Sivu 1/1

Sangatsun piirustuskisa 2013

Lähetetty: To Tammi 10, 2013 12:46
Kirjoittaja avalkama
On taas Sangatsu Mangan piirustuskilpailun aika!


Vuonna 2013 tulee kuluneeksi 10 vuotta Dragon Ballin ja yleensäkin mangan sarjajulkaisun alkamisesta Suomessa. Juhlistamme tätä mm. tavallista hulppeammin palkinnoin. Kilpailun teemaksi on myös valittu ystävyys, joka on sekä Dragon Ballissa että monessa muussa julkaisussamme tärkeässä osassa.


Säännöt:

1. Kilpailutöiden tulee liittyä johonkin Sangatsu Mangan tai Punaisen jättiläisen julkaisemaan sarjaan.

2. Piirrokset voivat olla joko värillisiä tai mustavalkoisia. Tekniikan voit valita itse, mutta muistathan että kelpo välineillä saat parhaan tuloksen! Älä siis käytä ruutupaperia. Ja nuorimmat, pyytäkää aikuisen apua jos skannaatte työnne. Alkuperäinen tosin näyttää yleensä parhaalta.

3. Kilpailussa on kaksi sarjaa: alle 13-vuotiaat sekä 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat.

4. Piirrokset tulee toimittaa viimeistään perjantaiksi 1.3.2013 osoitteeseen Sangatsu Manga, PL 410, 00101 Helsinki tai sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen postia(at)sangatsumanga.fi. Kirjoita kirjekuoreen tai meilin otsikkoon ”Piirustuskilpailu 2013”. Mukana tulee olla myös koko nimesi sekä yhteystietosi! Mikäli tahdot työsi takaisin, laita mukaan myös kirjekuori jossa on valmiina osoitteesi ja riittävä määrä postimerkkejä. Muussa tapauksessa emme palauta töitä.

5. Valitsemme yhden voittajan kummastakin sarjasta. Lisäksi jaamme haluamamme määrän kunniamainintoja.

6. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien julkistaminen ja palkintojenjako tapahtuvat Sangatsu-päivässä 16.3.2013 Helsingissä. Tarkka aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin kotisivuillamme.

7. Sangatsu Mangalla on oikeus käyttää kilpailutöitä eri viestimissä kuten kotisivuillaan tai mangapokkareiden lisämateriaalina.

Jos jokin asia jäi epäselväksi, voit kysyä asiasta tässä ketjussa.

Re: Sangatsun piirustuskisa 2013

Lähetetty: Ke Tammi 30, 2013 12:20
Kirjoittaja avalkama
Palkinnot:

Kummankin sarjan voittaja saa noin 150 euron arvoisen valikoiman oheistuotteita eri sarjoistamme sekä tietenkin sekalaisen setin mangaa. Sijoille 2 ja 3 päässeitä odottaa noin 75 euron oheistuotesetti sekä mangavalikoima. Kunniamaininnan saaneet palkitaan vaihtelevasti oheistuotteilla, mangalla tai jollain muulla lystillä toimituksen päähänpistojen mukaan.

Re: Sangatsun piirustuskisa 2013

Lähetetty: To Helmi 28, 2013 11:22
Kirjoittaja avalkama
Vielä ehtii täpärästi mukaan! Perjantaina 1.3. en ole toimistolla joten katson postin vasta maanantaina. Ja myös meilitse ehtii siihen saakka.

Re: Sangatsun piirustuskisa 2013

Lähetetty: Ma Huhti 15, 2013 10:40
Kirjoittaja avalkama
Sangatsu Mangan vuoden 2013 piirustuskisan voittajatyöt sekä kunniamaininnan saaneet piirrokset ovat nyt esillä galleriassa kotisivuillamme. Töitä arvioidessaan tuomaristo kiinnitti huomiota teknisen taitavuuden lisäksi idean omaperäisyyteen sekä erityisesti siihen, kuinka kisan teema eli ystävyys näkyi kuvassa. Erityisesti nuorimpien kohdalla taidokkuutta arvioitiin myös suhteessa tekijän ikään. Voittajille jaettiin palkinnot Sangatsu-päivässä. Ne, jotka eivät päässeet paikalle, saivat palkintonsa postitse.

Kaikkiaan kilpailuun lähetettiin yli 150 työtä. Voittajien valitseminen oli siis kova urakka. Jos saamme tilaisuuden, julkaisemme kaikki kisatyöt jossakin. Ainakaan toistaiseksi ne eivät ilmesty galleriaan.