Mangamaanantai nyt myös AKATEEMISESSA!

Keskustele Punaisen jättiläisen julkaisuista. Kommentoi kustannettuja sarjoja, painojälkeä, käännösta, mitä vain. Voit myös esittä ehdotuksia tulevia julkaisuja ajatellen tai kysellä muusta julkaisuihin liittyvästä. Asiakaspalveluasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@punainenjattilainen.fi.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Punainen Jättiläinen / ylläpito

Avatar
Punainen jättiläinen
Viestit: 744
Liittynyt: To Huhti 21, 2005 14:44
Paikkakunta: Helsinki

Mangamaanantai nyt myös AKATEEMISESSA!

Viesti Kirjoittaja Punainen jättiläinen » Ma Helmi 01, 2010 08:42

Mangamaanantaimullistus!

Syksyn ensimmäinen Mangamaanantai tuo mukanaan melkoisen muutoksen Sangatsun ja Puniksen meininkiin. Kuukausittainen mangakansan juhlapäivä nimittäin siirtyy pois Tammen omasta myymälästä Akateemisen kirjakaupan toimipisteisiin! Nyt muikeasta menosta pääsevät nauttimaan muutkin kuin pääkaupunkiseutulaiset.

Seuraavan kerran Mangamaanantaita vietetään 6.9. kaikissa Suomen Akateemisissa kirjakaupoissa. Koko päiväksi riivitään kaikista mangahinnosta 20 % pois. Alennus koskee siis Sangatsun ja Punaisen jättiläisen sarjojen lisäksi myös muiden suomalaisten kustantajien sarjoja ynnä englannin- ja ruotsinkielistä mangaa!

Kaikki ei tosin muutu, sillä vanhat tutut ovat yhä mukana:

Urumi ja Manga Cafe myyvät mangat ja mangakahvila kaikkia tuotteitaan kymmenen (10) prossaa halvemmalla. Lisäksi Urumi repii vielä 5 % pois doujinshien hinnasta ja myy PVC-avaimenperät vitosella (norm. 5,90 e)!

Fantasiapelit on myös mukana meiningissä. Helsingin myymälä (Vilhonkatu 4 B, Kaisaniemi) tarjoaa maanantaina valikoituja alennustuotteita! Käy katsastamassa suomen laajin mangavalikoima!

Sarjakuva-alan erikoisliike Fennica Comics tarjoaa kaikista mangoista 10 prosentin alennuksen (jos ostaa vähintään kaksi tuotetta)!

Ippai tarjoamaa 20 % alennusta kaikista valmisasuista. Valittavana 20 erilaisesta asusta, lähtöhinnat 55-97 €.

Rosebud books lämpiää myös ajatukselle ja tarjoaa alennuksia ainakin Mariankatu 21 sijaitsevassa liikkeessä!

Tämän vuoden loput Mangamaanantait ovat 4.10., 8.11. sekä 13.12.

Palaa sivulle “Punainen jättiläinen”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa