Sangatsu Mangan piirustuskilpailu 2011

Keskustelua Sangatsu Mangan julkaisuista. Kysy, kommentoi, kiitä, kritisoi, kinua... Sangatsun toimitus vastailee parhaansa mukaan.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Sangatsu Manga / Ylläpito

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Sangatsu Mangan piirustuskilpailu 2011

Viesti Kirjoittaja avalkama » Ti Helmi 08, 2011 14:27

Tänä vuonna Sangatsun piirustuskisan teemana ovat eläimet. Lisäksi käytössäsi ovat kaikki Sangatsun sekä Punaisen jättiläisen hahmot! Naruto ratsastamassa kamelilla, Al ja Ed kanafarmilla, Yotsuba kohtaa jättimangustin – vain mielikuvitus on rajana! Ja tietenkin voit käyttää myös sarjojemme eläinhahmoja. Palkintoina on erilaisia oheistuotteita T-paidasta tarroihin ja pelikorteista pikkufiguureihin sekä tietenkin kasoittain mangaa.

Säännöt:
1. Kilpailutöiden tulee liittyä johonkin Sangatsu Mangan tai Punaisen jättiläisen julkaisemaan sarjaan. Lisäksi eläinteeman on oltava näkyvissä. Sarjat näet esim. kotisivultamme sekä Tammen nettikaupasta.
2. Piirrosten tulee olla mustavalkoisia. Tekniikan voit valita itse, mutta muistathan että kelpo välineillä saat parhaan tuloksen! Älä siis käytä ruutupaperia. Ja nuorimmat, pyytäkää aikuisen apua jos skannaatte työnne. Alkuperäinen tosin näyttää yleensä parhaalta.
3. Kilpailussa on kaksi sarjaa: alle 13-vuotiaat sekä 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Otamme toki aina tekijän iän huomioon arvioinnissa.
4. Piirrokset tulee toimittaa viimeistään maanantaina 1.3. osoitteeseen Sangatsu Manga, PL 410, 00101 Helsinki tai sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen postia(at)sangatsumanga.fi. Muista kirjoittaa kirjekuoreen tai meilin otsikkoon ”Piirustuskilpailu”. Lisäksi tarvitsemme yhteystietosi, jotta voimme tarpeen tullen ilmoittaa voitosta! Jos tahdot työsi takaisin, laita mukaan myös kirjekuori jossa on valmiina osoitteesi ja riittävä määrä postimerkkejä. Muussa tapauksessa emme palauta töitä.
5. Valitsemme yhden voittajan kummastakin sarjasta. Lisäksi jaamme haluamamme määrän kunniamainintoja.
6. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien julkistaminen ja palkintojenjako tapahtuvat Sangatsu-päivän yhteydessä 12.3.2011 Helsingissä. Sangatsu-päivästä tiedotamme lisää kotisivuillamme.
7. Sangatsu Mangalla on oikeus käyttää kilpailutöitä eri viestimissä kuten kotisivuillaan tms.
Jep.

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Sangatsu Mangan piirustuskilpailu 2011

Viesti Kirjoittaja avalkama » Pe Helmi 25, 2011 12:32

Muistattehan, että kuvien pitäisi olla perillä maanantaina!
Jep.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Sangatsu Manga”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 16 vierailijaa