Kumaan liittyminen?

Keskustelua Keski-Uudenmaan alueella toimivan animeyhdistyksen toimintaan liittyen.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Kuma / Aktiivit

Avatar
Drasa
Viestit: 170
Liittynyt: Su Elo 27, 2006 23:55
Paikkakunta: Helsingin Neuvostoliitto

Kumaan liittyminen?

Viesti Kirjoittaja Drasa » Ke Heinä 25, 2007 13:44

Viime aikoina kysymys, jota on kuulunut milloin mistäkin, on ollut "miten liityn Kumaan?" Hieno juttu että ihmisiä kiinnostaa liittyä :D! Ajattelin tehdä tällaisen foorumiketjun selventääkseni asiaa.

Kuma on rekisteröitynyt yhdistys ja liittymislomake sijaitsee väliaikaisessa osoitteessa http://www.kuma.fi/liittymislomake. Yhdistyksen vuotuinen jäsenmaksu on tällä hetkellä kaksikymmentä euroa. Ohjeet maksamiseen saat rekisteröityessäsi jäseneksi.

Kuman varsinainen toimintahan on niitä allnightereitä, vapaamuotoisempia tapaamisia, leffareissuja ym. tapahtumia, joita pyritään järjestämään tasaisin väliajoin. Yritämme miettiä tapoja joilla helpottaa tiedotusta niille, joilla ei ole jostain syystä mahdollisuutta foorumien käyttöön. Sähköpostilistahan olisi yksi tapa. Sellainen on luultavasti tulossa.

Yksi tapa liittyä seuraamme on vain yksinkertaisesti tulla hengailemaan irc-kanavallemme. Se on tietysti aika kokonaisvaltainen mukanaolotapa, irkkiä on nimittäin tapana pitää auki pitkiä aikoja. Lisäksi irc-kanavamme ei ole erityisen aktiivinen, mutta sen aktiivisuus on kyllä kasvanut kohisten viime aikoina.

Sellaista. Toivottavasti tämä auttaa jotain.

//Muokannut zsb 8.4.2016
Sang Drake

Palaa sivulle “Kuma - Keski-Uudenmaan Manga ja Anime ry”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa