Sivu 1/10

Full Moon wo Sagashite

Lähetetty: Pe Heinä 20, 2007 14:10
Kirjoittaja Egmontin Yookai
Hyvällä onnella lehtipisteissä elokuun puolessa välissä, mutta saattaapi mennä hetki enemmänkin. Elokuussa kuitenkin.

Hinnasta (6,50 €) alkavaa metelöintiä vaimentelen sillä, että FM on meidän ns. perussettejä kookkaampi ja ilmestymistiheydeltään harvempi.

Alkuperäiset efektit on tallessa aina kun mahdollista. Ja lukujen nimet.

Lähetetty: Pe Heinä 20, 2007 16:22
Kirjoittaja Hokuto
Vau, nyt se sitten tulee suomeksikin, olenhan tätä odotellut jo Kyoko-mangan suomennoksesta lähtien. Hienoa, että Full Moon wo Sagashite on kookkaampi kuin Egmontin peruspokkarit, sillä sellaisia isompia on vain kivempi lukea.

Tuosta hinnasta ei ole valitettavaa, kun se ilmestyy harvemmin niin ehtiihän sitä rahaa kerätä enemmän.

Lähetetty: Pe Heinä 20, 2007 16:26
Kirjoittaja Meishin
Ihanaa! Olen kauan harkinnut englanninkielisen ostamista, mutta nyt ei tarvitsekaan vaan saa puolta halvemmalla ja vielä suomeksi! Ja anime kun ainakin on todella hyvä niin ostan varmasti! 8DD

Lähetetty: Pe Heinä 20, 2007 23:26
Kirjoittaja kyuu
Full Moon on yksi kovimpia shoujosarjoja mitä tiedän - sanoin sen toista vuotta sitten lehdessä ja uskon sanovani sen uudestaan Egmontin julkaisujen myötä. Se kärsii oikeastaan vain tekijän normaalista pienestä sekavuudesta, mitä tosin lieventää suomijulkaisussa monelle paljon tutumpi kieli. Jos pidät shoujosta, suosittelen jo etukäteen.

Nyt lienee sitten oikea aika palkata tusina raskasti aseistettua kielipoliisia jo valmiiksi? Aut'armias jos yksikin pilkku ei ole kohdallaan...

Re: Full Moon wo Sagashite

Lähetetty: Su Heinä 22, 2007 20:12
Kirjoittaja _Shadow_
Egmontin Yookai kirjoitti:Hinnasta (6,50 €) alkavaa metelöintiä vaimentelen sillä, että FM on meidän ns. perussettejä kookkaampi ja ilmestymistiheydeltään harvempi.
Tuntuu kuin puhuisit minulle :mrgreen:

Juu, mutta mahtavaa jos on edes hieman kookkaampi. Olen aina miettinyt, miksi suomenkieliset mangat ovat niin pieniä...
Hienoa myös on se, että tätä saadaan suomeksi.
Olen monia kertoja fantsussa miettinyt, että josko ostaisin tätä enkuksi, mutta
onneksi en ole silloin koskaan ostanut.
Plussaa on myös se, että tätä ilmestyy joka toinen kuukausi, niin kerkeää sitä rahaa sitten hieman paremmin kerämään.
Yritän parhaani mukaan ostella, ja se taisi olla 11 osaa mitä tästä ilmestyy?

Re: Full Moon wo Sagashite

Lähetetty: Su Heinä 22, 2007 20:31
Kirjoittaja Mika9
_Kagome_ kirjoitti: Juu, mutta mahtavaa jos on edes hieman kookkaampi. Olen aina miettinyt, miksi suomenkieliset mangat ovat niin pieniä...
...
Yritän parhaani mukaan ostella, ja se taisi olla 11 osaa mitä tästä ilmestyy?
Tietääkseni tuon pienen koon syynä ovat lehtipistelevitys, jotta mahtuu hyllyyn ja/tai pienemmät painokustannukset, jotta hinta saadaan hilattua alemmas satunnaisia lukijoita varten.

Osia tuossa on kyllä vain 7. Ei makeaa mahan täydeltä :wink:

Lähetetty: Su Heinä 22, 2007 22:39
Kirjoittaja avalkama
Tietääkseni tuon pienen koon syynä ovat lehtipistelevitys, jotta mahtuu hyllyyn ja/tai pienemmät painokustannukset, jotta hinta saadaan hilattua alemmas satunnaisia lukijoita varten.
Jeps. Ja vaikka tämä ei minun reviiriäni olekaan, lisään vielä, että alkuperäisjulkaisut ovat yleensä koko lailla saman kokoisia kuin suomalaisetkin. Jenkit vain haluavat lisätä muutaman sentin. Ameriikassa kaikki on isompaa, tai jotain.

Lähetetty: Ma Heinä 23, 2007 09:19
Kirjoittaja Pem_
kuinka pitkälle niitä kirjoja sitten tulee? ^^

Lähetetty: Ma Heinä 23, 2007 09:55
Kirjoittaja Hokuto
Jos Egmont julkaisee Full Moonia joka toinen kuukausi, niin sarjan loppu menee sinne ensi vuoden elokuulle.

Lähetetty: Ma Heinä 23, 2007 09:59
Kirjoittaja Egmontin Yookai
kyuu kirjoitti:Nyt lienee sitten oikea aika palkata tusina raskasti aseistettua kielipoliisia jo valmiiksi? Aut'armias jos yksikin pilkku ei ole kohdallaan...
Oijoi! Mieleen hiipii toimituksen sisäinen pilkutussota viime perjantailta...

Virheettömän painotuotteen ilmestyessä maailma loppuu, joten toivottavasti sinne jää pari pilkkua edes vähän vinoon. Saadaan sitten loput kuusi osaakin markkinoille.

Full Mooneja ilmestyy siis seitsemän.

Lähetetty: Ma Heinä 23, 2007 11:49
Kirjoittaja Jade-san
Egmontin Yookai kirjoitti:Virheettömän painotuotteen ilmestyessä maailma loppuu
Loppukoon kovalla rytinällä, paukkeella, liekkien leimahduksin ja trumpettien törähdyksiin. Tähän sanon enää vain aamen.

Tulen varmasti odottelemaan Full moonin seuraavia osia sekä innolla että kauhulla. Innolla sen vuoksi että kyseinen sarjahan oli animenakin hyvä, mutta että nyt sitä saa manganakin ja vielä suomeksi (ja vielä vähin vaivoin, aamen) ja kuten jossain todettu on: "Full moon -manga pesee animella lattioita." Kauhulla sen vuoksi että... onnistun kyllä säästämään rahaa, mutta jonnekin ne säästöt aina katoavat juuri kun pitäisi saada juuri SE vola SIITÄ sarjasta. *onneton huokaisu* Harvempi ilmestymistahti siis on onni ja onnettomuus. ^^'

Ah, synttärini muuten on elokuussa. Korkeat voimat järjestivät tämän ihanan sarjan synttäriyllätyksekseni. Hallelujah! 8) (Ei taas että kenellä tässä ruudun äärellä vippaa päässä...)

Lähetetty: Ma Heinä 23, 2007 12:13
Kirjoittaja Egmontin Yookai
Jade-chan kirjoitti:Ah, synttärini muuten on elokuussa. Korkeat voimat järjestivät tämän ihanan sarjan synttäriyllätyksekseni. Hallelujah! 8) (Ei taas että kenellä tässä ruudun äärellä vippaa päässä...)
Yookaikin viettää vuotuista wanhenemispäiväänsä elokuussa. Leijonilla vippaa aina päässä, mutta paljon hienommin ja paremmin kuin muilla horrorskooppimerkeillä.

Lähetetty: Ma Heinä 23, 2007 16:15
Kirjoittaja Amigigh
Minä en niinkään noista kookkaista pokkareista välitä. Jollain tavalla pidän enemmän noista pienemmistä Suomen pokkareista, mutta mitäpä tuosta.

Full Moonia onkin sitten tullut fanitettua jo vuodesta 2005, ja jos tarkkoja ollaan niin fanitus alkoi 23.toukokuuta kyseisenä vuonna. Mukava vuoden pakkomiellehän tuo oli, tuli artbookin jostain hankitta ja kaikki pokkarit englanniksi, mutta koska olen sen verran pimahtanut, niin ostan suomeksikin. Toivottavasti tämä Suomen julkaisu sitten on laadukkaampi kuin Amerikan, koska minusta se ei ainakaan ollut mikään kovin kehuttava.

Mukavaahan tämä on. Full Moon manga on loistava manga, ja on Shinshi Doumei Crossin kanssa ehdottomasti Tanemuran parhaita töitä. Anime oli surkea, mutta manga loistaa minun sydämessäni kuin kuu kirkkaalla taivaalla, sitä paitsi se oli ensimmäinen manga, johon todella rakastuin. Shinshi Doumei Cross tosin vei lempimangan paikan joskus vuosi sitten, mutta Full Moon tulee heti perään. (Tai no, en ole ihan varma kumpi on parempi, molemmat ovat loistavia.)

Eiköhän nyt sitten vain odotella elokuuta. Ilmestyy muuten 10 päivää ennen synttäreitäni.

Lähetetty: To Heinä 26, 2007 14:31
Kirjoittaja Nadine
Egmontin Yookai kirjoitti:
Jade-chan kirjoitti:Ah, synttärini muuten on elokuussa. Korkeat voimat järjestivät tämän ihanan sarjan synttäriyllätyksekseni. Hallelujah! 8) (Ei taas että kenellä tässä ruudun äärellä vippaa päässä...)
Yookaikin viettää vuotuista wanhenemispäiväänsä elokuussa. Leijonilla vippaa aina päässä, mutta paljon hienommin ja paremmin kuin muilla horrorskooppimerkeillä.
Älä huijaa, oinailla vippaa parhaiten.

Full moonia on odotettu. Onneksi ilmestyy vain joka toinen kuukausi, muuten miä menisin konkurssiin. Hinnastakaan ei jaksa marista, kun kerran on isompi pokkari ja enemmän aikaa säästää. ^^

Lähetetty: To Heinä 26, 2007 17:01
Kirjoittaja Lunaria
Oih! Suuren suuri kiitos ja ylisuuri hali Egmontille :lol: Tätä on kyllä odotettu ja ihana ku se nyt saatiin julkastua näinkin pian (myönnetäköön, että ite epäilin että sarjaa saadaan oottaa tyyliin yhtä kauan kuin Oh! My Goddess:ia, mutta onneksi olin väärässä :wink: ) No, tuon hinnan kallistumisen ymmärtää kyllä ku on manga kuiteski melko paksu verrattuna esim. Fushigi Yuugiin. No, joo...,mutta nyt sitten vain outellaan :D