Shin Gaiden 1 lehtipisteissä!

Keskustele Punaisen jättiläisen julkaisuista. Kommentoi kustannettuja sarjoja, painojälkeä, käännösta, mitä vain. Voit myös esittä ehdotuksia tulevia julkaisuja ajatellen tai kysellä muusta julkaisuihin liittyvästä. Asiakaspalveluasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@punainenjattilainen.fi.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Punainen Jättiläinen / ylläpito

Avatar
Punainen jättiläinen
Viestit: 744
Liittynyt: To Huhti 21, 2005 14:44
Paikkakunta: Helsinki

Shin Gaiden 1 lehtipisteissä!

Viesti Kirjoittaja Punainen jättiläinen » Ke Joulu 19, 2012 15:10

Ginin taistelutovereista kertovien tarinoiden kokoelma nyt tyrkyllä pukinkonttiin. Kaivakaa nenäliinat esiin, sillä sen verran riipaisevia tarinoita on tarjolla!
Korkealta näkee kauemmas.

Avatar
tulilintu
Viestit: 84
Liittynyt: Su Elo 30, 2009 19:43

Re: Shin Gaiden 1 lehtipisteissä!

Viesti Kirjoittaja tulilintu » La Joulu 22, 2012 20:45

Kiitos Punis tästäkin Julkaisusta. :)

Pidin kannesta kovasti,vaikka se Hopeanuoli Logo on musta vähän turha.

Suruviestin viejät

Tää oli minusta ihan hyvä, ei mikään maatta järisyttävä tarina kumminkaan. Gin oli tosi nuoren näköinen ja siksi varmaan näytti aika oudolta. Harmi että koko tarina meni selvitellessä jonkun random koiran reviiri kiistoja. Olisin halunnut enemmän nähdä kun Gin ja kummpanit vievät niitä viestejä. Smith onnistu olemaan tosi ärsyttävä.

Kain Kolme veljestä

Tämä tarina ei tuonnut mitään uutta tietoa, mutta oli kiva nähdä uudestaan Hopeanuoli aikaisia tapahtumia. Vähän eri näkökulmasta tosin. Veljesten tarina ei sinäänsä ollut mikään ihmeelinen. Kun sen jo tiesi. Hauskaa että tässä lopussa Akatoraa muistettiin samalla tavalla kuin Animessa. Hopeanuoli mangassa ei juuri jääty Akatoraa murehtimaan.

Lonely Ron

Kiva lukea jotain muutakin kuin Hopeanuoli aiheista tarinaa. Ron ja Buru on aika hauska parivaljakko. Ronista Tulee toisaan mieleen Marmeduke. Buru näyttää muuten yhdeltä Kain veljeksistä. Samaa näköä on. Tarina on musta koko kirjan paras. Tätä olisi kiva lukea enemmän.

Julkaisulaadusta hiukan.Painolaatu heitteli, joillakin sivuilla se oli melko haaleaa ja joillakin ihan hyvää. Ilmeisesti omassa kappaleessani oli myös ollut ongelmia kohdistamisessa, koska toisinaan varsinkin reunoihin tulleet kuvat olivat jääneet "vajaiksi" ja loppuivat ikäänkuin kesken. Paperin laatu oli kyllä hyvä.


Harmi Että seuraavaa osaa joutuu sitten odottaa kaksi kuukautta. Mutta siihen asti tätä tulee luettu.

P.S: Seuraavan osan ostan Jostain muusta kaupasta kuin Akateemisesta. Siellä kun hinnoittelu on aika pielessä. Shin Gaiden 12€ muualla 6€ :roll:
"Loppujen lopuksi Hyvä pärjää, paha ei" Yoshihiro Takahashi

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Shin Gaiden 1 lehtipisteissä!

Viesti Kirjoittaja avalkama » Su Joulu 23, 2012 12:54

Tuo Akateemisen hintajuttu on kyllä outo. En ole tutkinut asiaa, mutta muistikuva on sellainen että Aka ei ole ollut mangakirjakaupoista kalliimmasta päästä. Olisiko tuossa tullut jokin hinnoitteluvirhe? Sen verran iso ero että voisin kysäistä asiasta. Mutta jää ensi vuoteen.

Sivujen "leikkaantuminen" johtunee osin materiaalista, joka on alkujaankin tehty hiukan leikkaantumaan. Ja suhteellinen koko on myös erilainen; meillä leveyttä on hiukan vähemmän suhteessa korkeuteen. Teimme siis vakiokokoomme eli 115x175 mm. Se oli pakkoratkaisu, jotta saisimme kioskeille edullisesti.

Kertokaahan, SG:n lukeneet, mitä pidätte paperista. Rikissä ja Hopsu 1 -spesiaalissahan oli laadukas mutta hyvin kirkkaanvalkoinen paperi, joka hiukan haalisti kuvia. Tämä ei ole sen halvempaa, mutta sävy on lähempänä japanimangaa. Kumpaa on mukavampi lukea? Vai olisiko perusmangapaperimme (se jota lähes kaikissa pokkareissa käytetään) sittenkin parempaa?
Jep.

Avatar
Mioo
Viestit: 135
Liittynyt: To Kesä 28, 2012 21:03

Re: Shin Gaiden 1 lehtipisteissä!

Viesti Kirjoittaja Mioo » Su Joulu 23, 2012 19:54

Hmm hmmm. Näin heti alkuun sanottakoon, että olen omasta pokkaristani lukenut vasta pari ensimmäistä lukua, mutta sanottavaa on jo nyt. Jo kaupassa katsastin tuon paperin olevan vähän erilaista kuin "perus"mangapokkareissa, mutta näytti kivalta silmään. Nyt kotona on ilmennyt varsin epämukava ongelma, jo ensimmäistä lukua lukiessani alkoi SIVUJA IRTOAMAAN. Onkohan tuota ongelmaa ollut muilla? Surettaa kovasti, kun hopsufanina olen ajatellut tämän mangaperheen tuotteita ihan keäilymielessäkin keräillä, eikä tuollainen sivut repsottava pokkari kovasti hyllyä kaunista :( Voikohan saaha tuosta jonkinmoista hyvitystä jostain tai jotain..? Myös ajoittainen painojäljen haaleus veti pinnoja alaspäin.

Kansikuvitus ja värisivu olivat kyllä mukiinmenevää kamaa :) Meinasin myös vähän nipottaa leikkauksesta, mutta siihen löytyikin jo järkeenkäyvä syy, joten antaapi olla :3

Avatar
Nitsakia
Viestit: 80
Liittynyt: Ma Elo 13, 2012 22:18
Paikkakunta: Järvenpää

Re: Shin Gaiden 1 lehtipisteissä!

Viesti Kirjoittaja Nitsakia » Ma Joulu 24, 2012 15:26

Minä en voi sanoa paperista vieläkään juuta enkä jaata kun ei ole paikkakunnalle vaivautunut tulemaan... Sotkeeko joulu vai mikä, alkaa ärsyttää -.-"

- Ei joulu ihminen -
Siipensä polttanut, taivaalta tippunut, maailmaan hukkunut, manalaan palannut
http://myanimelist.net/animelist/Nitsakia

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Punainen jättiläinen”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa