Turbokokouskutsu - Asetu ehdolle hallitukseen!

Keskustelua MAMY:n toimintaan liittyen sekä yleisesti animesta, mangasta ja niiden oheisilmiöistä

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, MAMY / Modet

Avatar
NightLilium
Viestit: 96
Liittynyt: Ti Syys 18, 2007 16:05
Paikkakunta: Mikkeli

Turbokokouskutsu - Asetu ehdolle hallitukseen!

Viesti Kirjoittaja NightLilium » Ti Joulu 08, 2015 17:34

MAMY RY:N ”TURBO”KOKOUKSEN (KEVÄT- JA SYYS)KOKOUSKUTSU 2015

Lauantaina 12.12.2015
noin klo 19:00 alkaen
Nuorisotila Starlightissa
Huom! Heti kun syyskokous on saatu päätökseen, jatkuu pikkujoulumiitti samoissa tiloissa normaaliin tapaansa.

Mikä ihmeen ”turbo”kokous?
Yhdistyksen ”turbo”kokouksessa käydään läpi vuoden 2015 pitämättä jääneen kevätkokouksen asioita, joita ovat edellisen hallituskauden tapahtumat sekä tilinpäätös, ja päätetään vastuunvapautuksen antamisesta edelliselle (kauden 2013-2014) hallitukselle.
”Turbo”kokouksessa käsitellään myös vuosittaisen syyskokouksen asioita: valitaan MAMY ryn hallitus vuodelle 2015-2016 ja käydään läpi menneen ja tulevan kauden asioita.
Lisäksi kokouksessa kerätään erääntyneet jäsenmaksut ja käydään läpi mm. edellisen hallituskauden tapahtumia sekä tulevaisuuden haasteita: jäsenet voivat antaa palautetta kuluneesta vuodesta sekä MAMY ry:n sen aikana tarjoamasta toiminnasta, esittää ehdotuksia tulevaan toimintaan liittyen, sekä ottaa esiin muita tärkeitä MAMY ry:hyn liittyviä asioita.
Mikäli et pääse ”turbo”kokoukseen, voit kirjoittaa valtakirjan jolla joku toinen yhdistyksen kokoukseen saapuva voi äänestää puolestasi.
”Turbo”kokouksen esityslista tarkempine kokousjärjestyksineen löytyy tämän kokouskutsun lopusta.
Hallitukseen ehdolle asettumisen info löytyy tämän viestin lopusta.
Nähdään kokouksessa~!

--------------------------------------------------------------------------
LIITE:
Yhdistyksen ”turbo”kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
1. kokouksen avaus
2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi (2) ääntenlaskijaa
3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. päivitetään jäsenrekisteriä ja kerätään vuoden 2015 erääntyneet jäsenmaksut
6. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien/tilintarkastajien lausunto kaudelta 2013-2014.
7. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
8. Käydään läpi hallituskauden 2013-2014 tilitapahtumia
9. Käydään läpi hallituskauden 2013-2014 toimintaa
10. Valitaan hallitus kaudelle 2015-2016
11. Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa, ja yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa
12. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus seuraavalle kalenterivuodelle 2015-2016
11. käsitellään muut käsiteltäväksi toivottavat asiat
12. kokouksen päättäminen

------------------------------------------------------------


ASETU EHDOLLE HALLITUKSEEN!

Turbokokous kolkuttelee ovia ja on aika asettua ehdolle hallitukseen!
Ehdolle hallitukseen voi asettua tässä ketjussa tai sähköpostitse osoitteeseen mamyry@gmail.com. Ehdolle asettuessasi olisi hyvä jos kertoisit esimerkiksi miksi haluat hallitukseen, mitä tehtäviä hallituksessa haluaisit hoitaa ja mitä annettavaa sinulla on yhdistyksen toiminnalle.
Osa toimenkuvista on myös sellaisia, joihin voi syyskokouksessa ilmoittautua halukkaaksi vaikkei hallituksessa olisikaan (esim. MAMY ryn avaintenhaltijaksi voi pyrkiä kuka tahansa yhdistyksen täysi-ikäinen jäsen).
Hallituksen toiminnan kulmakiviä ovat hallituksen jäsenten aktiivisuus, yhteistyö ja kiinnostus hallituksen tehtävien hoitamisesta. Tehtävät vaihtelevat ja tällä hetkellä MAMY ryn hallitus tarvitsee aktiivisia ja kehittymishalukkaita hallituksen jäseniä monipuolisiin ja ajoittain haastaviinkin tehtäviin. Kokemusta ei välttämättä tarvitse olla, tehtäviin opastetaan tarvittaessa.
Hallituksen toimintaa ovat mm. miittien ja leirin järjestäminen yhdessä yhdistyksen jäsenten kanssa, yhdistyksen talous ja kirjanpito, yhdistyksen päätöksenteko (perustoiminta + Mimicon), toiminnan kehittäminen ja ylläpitäminen sekä yhdistyksen asioista ja toiminnasta vastaaminen.
Mimicon on olennainen osa MAMY ryn nykyistä toimintaa, joten yhdistyksen perustoimintojen lisäksi hallitus ottaa kantaa ja tekee päätöksiä myös Mimiconia koskien. Mimiconilla on oma tapahtumatoimikunta, joka järjestää tapahtuman, mutta esimerkiksi hankinnoista hallituksen täytyy tehdä päätöksiä ja liittää päätäkset osaksi yhdistyksen kirjanpitoa.
Esimerkkejä hallituksen toimihenkilöistä ja vastuutehtävistä. Tähdellä merkityt toimet ovat pakolliset hallituksen kokoonpanossa:
~ puheenjohtaja*: K-18, edustaa, säätää ja delegoi, vastaa yhdistyksen toiminnan kokonaisuudesta, myös Mimiconia koskevista asioista.
~ varapuheenjohtaja*: edustaa, säätää ja delegoi puheenjohtajan kanssa / hänen sijastaan.
~ rahastonhoitaja*: K-18, pitää tilivihkon ajan tasalla ja rahat jemmassa, kerää jäsenmaksut yms. Vastaa myös Mimiconin rahaliikenteestä ja kirjanpidosta.
~ vararahastonhoitaja*: avustaa rahastonhoitajaa tehtävissään / toimii hänen sijastaan tarvittaessa.
~ sihteeri*: tarkistaa sähköpostia, ylläpitää MAMYn kansioita, hoitaa paperihommia. Vastaa myös Mimiconin kirjanpitoon liittyvistä asioista.
~ jäsenyysvastaava: vastaanottaa jäsenlomakkeet ja toimittaa ne sihteerille. Markkinoi ja suunnittelee jäsenhankintaa.
~ yhteistyövastaava: hoitaa yhteydenpidon eri yhteistyötahojen kanssa, hoitaa sähköpostiliikennettä ja välittää viestejä muulle hallitukselle.
~ miitti-/toimintavastaava: vastaa miittien ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta sekä huolehtii miittiin tarvittavien asioiden hankinnasta.
~ avaintenhaltija: avaa ja sulkee miittipaikkojen ovet, pitää huolta avaimista.
~ kotisivu-/foorumivastaava: päivittää uutta tietoa kotisivuille ja foorumeille sekä muille yhdistyksen tiedotuskanaville kuten facebookkkiin.
~ sinun ehdotuksesi tähän?
Hallitukseen voi asettua ehdolle vielä lauantaina 12.12.2015 klo 12:00 mennessä~ Turbokokous on Nuorisotila Starlightissa 12.12.2015 noin klo 19-20.

Palaa sivulle “MAMY - Mikkelin Anime ja Manga Yhdistys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 vierailijaa