Sangatsun (ja PJ:n) piirustuskilpailu 2013

Keskustele Punaisen jättiläisen julkaisuista. Kommentoi kustannettuja sarjoja, painojälkeä, käännösta, mitä vain. Voit myös esittä ehdotuksia tulevia julkaisuja ajatellen tai kysellä muusta julkaisuihin liittyvästä. Asiakaspalveluasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@punainenjattilainen.fi.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Punainen Jättiläinen / ylläpito

Avatar
Punainen jättiläinen
Viestit: 744
Liittynyt: To Huhti 21, 2005 14:44
Paikkakunta: Helsinki

Sangatsun (ja PJ:n) piirustuskilpailu 2013

Viesti Kirjoittaja Punainen jättiläinen » To Tammi 10, 2013 21:51

Juhlan kunniaksi juhlava piirustuskilpailu!

Vuonna 2013 tulee kuluneeksi 10 vuotta Dragon Ballin ja yleensäkin mangan sarjajulkaisun alkamisesta Suomessa. Juhlistamme tätä mm. tavallista hulppeammin palkinnoin. Piirustuskilpailun teemaksi on myös valittu ystävyys, joka on sekä Dragon Ballissa että monessa muussa julkaisussamme tärkeässä osassa.


Säännöt:

1. Kilpailutöiden tulee liittyä johonkin Sangatsu Mangan tai Punaisen jättiläisen julkaisemaan sarjaan.
2. Piirrokset voivat olla joko värillisiä tai mustavalkoisia. Tekniikan voit valita itse, mutta muistathan että kelpo välineillä saat parhaan tuloksen! Älä siis käytä ruutupaperia. Ja nuorimmat, pyytäkää aikuisen apua jos skannaatte työnne. Alkuperäinen tosin näyttää yleensä parhaalta.
3. Kilpailussa on kaksi sarjaa: alle 13-vuotiaat sekä 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat.
4. Piirrokset tulee toimittaa viimeistään perjantaiksi 1.3.2013 osoitteeseen Sangatsu Manga, PL 410, 00101 Helsinki tai sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen postia(at)sangatsumanga.fi. Kirjoita kirjekuoreen tai meilin otsikkoon ”Piirustuskilpailu 2013”. Mukana tulee olla myös koko nimesi sekä yhteystietosi! Mikäli tahdot työsi takaisin, laita mukaan myös kirjekuori jossa on valmiina osoitteesi ja riittävä määrä postimerkkejä. Muussa tapauksessa emme palauta töitä.
5. Valitsemme yhden voittajan kummastakin sarjasta. Lisäksi jaamme haluamamme määrän kunniamainintoja.
6. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien julkistaminen ja palkintojenjako tapahtuvat Sangatsu-päivässä 16.3.2013 Helsingissä. Tarkka aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin kotisivuillamme, http://www.sangatsumanga.fi.
7. Sangatsu Mangalla on oikeus käyttää kilpailutöitä eri viestimissä kuten kotisivuillaan tai mangapokkareiden lisämateriaalina.

Jos jokin asia jäi epäselväksi, voit kysyä asiasta tässä ketjussa.
Korkealta näkee kauemmas.

Palaa sivulle “Punainen jättiläinen”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa