Sivu 1/2

EgmontShop.fi

Lähetetty: Ti Joulu 18, 2007 14:16
Kirjoittaja Egmontin Yookai
Egmont Kustannus ottaa uuden huiman askeleen ja avaa verkkokaupan! (Kalastusvälineiden sijaan kauppaamme kuitenkin sarjakuvaa ympäri maailman...)

http://egmontshop.fi/

Tämän on sen verran uusi ja tuore juttu, että siitä ei edes kerrota aivan kaikille. Otamme vielä mielellämme palautetta sivujen ulkonäön, toimivuuden ja tuotteiden hinnoittelun suhteen, eli kauppa ei ole vielä täysin lopullisessa kuosissaan.

Ihmetelkää ja kommentoikaa! Ja ostakee, ostakee, ostakee!

Lähetetty: Ti Joulu 18, 2007 14:53
Kirjoittaja Laurel
Haku on ja toimii (joka paikassa ei ollenkaan selviö), propsit siitä. Ulkoasu on silmille hyökkäämättömän simppeli ja muutenkin ihan kivan näköinen. Tuoteryhmittelykin toimii ja on ainakin mangan osalta hyvin selkeä. Yhteystiedot ja toimitusehdot löytyivät sivun yläreunasta; vähän vaan ihmettelin kun olivat niin haaleita, etteivät ainakaan heti silmiin osuneet. Sekin on hyvä, että olette lisäämässä useampia maksuvaihtoehtoja - lasku ja postiennakko ovat asiakasystävällisiä (tosin eivät aina välttämättä myyjäystävällisiä).

Oikeastaan ainoa asia, joka jäi mietityttämään oli toimitusehdoissa kohta, jossa selvitettiin postimaksua. "Postimaksu on laskettu tuotteen painon mukaisesti: tilaus- ja käsittelykulut 1,50 € + 0,05 €/g."

Koskeeko tuo 1,50 e koko tilausta vai yhtä tuotetta? Ja jos tilaan 400 grammaa painavan kovakantisen alpparin, niin ovatko sen toimituskulut 1,50 e + 20 e?

Lähetetty: Ti Joulu 18, 2007 15:01
Kirjoittaja Egmontin Yookai
Laurel kirjoitti:Oikeastaan ainoa asia, joka jäi mietityttämään oli toimitusehdoissa kohta, jossa selvitettiin postimaksua. "Postimaksu on laskettu tuotteen painon mukaisesti: tilaus- ja käsittelykulut 1,50 € + 0,05 €/g."

Koskeeko tuo 1,50 e koko tilausta vai yhtä tuotetta? Ja jos tilaan 400 grammaa painavan kovakantisen alpparin, niin ovatko sen toimituskulut 1,50 e + 20 e?
Meikällä ei ole resursseja nettishoppi-vastailuun, mutta yritän edes. Ainakin demovaiheessa postikulut päiviyttyivät jatkuvasti painon ja kappalemäärän mukaan, joten siinä tietää koko ajan lopullisen hinnan prikulleen...

Eli muutama kovakantinen mahtuu kahteen kymppiin...

Lähetetty: Ti Joulu 18, 2007 15:01
Kirjoittaja VampireNaomi
Ja niin sitä vaan yritetään saada köyhä opiskelija ostamaan Lucky Luke -kirjasto tekemällä prosessista näinkin helppo. En lankea, en.

Minulta ainakin isot plussat tästä kaupasta. Monesti on jäänyt esim. Egmontin DC-kirjat ostamatta, kun niitä ei ole kaupasta saanut, ostokuponkeja en mistään löytänyt enkä hieman känäisen näköisen nettitilaussysteemin kautta viitsinyt tilata. Nyt ei myöskään tarvitse panikoida mangan ostamisessa, kun tuolta tuntuu tuotetta saavan vaikka se kaupasta olisikin jo poistunut.

Ylärivin "Kotisivu, Yhteystiedot" yms. linkistöä oli hieaman vaikea ensisilmäyksellä havaita, kuten Laurel jo sanoi.

Lähetetty: Ti Joulu 18, 2007 15:08
Kirjoittaja Futoi yatsu
Oikein selkeän ja informatiivisen oloinen.
Lisää maksutapoja saisi tosiaankin olla.
Teosesittelyissä tekijän nimi voisi olla otsikossa yhdessä teoksen nimen kanssa --- vaikka se toki useimmiten lopulta esittelytekstistä ilmeneekin.

Re: EgmontShop.fi

Lähetetty: Ti Joulu 18, 2007 15:21
Kirjoittaja Laurel
Hmn, harmi kun kukkaron nyörejä kiristää joululahjaostosten jäljiltä niin pahoin, ettei nyt ole varaa sarjakuvainvestointeihin. Ainakin kun Millerille, Gaimanille ja Moorelle tulee hintaa yli 80 euroa. Ja näkyy tulevan ainakin Sandman 11.70 euroa halvemmaksi Booky.fi:ssä.

Noh, täytyy katsastella myöhemmällä ajankohdalla uudestaan.

Kuitenkin on hyvä, että löytyy noita muualla loppuunmyytyjä tekeleitä vielä ainakin jonkun aikaa Egun kaupasta.

Egmontin Yookai kirjoitti:kauppaamme kuitenkin sarjakuvaa ympäri maailman...
*viil. pilk.* "Egmont Kustannus Oy Ab toimittaa verkkokaupan tilauksiaan ainoastaan Suomeen."

Re: EgmontShop.fi

Lähetetty: Ti Joulu 18, 2007 15:37
Kirjoittaja Egmontin Yookai
Laurel kirjoitti:*viil. pilk.* "Egmont Kustannus Oy Ab toimittaa verkkokaupan tilauksiaan ainoastaan Suomeen."
Osuihan se viehe...

Tarkoitin tietenkin, että julkaisemme mm. australialaista, japanilaista, ranskalaista, suomalaista, korealaista, norjalaista ja belgialaista sarjakuvaa...

Lähetetty: Ti Joulu 18, 2007 22:00
Kirjoittaja shounen
NÄyttää hyvältä näyttää hyvältä... Että antaa mennä vaan, kyllä tuolta voisi hankkia niitä mitkä on jääneet hankkimatta. Koska divareista en jaksa kyylätä, mutta sivut yleisilmeltään hyvät, maksutavat ainakin minulle näyttävät ihan hyvältä. Kunhan sivut valmiit ja viralliset niin jotain avajaistarjouksia voisi olla :roll:

Mutta hyvin te vedätte egmont ;)

Lähetetty: Ti Joulu 18, 2007 23:06
Kirjoittaja RS
Mainiota, mainiota. Johan tässä melkein pääsi shoppailukärpänen puraisemaan. Moni pokkari on jäänyt viime aikoina harmillisesti ostamatta, joten kauppa tulee todella tarpeeseen. Eikä enää kuponkien kopiointia tai leikkelyä!

Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki myös siitä, että jokaisen kirjan kohdalla näkyvät sekä kansikuva että takakansitekstit. Helpottaa kummasti oikean opuksen löytymistä, minä ainakin kun muistan puuttuvat osat paremmin kansikuvan kuin numeron perusteella.

Seuraavaan kilpailuunsa Egmont saa sitten luvan pistää pääpalkinnoksi lahjakortin verkkokauppaansa. :P

Lähetetty: To Joulu 20, 2007 10:50
Kirjoittaja Egmontin Yookai
shounen kirjoitti: Kunhan sivut valmiit ja viralliset niin jotain avajaistarjouksia voisi olla :roll:

Mutta hyvin te vedätte egmont ;)
Kitooosh!

Ihan erikseen pitää mainita, että sivut ovat jo valmiit ja viralliset, mutta niitä parannellaan vielä näidenkin palautteiden pohjalta ennen kuin mainokset alkavat pyöriä isommin. Eli ihan toimiva kauppa on kyseessä ja hinnoissakin on jo alennusta mukana...

Joululahjarahat voi siis nyt sijoittaa sarjakuviin kätevästi jo joulun pyhinä tai välipäivinä kotoa poistumatta.

Lähetetty: To Tammi 03, 2008 14:37
Kirjoittaja Sesshou
Tämähän on hyvä idea! Paitsi. Maksutapana pitäisi olla myös lasku tai muu tapa, kuin pelkästään verkossa maksaminen.
Suunnitelkaapas tuota vielä niin sitten on hyvä.

Lähetetty: Pe Helmi 08, 2008 11:26
Kirjoittaja Egmontin Yookai
Hiljaiseksi on mennyt...

Onko kukaan tilaillut vielä mitään? Tuliko paketti nopeasti ja ehjänä perille?

Jos sieltä puuttuu jotain meidän valikoiman tuotteita, niin laittakaa viestiä vaikka tänne, ja pistän toiveita eteenpäin.

Lähetetty: Ma Helmi 11, 2008 19:48
Kirjoittaja haplo
Nyt kovaa vauhtia ennakkotilaus auki ja pientä etua sitä hyödyntäville tulevan Incal-sarjakuvan parista niin voisi lompakkoa keventää toukokuun aikoihin.

Tämä nyt ei liity mangaan millään tavalla, mutta täytyyhän sitä ketjua käyttää hyväkseen kun on kerran jotain kinuttavaa... :wink:

Lähetetty: To Maalis 06, 2008 23:52
Kirjoittaja RS
Tulipa tässä mieleen rakkaan kilpailijanne uutukaista verkkokauppaa selaillessa: olisiko EgmontShopiinkin mahdollista saada jonkinlaista "yli 50 euron tilaukset postikuluitta" -tyylistä tarjousta? Ainakin minua se houkuttaisi tekemään kerralla isompia ostoksia tai vaikka kimppatilauksia parin kaverin kanssa. Luulisi muutaman isomman tilauksen olevan Egmontillekin mieluisampi vaihtoehto kuin monta parin pokkarin lähetystä.

Lähetetty: La Maalis 08, 2008 20:39
Kirjoittaja Matti
Korkkareita ei ole listattu tarpeeksi. Onhan se varastoinnin kannalta vähän hankala säilöä satamäärin yhtä sarjaa, mutta edes yhden vuoden ajalta ei pitäisi olla kovin kohtuutonta. Lisäksi erikoisemmat numerot, kuten Ramsey's Raiders -sarja, Hiton hieno savotta ja kotikutoiset (Vanjan jäinen helvetti jne.) soisi olevan valikoimassa usemmankin vuoden.