Sivu 1/3

RAVE

Lähetetty: Pe Kesä 01, 2007 10:19
Kirjoittaja Egmontin Yookai
Seuraavana Egmontin mangana lukijoiden nauruhermoja kolisuttelee Rave, jonka voi hankkia hyllyynsä aivan ensimmäiseksi Animeconista. Jos kaikki menee niin kuin pitääkin...

Lähetetty: Pe Kesä 01, 2007 10:58
Kirjoittaja Kioko_
Hyvä hyvä, itse on tullut luettua tätä enkuksi, tähän mennessä lukenut volumeen 15, ja hyviä kohtauksia huumorilla höystettynä! Kivaa saada tämä suomeksi :)

Lähetetty: Pe Kesä 01, 2007 11:46
Kirjoittaja K8Skies
Varsin hyvä sarja, vaikka varsinkin alussa piirrostyyli ja juoni ovatkin hiukan erikoisia. Kunnolla nautittavaa Rave alkaa olla vasta ekan, hiukan tylsähkön volumen jälkeen, mutta ei tämä kokonaisuutena paha ole.

Tosin koko juoni ja homma karkailee aika pahasti käsistä silloin tällöin, pahiten ehkä 10+ volumeissa. Täytynee kuitenkin harkita hankkimista, vaikka onkin tullut Ravea jo luettua lähelle 20 volaa.

Lähetetty: Pe Kesä 01, 2007 13:12
Kirjoittaja Unita
Hienoa että Egmont alkaa suomentamaan Ravea. Olen lukenut muutamia mangoja englanniksi ja täytyy sanoa että on tämä ostamisen arvoinen sarja. Elikkä Animeconissa kuluukin enemmän rahaa... Lompakko parkani. (Olen opiskelija, joten yhdenkin mangan osto on aika merkittävää minulle.)

Lähetetty: Pe Kesä 01, 2007 13:25
Kirjoittaja Aimeara
.. voi ei, minkä teitte! D: Itseltäni löytyy hyllystä englantipainoksina ensimmäiset yhdeksän pokkaria, joten tässä vaiheessa en enää ala suomiversiota ostamaan. Hieman hankala homma, kun haluaisin kuitenkin tukea suomalaista käännöstäkin.. no, pitää vain levittää ilosanomaa mahdollisimman monille.

Kyseessä kuitenkin aivan loistava sarja, jonka lukemista ei kannata jättää väliin missään tapauksessa. Erityisesti jos tavalliset naishahmot ärsyttävät - Elie on jotain ihan muuta. Huumoriakin sarjasta löytyy monenmoista, muun muassa sarjan maskotteja jaksetaan puida pitkään. (Onko Plue koira?! Hyönteinen? Kissa? MIKÄ SE ON?!) Toivottavasti tämän myötä rantautettaisiin Suomeen myös vähän oheismateriaalia, vähintäänkin julisteiden muodossa, vink vink?.

Lähetetty: Pe Kesä 01, 2007 14:20
Kirjoittaja kyuu
Eka osa lontooksi tuli luettua, mutta en ollut oikein mitään mieltä siitä vielä, paitsi että päähenkilö vakuutti jossain määrin. Jotenkin eka osa oli vain kovin "ekan osan näköinen" eli tyyli tuntui hieman hakevalta. Se tuskin estää lisäosien hankintaa, eli katsotaanpa mitä tulee.

Esitän poliittisen vastalauseen ensimmäisen osan kansikuvasta, mielummin Harua siinä olisin katsonut...

Lähetetty: Pe Kesä 01, 2007 14:46
Kirjoittaja K8Skies
kyuu kirjoitti:Esitän poliittisen vastalauseen ensimmäisen osan kansikuvasta, mielummin Harua siinä olisin katsonut...
Puhut asiaa. Itse asiassa kolmen ensimmäisen volumen kannet kaipaisivat pahasti vaihtoa. Tosin sisältöhän se on mikä merkitsee, mutta silti.

Lähetetty: Pe Kesä 01, 2007 17:17
Kirjoittaja Hecchan
Sarja vaikuttaa kiinnostavalta ja kovasti sitä tunnutaan kehuttavankin, mutta miksi, oi miksi kilometrisarja? T__T Kaikki shounen mitä Suomeen tuodaan on yli kolmekymmenosaista.
(Onko kunnon shounenia edes lyhyinä sarjoina?)
Rahaa palaa enkkusarjoihin niin paljon (ja nyt uusiin suomijulkaisuihinkin, kun kiinnostavia nimikkeitä julkaistaan jatkuvalla syötöllä), etten taida kyetä ko. sarjaa keräämään D:
Mutta niin käy joskus.

Lähetetty: Pe Kesä 01, 2007 17:33
Kirjoittaja DragonBall
JES!! Sarjasta mulle riittää, että on Shounenia ja että on kilometrisarja, niin varmasti löytyy ostoslistaltani. (No kyllähän se pirrosjälkikin vaikuttaa)

Ostan satavarmasti, sillä tätä jo vähän kerkesinkin odottelemaan.

Lähetetty: La Kesä 02, 2007 23:04
Kirjoittaja Summoner
Ensimmäisen osan olen lukenut englanniksi ja hyvin One Piece- maiselta vaikutti, uppoaa varmasti kyseisen sarjan faneihin. Ihan vaan Pluen takia voisin ostaa ainakin pari volaa, on se niin sympaattinen otus. ^^

Lähetetty: La Kesä 02, 2007 23:13
Kirjoittaja Krypfto
Ensireaktioni tähän ilmoitukseen oli tasoa "Hohhoijaa, taas jotain tusinashounenia, minähän en moisista sulata kuin One Pieceä erityisenä ja kunniakkaana poikkeustapauksena." Mutta mitä, että lieneisi tämä jollain tapaa One Piecen tasoa? Kas kummaa, kiinnostus on onnistuneesti herätetty.

Lähetetty: La Kesä 02, 2007 23:54
Kirjoittaja _Shadow_
Kuullostaa mielenkiintoiselta. Tosin rahat ovat sen verran alakynnessä, että en tiedä, riittävätäkö rahat tämän sarjan keräämiseen...

Lähetetty: La Kesä 02, 2007 23:55
Kirjoittaja niidel
Jees jees, Rave on aika... no ei voi sanoa, että perusshounenia, koska Rave on tehty niin kieli poskessa. One Piece on ehkä juuri se, mihin tätä kuuluu verrata - eikä ihme, koska sekä One Piecen Eiichiro Oda ja Raven Hiro Mashima taisivat molemmat olla Nobuhiro Watsukin assistentteja silloin, kun tämä piirteli Kenshiniä. Vai olikohan se niin, että Hiro Mashima oli Eiichiro Odan assistentti? En nyt muista, mutta nämä miehet kyllä liittyvät yhteen joka tapauksessa.

Raven hyviä puolia ovat ehdottomasti sen käsittämätön huumori ja tarkat yksityiskohdat - varsinkin isot yleiskuvat kaupungeista ovat yleensä täynnä kaikkia pikkuihmisiä ja yleensä seassa on monenmoista hauskaa, kun vaan jaksaa etsiä. Heikkoina puolina voitaneen mainita tarinan... ajatusvirtamaisuus (joskin se voidaan katsoa myös hyväksi asiaksi :P) sekä se, että mukaan tulee vaikka kuinka monta eri henkilöä, joista ainakin jotkut muistuttavat toisiaan, enkä ainakaan itse ole jonkun 24 osan jälkeen kärryillä, että kuka oli alun perin mistäkin kotoisin ja kuka oli kuka :D

Kyllä tätä ostaa, varsin hauskaa setitystä. Mitään tajunnanräjäyttävää tai syvällistä on kuitenkin ihan turha odottaa. Kivoja fanservice-kuvia tässä Ravessa kyllä on :P

Lähetetty: Su Kesä 03, 2007 16:17
Kirjoittaja riippukeinu
Jaaha, ja tämä sai minut kiinnostumaan. Ostan jos lompakko sallii, joten..

Mikä mahtaa olla hinta? *irvistää jo valmiiksi*

Lähetetty: Ti Kesä 05, 2007 12:28
Kirjoittaja Tiikeri
Yesh!
Olinkin suunnitellut tätä sarjaa joskus hankkivani. En ole ravea lukenut, mutta Mashiman uudempaa mangaa Fairy Tailia kylläkin ja pitänyt älyttömästi. Jos vanhempi tuotanto on yhtään samanlaista, niin hyvä.