My Hero Academia 1&2 ennakkomyynti sekä Vartijat-uutinen

Keskustelua Sangatsu Mangan julkaisuista. Kysy, kommentoi, kiitä, kritisoi, kinua... Sangatsun toimitus vastailee parhaansa mukaan.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Sangatsu Manga / Ylläpito

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

My Hero Academia 1&2 ennakkomyynti sekä Vartijat-uutinen

Viesti Kirjoittaja avalkama » Ti Helmi 19, 2019 09:57

Pitkään tauolla ollut Vartijat tekee paluun! Neljäs osa on työn alla. Se ei ole Sangatsu Mangan julkaisu emmekä me hyödy siitä senttiäkään, mutta haluamme tukea hienoa työtä mm. mainostamalla. Koska kyseessä on omakustanne, se tarvitsee rahoitusta ennen julkaisua. Mesenaatti-sivustolla voit halutessasi osallistua operaatioon tilaamalla kirjan ennakkoon. Luvassa on myös kutsu julkistustilaisuuteen! Kyseessä on rahoittajan kannalta turvallinen systeemi, sillä mikäli minimitavoite ei täyty, rahat palautuvat automaattisesti.

Vartijat 4:n julkaisuajankohta selviää tuonnempana. Mekin tiedotamme aiheesta, mutta kannattaa seurata myös Facebook-sivua. Siellä voi esittää kysymyksiä ja toiveita suoraan tekijöille!

--------

Kansainväliseksi hitiksi kohonnut muikea supersankarisarja My Hero Academia ilmestyy lehtipisteisiin 5.3. Tarjolla on kerralla kaksi ensimmäistä osaa! Sitä ennenkin niitä on saatavilla rajoitetusti eli Urumin verkkopuodissa (tänään ti 19.2. ilmestynee sivulle) sekä omassa Werner & Jarl -kivijalkamyymälässämme osoitteessa Lönnrotinkatu 21, Helsinki. Niin lehtipisteissä kuin muuallakin osat 1 ja 2 ovat tutustumistarjouksessa!
Jep.

Palaa sivulle “Sangatsu Manga”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 23 vierailijaa