Mangamaanantain tarjoukset

Keskustelua Sangatsu Mangan julkaisuista. Kysy, kommentoi, kiitä, kritisoi, kinua... Sangatsun toimitus vastailee parhaansa mukaan.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Sangatsu Manga / Ylläpito

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Mangamaanantain tarjoukset

Viesti Kirjoittaja avalkama » Ti Huhti 28, 2009 10:29

Tammen oman kirjakaupan mangamaanantait jatkuvat. Toukokuun ensimmäisenä maanantaina eli 4.5. myydään hävittömän halvalla Fullmetal alchemistia, 3 e/kpl, sekä Sugar Sugar Runea, 2,5 e/kpl. (Ale ei koske painotuoreita FMA 20:a eikä SSR 8:a.) Ja kaupan päälle tulee jokin lysti rintamerkki. Myös muutama juliste löytynee... Kauppa sijaitsee osoitteessa Korkeavuorenkatu 37 (paloasemaa vastapäätä, Esplanadilta mäkeä ylös) ja on avoinna klo 9-17. Kaupan hyllyiltä löytyy usein muitakin mangatarjouksia, ja totta kai sieltä saa kaikkia Tammen julkaisuja kuten Harry Pottereita, Eragon-sarjaa yms.

Eikä tässä vielä kaikki. Kaisaniemenkadun ja Mikonkadun kulmaan äskettäin avattu Manga Cafe liittyy Mangamaanantai-tiimiin ja tarjoaa 4.5. 10% alennuksen kahvilatuotteista, leivoksista, teestä, kahvista, ym. (ei koske leivontatarvikkeita)!

Ai niin... Jos kaipaat Naruton tai Fruits Basketin varhaisempia osia, käväise nettikaupassamme katsastamassa hulvattomat alennukset!
Jep.

Avatar
Punainen jättiläinen
Viestit: 744
Liittynyt: To Huhti 21, 2005 14:44
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mangamaanantain tarjoukset

Viesti Kirjoittaja Punainen jättiläinen » To Huhti 30, 2009 14:58

Nyt myös Ippai on liittynyt mukaan Mangamaanantain hurmokseen!
Maanantaina 4.5. valmiit cosplay-asut -10 %!
Korkealta näkee kauemmas.

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Mangamaanantain tarjoukset

Viesti Kirjoittaja avalkama » Ke Touko 27, 2009 16:44

MANGAMAANANTAIN PALUU!

Kaipaatko kesälukemista kohtuullisilla kustannuksilla? Kolmatta mangamaanantaita vietetään 1.6. Tammen myymälässä, osoitteessa Korkeavuorenkatu 37, Helsinki. Huhtikuussa aloittamamme teemapäivä on levinnyt kevätflunssan lailla; mukana ovat myös Ippai ja Manga Café. Cosplay- ja muuhun manga- ja animekamaan erikoistunut Ippai antaa 10 %:n alennuksen cosplay-asuista! Manga Caféssa taas pääsee herkuttelemaan tarjoushinnoin, sillä kaikki kahvilatuotteet kuten juomat, leivonnaiset, makeiset, (myös japanilaiset!) -10% hinnoista (ei koske kakunkoristelutarvikkeita). Ei kun makeis- ja asuvalikoimaa täydentämään Kaisaniemeen!

Sangatsu Mangan ja Punaisen jättiläisen menu sisältää jälleen mangapokkareita possuhalvalla. Koska kauppa on heinäkuussa kiinni, otetaan yhden pois jäävän mangamaanantain vahinko takaisin jo ennalta...

Tarjoukset:
Fruits Basket 2,5 euroa/kpl
Naruto 2,5 euroa/kpl
Liikkuva linna 2,5 euroa/kpl
Mega Manga 1 ja 2 4 euroa/kpl
Les Bijoux 2,5 euroa/kpl
Princess Ai 2,5 euroa/kpl

Uusin osa sekä Fruits Basketista että Narutosta jää tarjouksen ulkopuolelle.
Jep.

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Mangamaanantain tarjoukset

Viesti Kirjoittaja avalkama » Pe Syys 04, 2009 12:05

Mangamaanantai on täällä taas! Aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina vietettävä MM tietää erikoistarjouksia sekä Tammen omassa kirjamyymälässä että muissakin liikkeissä. Tällä kertaa eli 7.9.2009 on luvassa seuraavaa:

- [urlhttp://mangacafe.fi/]Manga Cafessa[/url] kahvilatuotteiden hinnoista nipistetään 10 % pois. (Koskee myös lounaita!) Mainittakoon myös, että saman alennuksen saavat opiskelijat arkisin klo 11-14.

- Ippain maanantaitarjouksena on BLEACH-randomfiguuri. Figuurit ovat noin 10 cm:n mittaisia ja niitä on 8 erilaista. Normaalihinta 6,50 €, mangamaanantaina 5,50 €.

- ...ja viime hetken lisäys: itäsuomalaiset, riemuitkaa! Urumilla ovat tarjouksessa kaikki mangat, hinnoista napsaistaan pois 10% (koskee myös doujinsheja).

- Tammen myymälässä keskitytään piirrosoppaisiin. Alennuksessa ovat mestari Akira Toriyaman Piirrä mangaa (3 €) sekä Mega Manga 1 & 2 (4 €). Myös perheen pienimmille löytyy kivaa: Manga-puuhat 1 & 2 (2 €). Muitakin satunnaisia alekirjoja löytyy. Lisäksi huippulaadukas piirrosopas Studio Manga 1 on saatavilla, ei alennuksessa mutta järkihintaan silti.

Kaupanpäälliset ovat tällä kertaa varsin huimat: viiden tai useamman pokkarin ostajalle on luvassa turskin tiiliskiven verran japaninkielistä mangaa! Mukana mm. GanGan-julkaisuja, joissa Fullmetal Alchemist on alunperin ilmestynyt (ja ilmestyy yhä). Näitä tiiliskiviä riittää noin 15:lle ensimmäiselle. Ilman lahjusta ei jää yksikään asiakas, sillä kaikki ostajat saavat kaupan päälle muikean Bleach-julisteen. Tammen kirjamyymälä löytyy Helsingistä, osoitteesta Korkeavuorenkatu 37, ja on avoinna klo 9-17.
Jep.

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Mangamaanantain tarjoukset

Viesti Kirjoittaja avalkama » Pe Loka 02, 2009 13:37

Mangamaanantain poika 5.10.

Mangamaanantai jatkuu, ties kuinka monennessa polvessa! Aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina vietettävä MM tietää erikoistarjouksia sekä Tammen omassa kirjamyymälässä että muissakin liikkeissä. Tällä kertaa on luvassa seuraavaa:

- Manga Cafessa kahvilatuotteiden hinnoista nipistetään 10 % pois. (Koskee myös lounaita, vaan ei kakkutarvikkeita.) Mainittakoon myös, että saman alennuksen saavat opiskelijat arkisin klo 11-14.

- Uusi MM-toveri Rosebud tiedottaa seuraavaa: Kirjakauppa Rosebud, Mariankatu 21 Krunikassa kattaa mangamaanantaille: Rei Shimura ja tappava manga 5 e (normaalisti 7 e)! Hauska ja yllättävä japanilais-amerikkalainen dekkari mangan ja rikosten koukeroista. Mutta VARO! Rei Shimura -sarjaan jää koukkuun! Useamman Rei Shimura -dekkarin ostajalle paljousalennusta. Rosebudilla on kestotarjouksena koko Akira-sarja: osat 1-12 vain 29 e (norm. 160 e)

- Tammen myymälässä ei tällä kertaa tyydytä yhteen, kahteen, kolmeen tai edes neljään sarjaan vaan myydään polkuhintaan viittä (aivan, viittä) sarjaa! Älkää vain kertoko pomolle...

Fullmetal Alchemist 1-21 3 euroa kpl
Gunnm 1-9 3 euroa/kpl
Bleach 1 ja 2 a,5 euroa/kpl
Fruits Basket 1-12 2,5 euroa/kpl
Tuulen laakson Nausicaä 5 euroa/kpl

Kaupanpäällisinä jaetaan jälleen tiiliskivimangaa (muutama kipale jäljellä) sekä aiemmilta kerroilta tuttuja rintanappeja. Tammen kirjamyymälä löytyy Helsingistä, osoitteesta Korkeavuorenkatu 37, ja on avoinna klo 9-17.
Jep.

Avatar
ann
Viestit: 437
Liittynyt: Pe Joulu 28, 2007 21:19
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Mangamaanantain tarjoukset

Viesti Kirjoittaja ann » Pe Loka 02, 2009 19:33

Ohhoh, nyt on kyllä semmoisia tarjouksia että taitaa olla pakko raahautua tonne Tammen kauppaan o_______o'' Nuohan päihittää jopa festaritarjoukset ja kirjamessujen antikvaariset!
olet nähnyt minut paljon paljaampana kuin ihmisen toivoo näkevän toisen ihmisen

Avatar
Punainen jättiläinen
Viestit: 744
Liittynyt: To Huhti 21, 2005 14:44
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mangamaanantain tarjoukset

Viesti Kirjoittaja Punainen jättiläinen » Su Marras 01, 2009 12:41

MMM - marraskuinen mangamaanantai

Kohtapa koittaa jälleen kuunvaihde ja sen myötä marraskuun ihka ensimmäinen maanantaipäivä! Tuttuun tapaan se tietää halpahintaista lukemista kaikille jotka ehtivät, jaksavat, viitsivät ja uskaltavat raahautua Tammen kirjamyymälään Helsinkiin, osoitteeseen Korkeavuorenkatu 37. Tällä kertaa polkumyynnissä eli 2,5 egeä kipale ovat seuraavat sarjat:

Dragon Ball, Yu-gi-oh!, Trinity Blood, Dream Kiss


JA valistunut rahankäyttäjä huomioi myös nämä mahtimuikeat tarjoukset:

Tuttuun tapaan myös kaverimme nurkan takana eli Manga Café Mikonkadun ja Kaisaniemenkadun kulmassa sekä Urumi (Kuopiossa) alentavat hintojaan. Jo viime kerralla mukaan tullut Rosebud lupaa mahtimuikeita alennuksia! Urumi myy mangat ja mangakahvila kaikkia tuotteitaan (poislukien kaakkutarvikkeet) kymmenen (10) prossaa halvemmalla.

Lisäksi Urumi repii vielä 5 % pois doujinshien hinnasta ja myy PVC-avaimenperät vitosella (norm. 5,90 e). Muutakin kivaa kuulemma löytyy, mm. mehu- ja kahvitarjoilu ja lahjus kaikille cosplay- tai vastaavissa asuissa tuleville. ja maanantaina rävähtää puljun kotisivuille lysti lisätarjous.

Kirjakauppa Rosebud, Mariankatu 21 Krunikassa:
1) huipputrendikkäitä japanilaisia käsityö- ja askarteluohjeita, Aranzi Aronzon SÖPÖÄ vain 14 e!
2) REI SHIMURA -pokkarit 5,50 e/kpl!

Ai juu... Jotain krääsää on vielä jäänyt Sangatsun ja Puniksen toimituksen nurkkiin maanantaikävijöille jaettavaksi. Julistetta, badgea tai jotain muuta kiusaa.
Korkealta näkee kauemmas.

Avatar
CthulhuBard
Viestit: 41
Liittynyt: La Elo 02, 2008 10:00
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: Mangamaanantain tarjoukset

Viesti Kirjoittaja CthulhuBard » La Joulu 05, 2009 12:23

Eikös joulukuussa ole mangamaanantaita kun en ole mitään ilmoitusta ainakaan missään nähnyt? Eli ensi maanantai olisi "normaalisti" ainakin mangamaanantai...
KABLAM! Rai Luolapoika DVD:lle ja suomeen!

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Mangamaanantain tarjoukset

Viesti Kirjoittaja avalkama » La Joulu 05, 2009 16:58

No on, on. Sangatsun kotisivuillahan siitä kerrotaan, heti etusivulla.

Lyhyesti: kaikki normaalihintaiset mangat -40 % hinnasta.
Jep.

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Mangamaanantain tarjoukset

Viesti Kirjoittaja avalkama » To Tammi 28, 2010 15:06

Muheva Mangamaanantai on täällä taas 1.2.2010! Tuttuun tapaan Tammen myymälässä, Korkeavuorenkatu 37, on tarjolla kaikista normaalihintaisista Sangatsun ja Puniksen tuotteista 40 prosentin alennus. Jo valmiiksi alennusmyynnissä olevat pokkarit ovat yleensä tuotakin halvempia, eli niistä ei tipu lisäalennusta.

Kuten aiemminkin, Urumi ja Manga Cafe ovat mukana mangamaanantaissa. Urumi myy mangat ja mangakahvila kaikkia tuotteitaan (poislukien kaakkutarvikkeet) kymmenen (10) prossaa halvemmalla. Lisäksi Urumi repii vielä 5% pois doujinshien hinnasta ja myy PVC-avaimenperät vitosella (norm. 5,90 e)!

Tällä kertaa on mukana myös uusi tekijä - siis uusi Mangamaanantaissa, muuten toki vanha tuttu eli Fantasiapelit. Helsingin myymälä (Vilhonkatu 4 B, Kaisaniemi) tarjoaa maanantaina valikoituja alennustuotteita! Käy katsastamassa suomen laajin mangavalikoima! Lisäksi koko helmikuun ajan on mahtava ale.
Jep.

Avatar
Lönkka
Fantasiapelit
Viestit: 825
Liittynyt: Ke Huhti 05, 2006 17:16
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Mangamaanantain tarjoukset

Viesti Kirjoittaja Lönkka » Pe Tammi 29, 2010 19:09

avalkama kirjoitti:Tällä kertaa on mukana myös uusi tekijä - siis uusi Mangamaanantaissa, muuten toki vanha tuttu eli Fantasiapelit. Helsingin myymälä (Vilhonkatu 4 B, Kaisaniemi) tarjoaa maanantaina valikoituja alennustuotteita! Käy katsastamassa suomen laajin mangavalikoima! Lisäksi koko helmikuun ajan on mahtava ale.
Ollaanhan me aiemminkin olut mukana, mutta kiireiden ja tyhjien päidemme takia ei muistettu/ehtitty jatkamaan...

Tuon Antin laittama osoite on meidän postiosoite; sisäänkäynti on joko nurkan takaa osoitteesta Vuorikatu 16 -siitä Kipinän ja Kaislan välistä raput alas.

Myös Kaisaniemen metroaseman kautta pääsee meille ihan siitä Ippain vierestä (Picknickin ja Cafe Metron välistä lähtee metron pääkaytävästä sivukäytävä josta meidän löytää.) Tarkemmat osoitteet, aukioloajat jne löytyvät täältä.

Itseasiassa ale ei ole voimassa heinäkuun vaan marraskuuhun asti. Eli muutaman kuukauden tauon jälkeen helmikuussa starttaa taas kuukausittain vaihtuva alennusmyyntimme. Nyt kun taas startataan uusi alennusvuosi niin mukana on paljon sellaisia nimikkeitä jotka eivä tolleet alessa aiemmin. Kannattaa muistaa vanha viidakon sanonta: "Vain nopeat elävät Fanzussa..." ;)


Kiitos Antille että mainitsi meidätkin tässä yhteydessä ja anteeksi tämä ketjunkaappaus...

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Mangamaanantain tarjoukset

Viesti Kirjoittaja avalkama » Pe Tammi 29, 2010 23:22

Ei hämminkiä, infoa on hyvä korjata tai täsmentää... Luulin tosin laittaneeni tiedotteen koko lailla sellaisena kuin kollegalta sain. Pitääpä korjata meitin kotisivuillekin.
Jep.

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Mangamaanantain tarjoukset

Viesti Kirjoittaja avalkama » Pe Maalis 04, 2011 16:01

Akateemisen kirjakaupan myymälä Helsingin keskustassa on jälleen Mangamaanantain näyttämönä. Maanantaina 7.3. kaikista mangahinnoista 20 prosenttia pois! Lisäksi jaossa on kaikenlaista Sangatsun ja Punaisen jättiläisen oheiskamaa (julisteita ym.). Paikalla on myös piirtäjä, joka esittelee piirrosvälineitä. Ja saattaa kaupassa törmätä muutamaan cossaajaankin... Lisäksi kaikki cosplay-asussa klo 15:n ja klo 17:n välillä paikalle tulleet saavat Chi's Sweet Home -rintanapin sekä lukujärjestyksen!
Jep.

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Mangamaanantain tarjoukset

Viesti Kirjoittaja avalkama » To Huhti 28, 2011 12:11

Mangamaanantai 2.5. tuo mukanaan seuraavaa: Akateemisen kirjakaupan Helsingin keskustan myymälässä voi sekä nähdä että kokeilla origamitaiteilua kello 15:30-16:30. Terttu Kiiskinen Origami Finland ry:stä näyttää, mitä kaikkea paperista voi taitella. Tervetuloa treenaamaan! Normaaliin tapaan liikkeestä saa mangaa 20 %:n alennuksella.

Lisäksi Urumi ja Manga Cafe myyvät mangat ja mangakahvila kaikkia tuotteitaan kymmenen (10) prossaa halvemmalla. Fantasiapelit on myös mukana meiningissä valikoiduilla alennustuotteilla. Käy katsastamassa suomen laajin mangavalikoima! Sarjakuva-alan erikoisliike Fennica Comics puolestaan tarjoaa kaikista mangoista 10 prosentin alennuksen (jos ostaa vähintään kaksi tuotetta). Myös Rosebudilla on tarjolla läjä alennuskirjoja!
Jep.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Sangatsu Manga”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 46 vierailijaa