Muutakin kuin mangaa 3: Sydänääniä

Keskustelua Egmont Kustannuksen julkaisuista. Kysyä saa ja palautetta otetaan vastaan, sekä ruusuja että risuja. Toiveet uusista sarjoista ovat myös tervetulleita. Perinteisissä asiakaspalveluasioissa sinua palvelee osoite asiakaspalvelu.egmont@laserma.fi

Valvojat: Egmontin Yookai, Animeunionin Foorumiaktiivit

Egmontin Yookai
Viestit: 719
Liittynyt: To Kesä 15, 2006 13:43

Muutakin kuin mangaa 3: Sydänääniä

Viesti Kirjoittaja Egmontin Yookai » Pe Huhti 11, 2008 13:47

Yookai vetää nyt puolittain kotiin päin, eli hehkuttaa ensimmäistä itse toimittamaansa suomalaista sarjakuvaa.

Anne Muhosen Sydänääniä kuvaa raskaana olemista sen verran hurtilla huumorilla ja vekkulilla asenteella, että saa aiheeseen epäilevästi suhtautuvatkin ratkeilemaan. Saattaa olla liian kypsää huumoria esim. Azumanga Daiohin ystäville, mutta jotain samaa Kiyohiko Azuman ja Anne Muhosen maailmankuvissa on. Lämmintä empatiaa ja tarkkasilmäistä älyttömyyksien ongintaa löytyy molempien teoksista... Pienet ihmiset kasvavat suuriksi hahmoiksi.

Oivempaa äitienpäivälahjaa saa hakea!

Tekijä ja allekirjoittanut esittelevät albumia Tampere Kupliissa heti mangapiinapenkin jälkeen, eli Iskelmä baarin lavalla voi tutustua Yookain vähemmän yookaimaisiin puoliin ja kuulla yhden tämän hetken parhaan suomalaisen sarjakuvakirjoittajan mietteitä huumorin vääntämisestä sarjakuvamuotoon.

Sh. 12,90 €, mutta Kupliista ja suoramyynnistä edullisemmin.
Mangamankeli kamien armosta

-Janne

jtn
Viestit: 712
Liittynyt: La Helmi 15, 2003 15:51
Paikkakunta: Vantaa

Re: Muutakin kuin mangaa 3: Sydänääniä

Viesti Kirjoittaja jtn » Pe Huhti 11, 2008 14:09

Egmontin Yookai kirjoitti:Tekijä ja allekirjoittanut esittelevät albumia Tampere Kupliissa heti mangapiinapenkin jälkeen, eli Iskelmä baarin lavalla voi tutustua Yookain vähemmän yookaimaisiin puoliin ja kuulla yhden tämän hetken parhaan suomalaisen sarjakuvakirjoittajan mietteitä huumorin vääntämisestä sarjakuvamuotoon.
Voiko kuplinnan ohessa saada tuohon tekijän signeerauksen? Tuo on nimittäin vaimolle hankittava, koska teos ei voisi olla ajankohtaisempi.
- Jussi Nikander

Egmontin Yookai
Viestit: 719
Liittynyt: To Kesä 15, 2006 13:43

Re: Muutakin kuin mangaa 3: Sydänääniä

Viesti Kirjoittaja Egmontin Yookai » Pe Huhti 11, 2008 14:20

jtn kirjoitti: Voiko kuplinnan ohessa saada tuohon tekijän signeerauksen?
Anne signeeraa la klo 17... Ja jos tuo aikataulu tökkii, niin Annea sopii repiä hihasta vaikkapa pienlehtiosastolla. Se on ultramukava immeinen, eli signeeraus hoituu varmasti. Pinssejäkin on myynnissä! Mm. "Hyvin potkii!", "Enkä ole lihonut!" ja "Se on tyttö tai poika"...
Mangamankeli kamien armosta

-Janne

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Egmont Kustannus”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 15 vierailijaa