52

Machahikon ehdotukset kuulostaa hyvältä^^

Liikuntaa kyllä, voisi pitää joskus keskiviikkoisin.
Ja ja tuo piirtämisjuttu!! mie rakastan piirtämistä yli kaiken!!<3 se pitää toteuttaa joskus.

Tanssimattoilua perhaps? Riku has told meh että hän aikoo pitää jonkinmuotoista tanssimattoilukerhoa O.o
Otetaanko me myös takaisin ns. "mangapiirit" eli porukka tuo omia mangojaan ja niitä sais sitten lueskella?

Liikunnasta myös että joskus oli ollut suunnitteilla mamyn keskeinen pesäpallopeli jollain kentällä?
Kandeeko toteuttaa? mie ainakin kannatan, ajankohtaa pitäsis sit vaan miettiä. Ja välineitä.

Ei miulla kai enempää..ole tällä kertaa.
Got a secret,
Can you keep it
Swear this one you'll save
Better lock it, in your pocket
Taking this one to the Grave
If I show you, then I know you
Won't tell what I said
'Cause two can keep a Secret
If one of them is DEAD~

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Re: Stormausketju

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » Su Syys 13, 2009 15:36

Hienoa, hyviä ideoita on tullut tähän saakka! Piirtäminen, tanssimattoilu, liikunta, cosplay... Mfuaah~ TT___TT ja miun piti just muuttaa pois kun kaikkea kivaa on tulossa...
Darayka kirjoitti:Miten se Jotkujen photoshoot-leiri edistyy, kellään tietoa? Itse olisin ainakin erittäin kiinnostunut ottamaan osaa (niille, jotka eivät asiasta tienneet, kyseessä on siis jotkujen järjestämä cosplay/valokuvaus leiri)

Hmm, mie otan tuosta selvää kun meen käymään jotkujen miitissä, ja pistän tännekin tietoa siitä sitten :3
Kikko-Päkki kirjoitti:Otetaanko me myös takaisin ns. "mangapiirit" eli porukka tuo omia mangojaan ja niitä sais sitten lueskella?
Waaa~ <3 mie tiesin että joku haluaa vielä nää takasin :3 asiasta voidaan keskustella, todellakin jos kiinnostusta on ihmisillä vielä tähän! ^^
Darayka kirjoitti:Lisäksi, foorumille voisi perustaa ketjun, johon jokainen ilmoittaisi LAILLISET animensa, että voitaisiin niitäkin katsoa miiteissä (*köh minultakin voi mamy toki ostaa vaikkapa d.n.angelin kohtalaisen halvalla jos haluaa köh*). Myös erillinen manga-ketju voisi olla ihan kiva. Sinne voisi ilmoitta sellaisia sarjoja joita on valmis lainaamaan muille, jolloin säästyisi ehkä muutaman sarjan ostamiselta. Manga on kallista, eikä meillä kellään kasva rahaa puussa.
Hyvähyvä~ tällainen omat animeni/mangani -ketju olisikin tarpeen :3 molemmat listat omistuksistaan voisi tietty myös pistää vaikka samaan ketjuun, niin ei tarvitse ihmisten kamalasti pomppia ympäriinsä ja pysyy ketjujenkin määrä kurissa ^^

laitan tuollaisen ketjun pystyyn kun saan ensin raivattua vanhoja ketjuja pois tieltä (ellei kukaan muu ehdi ensin ^^); eli nyt lähtee kahden vuoden takaiset epäviralliset miitit ynnä muut kuolleet ketjut tuonne bittitaivaaseen :3 (tosin otan kaikista ketjuista kopiot omalle koneelle, no worries) en tietenkään poista aivan kaikkea ja tarpeellista siinä sivussa... ja varovainen olen~

! pian tulossa foorumille: jo paljon puhuttu ketju mamylaisten lempianimeista~
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
Faruta
Viestit: 53
Liittynyt: Su Marras 02, 2008 17:12

Re: Stormausketju

Viesti Kirjoittaja Faruta » To Marras 12, 2009 21:19

Mamyn Talviretki
Eli, katsotaan, jos lumet pysyvät, niin eikö olisi aika mamyjen talvipuuhille? Jonnekin, missä sitä lunta sitten on, ja sitten lumisotaa, lumiukkoja ja niiden tappamista (jos jollakulla on puumiekkoja tai muuta) ja pukemista, ja jos lähistöllä on mäki, niin pulkkamäkeen!
(mamyn talvivastine biitsi-päiville?)

Piraattibailut
Elikkä ikään kuin teekutsut, mutta merirosvoteemalla. Juomina esim. jääteetä, simaa, pommaccia, kotikaljaa, kaikkea, mikä etäisesti näyttää rommilta tms? Ei kuitenkaan oikeaa alkoholia.
Ja piraattivaatetus olla pitää. merirosvoaiheinen animekin (kuten one piece) olisi aika jees, jos saamme kattilansillan telkkarin valjastettua käyttöömme tähän...?
Mitä painavat yhden miehen työt,
mitä saa maailmalta
kun kivenkovalla nyrkilläsi lyöt
pieneltä pojalta jalat alta

Avatar
Peikko
Viestit: 12
Liittynyt: Ma Syys 28, 2009 17:29
Viesti:

Re: Stormausketju

Viesti Kirjoittaja Peikko » Su Marras 15, 2009 16:14

Insane kirjoitti:Mamyn Talviretki
Eli, katsotaan, jos lumet pysyvät, niin eikö olisi aika mamyjen talvipuuhille? Jonnekin, missä sitä lunta sitten on, ja sitten lumisotaa, lumiukkoja ja niiden tappamista (jos jollakulla on puumiekkoja tai muuta) ja pukemista, ja jos lähistöllä on mäki, niin pulkkamäkeen!
(mamyn talvivastine biitsi-päiville?)

Kannatetaan! :D Pitäisi vaan keksiä mihin ja milloin jos aiotaan pitää~ (anteeksi ehkä hieman turha viesti) :3
Something is scratching it's way out
Something you want to forget about

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Re: Stormausketju

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » Ma Marras 16, 2009 01:38

Insane kirjoitti:Mamyn Talviretki
Eli, katsotaan, jos lumet pysyvät, niin eikö olisi aika mamyjen talvipuuhille? Jonnekin, missä sitä lunta sitten on, ja sitten lumisotaa, lumiukkoja ja niiden tappamista (jos jollakulla on puumiekkoja tai muuta) ja pukemista, ja jos lähistöllä on mäki, niin pulkkamäkeen!
(mamyn talvivastine biitsi-päiville?)
Siitä vaan~
MAMY:llä on ennenkin muistaakseni ollut näitä pulkkamäkiä ynnä muita (ne, jotka ovat tarpeeksi vanhoja partoja muistaakseen, voivat lämmitellä nostalgiassa :3), joten eiköhän tämä kuulu ihan asiaan tässä vuodenajassa. Pistäkää vaan viestiä tuonne Epäviralliset miitit 2009 ketjuun kun aika ja paikka alkaa olla tiedossa (kyllä, se on siellä jossain se ketju.. hautautuneena...)
Insane kirjoitti:Piraattibailut
Elikkä ikään kuin teekutsut, mutta merirosvoteemalla. Juomina esim. jääteetä, simaa, pommaccia, kotikaljaa, kaikkea, mikä etäisesti näyttää rommilta tms? Ei kuitenkaan oikeaa alkoholia.
Ja piraattivaatetus olla pitää. merirosvoaiheinen animekin (kuten one piece) olisi aika jees, jos saamme kattilansillan telkkarin valjastettua käyttöömme tähän...?
Hmm... piraatteja, you say?
Hieno teemaidea, ja animeakin pitäisi löytyä siihen sopien (samoin mangaa).. Voitaisiin ehkä järjestää - ihan valinnanvaran vuoksi? - yhdessä jonkin toisen teemaillan kanssa, esim. tyylillä piraatit vastaan .. öm... vaikka ninjat. Iltaan voisi kuulua esim. Munchkin Booty/Kung Fu pelaamista, erinäisiä leikkejä, ninja-animea (Naruton lisäksi on myös muitakin ^^) etc. Ja myös sitä juomaa, ja olen samaa mieltä - jätetään rommit oikeille piraateille.
Tästä se lähtee! Lisää ideioita, mikä piraattien seuraksi? Ninjat? Lolitat? Balettiatanssivat muurahaiskarhut?
Hiiohoi ja hyaaa~
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
KuraiYine
Viestit: 33
Liittynyt: To Elo 23, 2007 22:15
Paikkakunta: Mikkeli
Viesti:

Re: Stormausketju

Viesti Kirjoittaja KuraiYine » Ti Marras 17, 2009 22:51

Hmm, kuulostais mielenkiintoiselta tuo piraattibileet ainaki... Ja joku huitelee ympäri paikkaa kysyen:"Why's the rum gone?", eniveis Paken idea "pirates vs. (joku muu ammattikunta)" kuulostais mielenkiintoiselta.

Kuiteski olin aikeissa kysyä, onko MAMY aikeissa pitää pikkujouluja?
Forget cookies, darkside has Yaoi

Avatar
boycott
Viestit: 176
Liittynyt: Ma Touko 28, 2007 00:46
Paikkakunta: Mikkeli & Tampere
Viesti:

Re: Stormausketju

Viesti Kirjoittaja boycott » Ke Marras 18, 2009 16:18

Piraattibileet - what an YARRsome idea! loistavuutta! ja lumileikkeilyäkin tulee harrastaa hetimiten kun tulee sellasta oikeaa lunta joka kehtaa pysyäkin tuolla maassa hiukan aikaa.
Pikkujoulut, luultavasti kyllä. Hallituksen kanssa kun kokoonnutaan tässä joku päivä (eikös juu?) niin mietiskellään ideoita ja ajankohtaa tarkemmin, samoin kuin loppuvuoden ja ens vuoden toimintaa.
Hienoja stormausideoita, nyt vaan lisää settiä kehiin niin saadaan ens vuodeks kaikkee überjännää!
I'm not breaking down
I'm breaking out
last chance to lose control

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Re: Stormausketju

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » Ma Marras 30, 2009 01:02

tosiaan, ne pikkujoulut...

joulukuu on jo ovella, ja aika käymässä suht vähiin ._. joten pitäisi kai alkaa jo hieman suunnittelemaan

mamyllä on ainakin vielä la 19.12 miitti Kattilansillalla, kävisikö se?
tuntuisi ainakin sopivalle ajankohdalle, kun siihen loppuvatkin nämä tämän syksyn viralliset miitit (...ja epäviralliset mäenlaskennat ja kuralätäköissä peuhaamiset valtaavat kalenterin :3) vai onko liian myöhäinen ajankohta?

ja ohjelmaa pitäisi myös suunnitella:

- katsotaanko animea? kuka tuo, jotain jouluista kenties?
- mahdollinen (vapaaehtoinen) lahjojenvaihto-operaatio?
- perinteeksi muodostunut tittelien jakaminen on kai tulossa, nee? ^^
- jouluisia cosseja?
- leikkejä, (lauta)pelejä, tanssimattoilua? karaokea? vai jotain muuta?
- jouluista askartelua anime&manga-tyyliin? (joulukortteja tms.)
- piparien paistoa? (kootaan kissa + muut erikoiset, mamymaiset muotit yhteen ja koristellaan koko komeus)

ja myös ruokapuoli kaipaisi jälleen vapaaehtoisia; kuka tuo juomaa, kuka ruokaa? suolaista, makeaa? pitää varmaan sopia hieman ennalta, ettei kaikki tuo pipareja ja sitten hukutaan niihin :3

tässä teille siis hieman ideansiemeniä idätettäväksi ^^
pistetään asiat rullaamaan~
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
Darayka
Viestit: 103
Liittynyt: Su Loka 07, 2007 17:22

Re: Stormausketju

Viesti Kirjoittaja Darayka » Ma Marras 30, 2009 16:35

Aaaa, pikkujoulut :3
Pitäisikö niille perustaa ihan oma ketju, että huomattaisiin asia paremmin?
Ajankohta ja ideat kuulosti hyviltä. Animea jos katsotaan, niin sille pitäisi varmaan varata oma rauhoitettu tila ja meluajat muualle, koska randomointi ei mamyssa lopu koskaan. Viime vuonna vissiin katottiin juuri Nausicaä samalla kun pelattiin pullonpyöritystä.......
And if you were with me tonight
I'd sing to you just one more time
A song for a heart so big
God couldn't let it live

Avatar
boycott
Viestit: 176
Liittynyt: Ma Touko 28, 2007 00:46
Paikkakunta: Mikkeli & Tampere
Viesti:

Re: Stormausketju

Viesti Kirjoittaja boycott » Ti Tammi 05, 2010 22:54

Heiii! Koska meitä on viskattu melkosen hyvälumisella talvella nii eiköhän toteuteta tuo tässäkin ketjussa useasti mainittu talvehtimistempaus? Minuu ainakin innostaisi päästä pomppimaan hangessa kuin kelpo vesseli ikään, erityisesti vielä mamylaisten kanssa. Mutta missä olis kunnon mäki pulkkailulle ja oisko innokkaita mukaanlähtijöitä? En tiiä ihan tarkalleen onko tämä ketju paras tähän mietintään, mutta esimerkiksi mäki-ideoita kaipaisin.

Mutta, tärkein kysymys siis on: kuka uskaltaa vastata haasteeseen ja lähtee meikän kanssa (johonkin) pulkkamäkeen esimerkiksi tänä sunnuntaina eli 10.1.10?
I'm not breaking down
I'm breaking out
last chance to lose control

Amy
Viestit: 9
Liittynyt: To Syys 03, 2009 21:17
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Stormausketju

Viesti Kirjoittaja Amy » Ti Tammi 05, 2010 23:31

Sen verran voisin sanoa että tässä meikäläisen asuintalon lähellä tuossa myrkkylammen vieressä on hyvät pulkkamäet, on tullut kavereiden kanssa kokeiltua jo kahtena talvena. Myrkkylampihan on tässä lähellä mm. kahden kauppaa, metsolanaukiota, kalevankangasta... eikä paikka ole tosiaan mitenkään kaukana kaupungista. Olen huono sanomaan mitään merkkejä kyllä missä paikka on koska olen aika palikka maantiedossa ja joo. Mutta minun mielestäni siinä on ainakin hyviä mäkiä.
Ja mielelläni jos mäenlaskumiittiä on niin tulen mukaan, missä sitten lieneekin ^^
Jos sen on oltava niin, olkoon sitten niin

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “MAMY - Mikkelin Anime ja Manga Yhdistys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa