Sivu 1/1

AOI House

Lähetetty: Su Tammi 25, 2009 00:08
Kirjoittaja Sun Summer
AOI House on Egmontin julkaisema uutuus manga sarja suomeksi. Sarjan ensimmäisen osan voi ennakko ostaa ensi viikon Tracon tapahtumasta.
Mutta tässä topicissa voit yleisesti kertoa mielipiteenne sarjasta.

Eiku kirjoittelemaan!

Re: AOI House

Lähetetty: Su Tammi 25, 2009 11:26
Kirjoittaja soinap
Ecchiä ja haaremia... Kuulostaa kyllä noiden termien perusteella kivalta muttei nyt piirosjälki niinkään ihmetyttänyt joten luultavasti jää hyllyyn odottelemaan ostajaansa.

Re: AOI House

Lähetetty: Su Tammi 25, 2009 13:23
Kirjoittaja aurea
Ihan kivaa, että viimeinkin alkaa shonen haaremia tulemaan... mutta miksi juuri tämä, seven seassin sivustolla ilmaisen previkan lukemisen jälkeen ei voi kyllä väittää että kauheasti kiinnostaisi, kun oli jo pelkästään visuaalisesti niin kuivan näköinen, puhumattakaan yleisestä menosta.

Re: AOI House

Lähetetty: To Helmi 12, 2009 15:26
Kirjoittaja Egmontin Yookai
Lisätietoina mainittakoon, notta koko on se meidän isompi mangakoko ja hinta 7,50 €.

Toinen osa ilmestyy toukokuun loppupolella. AOI House in Lovet seuraavat perässä elokuussa päivää Yookain syntymäpäivän jälkeen ja marraskuussa.

Ensimmäiset käyttäjäkommentit olivat rohkaisevia. Blogi-Katin mielestä eka osa oli mahtava ja Egmontin toimitusjohtaja paheksui sitä kovasti.

Re: AOI House

Lähetetty: La Helmi 14, 2009 20:57
Kirjoittaja Neko-musume
Käväisin sarjaa hieman lukemassa ja täytyy sanoa sen olevan kyllä hankintalistalla. Cthulhua odotellessa.

Re: AOI House

Lähetetty: Su Maalis 01, 2009 03:13
Kirjoittaja Lone wolf
Vau! Viimeinkin vähän hauskempaa mangaa,tyyliin dance till tomorrow.Saako tykätä vaikka on yli kolmekymppinen (ja mies?)

Re: AOI House

Lähetetty: Su Maalis 01, 2009 15:33
Kirjoittaja Jagdpanther
Jaa-a, itselläkin on tullut luettua tämä, ja pakko myöntää, että hieman ristiriitainen tunne jäi. Osittain oli kyllä ihan mukavaa ja hauskaa luettavaa. :D (Onkohan normaali mielipide miespuoliselle henkilölle?) :oops:

Re: AOI House

Lähetetty: Ti Maalis 10, 2009 01:34
Kirjoittaja Egmontin Yookai
Lone wolf kirjoitti:Saako tykätä vaikka on yli kolmekymppinen (ja mies?)
Sarjan on kirjoittanut kolmatta kymmentään lähentelevä miekkonen, joten luulisin diggailun olevan sallittua. Minäkin tykkään. Paaaaaljon parempi kuin National Lampoonin suoltamat leffapuolen opiskelijakomediat.

Re: AOI House

Lähetetty: La Maalis 14, 2009 11:29
Kirjoittaja Demmi
Heh, minäkin tämän hyllyntäytteeksi hankin ja oli kyllä varsin hauskasta tuttavuudesta kysymys. Piirtotyyli ei ole ehkä maailman parasta tasoa, mutta ihan hauskasti sopi tuollaisen opiskelija-otaku-harem - pölläilyn kuvittajaksi. Sweet!
Pitänee kysyä, että miksi tämän julkaisutahti on todella harvanlainen? En pidä asiaa pahana (oikeastaan hyvänä, rahani riittävät paremmin kun tätä julkaistaan näinkin harvoin), mutta asia kuitenkin kiinnostaa minua.

Re: AOI House

Lähetetty: Ma Elo 17, 2009 17:13
Kirjoittaja Sun Summer
Kysyisin, että montako osaa tulee AOI Housea?
Tulee Love Inien jälkeen enään mitään uutta?

Re: AOI House

Lähetetty: Ke Elo 19, 2009 21:38
Kirjoittaja Egmontin Yookai
Neljä osaa tulossa. Jatkosta päättävät tekijät rapakon takana. Lama kun lyö pienempiä tekijöitä lujempaa kuin isompia, niin vaikea sielläkään on verrattain pienen kohdeyleisön mangaa tuottaa, vaikka se oli kuinka mukavaa tehdä... :(