HeNTAi goes cosplay

Tampereen teekkareiden anime- ja mangakerhon keskustelualue

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, HNTA / aktiivit

Mistä sinä olisit kiinnostunut ?

Äänestys päättyi To Touko 20, 2010 15:56

uloketyöpaja ennen 1.5
1
7%
uloketyöpaja 1.5 jälkeen
4
29%
cosplaytyöpaja omilla projekteilla
1
7%
cosplaytyöpaja saman sarjan puvuilla
4
29%
cosplaypäivä
4
29%
 
Ääniä yhteensä: 14

nunu
Viestit: 1
Liittynyt: Ti Huhti 20, 2010 15:24

HeNTAi goes cosplay

Viesti Kirjoittaja nunu » Ti Huhti 20, 2010 15:56

Eräänä hämäränä iltana joukko pieniä HeNTAilaisia istuskeli ja jutusteli. Tällöin nousi esiin, että jäsenistössä on kiinnostusta pukuiluun. Näin vapun korvilla ajattelin selvitellä, josko nyt olisi otollinen aika järjestää pienimuotoinen työpaja. Samalla on mahdollista ilmaista myös kiinnostuksensa isompaan työpajaan.

Uloketyöpaja
Tarkoituksena siis kokoontua yhdessä näpertelemään kaikkia mahdollisia ulokkeita: korvia, kärsiä, lonkeroita, tassuja... Paikalle ilmestyy mallit, materiaalit ja ohjaus edellä mainittuihin. Myös inspirointi sallitaan. Jos haluat, valmistaa jonkin erikoisemman ulokkeen, mutta et tiedä miten niin esitä ehdotus tässä ketjussa, jotta voitaisiin selvitellä moiseen ohjeistus ja tarvittavat materiaalit.

Cosplaytyöpaja
Ulokkeiden sijaan valmistetaan kokonainen cosplayasu jonkun (etevämmän) ohjauksessa. Aluperäinen idea oli, että valmistettaisiin jonkun kouluanimusarjan koulupuvut ja hilluttaisiin TTY:n käytävillä ne päällä.

Cosplaypäivä
Kuten yllä tuli jo mainittua, pukeudutaan joukolla tietyn sarjan pukuihin ja ollaan näkyvillä esimerkiksi TTY:llä 'normipäivän normitoiminnassa' tai vaikka piknikillä etunurtsilla. Toisaalta, miksei vaikka cosplayviikko samantien ;)

Palaa sivulle “Herwannan Nykyaikain Teekkarein Animaatioiltamat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa