Sivu 1/1

Imadoki!

Lähetetty: Ke Kesä 23, 2010 14:57
Kirjoittaja BananaFairy
Egmontilta tulee siis Yuu Watasen 5-osainen sarja, Imadoki!

Sarja kertoo Tanpopo-tytöstä, joka muuttaa Hokkaidolta Tokioon. Juuri ennen kuin Tanpopon koulu alkaa, hän tapaa pojan joka on istuttamassa voikukkia. Tanpopo ihastuu tähän poikaan, Kokiin, mutta Koki ei ole Tanpopoa näkevinäänkään. Tanpopoa kiusataan uudessa koulussa, ja hän päättää perustaa puutarhakerhon saadakseen ystäviä. Samalla Kokin salaisuudet alkavat paljastua.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ite en tiiä ostanko, saa nähdä, mutta Egu, millos se Absolute Boyfriend tulee..? 8'<

Re: Imadoki!

Lähetetty: Ke Kesä 23, 2010 19:41
Kirjoittaja Kioko_
Mielestäni ihan ok sarja. Sellaista perus Watasea.

Re: Imadoki!

Lähetetty: Ke Kesä 23, 2010 22:16
Kirjoittaja Whistle
Mielestäni taas vähän enemmän kuin perus-Watasea. Semmonen muistettava sarja.

Okei, en ole paljoa Watasea lukenut, ainakin selvästi vähemmän kuin neidin fanit. Kuitenkin Imadoki! kuuluu suosikkeihini, sillä se on ainoa, jota lukiessa minua on alkanut ahdistaa. Termit "koulukiusaaminen", "hyljitty" ja muut samantapaiset ovat ittelleni melkosia turn-oneja, ja ähä, Imadoki on täynnä tätä ihanaa kouludraamaa<3

Näin ensimmäisen osan lähimmällä ABC:llä. Hämmennys, iso koko, mutta silti 7,95? o.O Noniin Egu, panokset pöytään, miksi näin? Ei että valittaisin tai mitään. Ja Kitchen Princessille sama juttu tietty.

// Kansain murre. Never mind then.

// Noniin nyt on Imadoki! luettu. Ja kyllä tykkäsin. Oli ihan yhtä hyvä kuin muistin. :>
Suomennos oli oikein hyvää, ja se Kansain murteen suomennoskin toimi kivasti. Huomasin parissa kohdassa ?:n ja !:n menneen sekaisin, mutta ei näitä ollut kun jotain kaksi, eli ei mitään suurne suurta.
Ainoa silmiinpistävä kohta oli tuo ihan ensimmäinen sivu, kun se oli niin musta ja suhrunen. Mutta siinä on tainnut olla värit (?) joten annettakoon sekin anteeksi.

The official seal of Whistles approval. (y)

Re: Imadoki!

Lähetetty: To Kesä 24, 2010 21:25
Kirjoittaja alx
Ihan hyvä sarja. Pidän Yuu Watasen piirrustutyylistä. Minusta Koki muistuttaa hieman ulkonäöltään Fushigi Yuugin Tamahomea. Tanpopo puolestaan muistutti käytökseltää Miaka Yuukia (Fushigi Yuugi). Molemmat ovat kauhean pirteitä ja positiivisia.

Yllätyin hieman, kun hintaa löytyi vain 7.95€. Todella hyvä, että Egmont laski edes hieman jonkun sarjan hintaa. Jos Imadoki! maksaisi 8,50€, jättäisin ehkä ostamatta.